FIFA 20 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Mandanda myös tänne, Rossi MLS TOTSista.

Tuo Renato Sanches on kyllä hyvä, itse edelleen käyttänyt ajoittain FUTMAS versiota. Jotenkin se vaan on aina oikeassa paikassa kentällä.
 
Tottahan toki guaranteed pakasta tuli duplicate Renato Sanches...
Itselläni oli koko LATAM/MLS joukkueista tasan yksi pelaaja pakattuna, Ochoa. Arvatkaa vaan kenet sain tuosta LATAM/MLS-pakasta...

Ligue1 pakasta joku turhake Ranskis CM. Paskaa oli jokainen TOTSSF-pakka jonka avasin. Ensi viikolla Ultimate ja sen jälkeen on suoranainen ihme jos peli ei kuole pois.
 
Punaisena Pozuelo.. kaikki valinnat oli mls ukkoja joten tuo vaikutti parhaalta. Pakoista jälleen kerran ei yhtään mitään. Klubissa kaksi ligue rare pelaajaa jotka alle 83 ratingin. Nämä tuli sitten tietenkin duplicatena ja ainoina ligue rareina.
 
Tuli tehtyä tuo sbc Payet ku ei viittiny discardata sitä duplicate Renatoa.

Pickeistä Lala ja joku argentiinan jämä totsi. Pakoista ei mitään.

Tiimi muodostunu tän näköseks:
Screenshot_20200604-170341-01.jpegScreenshot_20200604-170349-01.jpeg
 
Ensimmäinen tyhjennys toi....

Totsit
Osimhen
Aouar
Verratti
89 gk
89 cb

Walk out
De Bruyne
Cavani
Navas

Mid ikoni
Ultimate trolli Rivaldo
 
Mä yritin tyhjennystä monena eri viikkona, mielenkiinto loppui aina johonkin tuntiin. Edelleen paras keino mulle on avata se "10" liigapakkaa ja sitten ylimääräiset Liiga SBC:hen, taas on 25 pakkaa odottamassa iltaa. Tein kalliilla yhden 2x 81+ pakankin, pomminvarma Messi+Neymar siis tulossa. #kappa
 
Viimeksi muokattu:
Mä yritin tyhjennystä monena eri viikkona, mielenkiinto loppui aina johonkin tuntii. Edelleen paras keino mulle on avata se "10" liigapakkaa ja sitten ylimääräiset Liiga SBC:hen, taas on 25 pakkaa odottamassa iltaa. Tein kalliilla yhden 2x 81+ pakankin, pomminvarma Messi+Neymar siis tulossa. #kappa

Joo usko loppui tällä kertaa... aamulla vielä tuli Ochoa ja Verratti. Tämä kuitenki viimeinen wl niin mennään nykyisillä ukoilla.

Ostin vielä pimp Zolan kakkostiimiin joten nyt on kaikki pelaajat mitkä halusin.
 
Tämä kuitenki viimeinen wl niin mennään nykyisillä ukoilla.
Kaikkeni yritin motivoida itseni WL:n, mutta ei vaan pysty. Ollut 2000/2000 pistettä jo jostain joulukuun lopusta ja Icon Swapitkin jäi kesken, kun Litmanen piti grindata. 3 jäi puuttumaan tuosta.
 
Ensimmäinen WL ikinä tuli puolivaloilla pelattua kun viime viikonloppuna osui vapaampi hetki ja sain muutaman totsi noston ansiosta joukkueen kasaan millä pystyi jotenkin edes lähteä haastamaan.

Gold 3:seen asti nousin ja lopussa muutama voitto lahjana eteenpäin kun aika loppui.

Pelit oli yleisesti melko helppoja ja se miten huonosti vastustajat puolusti tuli yllätyksenä. Useampaa vastaan pääsi keskeltä läpi ihan seinäsyötöllä. Yhtenä aseena toimi pitkä syöttö läpi melkein puolesta kentästä. Esimerkiksi CAM syötön jälkeen pystyyn keskeltä kohti maalia, väliin joku käyttösyöttö ja sitten pitkä läpi kun tämä CAM oli jo toppareiden välissä menossa ja näkyi enää vähän ruudulla.

Pelien alussa kannatti katsoa vastustan kaavat, koska melkein jokaisella oli korkeintaan pari juttua millä yritettiin päästä alueelle ja ne kun sai paljastettua, niin pääsi itse paremmin kuskin paikalle. Välillä oli turhauttavaa puolustaa, kun tällaiset yhden skillin grindaajat meni liian usein pompulla tai päin kääntyen läpi, vaikka kuinka pystyi lukemaan mitä on tulossa. Tuntui että aktiivinen puolustaminen ja pelin lukeminen palkitsi välillä huonommin kuin koneen automaattiset katkot joihin pallot jäi liimattuna. Joissakin peleissä syötettiin useamman kerran peräkkäin mun ukkoa päin ja joka kerta pallo kimposi takaisin mitä ihmeellisemmällä tavalla.

Parissa pelissä kädet pystyyn, vastustaja ansaitsi pelaamalla voiton, mutta suurin osa meni ihan sen piikkiin että omat ukot oli ihan telineissä. Niissä liikkeelle lähteminen oli ylivoimaista ja sitten kun liikkeelle vihdoin pääsi, niin vastustaja otti ekasta juoksuaskeleesta teleporttauksen eteen ja pallo pois. Itse kun samoissa peleissä yritti katkoa, niin oma ukko juoksi vaan pallon yli ottamatta sitä mukaan ja kaikki oli koko ajan menossa pois päin tilanteista eikä painetta sen takia saanut annettua ajoissa.

Kuten täälläkin raportoitu, kyllä ne vaikeat pelit vaan näki tietyistä liikkeistä aika nopeasti.

Luovutusvoitot oli tiukassa. Muutamassa tuli lyötyä taululle 6+ maalia ja ne pelattiin silti loppuun.

Red pickeistä Thiago Silva ja Salvio mukaan. Pakoista David Silva, muut max. 83 ovr.
 
Pakko oli tehdä toi premium Mertens ku linkkaa niin kivasti joukkueeseen. Samalla joukkueen veteraani IF CR7 joutu penkille.
 
Suht raju handicap / dynamic difficulty oli draftin kolmannella kierroksella.

IMG_20200608_124130.jpg

Mietin et WL oli jo paha mut tää oli jo jotain ihan sairasta.
 
Suht raju handicap / dynamic difficulty oli draftin kolmannella kierroksella.

Näytä liitetiedosto 3146

Mietin et WL oli jo paha mut tää oli jo jotain ihan sairasta.


Nuo on mukavia pelejä kun ai pitää kaveria kaikin mahdollisin keinoin.


Viimeinen wl 14-9 statseilla. Mukava oli lopettaa kun viimeinen peli oli todella hyvä ja tasainen vääntö. Piti ihan toverin kanssa muutama viestikin vaihtaa. Näitä jos olis edes 1/10 niin peli olisi siedettävä.

Voitto numero 13 oli aika makoisa. Ensimmäinen vartti ja 3-0 tappiolla.. meinasin poistua mutta nilkki juoksi hyssyttämään puoleen kentään. Siellä helvetin pitkä lay to bed tuuletus ja tietenkin hidastukset ja keskiympyrään kävelyt. Tästä vittuuntuneena hoitelin pelin 9-4....
 
Ea ei tule luovuttamaan dataa vaan lopettavat pointsien myynniin samalla tapaa ku hollannissa ja belgiassa. Myyvät niitä siellä missä pystyvät niin pitkään kuin mahdollista.
Belgia ja Hollanti nyt ei ollut vielä mitään, mutta UK alkaa oikeasti olla jo sellainen rako, että jotain on pakko tehdä muuta kuin vain "jatkaa myyntiä". Ei poista muksuilta missään nimessä pakkojen ostoa, kun idioottivanhemmat niitä sitten jengille ostelee pelin kanssa, mutta vaikuttaa suuresti.

Tärkein asia mikä tässä nyt on, se että porukka tajuaisi ottaa pään perseestään joukolla siitä, mitä paskaa nämä lootboxit ovat peleille ja niiden yleiselle laadulle. EA:han korjasi tätä pakkojen tuottomenetystä vaihtamalla suurimman osan SBC-pakoista myymättömiksi korteiksi, jolloin osalla porukasta tulee "täysi pakkofiilis" ostaa pakkoja rahalla. En keksi mitään muuta syytä tuolle vaihdolle.
 
Eipä tullut ainakaan tänään Ultimate TOTSSF SBC:tä, vaan sama kierrätys kusetus "deluxe". Jos huomennakaan ei tule, niin EA on vajonnut jo todella syvälle paskaan. Vittuako sitä välittämään pelistä, kun triljoonat on saatu jo pakkatuotoista tän pelin osalta, syökööt pelaajat paskaa.

Huvittaa kun tunnetuimmat striimaajat alkoivat pelaamaan muuta. Castro GTA:ta, Nick28t The Last of Us 1-peliä, Nepentehez Football Manageria, jne.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom