Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 21 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Pikkasen oli hämmentävää eka sb peli legendarylla ku AI vetelee la croquetaa ja dragbackia. :D

Joo nyt skill mooveja osaavat pelaajat tekee noita aika hyvin ai:n toimestakin. Samalla erottunut noissa hyvät pelaajat eli joku Kroos pistelee tosi hyviä syöttöjä ai tiimissä.

Hakimin kortti on kyllä melko op keski kentällä. Pysyy tiimissä kyllä pitkään.
 
Itse sorruin muutaman vuoden tauon jälkeen. Robertson pakasta heti alkuun. Muutama vuosi sitten kannatti ainakin odotuttaa myymisen kanssa ainakin se viikko, jos halusi parhaan mahdollisen profitin. Onko vielä sama homma?
 
Vähän tuosta ohjattavuudesta tulee mieleen RDR2 eli omaan makuun vähän liikaa joutuu tekemisiään ennakoimaan. Monta kertaa yritin kärkikarvaajasta syöttää ohi pienellä sivuttaisliikkeellä, mutta eihän se oma pelaaja sitä liikettä kerennyt suorittamaan. En tiedä onko EA tuolla yrittänyt hakea sitä hitaampaa tempoa vai onko tämä ihan omaa psykoosia. Esim. tikitaka syöttely tuntuu melko haastavalta ja riskaapeliltä, kun ei koskaan tiedä kerkiääkö peli syöttämään sinne minne tatilla jo osotat.
 
Vastaan vähän kattavammin myöhemmin kyselyihin, sitä odotellessa olikohan peli jo tässä:



#hymiö
 
ei perkele mikä nosto Egyptin Prinssihän sieltä kulta pakasta sitten päätti paukahtaa :) no alotin eilen 5k:stä tilillä nyt 107k ja sitten vielä tämmönen nosto :), vaikka pääasiassa pelaan fifassa markettia no 500k oli tavoiteena viikonloppuna saavuttaa joten eiköhän se tuu nyt sit saavutettua :)
 

Liitetiedostot

  • äopäopäop'''.png
    äopäopäop'''.png
    51,5 KB · Lukukerrat: 18
Pelasin nuo rivalsin placement matsit ja voitin kaikki. Heitti mut suoraan div 2 ja sain 124k coinsseja. Luulin, että div 3 on maksimi mihin voi päästä noilla matseilla.
 
20201003_005911.jpg

Oli tarkoitus säästää hyvät sbc-pakat tiistaille kun OTW 1 julkaistaan. Onneksi pakkasormi syhysi liikaa. Kyseessä rare mega pack :)
 
Johan on nostoja.

Täällä näyttää menevän samaa tahtia kuin aina. Eli nousee melkoista kuraa. Ensimmäinen markku toi parhaana Canisterin ja helvetin kalliiksi käynyt advanced nations ei yhtään pelaajaa millä on arvoa. 50k pakasta paras oli Muslera..

Ei auta kun jatkaa yrittämistä :)
 
Nyt on joukkue hyvällä mallilla. Rivalsia kolme pelattu joista kaksi voittoa, jota ennen kymmenisen Squad Battlea. In-game 4-1-2-1-2 (2). Isot suositukset Fekirille ja Hakimille.
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20201003-172032_Companion.jpg
    Screenshot_20201003-172032_Companion.jpg
    851,5 KB · Lukukerrat: 24
Tekasin ton hybrid nations sbcn läpi ni ihan hyvää lappua nous esim. Bale, Fekir, B. Silva, Fernandinho, Tomori

Tuo Bale on kyllä mielenkiintoinen lappu hinnan suhteen. Lähtee pakoista kun OTW tulee ja haluttu pelaaja valioliigasta. Itsestä vaan jo tuo 100k on aika paljon 3* wf hyökkääjästä.
 
Tuo Bale on kyllä mielenkiintoinen lappu hinnan suhteen. Lähtee pakoista kun OTW tulee ja haluttu pelaaja valioliigasta. Itsestä vaan jo tuo 100k on aika paljon 3* wf hyökkääjästä.
Bale näyttää todella herkulliselta sniper chemin kanssa. Harmikseni en siedä vasenjalkaisia pelaajia. Eniten koko pelissä ärsyttää Reusin 67 stamina! Haluaisin tuon niiiiin joukkueeseen, mutta eihän tuo varmaan jaksa mellestää edes ensimmäistä puoliaikaa. :confused:

Toiseksi eniten ärsyttää kun menivät muuttamaan chemstyle-arvoja. Ainoastaan hawk näyttää entistä paremmalta(longshots +10) ja nimenomaan täydellinen Henry 87 korttiin.

hen.jpg

Mikä monsteri 480k hintaan! Composure ei ole ennenkään vaikuttanut ikoneihin. Speed Dribbler & Finesse Shot traitit täydentää mukavasti kokonaisuutta. :)
 
Viimeksi muokattu:
Bale näyttää todella herkulliselta sniper chemin kanssa. Harmikseni en siedä vasenjalkaisia pelaajia. Eniten koko pelissä ärsyttää Reusin 67 stamina! Haluaisin tuon niiiiin joukkueeseen, mutta eihän tuo varmaan jaksa mellestää edes ensimmäistä puoliaikaa. :confused:

Ei tuo matala stamina niin paha oo ku joka peliin saa täyden staminan.

Finisher chem on tänä vuonna aika hyvä. Uus sniper chem periaatteessa.
 
Maltti on valttia tuli myytyä Salah tänään 400k:lla ku eilen olis menny vaan 320klla :)
 
Itellä käyny lottovoitto pakkojen kanssa ja tulos näyttää tältä. Litmanen ei ehkä paras sijoitusmielessä mutta on kyllä hyvä kentällä.
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20201004-101723.jpg
    Screenshot_20201004-101723.jpg
    2,6 MB · Lukukerrat: 28
Milläs tavoin jengi treidailee tääl?

Aika kivasti toimii jos jaksaa snaippailla kortteja web apilla ja listata kalliimmalla. BPM toimii kans yllättävänkin hyvin. Sit oon koittanu rakentaa jengiä mahdollisimman paljon, koska meta pelaajien hinnat tulee vain nousemaan ainakin seuraavat pari viikkoa..

Sais kyl tulla jo update noihin pelaajien price rangeihin. Ois kiva nähdä mihin asettuu Militaon hinta ja mahdollisesti napata tiimiin..
 
Ylös Bottom