Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 21 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Täällä valitetaan kontentin puutteesta, vaikka siellä on tarjolla TOTY kit SBC. Hyvään hintaan lähtee, kun tuosta joutuu pulittamaan ainoastaan 82 overall squadin.
Sekä 75 kemian. Challenging... <3

21:30 Tulihan sieltä taas uudet SBC. Home toty kitti myös 82 squadin hinnalla ja Moment Dybala. :D
 
Viimeksi muokattu:
Torstaina se full toty on aikaisemminkin tullut, kun toty alkanut maanantaina?


Oli kyl niin rigged matsi rivalsin puolella ku olla ja voi. Lopussa aattelin vielä et saan tehtyä maalin ni mitä tekee tuomari ? Oli pakko ottaa klippi, koska en oo ikinä nähny tämmöstä vihellystä ja oli semmonen kruunu tolle matsille missä kaikki pomput meni vihulle ja tuomari vihels yhen pilkunkin ihan ilman mitään syytä koska oma tekoäly pelaaja mukamas rikko vastustajaa, joka ei ollut lähelläkään palloa.



Pallo menee maaliin, tuomari viheltää pelin poikki, ei maalia. o_O

Kävi muuten juuri itselleni tämä sama. Johdin WL:ssa 3-0, lisäaikaa minuutti ja kellossa joku 1:30, syötin boxin sisällä ihan vähän takaviistoon Ronaldolle, jolla lauoin ensimmäisellä kosketuksella pallon maaliin ja maalia ei hyväksytty. Eipä tuo tällä kertaa haitannut, mutta jos maalin tappiolla tai tasatilanteessa kävisi tuo, niin voisi vähän ottaa pannuun.
Sekä 75 kemian. Challenging... <3

21:30 Tulihan sieltä taas uudet SBC. Home toty kitti myös 82 squadin hinnalla ja Moment Dybala. :D
Ei ole kyllä kovin kallis tuo Dybala. M/M workratet ja kolmen tähden weakfoot eivät kyllä vakuuta, mutta jos jossain vaiheessa haluaisi samaan joukkueeseen Messin ja Ronaldon, niin tuossa olisi aika kiva linkki. Pitää harkita tuon tekemistä.
 
Viimeksi muokattu:
370k tuli Brunolle hintaa reilun 70 pakan avaamisen jälkeen. Totyyn säästetyistä pakoista napsui pelkkää fodderia, mutta Brunon pakoista kurkkasi mukavana yllätyksenä Kante. Taas pitää myydä klubi tyhjäksi niin saa jonkunlaisen joukkueen rakennettua tuohon Brunon ympärille.
 
Otin 90 decon testiin cm paikalle ja oon positiivisesti yllättynyt kortista. Nousee tarpeen tullen ja laukaus on statseihin nähden hyvä. Läpisyötöt menee lähes poikkeuksetta perille st:lle ja se jopa osaa pelata vähän puolustukseen päin. Suht ketterä pallon kanssa ja Portugalilinkit. Eikä hinta oli kovin kova. On omasta mielestä kun KDB mutta nopeampana ja ketterämpänä. Sama kun Dos Santos toisella puolella CM paikalla. Se viipottaa joka suuntaan aika kovaa. Ja tuo dybala. Ihan sama mikä jalka ja mikä paikka boxissa, aina pallo maalissa CAM paikalla. Ja syötöt + pallonhallinta aivan tajuton. Just katsoin niin tuli myös felixillä 270 peliä täyteen ja sen statsit on 250+ 140. Se on kyllä pelin paras kortti mikä mulla on ollut. Olen varmasti jokaista alle 1,5mil maksavaa kärkeä kokeillut tässä pelissä.
 
Ekaks tuli pelkkä pl uppi mut nyt sieltä tuli sit loputki liiga upit sbc. Pitää alkaa tekemään noitakin valmiiksi full totyyn.
 
Toistaiseksi totylla 30 pakkaa auki ja kahdet taulut. Koke ja Alaba.

Liiga en jaksanut pelata kun silver 1:lle. Sinänsä mielenkiintoinen havainto että reilun neljän miljoonan ostot ei pelissä pahemmin erottunut edelliseen tiimiin.

Edellinen wl statsit 14-6, nyt 11-9.
 
Eipä ollut kovin kummoinen lappu tuo TOTY Ronaldo, kun pääsin draftissa kokeilemaan. Pistää kyllä kovalla prosentilla paikoista sisään, mutta ei tällä lyhyellä otannalla hirveästi muuten eroa tuosta normikortista. Neymarin normikortti oli samassa joukkueessa ja oli pelillisesti paljon parempi kuin TOTY Ronaldo.
 
TOTY 12th äännestys pelissä. Friendly tulee olee nyt täynnä loan Messi/Mbappe käyttäjiä, GG €A. :D

Capture.PNG
Tuo 2 potm ob jo sen verran hyvä että sillä pärjää pelin loppuun saakka.
Je, 58k nyt käytin SBC:hen. 2 rivalsia Brunolla 352 RCDM paikalla 2 maalia, morjens.
 
Viimeksi muokattu:
Sairas kortti tuo toty Bruno. Pääsin draftissa testaamaan ja pistin huvikseen sen st paikalle 4222. Tuloksena helppo draftin voitto ja kaikki "rage" quiteilla paitsi yks matsi, jossa vihu välttämättä halus pelata loppuun vaikka oli 5-0 häviöllä peliajan 25 min kohdalla. :D
 
€A wtf, tässäkö minun WL silver 1 player pick?!

Näytä liitetiedosto 5820
Täällä tuli kuitenkin Guerreiro ja Parolo. No eiköhän EA anna myöhemmin uudet pickit. Se jää sitten nähtäväksi, että saako nuo pickatut normikortit pitää vai häviävätkö ne samalla. Pitäisiköhän tunkea tuo 84 Guerreiro äkkiä johonkin SBC:hen, jotta sitä ei voida viedä minulta pois.
 
Ylös Bottom