FIFA 21

Fabre#4

Well-Known Member
Noi statsitkin on ihan arvalla heitettyjä.
Ilmeisesti EA:n porukka ei tykkää Borussia Dortmundista, kun katsoo tuota Reusin saamaa päivitystä. Tuon lisäksi tuli youtubessa vastaan postaus, jossa naureskeltiin Hålandin peruskortille, jonka arvot näyttivät omiinkin silmiin aikalailla nopalla heitetyiltä... :D
 

storkki

Well-Known Member
Demo ollut joka kerta täysin eri peli kuin julkaisupeli ni ei paljon haittaa vaikka ei tule.

Pitänee tuo early access testailla.
 

storkki

Well-Known Member
Vähän semmonen tuntuma silti tosta demon perumisesta tulee, että jos ei ole aikaa ollut tehdä demoa ni onko siellä sit aikaa ollut kehittää peliäkään oikeesti yhtään.
 

TannedBum

New Member
Demosta viis, mutta kun pelaajien statsitkin on perseilty aivan puolivaloilla niin odotusarvot on ennennäkemättömän alhaalla. Siis voi jumalauta, kun ei olla viitsitty edes vähää alusta perehtyä siihen millä pelipaikalla pelaajat on pääsääntöisesti viime kauden pelanneet. Käsittämätöntä, aivan uskomatonta siihen nähden kuinka massiivinen julkaisu on kyseessä.
 

Saxon_747

Well-Known Member
Nif korttien statsit pois lukien ihan terävin kärki näyttää aika surkeilta. Tällä kai on tarkoitus saada porukka innostumaan vielä enemmän kaikenlaisista erikoiskorteista.

Early access kuitenkin testiin mutta odotukset melko lailla nollissa peliä kohtaan.
 

Tuulis

Well-Known Member
Ite kun lopettelin FUTin jo keväällä, niin nyt taas FUTtipeukku syhyää. Jos tammikuullekin jaksais joukkuetta rakennella ni eiköhän se jo sit hintansa väärti ole
 

TannedBum

New Member
Ite kun lopettelin FUTin jo keväällä, niin nyt taas FUTtipeukku syhyää. Jos tammikuullekin jaksais joukkuetta rakennella ni eiköhän se jo sit hintansa väärti ole
Onhan se taas hienoa, sen kuukauden verran kun marketti ei ole vielä romahtanut. Yleensä jo marraskuun puolessa välissä alkaa olemaan ankeaa ja tammikuussa kiinnostus on lopahtanut täysin. FUT:lla olisi huomattavasti enemmän elinaikaa jos ihmiset eivät tuhlaisi sikamaisia summia pakkoihin. EA vaan heittelee loputtomasti uusia "hienon värisiä" erikoiskortteja sekä promoja ilmoille ja kassakone huutaa armoa. Varmaankin 90% pelin "kehityksestä" keskittyy FUT:iin ja siihen miten saadaan mahdollisimman suuri rahatulva aikaiseksi.
 

Bugiranne90

Active Member
Oiskoha mahollista ruuvata slidereilla FIFA semmoseen kuntoon,et jaksaa pelata viikon tai useamman putkeen?
Vuosia on fifoissa slidereilla ja manual/semi-ohjauksella saanut pelin paremmaksi.

Operation Sportsin sivuilta löytyy hyvät sliderit.
 

TannedBum

New Member

Etelä-Saksa

85.195.119.21 Hanau
3.122.169.241 Frankfurt

Alankomaat(Rotterdam)

31.204.138.60
213.163.73.149


CMD --> ping 85.195.119.21 --> Enter

Kyseisistä FUT-servuista vain kaukaisin Hanau päällä ja DNA valokuidulla masentavat 40ms ping. Mites muilla ? Kokeilkaa huviksenne.

Toivottavasti nuo Hollannin serverit tulee taas käyttöön kun 21 julkaistaan. Jospa pääsis edes sinne 30ms tuntumaan. Saisivat jo pikkuhiljaa väsätä myös pohjoismaihin serverin. Eniten kärsivät juurikin me suomalaiset prkl.

Varmaan kiva asua Frankfurtissa ja pelata 1ms viiveellä. :mad:
 
Ylös Bottom