Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA10 [PS3]

Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Tuo Slow on ihan oikeasti kaikkein paras nopeus pelata... Karkeasti voisi sanoa, että Slow = realistinen jalkapallo, Fast = Pes ja normal = siltä väliltä.

Harmi vain että ranked matsit pelataan ilmeisesti tuolla normal nopeudella. Ellei sitten systeemi ole muuttunut.
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Mistähän johtuu, että PS3:sen demo on graafisesti selvästi huonompi kuin XO:n vastaava?
Toivottavasti koko versiossa tilanne ei ole noin.
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Mistähän johtuu, että PS3:sen demo on graafisesti selvästi huonompi kuin XO:n vastaava?
Toivottavasti koko versiossa tilanne ei ole noin.
Tjaa-a, NeoGAFin FIFA10-ketjun perusteella versiot näyttävät melko pitkälti identtisiltä, mutta X360-versio on skarpimpi, ja Pleikkarilla hidastukset nykivät enemmän.
After playing both demos (PS3/360) the 360 version is a lot sharper. For some reason the PS3 version is quite blurry to me. Other than that, they both feel the same.

Mitään dramaattisia muutoksia näin lähellä pelin julkaisua tuskin kuitenkaan on odotettavissa.
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Tuomarilinja on muuten demon perusteella koventunut. Mikä on ihan jees. Ensimäisen buginkin huomasin. Matsi päättyi varsinaisen peliajan jälkeen 2- 2. (Juventus - Barca) Voitin rankkariskaban selkeästi, torjumalla kahdesti Buffonin avustuksella Barcan vedot. No... kun tuomari puhalsi pilliin, alkoi hillitön Barcan juhlinta. Toivottavasti itse pelissä tätä ei tapahdu. Syö illusiota aika pahasti jos väärä jengi juhlii matsin jälkeen. :D
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Olen itse ollut tähän mennessä Pes miehiä ja pelannut paljon Xboxilla 09 versiota, mikä omasta mielestäni tosin ei ole mikään erityisen hyvä peli loppupeleissä. Eilen sitten latasin tämän uuden fifan ja laitettiin peli pyörimään. Mikä ensimmäisenä omaan silmääni iski ja lujaa oli grafiikka. Aloituksessa näytti siltä kuin olisin siirtynyt ps2 aikaiseen peliin epäselvällä grafiikalla, mikä hieman kyllä hirvitti. Mutta itse pelistä muuten pidin todella paljon ja tulen sen perusteella ehdottomasti ostamaan, tosin jää nähtäväksi onko se ps3:lle vai 360:lle.

Käytin aluksi normaalia kameraa, mutta sitten pisitn pro kameravaihtoehdon päälle ja wau, tunnelma loksahti heti kohdalleen. Liikkeet olivat aidontuntuisia ja ohjailua ei ollut mitenkään kankeaa. Maalivahditkin tuntuivat osaavan hommansa, eivätkä olleet palikkaisia. Tosin minullahan ero on huomattava kun vaihtaa Pes:istä uusimpaan fifaan ja tulen varmasti tulevaisuudessa pysymäänkin fifan kannalla. Toivottavasti grafiikkaan pystyttäisiin vielä vaikuttamaan.
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Aluksi aattelin että eihän tässä ole niin paljon eroa fifa 09:iin verrattuna. No nyt muutaman pelin jälkeen voin sanoa että käsitys on muuttunut täysin.
Pelinrakentaminen on paljon helpompaa, keskeltä voi päästä läpikin nyt, ei vain laidoista.

Maalivahdit torjuvat hienosti ja erilailla kun aikaisemmin.
Maalivahdit ei tule kyllä nyt niin paljon vastaan kuin ennen, ainakaan demossa. Keskityksissä voi jopa pelaaja onnistua pukkaamaan pallon maaliin.

Paljon sulavampaa peliä kuin ennen, juuri ne oikeat parannukset löytyvät.
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Eli ihan alkuun niille jotka asiaa ihmettelivät, niin demo on kolme buildia, eli ''versiota'' vanhempi, kuin mitä toimittajat ovat nyt päässeet kokeilemaan ja julkaistava versio on sitten neljäs buildi.

Ja sitten asiaan:

Demon gameplay on juuri niin loistava, kuin osasi odottaakin: pelaajat tietävät mitä kentällä pitää tehdä, 360 meininki on lisännyt pelin ''elastisuutta'' huikeasti, ja fysiikat+syöttötyöskentely ovat menneet aimo harppauksen eteenpäin. Kentällä myös tuntuu olevan enemmän tilaa (taisi olla 10% pienemmät hahmot kuin edellisessä fifassa) ja keskikentällä pääsee todella rakentamaan peliä, jos keskittyy tekemiseensä. Ensimmäisen kosketuksen tärkeys on korostunut juurin niin isoksi, kuin se nykyjalkapallossa on. Juurikin tästä ensimmäisestä tatsista riippuen, saat pelaajallesi tilaa ja aikaa tehdä seuraavan ratkaisun, tai vastaavasti vastustaja on samantien iholla ja pallonhallinta siirtyy viholliselle.

Jo pari vuotta on väitetty, että pallo ei olisi enää liimattuna pelaajan jalkaan, mutta vasta nyt se pitää todellakin paikkansa. Otat liian pitkän kosketuksen väärään aikaan, ja vastustaja poimii marjan välittömästi. Pitkät syötyt, ovat nekin parantuneet. Enää ei peli menee jonkinlaiseen outoon ''moodiin'', kun käytät lob syöttöä, vaan nekin lähtevät luonnolisen tuntuisesti sisäsyrjällä, eikä sellaisia outoja kukkupalloja joka kerta.

Gameplayn kaikkia parannuksia, tai edes suurta osaa niistä, on turha yrittää selittää, vaan se tulee kokea.

Demossa petyin maalivahteihin, jotka ovat vieläkin enemmän tai vähemmän kuistilla, mutta siihen on kuulema tullut parannus jo noissa uudemmissa buildeissa. Ikävä kyllä myöskään hallittavan pelaajan vaihto ei vieläkään toimi niin hyvin kuin kilpailijan puolella. Edelleen saa välillä hakata vaihtonappulaa oikein isän kädellä, eikä mitään tapahdu. Grafikkaan odotin luonnollisesti edes pientä parannusta viime vuoteen, mutta peli kyllä näyttää aivan samalta kuin 09, ellei jopa piirunverran huonommalta.:confused: Ylipäätänsä audiovisuaalinen toteutus on jonkinlainen let down, kun muistelee minkälainen hyppäys 08:sta 09:iin tapahtui.

Kaikenkaikkiaan, täällä ainakin odotetaan yhtä innokkaana uuden Fifan julkaisua, kuin demoa ennenkin. Tai oikeastaan enemmän.
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Harmi vain että ranked matsit pelataan ilmeisesti tuolla normal nopeudella. Ellei sitten systeemi ole muuttunut.

Löysin tällaista tietoa (lähde http://fifasoccerblog.com/):

but as for the speed of the game, Mike Takla on the EA forums has said something that made me smile from ear to ear this morning.

You can of course change the game speed in the demo by going into Game Settings before your match starts. You have a choice of slow, normal or fast – but the concern was that when you play ranked matches online, you have to play on the normal speed setting.

At least, you did in FIFA 09. But now, you don’t.

You can choose to play on slow in ranked matches this year – well as long as someone else [wants to]

Absolutely fantastic news. So not only do we have a team star rating filter and a control settings feature – so I never have to play you folk who use fully-assisted controls ever again – but you can play ranked matches with whatever game speed you want as well. Perfection.

Eli voi etsiä vastustajaa heikompitasoisista joukkueistakin (ei aina tarvitse pelata manua tai chelseaa vastaan) ja vielä paremmalla pelinopeudella...
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Löysin tällaista tietoa (lähde http://fifasoccerblog.com/):



Eli voi etsiä vastustajaa heikompitasoisista joukkueistakin (ei aina tarvitse pelata manua tai chelseaa vastaan) ja vielä paremmalla pelinopeudella...

Juu. Tuo filtteri joukkueiden tähtiarvon mukaan olikin minulle jo selvillä ja yksi syy pelin hankintaan. (tykkään pelata wolvesilla). Mutta käsitin väärin gamescomissa viestitetyn ja luulin että pelin nopeus -filtteri olisi ollut vain unranked -matseihin. Tämäpä oli hyvä uutinen. Kiitos JP.

Eiköhän se ole tänä vuonna ManC, Real Madrid, Chelsea ja Barca, jota suurin osa huor... Suosii. ;)
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Jos tuo gameplayn säätäminen + filtterit + manuaalisyötöt on todellista, niin lähtee ehdottomasti tilaukseen! Ehdottomasti suurin v-käyrän nostaja pelissä oli nämä Manu-läpisyöttöwänkkerit.

Eri asia, löytyykö playstationjannujen joukosta ketään pelaan mua vastaan gamespeed: slow - passing: semi-manual (tai jopa manual. En ehtiny demossa testaamaan, miten se toimii, 09:ssä se oli aivan susi.)

Peli on mielestäni ehdottomasti liian nopea normal-asetuksella. Testaan töistä päästyäni slow:ta ja toivon parasta.

Pelaajien kontrolloiminen ja esim. pallon riistäminen on parantunut. Edelleenkin 2nd defender press ontuu ja aina kone ei tiedä mitä tehdä. Yhtä lailla joskus tulee tilanteita, että pallo menee millin päästä omasta pelaajasta ja se vaan seisoo vieressä..

Aamusessioiden jälkeen peli ei vielä vakuuttanut, ehkä mieli illalla muuttuu..
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Eli ihan alkuun niille jotka asiaa ihmettelivät, niin demo on kolme buildia, eli ''versiota'' vanhempi, kuin mitä toimittajat ovat nyt päässeet kokeilemaan ja julkaistava versio on sitten neljäs buildi.

Onko tälle jotain lähdettä? En epäile tietojasi vaan olisi kiva lueskella, jos siinä puhutaan myös jotain yksityiskohtaisempaa(esim. parannuksista)

Ensimmäisen kosketuksen tärkeys on korostunut juurin niin isoksi, kuin se nykyjalkapallossa on. Juurikin tästä ensimmäisestä tatsista riippuen, saat pelaajallesi tilaa ja aikaa tehdä seuraavan ratkaisun, tai vastaavasti vastustaja on samantien iholla ja pallonhallinta siirtyy viholliselle.

Tämä on myös itselleni hyvin tärkeä asia ja oli myös hieno huomata tuo. Samoin joutuu nyt ajattelemaan enemmän, tai siitä on ainakin enemmän hyötyä jos ajattelee, että kenellä pelaajalla ekan tatsin voi keskialueväännössä ottaa mihinkin rakoon jne. Eli todella hyvillä pelaajilla voi kääntyä tiukemmin ja hieman heikoimmilla joutuu ottamaan varmemman päälle, mutta nimenomaan niin että sitä ensimmäistä tatsia joutuu miettimään(kuten oikeassa fudiksessa)
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Parin tunnin hakkaamisen jälkeen fiilis pelistä on ihan hyvä. Vetosysteemi on muuttunut, jonka luulen helpottavan myös kaukomaalien tekoa. Tuo on myös hyvä uudistus, että jos pelaajalla on keltainen alla niin sen näkee paljon helpommin. En vielä ehtinyt kokeilla tota slow-pelinopeutta olisiko se parempi kuin normal. Hype nousee!
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

on se slow parempi. tää demo on kyl täyttä rautaa! täysin erilainen ku tuo 09! ihan huippu! voisin sanoa että pes häviää tänäkin vuonna, ei tosta enää voi pistää paremmaks. tosin varmaan pidemmän pelaamisen jälkeen taas löytää noita ärsyttäviä juttuja, mutta ite en oo huomannu mitään merkittäviä virheitä. paitsi obi mikel sai keltasen kortin, ku sukitti oman pelaajan:D? ja mun demossa on joku bugi, kun petr chek on vaa 64 overall. muuten ne mokketehot näyttäs olevan oikein, mutta GK pos. on 1.:confused:
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Mä suoraan sanoen rakastan tätä peliä!

360 driblaus oli todellakin odottamisen arvoinen uuditus! Ei enää v*tuta ku menee pallo rajasta yli ku pelaaja ei käänny, nyt jos niin käy se on ihan omaa syytä. Laukominen ja keskitykset: IHANAA! Vaparit: IHANAA! nyt voi jopa saada maalin niistäkin (minkä sainkin Xavilla heti toisessa pelissä. Syöttäminen tuntuu myös jotenkin loogisemmalta, ja maalivahdit eivät saa kaikkia vetoja läheskään kiinni vaan torjuvat kulmiksi, minkä on suuri hyppäys realistisuuteen. Näin nyt nopesti muutaman pelin jälkeen, monta ilonaihetta varmasti myöhemmin vielä edessä`!
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

Mikäli ole oikein käsittänyt, demo on aika vanha ja lopullinen peli tulee olemaan erilainen. Kuulemma parempaan suuntaan vielä. Nythän tuo on aika samankaltainen 09 kanssa.
 
Vastaus: FIFA10 [PS3 Hype]

kymmenkunta matsia pelannu. lähinnä chelsealla ja ainaki J Cole on aivan liian hyvä tossa pelissä. Peli on aikalailla samanlainen ku 09, ehkä demossa ei tuu kaikki hienoudet esille (vaparin suunnittelut ym ym)
 
Ylös Bottom