Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Final Fantasy VII Remake

tuossa tuo Virallinen viesti Kitaselta ja Nomuralta FF7 25 vuosipäivän kunniaksi

s5tn5vpswxe81.jpg

Mitä enemmän toiveita, sitä suuremmalla todennäköisyydellä sieltä on tulossa joku mobiilipeli. Do you not have phones???? :D

ainiin ja ikävä kyllä veikkasit oikein, pääasissa tuolla esiteltiin tuota tulevaa mobiilipeliä, aikamoinen pettymys siis oli pressi, mitä katselin youtubea niin aika moni tosiaan odotti siellä juuri tuota FF7 Part 2 remaken traileria. ainakin noiden livestreamien perusteella.

 
Viimeksi muokattu:
Vaikka olenkin fanittanut pelisarjaa aina FF IX julkaisusta asti niin tämä jotenkin jäi vaan itsellä roikkumaan, pitkälti varmaankin eri osiin jakamisen takia eikä alkuperäinen VII muutenkaan sarjan oma suosikki ole ollut. Nyt kun ps plus version sai päivitettyä myös PS5 ja muutenkin sille vielä pelit vähissä niin tuli sitten viimein kunnolla aloitettua. Ja voi veljet kyllä kannatti! Nyt on vissiin Chapter 9 menossa ja aivan täysin koukussa olen tarinaan. Edes putkijuokseminen ei ole häirinnyt. Näyttääkin vielä hienolta.
 
Mulla tämä oli mun ensimmäinen FF peli. Ihan jees, alku oli tosi wau mut sit alkoi vaa jotenki loppua kohti olee melko väsynyt meininki. Tarina jaksoi pitää ottees loppuun asti onneks.
 
Kunhan saisivat sen pirun Yuffien dlc:no toimimaan niin, että saisi sen ostettua myös käytetyn version yhteyteen
 
Voitaneen pitää varmana, että tuolla vähintään jotain näytetään ja kuullaan. Gameplayta taitaa olla turha odottaa vielä. Mutta kaikki kelpaa tässä kohtaa. :)
 
Näköjään jotkut veikeät salapolisiit huomasivat että tämä tilaisuus on tasan 7 vuotta siitä kun ensimmäinen Remake julkistettiin.
 
Ai että, ei passaa liikaa nostaa odotuksia, niin eipähän sitten niin kirpaise jos ei ihmeitä julkisteta. Mutta suurella mielenkiinnolla tuota odotan :)
 
Jos Crisis Core saa remaken, niin todella toivon, että koko taistelujärjestelmä pistetään uusiksi. Se oli kammottavan, enkä sen takia jaksanut pelata peliä läpi. Peli oli myös erittäin suoraviivainen, mutta annettakoon sen anteeksi, kun kyseessä on PSP-peli.

Mutta eiköhän se Final Fantasy VII Ever Crisis esitellä huomenna. Toivottavasti se tulisi Switchille.
 
Ilmeisesti kohtalaisen luotettava vuotaja twiittasi tämän. Remake monialusta peliksi? osa veikkaa myös että Crisis Core remaster/remake.


Huomio kuvaan liittyen joka voi spoilata jos FF7R pelaamatta.
En nyt ihan hahmota miksi tuo kuva tarkoittaisi mitään Crisis Coreen liittyvää. Tuohan on ihan suoraa FF7 remaken lopusta screenshot?
 
Osa 2 ensi talvena ja peli tulee olemaan kolmiosainen. Sen lisäksi Crisis Coren remake.

Tuo squaren eventti kesti ehkä 10min mutta oli sisällöltään silti paras mitä tänä vuonna on mikään eventti ollut.
 
Huhhuh, Kunnon pommit ensin DD2 julkistettiin ja sitten perään tämä vielä! kaikkien aikojen all time suosikki! :) saa vihdoin sen kaivatun part 2 :), ja ihan kohtuu hyvällä aikataululla

 
Viimeksi muokattu:
Oli kyllä kaikki ahdettu mobiilipeleistä oheistuotteisiin tuohon +10 minuuttiin. Ja tietenkin se tärkein. Tarkoittaako tuo "next winter" siis että se tulee tässä vuoden sisällä vai vasta v. 2023 lopussa/v. 2024 alussa? Oletan että vasta 1,5 vuoden päästä, muutenhan siinä olisi lukenut "this winter"?

Ja tosiaan vahvistus tuli että remake osia tulee yhteensä kolme, eli toinen osa tulee kattamaan todella paljon.
 
Tarkoittaako tuo "next winter" siis että se tulee tässä vuoden sisällä vai vasta v. 2023 lopussa/v. 2024 alussa? Oletan että vasta 1,5 vuoden päästä, muutenhan siinä olisi lukenut "this winter"?

Mutta nyt ei ole menossa tämä talvi, vaan tämä kesä. Seuraava talvi tulee 2023. Myös IGN puhuu talvesta 2023.

 
Ylös Bottom