Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Final Fantasy XIV

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
Noniin aika taas nostella ketjua kun uusi laajennus on esitelty ja infoa saatu.

Laajennuksen nimi Shadowbringers.

LVL cap nousee 80
Nyt on mahdollista tehdä dungeonit NPC apureiden kanssa jos ei halua jonotella tai muuten vaan tykkää pelata ihmispelaajien kanssa.
New Game plus mahdollistaa tarinan uudelleen pelaamisen samalla hahmolla.

Nämä jäi mieleen oli siellä paljon muutakin.

Teaser traileri (spoilereita)



Uusi rotu, Vierat.



Uus Jobi, Gunbreaker.



Uusi 24 pelaajan raidi oli todella iso yllätys. Sitä on suunnittelemassa myös Nier peleistä tutut Yosuke Saito ja YOKO TARO!

DyZFMwIXQAAEXiC.jpg


Uusi beast tribe Pixiet.

DyZEm25XcAAAlQn.jpg
 
Lisää infoa Japanin fanfestistä.

Full Trailer


Uusi kaupunki


Toinen uusi kaupunki


Uusi Job, Dancer


Uusi rotu, The Hrotghar
 
Square Enix tuo näin huhtikuun 1 päivä meille kaikille jotain mitä jokainen Final Fantasy fani on aina halunnut, uusi kodin apulainen Omega.

 
Hei mistä löytyy kaupunki kymani marai tai shana apua en löydä noita tarvitse parempia varusteita level 70
 
Noniin early launchi on nyt tapahtunut ja onhan tuo laajennus nyt ollut ihan järjettömän hyvä. Uudet alueet ovat upeita, tarina vaikuttaa synkältä ja surulliselta ja kaiken kruunaa upeat uudet musiikit ja äänitehosteet. Pitkä matka on vielä loppuun ja dungeoneitakin saa odotella tovin ennenko pääsee katsastamaan mutta alku fiilis on loistava.

Serveri puolella kaikki on myös sujunut lähes täydellisesti ihan pieniä nikotteluja alussa.
 
Nyt alkaa tarina olemaan melko lopussa ja voin sanoa että tällaista kokemusta ei ole MMO peli ennen tarjonnut, aivan huikeaa settiä jättää kyllä taaksensa kaiken mitä aikaisemmin on pelannut. Dungeonien uudet mekaniikat ovat olleet ihan huippuja ja Trust systeemi jossa pelaat ne NPC apureiden kanssa on ollut yllätyksekseni todella toimiva, se auttaa oppimaan mekaniikat paljon paremmin kuin että pelaisi ihmisten kanssa ja sanoisin että keskimäärin pelaaminen on niiden kanssa helpompaa kuin uusien pelaajien kanssa. Vielä on tarinasta yksi alue jäljellä ja sitten end gamen kimppuun ja katsotaan mitä siellä odottaa, puhumattakaan uusista 8 ja 24 miehen raideista jotka sitten saapuvat aikanaan.

Arvostelujakin alkanut tippumaan ja ovat pelkkää hehkutusta.

https://opencritic.com/game/7836/final-fantasy-xiv-shadowbringers/charts

https://www.metacritic.com/game/pc/final-fantasy-xiv-shadowbringers
 
Vähän huvittais aloittaa tämä ekaa kertaa ihan alusta kun näyttää storessa olevan 15e tuo starttipaketti. Eli miten tuo käytännössä toimii? Tolla 15 eurolla saat pelata tuon 30 päivää ja sitten jos haluat joskus jatkaa niin maksat aina sen kuukausimaksun?

Ja kannattaako tätä enään alottaa alusta?
 
Vähän huvittais aloittaa tämä ekaa kertaa ihan alusta kun näyttää storessa olevan 15e tuo starttipaketti. Eli miten tuo käytännössä toimii? Tolla 15 eurolla saat pelata tuon 30 päivää ja sitten jos haluat joskus jatkaa niin maksat aina sen kuukausimaksun?

Ja kannattaako tätä enään alottaa alusta?


Juurikin näin eli 30 päivää sisältyy hintaan ja sitten maksetaan oliko se nyt jonku 10-11€ kuussa jos ottaa yhden hahmon per serveri, 13€ jos haluaa enemmän. Toki pelissä ei ole tarve kuin yhdelle hahmole ja tottakai kannattaa aloittaa alusta jos kiinnostaa, pelissä on paljon uusia ominaisuuksia jolla vanhemmat pelaajat saadaan pelaaman vanhaa kontenttia ettei tarvi jonoissa odotella tunti kaupalla.
 
Oukei kiitoksia tästä.

Eli huomenna lataukseen ja hyvästi elämä.

Sen verran vielä että tuo varsinainen XIV emopeli eli A Realm Reborn on helposti pelin heikointa antia mitä tulee tarinaan, tehtävä rakenteeseen ja ylipäätänsä kaikkeen mitä se sisältää. Homma paranee huomattavasti Heavensward ja Stromblood lisäosissa. Mutta tuo uusin on ihan omalla omalla tasollaan ja sinne päästäkseen pitää tahkota satoja tunteja kontenttia joten jos vaan yhtään kiinnostaa niin ei kannata luovuttaa heti alussa.
 
Mogstationista voi ostaa niitä juttuja, jotka skippaa tarinat. Tätä en kyllä suosittele uudelle pelaajalle, vaikka ARR ei ole ehkä sitä pelin parasta antia. Heavensward oli huikea, Stormblood taas täysin pettymys. Mutta tämä Shadowbringers koukutti kyllä pahemman kerran... Kunnes pääsi end gameen. Taas sitä samaa tomestone-rallia mitä on ollut jo launchista saakka.
 
miksi tämä tehtävä on minulla punainen The Light of Inspiration mitä siihen pitää tehdä että pääsee siihen tehtävää APua?
 
oon itse bdr lvl 79 pitääkö ne tehdä toisella ammatilla vai käykö bdr lvl 80 siihen ja mistä niitä löytää ? kiitos avusta
 
oon itse bdr lvl 79 pitääkö ne tehdä toisella ammatilla vai käykö bdr lvl 80 siihen ja mistä niitä löytää ? kiitos avusta

Sun pitää vaan levelittää se brd lvl 80 ja ne alkaa Crystariumista kuten jo edellisesä viestissä sanoin, suunnilleen täältä (X:10.8 Y:15.9).
 
oon lvl 80 ja crystariumissa ja siellä on noissa 3 lukittua lvl joku healer.tank, magical dps(exludine limited jobs)
ja ei siellä oo noita 80lvl tehtäviä Anteeksi tämä kysymys
 
Ylös Bottom