Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Firewall Zero Hour

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
Firewall%20Zero%20Hour.jpg

Pelisivu KonsoliFINissä: https://www.konsolifin.net/peli/firewall-zero-hour
Julkaisupäivä: 28. elokuuta 2018
Alustat: PS4
Kehittäjä: First Contact Entertainment
Julkaisija: Sony Interactive Entertainment
Genre: Taktinen tiimiräiskintä

PSX:ssä esitelty Firewall Zero Hour vaikutti mielenkiintoiselta. Tuli vähän jokin Rainbow Six tai SOCOM mieleen, kun katseli videokuvaa, jossa tiimit hipsivät johonkin luksushuvilaan ja räimivät toisiaan MP5-konepistooleilla.

https://www.konsolifin.net/uutinen/tiimipohjaista-taktista-raiskintaa-tulossa-psvrlle

Parasta tuossa oli se, että ohjaukseen voi käyttää Aim Controlleria. Ainakin odotukset ovat korkealla, toivottavasti toteutus ei petä.

 
Viimeksi muokattu:
Parasta tuossa oli se, että ohjaukseen voi käyttää Aim Controlleria. Ainakin odotukset ovat korkealla, toivottavasti toteutus ei petä.
Onko tästä vielä julkaisupäivää tiedossa? Itse ajattelin aluks tutustua koko VR genreen ennen kun sitä AIM Controlleria ostan.

Jos ei jotain ihan maagista tule niin ostan sen sitten kun Bravo Team tulee.
 
Adam Orthin Firewall: Zero Hour ollut jossain muodossa yleisön pelattavana. Tämä on tällä tietoa kuumin peli PSVR-aseohjaimelle.

 
Vanha tuttu Adam "Deal with It" Orth haastateltavana seuraavasta pelistään Firewall: Zero Hour. Tämä on puhdas VR-peli Rainbox Sixin hengessä.

Tukee AIM-aseohjainta. Verkkopeli 4 vs. 4, tai konetta vastaan vaikka yksin. Heti alussa jo 9 kenttää, joka lupaa vaihtelua. Julkaisu on "very soon".

 
Asutuskeskustaistelijan simulaattori, Firewall: Zero Houriin liittyvä tuore haastattelu. Toivottavasti lunastaa edes osan niistä odotuksista, jota tältä sopii odottaa. Yhdessä AIM-aseohjaimen kanssa.

 
Viimeksi muokattu:
Firewall Zero Hourin julkaisupäiväksi ilmoitettu 28. elokuuta. Aseohjain kouraan ja lasit naamalle.

 
Firewall Zero Hour:ista tullut kaksi uutta videoo, defending ja attacking. Täytyy kyllä sanoa, että odotukset vain kasvaa koko ajan, mitä lähemmäs julkaisua tullaan. Peli on toinen ennakkoon tilaamani peli ikinä ja täysin noiden trailereiden ja pelivideoiden perusteella tehty (eka oli suomalainen Nex Machina, jonka ennakkotilaukseen vaikutti vielä tekijän, peligenren ja kotimaisuuden lisäksi psplus tilaajille annettu -15% alennus :D).

https://blog.us.playstation.com/2018/08/08/firewall-zero-hour-101-attacking-and-defending/
 
Itsellä myös Firewall ennakkoon ostettu storesta ja kovat on kuumotukset peliin. Defender videossa oli miinat ja ei että vanhana socomilaisena odotan että pääsen niitä kylvämään.
Toivottavasti peli on nyt odotuksen ja kaiken hypen arvoinen muuten on kyllä kova pettymys. Mutta luotto on kyllä kova että nyt tulee ensimmäinen kova kunnon vr multiplayer peli. Toivottavasti saadaan hyvä suomi porukka tähän vääntämään
 
Ennakkoon tuli ostettua myöskin. Justiinsa tällaista menoa olen toivonut psvr:lle ja aseohjaimelle. Nyt vaan pidetään peukkuja että peli on pelikelvollinen.
 
Jotenkin tämä onnistui tulemaan puskista, vaikka olen periaatteessa ollut julkistustrailerista asti varovaisen innostunut. Nyt ihan muuten vain satuin katselemaan, että mitähän mielenkiintoista PSN-storesta voisi ostaa, kun vaimolla oli justiin tilipäivä, ja heti etusivulla tuli vastaan Firewall-logo.

Käsi hamuaa ostohousuja. Näinköhän sitä uskaltaisi ottaa riskin...
 
Striimiä kattelin tuossa vähän (jenkeissä tänään ilmestyi) ja näyttäisi että lunastaa kaikki odotukset. Ja redditissä hehkutettu kovasti pitkin päivää
 
Ei ole varsinaisesti, jotain tutoriaaleja jne on.

Heräsi kiinnostus itsellänikin, mutta tuskin tulee ostettua VRää tämän vuoksi.
 
Tuli pikaisesti testattua tätä ja kaikinpuolin loistavalta vaikuttaa. Kaikki toimii ja näyttää hyvältä. Tuo yksinpeli on tosiaan training mode ja sitä voi pelata myös cooppina botteja vastaan. Vähän kuin terrorist hunt siegessä. Mutta ei tätä kyllä kannata yksinpelin takia ostaa vaan moninpelin
 
Ylös Bottom