Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Formula 1

Vastaus: Formula 1

Oon käsittänyt että löytyy jotain nettisivuja mistä voi ilmasiks kattoo kisat livenä? Ihan sama millä kielellä selostukset on, mieluummin katson vaikka kiinaks livenä kuin kolmosen tunnin koosteet.. Linkkiä?
 
Vastaus: Formula 1

Täällä heräiltiin jo aamuyöstä katsomaan ensimmäisiä harjoituksia. Parin tunnin päästä uusi setti. Harmittavasti Räikkönen pääsi vasta ihan harjoitusten lopussa radalle ja se todellinen vauhti saattoi jäädä näkemättä. Toivottavasti toiset harkat menevät jo paremmin. Huomenna nähdään vihdoin onko joku säästellyt vauhtiaan talvitesteissä ja mihin Lotuksen rahkeet riittävät.
 
Vastaus: Formula 1

Hienoa Kimi! Viimeisessä kaarteessa vielä meni ohittamaan ja 7. sija. Tasaisissa letkoissa tuntuivat menevän.
 
Vastaus: Formula 1

Hienoa Kimi! Viimeisessä kaarteessa vielä meni ohittamaan ja 7. sija. Tasaisissa letkoissa tuntuivat menevän.

Juu, kärki ei tarjonnut mitään jännittävää mutta keskikasti piti huolen siitä, että herääminen ei kaduttanut. Hieno ja viihdyttävä kisa. Toivottavasti jo ensi viikolla nähdään Lotus taistelemassa korkeammista sijoituksista.
 
Vastaus: Formula 1

Melkonen jännäri oli siinä lopussa IMO. Ensin Maldonado törmää kaiteeseen, ja lopussa kun Räikkönen ohittaa Pérezin viimisessä mutkassa, ja ajoi hienosti 7. tilalle. Mut saa nähä, jos Räikkönen yllättääkin Malesiassa ja ajaa palkinnoille, tai jopa voittoon. Eniten ainakin yllätti Williamsin tilanne. Maldonadohan ajoi lähes koko kisan kympin sakissa . Ja Ferrarin vaisuus. Massa tais ajaa melkein koko kisan kympin sakin ulkopuolella
 
Vastaus: Formula 1

Reilu kolme vuotta siinä kesti, mutta saatiinpa lopultakin kuulla maamme-laulu palkintokorokkeella. Kiitos Kimi! On tää vaan outo tunne pitkästä aikaa. :D
 
Vastaus: Formula 1

XG4VM.gif
 
Vastaus: Formula 1

Tämän vuoteni pisimmät 10min.... Huhhuh. Pumppu hakkasi tuhatta ja sataa viimesillä kierroksilla. Ei pystynyt katsomaan edes jokaista minuuttia :eek:. HYVÄ! HIENOA!:)
 
Vastaus: Formula 1

Uusi kausi taas korkattu ja olipa huikea avauskisa! Onnittelut
Räikköselle
ylivoimaisesta voitosta. Laitetaan nyt spoilereihin jos joku jälkilähetyksenä tuon katsoo. :eek:
 
Vastaus: Formula 1

Kisaa en jaksanut katsoa, mutta menihän aamukahvit väärään kurkkuun kun tuloslistan avasi. Komea aloitus uudelle kaudelle!
 
Vastaus: Formula 1

Kisaa en jaksanut katsoa, mutta menihän aamukahvit väärään kurkkuun kun tuloslistan avasi. Komea aloitus uudelle kaudelle!

Täällä katsottiin jokainen lähetys. Myös harjoitukset. Piti nostaa hypeä ja päästä tunnelmaan näin kauden aloituksessa. Meillä oli aika-ajoissa ja kisassa jopa muutaman hengen kisastudio pystyssä. Hitaasti, mutta varmasti olen saanut kavereita ymmärtämään Formuloiden hienouden. Enää ei kuulu sitä perinteistä "siellä ajetaan vain ympyrää". Fiilis oli hyvä heti lähdöstä alkaen, kun huomattiin, että Räikkönen pystyi parantamaan asemiaan ja ajamaan ihan kunnolla kilpaa. Heitin jossain vaiheessa ajatuksen, että Kimi on kahdella stopilla ja muut kolmella, joka tarkoittaisi sillä nopeudella Kimin voittoa. Fiilis oli katossa, kun asia oli oikeasti näin. Viimeiset 15 kierrosta olivat jännittäviä, mutta onneksi voitto tuli lopulta helpohkosti. Tästä on hyvä jatkaa. Eiköhän ensi viikonloppuna Malesiassakin olla kärkitaistossa mukana. Mitä vaan voi toki tapahtua, joten mikään ei ole varmaa ennen kuin auto on maaliviivan ylittänyt.
 
Vastaus: Formula 1

Pakko kirjoittaa tähän ketjuun että oli tuo Ayrton Senna-dokumentti katsomisen arvoinen. Melkein tuli lopussa tippa linssiin...
 
Vastaus: Formula 1

Oli upea dokumentti mestarista. Toi myös paljon muistoja mieleen. Schumin pastellisävytetty Benetton ja Sennan mallunpunavalkoinen McLaren. Kuoleman jälkeen nousseista MM-voittajista yksikään ei ole noussut julkisena persoonana niin mielenkiintoiseksi mitä Senna oli. Laji kaipaisi nimenomaan suuria voittavia persoonia. Kimissä on toki särmää myös. Toivottavasti jaksaa ajaa vielä vuosia ja ottaa enemmän johtajuutta kuljettajapuolella ja vastuuta koko lajista. Aivan kuten illan dokumentti osoitti Sennan tehneen.
 
Vastaus: Formula 1

Pakko kompata edellisiä toteamalla ykskantaan, että hienohan tuo eilinen dokkari oli. Vakava mutta silti myös humoristinen katsaus valovoimaisen tähden uraan. Olihan siellä tietysti mainittuna konnuuksiakin, mutta kuolema radalla on tehnyt miehestä iänkaikkisen legendan, jonka meriittilista on komea, mutta kukaan ei voi tietää mitä hän olisi voinut vielä saavuttaa.

Kovin surullisenahan sitä eilistä pätkää katsoi etenkin kun saavuttiin vuoden 1994 Imolan kisaan, kun jo ennakkoon tiesi, että kohta käy huonosti.

Oli se Barrichellon töötti samaisessa kisassa muuten melkoinen paukku; Kuinka kukaan voi selvitä siitä hengissä?
 
Vastaus: Formula 1

En ole aikaisemmin ollut kovin kiinnostunut moottoriurheilusta ja varsinkaan formula 1:stä mutta tuossa toukokuussa aloin seuraamaan ja täytyy sanoa että koukkuun olen jäänyt. Varsinkin kun kyseessä on aika vaativa laji. Radat ja autot ovat muuttuneet jonkin verran siitä mitä aikaisemmin olen muistellut mutta pääsin aikanopeasti kiinni missä mennään. Huomennahan onkin sitten Monzan Grand Prix kilpailu ja mielenkiinnolla odotan mitä käy, varsinkin kun tuo ensimmäinen mutka on aika tiukka ja 22 autoa yrittää kaikki vuoron perään mennä siihen.

Muutama mielenkiintoinen video:
Formulafakta: Ratissa olevat napit - MTV3.fi - Urheilu - F1 - Uutiset

Megafactories - Williams Formula 1 - HD - YouTube
 
Vastaus: Formula 1

Itte jättäny seuraamisen taas vähän vähemmälle, mutta edellinen kisa tuli katottua aika-ajoineen, kun näky MAXit ja muut ilmaseks sinä viikonloppuna :)
Netistä ei oikeen viiti seurata jotain huonoa streamia, eikä noita koosteitakaan oikeen huvita illalla kattomaan, kun tulos on jo aina löytänyt tiensä mun korvaan. :/
 
Vastaus: Formula 1

Nyt se on virallista, Räikkösen paluu Maranelloon on varmistunut. Kyseessä kahden vuoden sopimus ja tallikamuna itse Fernando Alonso. Sen verta hyvät teatterin ainekset että tässä voisikin alkaa seurata taas sarjaa tulevalla kaudella :cool:
 
Vastaus: Formula 1

Todella mielenkiintoinen kausi on tulossa. Kimi jos pääsee niskanpäälle ja ajelee paremmin kuin Alonso, niin miehellä kyllä murenee itseluottamus täysin. Tasaista menoa uskon silti olevan Kimin ja Alonson välillä, kunhan antavat tasavertaiset autot.
 
Ylös Bottom