Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Forza Horizon 3

Vastaus: Forza Horizon 3

Onko niin ettei rattiin saa mihinkään nappulaa torvea?! En ainakaan äkkiseltään löytäny mistä sen sais päälle.. On kyllä vähän outoa jollei saa kun on noita erilaisia tööttiääniäkin niin paljon. Ei ajaminen siihen toki kaadu, mutta olis se kiva lisä kun kerran on olemassa.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Torvi taisi olla perusasetuksilla sidottuna ohjaimen jomman kumman tatin klikkaukseen. Löytyykö vastaava nappula ratistasi?
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Ei taida olla vaikka muuten kyllä nappuloita piisaa mille pistäis.. Aika nihee muutenkin toi ratin säätö tässä, kun ei pääse sille mitään custom asetuksia tekeen.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Kukaan hankkinut sitä B-ryhmän Audi S1:stä? Meinaan että saako noihin mihinkään ralliautoon muuta kuin sorarenkaat alle, ainakaan siihen nelisataseen Mantaan ei pystynyt valitsemaan muuta kuin leveämpää rengasta. Suht typerä juttu jos noin on, melko liukastelua ajella kadulla.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

On tämä kyllä melkoinen peli... Kun voikaan olla näin koukuttava, näyttävä ja miellyttävä pelata. No okei, tää on eka kosketus Forza Horizoniin itsellä, joten tottakai edellisistä osista en mitään tiedäkään. Enkä tässä vaiheessa kyllä halua. Hitto et on kova peli... :cool:
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Tänään tai huomenna tulee patchi peliin ja jos sinulla ei ole viimeisintä windows päivitystä koneessa se lataa päivityksen sijaan koko pelin uudestaan, joten pistäkäähän koneet ajantasalle.

Toivonmukaan saadaan parannuksia siihen kuinka peli pyörii ja upgrade valikon lagailuun, sekä jos pääsis online puolelle pelaamaan olis kans bonus.

https://twitter.com/ForzaMotorsport/status/783071095695904768

EDIT:patch info http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fh3_october_update

pitäisi ilmeisesti 8 maissa tulla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Forza Horizon 3

Jos ei jollain peli toimi vieläkään kunnolla PC:llä niin sieltä vaan Microsoftin supportista pyytämään rahoja takaisin, on meinaan tosi hyvä palvelu siellä.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Mulla ainakin loppu pätkimiset ja kaatumiset kun suosiolla vaan tiputti graffat highlle ja fpssän 30.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Uutta patchia pukkaa, koko noin 1,7 gigaa windows 10.

http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fh3_october_update2

Nyt tuntuu että paljon on korjattu, upgrade valikko on sulava kuin mikä ja kamera modekin tuntuu hieman vikkelämmältä. Framit pysyy nyt yli 60 max asetuksilla muuten mutta kaupungissa mennään edelleen 50 tuntumaan, on sekin iso harppaus ennen patchia putos sinne 35 paikkeille pahimmillaan, myöskin ne ihme nytkähtelyt joita tuli kun ajeli kovaa ovat poissa kokonaan. Myös pelin kun aloittaa ei tarvitse enään klikata hiirellä kuvaa jotta se menee fullscreen modeen.

Hyvä suunta ja ei ole onneksi kauaa mennyt pelin korjaamisessa, mutta kuukauden lykkäämiselläkin oltais saatu valmiimpi peli ulos.

Leveli huitelee siellä 60 paikkeilla ja teitäkin on tutkittu yli 450 kappaletta, kisojakin pitäis kai joskus ajaa mut tekemistä vaan on niin julmetun paljon. :)
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Aijai kun on koukuttava peli. Nyt puuttuu enää joku 4 tienpätkää, mutta noita ei sitten tahdo löytää millään. Pakko. Ajaa. Kaikkialla. :D
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Aijai kun on koukuttava peli. Nyt puuttuu enää joku 4 tienpätkää, mutta noita ei sitten tahdo löytää millään. Pakko. Ajaa. Kaikkialla. :D

Itsekin istuin muutaman kymmenen sentin päässä telkusta ja yritin vahdata puuttuvia reittejä. :)

Sama homma sitten edessä, kun pitää ottaa selvää, mitkä exhibition-kisat on vielä ajamatta. Noissa näytöskisoissahan on ilmeisesti joillakin ilmennyt bugia, jossa se näyttää tilastoissa 62/63 ajetuksi, vaikka oikeasti kaikki on käyty läpi.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Yksi tie puuttuu ja toiseksi viimeisen kanssa tuntu ettei löydä mitään, niin saa nähdä kuinka kauan tuota saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Tuli myös tuo yksinpeli "läpäistyä" mutta sehän nyt vaan on murto-osa siitä mitä on tarjolla.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Tiet tuli löydettyä tuossa jokin aika sitten. Lopuksi itsellä oli käynyt lapsus ja tosi isoja tienpätkiä "ei muka huomannut" eli se niistä sitten. Hinkkasin autistisen tarkasti karttaa, kunnes huomasin et kokonaisia kilometrien pituisia järkäleitä ei oltu väritetty. No se siitä... nyt takaisin yksinpelin kimppuun. Olen tykästynyt kyllä peliin ja sen äänimaailmaan tosi paljon. Parastahan on se, että tuossa Groove on suoraan integroitu peliin itseensä, ni mikäs sen hienompaa kuin popitella päivän poppeja ja pompottaa Warthogia kylillä. Pelaan tätä varmaan vielä ensi vuonnakin...

Mä rakastan tätä peliä.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Tulipa ostettua Xbox One S ja sille kaveriksi tämä Forza.

On kyllä ehkä upeimman näköinen konsolipeli mitä olen pelannut, 4K HDR telkkarin kautta katseltuna. Taattua laatua muutenkin. Aiempia osiakin pelasin, ja tämä jatkaa samalla hyväksi todetulla kaavalla.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Winter is coming...

CwMTKuIW8AAfcwS.jpg


https://twitter.com/WeArePlayground/status/793499046958759936

Mitä ikinä onkaan tulossa, niin parasta olisi sisältyä Ultimate Editioniin.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Ei sisälly, saa 10% alennusta tosin.

EDIT: Anteeksi se onkin 10$ mitä saa alennusta, expansion pass maksaa 35$ jolla saa 2 laajennusta.
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Tere vaan kaikille!

Ettiskelen tässä vähän apua yhteen pienoiseen ongelmaan joka ei ole ratkennut sitten millään.

Eli on tullut hommattua ennen FH3 julkaisua tuolta XBoxin kaupasta digitaalisena versiona Ultimate Edition, johon kuului kaikenlaista DLC juttuja. Mutta sitten kun oli aika asentaa peli niin tuo Car Pass DLC ei oikein tykkää asentua lainkaan. Olen poistanut pelin useasti ja asentanut uudestaan, ei mitään tulosta. Olen laittanut XBoxin tehdasasetuksille ja asentanut kaiken uudelleen, ei mitään tulosta. Odottanut jotain päivitystä mistä olisi apua, ei mitään tulosta.

Onkos muilla ollut tämänkaltaisia ongelmia tai sitten jossain lähipiirissä?
 
Vastaus: Forza Horizon 3

Tässä on nyt jonkin verran tullut tätä pelattua uudella Onella ja on tämä kyllä taattua Forza laatua. Todella paljon pelattavaa tulee tarjoamaan ja upean näköinen peli! Äänistä pieni miinus, autojen saundi saisi olla vähän munakkaampi, tottunut todella hyviin autojen saundeihin Dirtissä ja Pcarsissa.
 
Ylös Bottom