Forza Horizon 4

XYU

Active Member
Juuri näin. Arcadekaahauspelien ehdoton kuningas. Lähin kilpailijakin on saman sarjan edellinen osa. :)

Tämän pariin tulee edelleen palattua vähän väliä vaikka pelasin tätä julkaisussa omalla mittapuulla aivan tolkuttoman paljon. Autoja on satoja, hyvät viritysmahdollisuudet, hurja määrä kisoja ja siihen päälle haasteet ja koko onlinepuoli. Eikä sekään tietenkään haittaa että peli näyttää julmetun hyvältä ja pyörii sulavasti.
Tässä on myös hyvällä tavalla hassuttelua. Kun edessä päristeli Lego-bugatti, oli Marlboro-Lambosta otettava kaikki irti. Enempää spoilaamatta, pelintekijöillä on ollut mielikuvitusta mukana. Ei ole kaikki siinä, mitä alkuminuutit näyttävät.
 

Murdoc

Well-Known Member
Vähän tätä nyt ruvennu pelaileen fanatecin ratilla ja tuosta driftailusta ei meinaa tulla yhtään mitään, kun tuntuu, että ei mitenkään voi ehtiä vastaohjata, kun perä irtoaa. Padillä kyllä onnistuu ja esim Dirt Rallyssä ei ole mitään ongelmia niin haluaisin syyttää peliä tästä. :D Onko kellään ollut vastaavia ongelmia ja millasilla rattiasetuksilla ootte saanu homman toimimaan/paremmaksi?
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Enpä tiennyt että tähän on valokuvaus promo mode tullut, no peli ilmoitti että melkeen 700 autoa olis kuvattavana. Täytyy taas varmaan alkaa pelaamaan :D Uusia grafiikka asetuksiakin oli tullut vissiin, hyvin tuntu silti pyörivän kaikki asetukset tapissa 125 FPS keskiarvolla.
 
Viimeksi muokattu:

CharGasM

Well-Known Member
Forza horizon 4 saa myös ilmaisen xbox series X käsittelyn smart delivery :)

 
Ylös Bottom