Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gallup: Kesän 2002 Xbox-peli /osa 2

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja lator
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

lator

New Member
Xbox ja sen myötä ensimmäiset pelit ovat saapuneet Eurooppaan. Nelisen kuukautta on nyt pelattu ja on aika katsoa mitkä pelit ovat ihastuttaneet ja vihastuttaneet Suomen Xbox-kansaa. Joten otapa toki osaa ja äänestä listalta kolme (3) mielestäsi huonointa peliä pois.

Amped
Dead Or Alive 3
Genma Onimusha
Gun Valkyrie (2)
Halo (1)
Hunter: The Reckoning
Jet Set Radio Future
Max Payne
MotoGP: Ultimate Racing Technology
NHL 2002 (2)
Oddworld: Munch's Odyssee (1)
Project Gotham Racing (1)
RalliSport Challenge (1)
SSX Tricky (1)
Tony Hawk's Pro Skater 3 (1)

Eniten ääniä saaneet viisi (5) peliä putoavat listalta. Tasapelin sattuessa edellisillä kierroksilla saadut äänet (pelin nimen perässä suluissa) ratkaisevat putoajan, ja jos nekin ovat tasan, kaikki saman verran ääniä saaneet pelit putoavat pois (väh. 3 ääntä kyseisellä kierroksella saaneet). Edellisillä kierroksilla saadut äänet eivät vaikuta muissa kuin tasapelitapauksissa. Yritän päivittää listaa kolmen päivän välein. Lopuksi jäljelle jäänyt peli on voittaja. Olkaa hyvät ja ilmaiskaa kantanne .
 
Jaaha, menee kokoajan vain vaikeammaksi valinnan tekeminen... Tässä minun putoajat, jotka eivät missään nimessä ole huonoja pelejä - omaan makuuni eivät vain yhtä hyviä kuin muut ehdokkaat:

- Genma Onimusha
- Hunter: The Reckoning
- Jet Set Radio Future
 
Tähän on turha enää äänestää, osa 3 on nyt käynnissä. Pudonneet pelit ovat seuraavat:

Amped
Dead Or Alive 3
Genma Onimusha
Gun Valkyrie
Max Payne
NHL 2002

DOA ja Onimusha tipahtivat molemmat, koska niillä ei ollut ennestään ääniä. Jännitys tiivistyy, muistakaa, että osassa 3 äänestät ainoastaan kahta (2) putoajaa!
 
Ylös Bottom