Gamerscore

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Screenshot_20180102-082737_01.jpg

Viime vuoden stasit yllä. Oli jopa vähän yllättäen yksi tuottoisimmista Achievementtien keräysvuosista koskaan. Toki mukaan mahtuu helppoja pisteitä, mutta myös kausia, jolloin pelasin Star Wars Battlefrontia tai Codia, eikä näin ollen juuri saavutuksia kertynyt.

Gamerscore on tällä hetkellä lukemissa 175 754. Hitaasti mutta varmasti kohti 200k rajapyykkiä.

2017 oli kaikin puolin aivan mahtava vuosi pelien suhteen, eikä epäilystäkään etteikö 2018 jatkaisi samalla tiellä.
 

cobalos

Well-Known Member
Screenshot-2018-1-2 Yearly Xbox Gaming Summary for 2017 - niko kilkki gmail com - Gmail(1).png

Omat numerot tälle vuodelle. TA-pistemäärä kertoo, että vuonna 2017 tuli napattua selvästi vaikeampia saavutuksia, mitä aikaisempina vuosina. Ja 250 000:n rajapyykki on enää muutaman sadan pisteen päässä. :D
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Omat numerot tälle vuodelle.
Hyvää settiä. Vähän jäin jälkeen, hitto vie. :D Mutta tosiaan yo. luvut oli meikäläiselle ennätyslukemat. Aika tasaisesti 20 000 - 25 000 pisteen tahdissa on yleensä menty. Tämä siis antaisi olettaa, että tänä vuonna menee 200 000 rikki.

Toisaalta COD WWII näyttää jo nyt aktiiviseksi peliajaksi reilusti yli kolme päivää (joka on minulle muutamassa kuukaudessa yhdelle pelille paljon), eikä loppua näy. Harmillisesti sieltä ei juuri pisteitä heru. :)
 

Enemy

Well-Known Member

Ehkä tunnetuin gamerscore-huoraaja Stallion83 on saavuttanut ison rajapyykin. Huhhuh.
 

cobalos

Well-Known Member
"Vähän" on itselläni matkaa tuonne kärkisijoille, mutta viikonloppuna napsahti 300 000:n pisteen raja rikki.

Xbox Game Pass tarjoaa kyllä kätevän mahdollisuuden haalia ison määrän gamerscorea nopeasti.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
TrueAchievements jälleen muistutteli vuosikatsauksella. Miten vuosi 2018 achievementtien osalta sitten meni? Viime vuotta selvästi heikommin, mutta lähemmäs sitä omaa keskiarvoa. Suurin syy siihen miksei viime vuoden tapaan mennyt 30k tai edes 20k rikki oli COD WWII moninpeli. Sitä tuli kuitenkin pelattua pari sataa tuntia, joka on omassa vuosittaisessa pelaamisessa iso siivu. Se vaan on pitkästä aikaa parasta codia, ei mahda mitään.

Sinänsä harmi ettei tullut kerättyä enempää, kun 200 000:n pisteen raja on kuitenkin jo niin lähellä. Se olisi ollut mukava rikkoa jo vuonna 2018. Silti nyt voi sanoa aika varmasti että 200 000 pistettä menee rikki vuoden 2019 aikana. :)

Tällä hetkellä mittarissa 195245 Gs.

Ehdoton highlight niin achievementtien kuin muutenkin pelaamisen saralla vuonna 2018 oli Forza Horizon 4.

Yksittäinen aikaa vievin Achievement, joka napsahti tilille oli Magic Duels -pelistä: Questing Legend - Completed 500 Daily Quests. Achievement vaatii läpäisemään 500 päivittäistä haastetta. Joka päivä julkaistaan vain yksi haaste ja haasteita voi olla kerrallaan kolme. Peliä piti siis pelata puolentoista vuoden ajan vähintään joka kolmas päivä ja käydä suorittamassa haasteet pois. Toisaalta tykkään pelistä niin paljon, ettei tämä tuntunut mitenkään hankalalta. Magicia on kiva käydä verkossa lätkimässä toisia ihmispelaajia vastaan. Siinä samalla tuli haasteet suoritettua.

achivements_2018.PNG
 

cobalos

Well-Known Member
Itselläni taisi taas olla kaikkien aikojen kovin pistesaldo viime vuonna. Pojoja tuli 55 005 lisää ja näköjään pelasin 92 eri peliä. :D Suurin syy tähän on varmaankin Xbox Game Pass. Kokonaispistemäärä tällä hetkellä 304 435.

1546422066872.png
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Hurjan loppukurin vedit ja ohi olisit menny, jos en olisi sattunut pelaamaan Late Shiftiä läpi ennen kuin se poistui nyt GamePassista. :D
Olen sanonut tämän aikaisemminkin mutta ihan parasta, että pystyy seuraamaan suoraan Xboxin dashboardilta kuukausittaista gamerscore tilannetta. Hauskaa, kun näkee reaaliajassa kuukauden tilanteen kokoajan. Vähän näyttää siltä, että huhtikuussa on aika paljon työhommia, jotka saattaa haitata gamerscoren keräilyä, mutta yritän silti antaa parhaan mahdollisen vastuksen. :cool:
 

MAINOS

Ylös Bottom