Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gears of War 3

Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Awsum, Trashball Cole puku tuli saatua, kultaiseen retro lanceriin ei riittänyt lopulta aikaa :(
MUTTA nyt on Epic Edition ennakkovarattu, syyskuun loppupuolta siis odotellessa.
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Gears of War 3:n huikea ennakkomyynnin ansiosta pelin filmatisointi varmistui vihdoin ja viimein! Ensimmäinen promojuliste olkaa hyvä:
gears-movie-poster1.jpg


Erityisesti Dave Batistan näyttelijän kyvyt pääsevät oikeuksiinsa. Mieshän kuitenkin on yhden ilmeen päässä Oscarista.

Käykää vilkaisemassa myös muiden tulevien pelielokuvien promojulisteet: Picture 1592 « If PS3 And Xbox 360 Games Were Movies - GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Uuuuh, tuo Epic Edition näyttää kyllä aika muhkealta, kunhan hinta vaan on kohdallaan niin tuleehan tuo ostettua.;) Vähän harmittaa että loota meni rikki, olisin niin halunnut ottaa osaa betaan, mutta aina ei voi voittaa. Syyskuuta odotellessa.
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

[video=youtube;Vk8oSLToeB0]http://www.youtube.com/watch?v=Vk8oSLToeB0[/video]
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Ikävä sanoa tätä, mutta varmaan huonoin Gears-traileri tähän asti. Ei näin.
Menkääpä katsomaan Mad World, Rendezvous, Last Day ja Ashes to Ashes ja verratkaapa tähän. Gearssin trailerit ovat aina olleet parhautta, joissa usein surumielinen musiikkivalinta osuu täydellisesti yhteen maailmanloppua ja epätoivoa maalailevan kuvaston kanssa. Tämä oli hätäisesti kasaanlaitettu sekamelska pelin välivideoista, eikä mitään jäänyt käteen. War Pigs on hieno biisi, mutta ei oikein sovellu näihin kekkereihin. Olisivat jatkaneet tuolla vanhaksi hyvällä todetulla linjalla, eivätkä yrittäneet tällaista "jee! vauhdikasta rokkiactionia!" -meininkiä. Kliseinen "brothers to the end" -punchline heitettiin sekunniksi ruudulle, eikä se tuntunut sopivan traileriin yhtään. Jos kuvasto olisi ollut epätoivoa, kuolemaa ja joku surumielinen biisi taustalla ja sitten oltaisiin kyseinen laini läväytetty ruutuun, olisi varmaan kylmät väreet tullut. Nyt ei tullut mitään fiilistä.
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Joo, ei tuo ollut haikealta fiilikseltään samaa kui aiemmat trailerit jossa kaikki menee vituiks ja selviydytään nipin napin ihmiskunnan tuholta. Nyt oli enempi sitä rokki-fiilistä jossa rymistellään täysillä viimeisen osan loppuun asti. "Brothers to the end" ;)
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Itse taas pidän kovasti. Gearsiahan on useaan otteeseen puffattu nimenomaan näillä melankoliaa tavoittelevilla, pääosin hiljennetyillä pätkillä, eikä niiden erinomaisuudesta liene erimielisyyttä. Gearsissa on kuitenkin minusta kyse myös jostain muusta kuin isojen miesten kyynelten nieleskelystä nuotion ääressä: tämä traileri heitti sen silmille oikein kivasti, vieläpä Black Sabbathia renkuttaen. Tuli heti mieleen videopelien historian virallisesti hienoin kohtaus, nimittäin tuo mahtipontista camp-henkeä uljaasti pursuava - jättiläismadon kohtaaminen.

Homma tietysti pidettiin varsin lyhyenä, ja syynähän on mitä ilmeisimmin E3.
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Minusta olisi ollut taas hieman outoa, jos taas oltaisiin nähty melankoliaan nojaava traileri, vaikkakin pelin lähtökohdat ovat melko synkät. Perusteiltaan Gears on kuitenkin sopivasti kieliposkella tuotettu pelisarja ja tämä traikku muistuttaa että kyseessä on saman sarjan kolmas osa.

Julkaisupäivä on vielä melko kaukana, joten ei jaksa ihan hypettyä näistä trailereista. Beta oli kiva maistiainen mitä on luvassa, vaikka itselleni ei tuo PvP moninpeli ole ainakaan Gears 2:ssa juurikaan maistunut (Horde sitten senkin edestä).
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Gearsissa on kuitenkin minusta kyse myös jostain muusta kuin isojen miesten kyynelten nieleskelystä nuotion ääressä
Siis joo, kyllä. Peleissä meininki onkin ollut enemmän tuollaista, mitä tämä traileri edusti. Tietysti siksikin, että tämä tosiaan oli pelistä, eikä CGI:tä, kuten ennen.

Mielestäni nuo trailerit ovat kuitenkin eläneet hieman omaa elämäänsä. Niissä meininki on ollut aina hienostuneempaa kuin itse pelissä ja sitä kaipasin tälläkin kertaa. Fanit voivat sitten rauhassa leikellä pelin välivideoista omia fanimontaasejaan ja laittaa rokkirenkutusta päälle; siihen pystyy kuka vain. Aiemmilla trailereilla on ollut kuitenkin ihan omat käsikirjoitukset ja ne ovat olleet oikeasti hyvin mietittyjä kokonaisuuksia, melkeimpä minielokuvia. Tämä vaikutti fanitason töhertelyltä, eikä siltä laadulta, johon on totuttu.
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Kampanjan demo gameplayta

[video=youtube;qjV9lowbXek]http://www.youtube.com/watch?v=qjV9lowbXek&[/video]

Saavutuslista.

Seriously 3.0 kuulostaa kyllä aika tylyltä. Level 100 taas ja vissiin kaikki mahdolliset mitalit auki :D
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Ei toi kampanja kovin paljoa säväyttänyt kyllä itseäni. Mutta eiköhän tämäkin tulle pelattua, koska aiemmatkin osat ovat olleet silkkaa timanttia.
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Heh, Cole Train jälleen elementissään.:cool: Nannaltahan tuo näytti ja on varmasti vähintään yhtä hieno kokemus kuin aikaisemmatkin Gearssit. Ja kyllähän tossa sisältöä pitäis piisata: Kampanja yksin tai cooppina, Beast+Horde ja normi moninpeli mätöt. Ainakin betaa testanneet sanoivat, että tällä kertaa moninpeli toimii kunnolla(vrt. Gears 2).

Noh, innolla odotellaan, sitten vielä ihan btw, onkos kellään tietoa tuleeko tuo Gears 3 -kuvioitu Xloota suomeen saakka? Olisi ihan makian näköinen.:rolleyes:
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Ehdottoman tyylikäs kesäpukine! Xbox Suomelta tuli, mutta oliko joku kisa vai mikä härdelli?
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Ehdottoman tyylikäs kesäpukine! Xbox Suomelta tuli, mutta oliko joku kisa vai mikä härdelli?

FB:ssä oli kisa, jossa piti ilmoittaa miksi Gears 3 on odotuslistan järjessä.
Mukava säkä, vaimo tuossa jo tokaisi, että et ainakaan missään julkisesti tule sitä käyttämään :)

Kyllä tullaan !
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Siinä vuotaneessa versiossa taisi olla myös multiplayer mahdollisuus, mutta tää vuotanut peli toimii kuulemma vaan debugi-boksilla ja on myös tosi bukinen.
 
Vastaus: Gears of War 3 [Syksy 2011]

Kiitos tiedosta! Nyt tiedän olla vähän varovainen videoiden ja foorumien suhteen tän pelin osalta...
 
Vastaus: Gears of War 3 [X360 @ 20.9.]

Yrittäkäähän pidätellä kyyneleitä:

[video=youtube;J5Gxl25yaKs]http://www.youtube.com/watch?v=J5Gxl25yaKs&feature=youtu.be[/video]
 
Ylös Bottom