Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja milesizdead
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Loppukevennyksenä vielä ote Washington Postin twitteristä:

"Kiivas taistelu pistepörssin voitosta saattaa johtaa Winnipegin Rick Nashin pelikieltoon pudotuspelien avauskierroksella #WinningJets #2299/2296 #törkeää #:D"

Aika roimasti meni yli rajojen kyllä :)

Olisiko lievä pelikielto paikallaan kun ei mistään älyttömistä minuuteista ole kyse? 1 matsi?
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Kojoottien kaudesta ei ole paljoa sanottavaa vaikka runkosarja päättyikin onnekkaasti/onnellisesti. Maalinteko todella vaikeaa, mitään pelimiehiä ei miehistöstä ole erottunut, paitsi rookiepakki Summers. Kovia minuutteja, joukkueen pistepörssin voitto ja monia ratkaisevia maaleja. Puolustaakin hyvin.

Maalivahtiseikkailut on seikkailtu, Bäkkis->Pavelec->Quick oli onnistunut kierrätys ilmeisesti treiditoverienkin kirjoissa. Quick jatkaa viimeiseen kauteen ja pelaa toivottavasti samalla tasaisella 90% tasolla.

Komissaarina rauhallisempi kausi kuin ensimmäinen, vähemmän miehistönvaihtoja, järkevämpiä kauppoja, vähemmän pelityyliraportointeja. Sen puoleen varsin onnistunut kausi. Ensi kaudelle toivotaan vielä vähemmän konttorihommia, josko oltaisiin lähellä porukkaa joka jatkaa ensi hokkiin :)
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Winnipeg Jets valmiina Ottawan kaatoon

Runkosarja meni hieman vuoristoratamaisesti, mutta silti kokonaisuudessaan ihan ok. Positiivisena plussana se että maalinteko onnistui tälläkin kaudella hienosti ja onnistuttiin pelaamaan iloista hyökkäävää jääkiekkoa pitkin kautta. Miinuksena ailahtelevat otteet, hyvän ja huonon päivän ero on edelleen liian suuri ja liikaa tulee edelleen "välipäiviä", jolloin hävitään pisteitä oikeastaan aivan kelle tahansa. Mikäli aikoisi aivan divisioonan terävimmistä sijoista paikoista taistella tulisi nämä työtapaturmat karsia repertuaarista kokonaan pois. Toisaalta myöskin tässä näen isossa kuvassa ison mahdollisuuteni pudotuspeleissä, sillä parhaimmillaan runkosarjassakin peli oli sen näköistä että kymmenet tuhannet katsojat pidättelivät hengitystään kotikatsomoissa ja täyttivät hallit kerta toisensa jälkeen vain päästääkseen ihailemaan Winning Jetsin kylvämää tuhoa. Vasenkätisenä kaverina nimmareiden kirjoittamista joutui puutumisen pelossa harjoittamaan tasaisesti myös oikealla kädellä. Runkosarjassa joukkueen todelliseksi syömähampaaksi muodostui järisyttävän kova Benn-Dubinsky-Nash ketju, joka painoi yhdessä semmoset lukemat taululle että tilastonikkareilla meinasi loppua kynästä muste. Kolmesta veijarista jokainen löytyi liigan pistepörssin top-10:stä joka on mielestäni melkoinen suoritus. Kauden mittaan vahvistettiin joukkuetta pudotuspelejä silmällä pitäen ja nykyisellään joukkue on huomattavasti voimakkaampi ja agressiivisempi kuin viime kaudella tähän aikaan. Korjasimme puutteita, jotka iskivät räikeinä silmille viime kaudella Bruins-sarjassa joka lopulta päätti Jetsin kauden. Vastaan luistelee siis jo toisena kautena peräkkäin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Ottawa Senators, jonka kanssa väänneettiin jo viime kaudella melkoinen sarja. Sens johti sarjaa jo 3-1 otteluvoiton, jonka jälkeen Jets gm La Motta väänsi kravatin tiukemmalle ja huikaisevien taistelujen jälkeen sarja 4-3 meille. Tänä vuonna taatusti odotettavissa jälleen tiukkoja kamppailuja, mutta näkisin että joukkueemme on parempi kuin viime vuonna, sekä uskon viime kauden Jets nousun jättäneen pienen mustan varjon Sens GM:n yöuniin. Henkisellä puolella pyritään jälleen horjuttamaan ja heiluttamaan Ottawaa, jonka joukkueesta löytyy kiitettävästi laajuutta ja terävyyttä useammasta kentästä.

Isompi, ilkeämpi ja taitavampi Jets on tänä vuonna valmis menemään pitkälle. Hyviä pelejä kaikille tovereille!



Olisiko lievä pelikielto paikallaan kun ei mistään älyttömistä minuuteista ole kyse? 1 matsi?
Ymmärrän toki liigan säännöt ja limitit, mutta mielestäni olisi yliampuvaa antaa liigan kovimmalle hyökkääjälle sanktiota 3 sekunnin takia tässä vaiheessa kautta kun itse peli on keskiössä. Tilanne oli se että viimeisessä pelissä Rick Nash luisteli pelin jälkeen keräämään pyttyä jos toistakin ilmiömäisestä kaudesta ja ilmeisesti tämä palkinto-gaala tilaisuus merkattiin "RICK THE BIGIN" peliajaksi, vaikka tosiasiassa Nash otti tytöiltä seppeleet vastaan ja moiskautti lämpimän Kanadalaisen suudelman palkintojen jakajalle, joka oli muuten meikäläisenkin kiikarissa pitkään ennenkö "iso paha nash" painoi meikäläisen siltaan ja kertoi hyvin selvin sävelin että La Mottan on parempi keskittyä jatkossakin isoihin ja pyöreisiin.


Näytä liitetiedosto 10950

Rick Nash oli äärimmäisen hämmentynyt siittä että hänen pelin jälkeinen kunniakierros ja kukitus päätyi sokeiden floridalais tilastomiehien mukaan peliajaksi.
"Täysin anteeksiantamatonta toimintaa tilastonikkareilta" totesi Nash tuoreeltaan spekulaatioita hänen mahdollisesta pelikiellostaan.

Täällä kaukana pohjoisessa,
JETS GM,
Jakke La Motta
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

On siellä kyllä sana hallussa, pakko myöntää :D


Huumorilla otin asian esille, mutta jos tosissaan mietitään niin yhden pelin pelikielto voisi olla ihan paikallaan. Yliampuvaa? Ehkä, mutta komissaarin linjan mukaista. Liigassa on kuitenkin ollut nollatoleranssi juustoilun ja mokkejen peluutuksen suhteen, niin miksi tässä tapauksessa ei olisi? Mitätön ylitys tottakai, mutta eiköhän kaikki myönnetä, että hyökkääjien 28min ja pakkien 32min keskiarvorajat on nekin jo pahasti yläkanttiin. Ei se peluuttaminen voi olla millään tasolla lähelläkään realismia, jos yksi ketju saa koko kauden jääaikaa puolet matseista. Ei, vaikka uskonkin kesäharjoittelun olleen liigan kovinta Manitobassa :)
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Yliampuvaa? Ehkä, mutta komissaarin linjan mukaista. Liigassa on kuitenkin ollut nollatoleranssi juustoilun ja mokkejen peluutuksen suhteen, niin miksi tässä tapauksessa ei olisi? Mitätön ylitys tottakai, mutta eiköhän kaikki myönnetä, että hyökkääjien 28min ja pakkien 32min keskiarvorajat on nekin jo pahasti yläkanttiin.

Tästä kyllä vahvasti samaa mieltä. Nuo rajat on niin korkeat, että saa huseerata ihan tosissaan jäällä ylittääksen hyökkinä 28min, tai pakkina 32min.

Winnipegin fysiikkavalmennus taitaa kyllä olla ihan eri planeetalta, vai olisiko siellä otettu oppia Suomen hiihtomaajoukkueen harjoitteista. Ja nyt en tarkoita lääkitystä, vaan Nash on mitä ilmeisemmin juossut pitkin Manitoban soita traktorin renkaan kanssa... :rolleyes:
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Jebu, säännöt on sääntöjä. Miten ja kenen takia ne minuutit sinne kerääntyvät ei ole tiedossä täällä komissaarin siivouskomerossa, ei voi muuta tehdä kuin luottaa kellottajien tarkkuuteen ja moraaliin. Olen kuitenkin tässä puoli kautta joka tikkerin jälkeen seuraillut tilannetta ja Nash ja kumppanit ovat olleet siellä keskiarvon alapuolellakin välillä. Keskiarvon yli takaisin nouseminen vaatii kuitenkin ekstraponnisteluja jäällä, mihin pistepörssitaistelu on varmaan vaikuttanut.

Kuten yllä mainittiin, minuuttirajat on niin järjettömän korkealla ja todella harva pelaaja pääsee edes lähelle niitä liigan laajuisesti katsottuna, että niiden ylittämistä voisi katsella läpi sormien. Ehdottamani pelin rangaistus on kuitenkin aika lievä, tuskin kaataa pelisarjaa mihinkään suuntaan.

Kesäkaudella vedetään ne rajat alas kokeilumielessä, lähemmäs irl NHL:ää. Nousee peluutusten merkityskin peleissä vähän.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Täytyy ilmeisesti nostaa vähän Toewsin minuutteja ihan vaa ton pistepörssin takia :D

Chicago palaa tänään/huomenna peleille kuhan saa uuden levyn, kissa päätti hyökätä boksin päälle ja levy meni sisällä paskaksi..
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Kesäkaudella vedetään ne rajat alas kokeilumielessä, lähemmäs irl NHL:ää. Nousee peluutusten merkityskin peleissä vähän.

I Like! Ottamatta rangaistuksiin tai muuhunkaan siihen liittyvään ihmeemmin kantaa. Burns 27min matsi ja 1 centteri Thorthon 24min matsi, ja tuntu et herrat on kokoajan kentällä.
Realistisuus tähänkin, kovemmalla kädellä vaan rajat tulevaan kauteen kohillee.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Juu. Liiga tasoittuu kummasti ku peliminuutit vedetään alas. Näin ei pääse yksi 90 overaalin mies tai yks huippukenttä dominoimaan. Ja kyllä nuo huippu GM:t ne maalit tekee heikommillakin äijillä. Sitte ne pisteet jakaantuu liigassa vain tasaisemmin. En jaksa ottaa kantaa oikeisiin minuuttimääriin, mutta kun katoin yhden änärikierroksen minuuttimääriä sekä hyökkääjillä että pakeilla, niin parhailla hyökkääjillä minuutit oli maksimissaan 22-23 minuutin kohdalla. Poikkeuksena oli Callahan joka kirjautti päälle 26minuuttia, mutta luulvasti poikkeuksellinen peli. Noita 22 päälle pelaavia hyökkääjiä olis sit jo vähän useempi. Normisti olivat n. 20minuutin miehii noi ykköskentän äijätkin. Pakeilla parhaimmillaan huiteli 27minuutin paikkeilla. Miles voi diktaruurin ottein määritellä sopiivii minuuttei kaudelle jos ei jo sellasii oo lyöty lukkoon.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Mulla on ollut se ongelma, että Herra Tyutin ei löydä tietä vaihtopenkille ilman pelikatkoa. Parhaimillaan siellä huitelee jo 3 pakkiparin VP Tyutinin kanssa..
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Pitäis ehdottomasti tuoda noiden peliminuuttien rajat alemmaksi. Itse en käytä kuin harvoin ketjunvaihtoja itse. Yleensä annan koneen tehdä ketjunvaihdot.

Tämän seurauksena suurin peliaika on kärkipakki Sbisalla ~27min. Korkein peliaika hyökkääjistä on Nugetilla ~22min. Aika hyvin saa siis nuo minuutit kuriin, jos antaa koneen tehdä vaihdot. Uskon, että se suurin ero hyökkääjissä tulee siinä, että kone ottaa neloskentän useammin jäälle.

Itse en voi kuin ihemetellä miten esim. Nash on voinut saada minuutit yli 28:n. Tuo raja on vedetty nyt niin ylös, että edes oma kärkipakkini ei sinne yltänyt :D.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Joo, kyllä se on ollut suunnitelmissa jo aiemminkin, erään herra Jagrin takia :)

28 pakeille ja 25 hyökeille on aika lähellä oikeaa änäriä, tosin hyökkääjistä noille minuuteille on lähivuosina päässyt vain Ilja, erikoistapaus siis mutta hyvä yläraja mielestäni.

Matalammat minuutit ja pidemmät erät tosiaan kesäkaudelle, katsotaan miten ne toimivat ensi hokkia silmälläpitäen.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Noihin esitettyihin pakki:28 & hyökkääjä:25 minuuttimääriin hieman vertailua. Kesler, joka hääräili hyökkääjistäni eniten pelasi yli-alivoimaa normipelin lisäksi saavutti 25,7 minuutin rajapyykin. Pakeista Byfuglien
taas saavutti 27,2 minuutin rajan. Nuo uppoovat lähes noihin esitettyihin rajoihin. Sen verran tarkkaan oon kuitenkin peluutellut kenttiä, että uskallan sanoo ettei neloskenttä vielä pelaa riittävästi näilläkään minuuttirajoilla, mutta nuo ovat lähellä.

Tämän hetken pistepörssin kärki ja laskettuaika/game

M.St.Louis 21.57
S. Stamkos 22.00
S. Crosby 21.06
A. Ovechkin 20.51
P. Kane 20.03

Puolustajien pistepörssin kärki ja laskettuaika/game

P.K. Subban 23.12
K. Letang 25.42
R. Suter 27.13
K. Timonen 21.46
N. Kronwall 24.23

Ite ehdotan, eträ noia rajoja lasketaan tuosta komissaarin mainitsemista vielä vähän. Näin joudutaan pelaamaan joukkueena. Miten olisi H:24minuuttia ja P:27minuuttia, jotka edelleen huitelevat melko korkeella. Mut ottakaa kantaa. Lievä minuttien lasku ei tuo neloskentille välttämättä paljookaan peliaikaa, kun kolmen kentär pyörityksessä yks ehtii palautua ja jos tasan jakaa kolmen kentän välille peliajan niin jokaiselle kentälle tulee tuo 20min mittariin. Mut ei tässä tietty liian tiukkoihin minuuttimääriinkään voida mennä, että pitää laskin kädessä joka pelin jälkeen olla. Väitän kuitenkin, että ehdottamani minuuttimäärät ovat silti vielä aika isot. Eduksihan tää tulee etenkin niille tiimeille joilla pakka jakaaantuu tasaisesti.

Ali- ja ylivoimat ja jatkoajat toki lisää minuutteja, mutta huomioikaa myös se, että hyvin usein ali-ja ylivoimamiehet on ihan eri pelaajia. Ja sielläkin pystyy tiputtamaan minutteja ku huippuhyökkääjä ei kerää alivoimalla minuutteja taskuunsa. Laaja valikoima äijiä ja sieltä kerätään sit 2-4 kentästä miehet jotka hoitaa sen alivoiman etc. Ei ne minuutit siis kerry välttämättä automaattisesti, ku nuo kentät sillee editoi.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Puolestani noistakin voidaan vielä kiristää. Pystyykös komissaari pudottamaan esim palautumista ja lisäämään väsymistä, samanlailla kun offline peleissä?
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Puolestani noistakin voidaan vielä kiristää. Pystyykös komissaari pudottamaan esim palautumista ja lisäämään väsymistä, samanlailla kun offline peleissä?

Käytännössä en pysty, ja mielestäni ketjut kyllä väsyvät tarpeeksi jo nyt, ainakin itsellä. Etenkin erikoistilanteiden jälkeen on usein kolme kenttää puolilla valoilla.

Ehkäpä se erien pidentäminen parilla minuutilla ajaa saman asian. Kesäkaudella on hyvä kokeilla miten erien pidentäminen vaikuttaa asiaan. Paremmat eväät syksyn uuden rundin aloittamiseen.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Miltäs näyttää nuo loppujen pelien pelaaminen?

Huomenna viikko täynnä jo...
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Tuo strategioiden agressiivisuutakin joutuu eri lailla miettii vaikka äijät meneekin niittiin. Eli pitää laittaa miehiä karvaamaan hiukan säästeliäämmin. Nyt niitä on saanut heittää tappiin ja antaa koneen karvailla.
Loppuu se AI:n hyväkskäyttäminen ja joudutaan pelaamalla hoitaa enemmän tuota karvaamista. ;) Toivottavasti peliminuutit siihen auttaa mut epäilempä että ne linkitetty keskenään Fatiquen-säädön kans niin ettei se siitä miksikään muutu. Seuraavaa änärii aateleen ehkä pitäis testipelata eri fatique-säädöillä niin ettei noita agressiivisuuksii voi heittämällä heittää tappiin asti. Siis sit ku se uus änäri tulee. Täs änäris on aika vaikee säätää enää mitään muuta kuin peliminuuteilla.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Tänään illalla siinä kuuden jälkeen saatan keretä pelailemaan. Laitan täällä viestiä. Blackhawks ja Kings tais olla jälellä.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

1. Vancouver Canucks
2. San Jose Sharks
3. Ny Islanders
4. Columbus Blue Jackets
5. Winnipeg Jets
6. Tampa Bay Lightning
7. Ottawa Senators
8. New Jersey Devils
9. Edmonton Oilers
10. Colorado Avalance
11. Dallas
12. Toronto Maple Leafs
13. Anaheim Ducks
14. Phoenix Coyotes
15. Florida Panthers
16. Calgary Flames
17. Washington Capitals
18. Philadelphia Flyers

Aika hyvin saa siis nuo minuutit kuriin, jos antaa koneen tehdä vaihdot.
Kyllä ne käsin vaihtamallakin saa pysymään hyvin kurissa, jos vain haluaa tehdä niin. Tai ainakin itseltäni on onnistunut vallan mainiosti... :) Illemmalla mahdollisesti luvassa jonkinlaista pelaaja-arviota ja muuta yleistä höpöttelyä kaudesta.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Lasketaan vaan minuuttirajoja, mutta järki taas mukana. Ettei koko aika mene calculaattorin näpyttämiseen. 24/27 kuulostaa ihan ok:lta kyllä. Esimerkkinä kuitenkin, että mulla Vermette pelaa itseoikeutetusti yv:tä ja av:tä. Hän on kakkossentteri, eli minuutit pysyy kurissa koska Carter vie isoimmat minuutit. Ketjujen vaihtaminen itse on niin automaatio, että sitä ei voi jättää pois. Se lisäksi tuo haastetta, kun joutuu oikeasti ajattelemaan milloin pakit voi laittaa vaihtoon. Totta on kyllä myös, että kauempi pakki jää usein kentälle palloilemaan, mutta hänet saa pois vaihtamalla itse.

Montreal koittaa tulla pelaamaan tänään vikan pelin pois. Tai laitan ainakin cpun päälle, ettei merkityksettömän pelin vuoksi jouduta venyttään.

Ps. Mistä sen cpun saa päälle? :)
 
Ylös Bottom