God Of War - Pohjoista mytologiaa

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Nisupulla, 14.06.2016.

Tags:
 1. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Sony julkisti E3:ssa uuden God of War-pelin. Huhuissa pyöritään viikinkien maailmassa.

  Julkaisu: 20.4.2018

   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2018
 2. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
 3. LOki

  LOki Member

  PSN:
  ROkuROnium
  Vastaus: God of War

  Kyllähän tuo hankintaan menee niin, että heilahtaa.
   
 4. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
  Vastaus: God of War

  En nyt kovinkaan suuri God of War-fani ole, ja pari ensimmäistä osaa onkin tullut tahkottua läpi. Silti outoa, että kuvakulma koki näinkin radikaalin muutoksen. Ehkä tässä haetaan selkeää uudistusta, ja pois vanhan aikaisista ja ehkä jopa hieman arkademaisista mättöpeleistä kohti vakavampaa mättöä. Muutos herättää ristiriitaisia tunteita, mutta uskon sen tarjoavan myös selkeästi uusia mahdollisuuksia. Kyllähän tämä peli voi hankintalistalle eksyä.
   
 5. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: God of War

  On kyllä hieno homma että Cory palasi takaisin sarjan pariin. GoW II on meikäläiselle "se" GoW tämän tarjotessa kiinnostavammit hahmot, pomotaistelut sekä yksittäiset alueet. Voi niitä muistoja. Harmillista ettei Sonyn pressitilaisuudessa mainittu julkaisuajankohtaa. Nämähän on tyypillisesti julkaistu maaliskuun tienoilla joten ehkä tämäkin? Ainakin PS4 Neo huhujen yhteydessä oli maininta että tuleva God of War julkaistaan maaliskuussa 2017.

  Lisäksi on hämmästeltävä miten moni pelaaja on nurissut uudesta suunnasta. Pelisarja on jo yli 10 vuotta vanha jona aikana on puskettu kuusi (?) osaa ja nämä ovat olleet sekä pelillisesti kuin tarinan puolelta samankaltaista höttöä. Omasta puolesta voin sanoa että mielenkiinto katosi GoW III:n puolivälissä. Vihainen Kratos ja samat vanhat neliö+neliö+kolmio combot eivät enää kantaneet kolmatta osaa eikä tarinan läpäisyn jälkeen ollut mielenkiintoa kokea trilogian päätöstä uudestaan. Ascension olikin pohjanoteeraus jokaisella osa-alueella mikä näkyi niin arvosteluissa kuin myynneissä.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 14.06.2016
 6. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: God of War

  DualShockersin uutisesta:

  ... SOLD!
   
 7. nikob

  nikob Member

  XBL:
  RS180000
  PSN:
  nixuRS
  Vastaus: God of War

  Aika radikaalisti muutettu peliä, en ole aikasempia osia pelannut ja enkä edes ole ollut kiinnostunut. Nyt kyllä nousi kiinnostus uuden osan myötä ja tuohan näyttää aikas hyvältä. Tänne ainakin upposi uudistus.
   
 8. Cyrus1

  Cyrus1 Active Member

  XBL:
  Cyrus Q
  PSN:
  CyrusQ
  Vastaus: God of War

  Tarkoitit kai sanoa, että Ascension oli törkeän aliarvostettu, sarjan paras osa?

  Ihan mielenkiintoselta vaikuttaa tämä tuleva. Toivottavasti vaan ei mene liian elokuvamaiseksi epäpeliksi.
   
 9. Aphex

  Aphex Active Member

  Vastaus: God of War

  Omena on pudonnut aika kauas puusta, kuten alla olevasta voi todeta. Mutta saapa nähdä. Tähän mennessä vain grafiikka vakuuttaa.

  [video=youtube;11F4Whn2iHQ]https://www.youtube.com/watch?v=11F4Whn2iHQ[/video]
   
 10. Untoten

  Untoten Member

  PSN:
  Jokinorsu
  Vastaus: God of War

  Heräs itellä mielenkiinto kyllä paljon. Rohkeasti kohti uusia meininkejä. Tälläkin hetkellä menossa GoW 3 remastered ja täytyy sanoa että tämmönen uusi tuleminen viikinkimaisemiin kiinnostaa paljon!
   
 11. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: God of War

  Sarjan paras osa aivan kuten Salvation oli paras Terminator :rolleyes:

  No ei vaan. Olen tietoinen että osa pelaajakunnasta piti Ascensionin taistelumekaniikkaa sarjan parhaimpana. Itselle Todd Papyn tuottama GoW oli pettymys pitkälti jokaisella osa-alueella.

  Omat mietteet kun pelasin GOW III:sta. Pelillisiltä puitteiltaan trilogian päätösosa oli suoraan PS2 aikakaudelta. Ainoa merkittävä uudistus/parannus löytyi juurikin graafiselta puolelta - joskin Kratoksen animaatiot olivat jo julkaisuvuotena silmiinpistävän tönköt.
   
 12. Zalera

  Zalera New Member

  XBL:
  Zaleraa89
  PSN:
  Mateeus89
  Vastaus: God of War

  Oujee! Itselleni näiden messujen kohokohta. God of war on yksi suosikkipelisarjoista ja täytyy nostaa hattua suunnanmuutoksesta vaikka olisinkin ottanut sitä samaa vanhaa tuttua herkkua. 3 on oma suosikki sarjassa ja Ascension tämän jälkeen. Mikä on mielestäni myös sarjan selkeästi aliarvostetuin teos. Puzzlet ja travellaus oli sarjan parasta sekä peli myös tuntui ja näytti muutenkin raikkaalta. Kyllähän tämä uusi GOW meni hypelistan kärkipäähän ja heittämällä.
   
 13. Enkmanni

  Enkmanni Member

  PSN:
  Enkmanni
  Vastaus: God of War

  Olenkos mä ainoa joka tykkäs GoW ykkösestä? :D
  Juuh GoW I ja GoW III ovat mun ehdottomat suosikit sarjassa. Ascensionissa taas taistelumekaniikka ehdottomasti parhaimmasta päästä.
  Harkintaan menee. Kyllä luultavasti tulen hommaamaan tämän uutuuden, mutta hieman on ristiriitaiset tunteet tällä hetkellä.
  Muutos on hyvästä, mutta onkohan tässä jo liikaa? Ken tietää.
  Olis hienoa jos sais asetuksista muutettua tuon kameran siihen arcade tyyppiseen niin vois hieman vertailla kumpi toimii paremmin :)
   
 14. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: God of War

  IGN artikkelin pohjalta tuleva GoW muistuttaa osittain David Jaffen alkuperäistä visiota sarjasta. Onkin harmillista ettei tämä realisoitunut jo PS3:lla.

   
 15. Nahkiaanen

  Nahkiaanen Member

  PSN:
  Nahkiaanen
  Vastaus: God Of War

  Vaikka God of War on yksi suosikkipelisarjoistani, en vielä viime viikolla ollut kovin innoissani mahdollisen jatko-osan julkistamisesta. Olen nimittäin paukuttanut platinatrophyt kaikista kuudesta pelistä, joten Kratoksen suuttumiset alkavat olla jo nähty. Uusittu taistelujärjestelmä nosti tämän kuitenkin kiinnostavimmaksi traileriksi sitten Mortal Kombat X:n julkistamisen. Taakse siirretty kamera ja teräketjun vaihtuminen kirveeseen tekevät tappelusta selvästi aiempaa hidastempoisempaa ja hallitumpaa. Nyt Kratos (tai kuka uusi sankari sitten onkaan) näyttää keskittyvän vain yhteen viholliseen kerrallaan, jolloin napinrämpytys ja taikatemppujen spämmiminenkin jäävät todennäköisesti vähemmälle. Tämä on se piirre, joka aiemminkin erottanut God of Warin Devil May Crysta ja muista japanilaisista hack ’n’ slash -peleistä. Pelasin juuri God of War III:n läpi PS4:llä, mutta se ei tuntunut läheskään yhtä hauskalta kuin nelisen vuotta sitten. Nyt vasta tajusin, että aliarvostetun Ascensionin taistelujärjestelmä oli jo askel parempaan suuntaan: siinä ei tungettu ruudulle liikaa vihollisia kerrallaan, mutta viholliset olivat vastaavasti aggressiivisempia kuin koskaan. Myös taikavoimaa oli entistä niukemmin jaossa, ja kostohyökkäys vaati olkanapin rämpytyksen sijaan oikeaa ajoitusta.

  Ensin vihjattiin, että pelin ympäristö vaihtuisi antiikin Kreikasta Skandinaviaan. Sitten vaihdettiin epäreilut aseetkin äijämäiseen kirveeseen. Mielenkiintoisempaa jatko-osaa en olisi osannut toivoa! Myös Ninja Theoryn työstämän Hellbladen taistelujärjestelmä oli iloinen yllätys porukan aiempien pelien, mm. DmC:n nähden. Toivottavasti kumpaakaan ei pilata samalla kuin Ryse: Son of Romea eli jatkuvilla välinäytöksillä ja quick time -tapahtumilla. Joka tapauksessa hienoa, että japanilaisten anime-mätkintöjen vastapainoksi saadaan hidastempoisiakin lähitaistelupelejä.
   
 16. Torres

  Torres Member

  PSN:
  eetu85
  Vastaus: God Of War

  Mikäs tämä nyt on.. Kratos goes Naughty Dog? Ihan mielenkiintoinen, ei siinä mitään. Ei vain ole ihan ensimmäinen peli, jolta olisin odottanut jotain isä-poika kerrontaa ja olkakameraa. Kiinnostaa tottakai, mutta en nyt mitenkään varauksetta niele.
   
 17. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Vastaus: God Of War

  Uusi E3:lla esitelty video pelistä God of War raotti esirippua juuri sopivasti herättelemään siitä mihin vuosi sitten jäätiin.

   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2017
 18. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: God Of War

  Sonyn pressitilaisuuden myötä aloitusviestiin voisi lisätä julkaisuikkunan: alkuvuosi 2018.
   
 19. Torres

  Torres Member

  PSN:
  eetu85
  Vastaus: God Of War

  En ole ihan varma tuosta uusitusta kamerakulmasta. Muuten näyttää kyllä tosi hyvältä. Tarina nyt on vielä iso kysymysmerkki. Lähinnä mietin, saadaanko tuohon isä-poika juttuun tarpeeksi syvyyttä, kun aiemmat pelit ovat olleet lähinnä sitä, että Kratos on vihainen kaikille.
   
 20. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
  Vastaus: God Of War

  Imho peli näyttää nyt paljon enemmän tasokkaalta peliltä, kuin aikaisemmalta "indie-mätöltä". Jostain kumman syystä God of War on saanut minulta hieman viimeistelemättömän leiman aikaisemmilta osilta. Nyt peli taas tuntuu olevan Uncharted+Horizon Dawn -luokassa.

  Syvyyden uskon onnistuvan. Eiköhän yksi near-death -experience koeta lapsen kanssa.
   

Jaa tämä sivu