Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gran Turismo 4 hype

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Dj Vuk
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

Käsittämätöntä.

Minä ei tyytyväinen.

Voisivat sitten edes julkaista Euroopassa kerralla sellaisen varsion, jossa myös online-tuki on, kun kerran ensi vuodelle siirtyy.
Eihän ne sitä tee kun kerran kieli hommat on jo menossa offline versiossa. prkl.
 
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

Kyllä on suoraan sanottuna naurettavaa koko Sonyn ja Polyphony Digitalin hommailu. Ensin karsitaan online-tuki pois, jotta koko peli saataisiin jouluksi kauppoihin (money, money, money). Nyt sitten peli lykkääntyy ensi tammi/helmikuulle, tai pahemmassa tapauksessa maaliskuulle, kun aikatauluissa ei otettu huomioon lokalisoinnin viemää aikaa. PAL-pelaajilla olisi kyllä täysi oikeus saada tuohon myöhästyvään versioonsa online-tuki mukaan.
 
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

Huhut kertovat, että GT4:ää ei nähdä ennen joulua kuin Japanissa....
 
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

Mulle ainakin justiin sama koska julkaisevat, kunhan tulee edes joten kuten valmiina, no online -mode nyt meni kuinka meni, mutta kuitenki. Buick GNX:stä näin just kuvia, melkeinpä vois sano että sekin nähtäneen pelissä :D
 
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

Sama kusetus jatkuu kuin GT3:ssa, saas nähdä ilmestyykö sitten aikuisten oikeasti heinäkuussa '05 :) Polyphonylla(Sonylla) on ollut todella härski rahastusmeininki jo GT3:sta lähtien. Onneksi aina löytyy faneja joilta saa nyhdettyä rahat mitä ihmeellisemmillä lisäosilla, multa ei liikene enää euroakaan.
 
NewsFlash

SEMA Shown paras taas GT4:ään 05.11.2004

Kuten viime vuonnakin, oli Sony Computer Entertainment America (SCEA) jakamassa GT4-palkintoja tällä viikolla järjestetyssä SEMA Showssa, joka on suuri autojen viritys- ja varaosia esittelevä näyttely Las Vegasissa. SCEA:n viime vuonna parhaana autona palkitsema Buick Special '62 mallinnettiin Gran Turismo 4:ään ja pelin jatkaessa myöhästelyään saa tämän vuotinen voittaja saman kohtelun.

Tällä kertaa kunnia osui HPA Motorsportin virittämälle, uuden karhealle Volkswagen Golf R32:lle, jonka 3,2 litraisesta V6-moottorista on tuplaturbojen avulla riuhdottu ulos 550 hevosvoimaa. Autoa pääsee siis koeajamaan näillä näkymin ensi vuoden alkupuolella, kun Gran Turismo 4 (ehkä) julkaistaan.
 
Woot!

Eli tulihan tuolla DigiExpo-messuilla kokeiltua uutta demoa GT4:stä. Sunnuntai-iltana ei tuntunut enää ruuhkaa olevan joten ajella sai rauhassa, mitä nyt 'Eternal Flame' soi loppuiän päässä läheisen SingStar-ständin takia.

Enivei, Nürburing tuntui hyvälle, kuten BMW-demossakin, mutta aikarajan vuoksi sitä ei päässyt ajamaan ympäri. Mukana oli myös uusi Pariisin rata, joka vaikutti varsin mukavalta lukuisista 90-asteen mutkista huolimatta. Varsinkin Riemukaaren ympäri driftailu vanhalla MR2:lla oli nautittavaa.
Lisäksi löytyi uusittu Trial Mountain ja voinen varoittaa, etta senkin saa treenata uudelleen. Autoina oli Skyline GT-R Nür, Rata-R34, Mazda MX-8 ja muutama mopompi vehje.
Kaikenkaikkiaan hyvää on luvassa.

Demosta löytyi myös Photo-mode, mutta printteriä ei ollut käsillä. Muutenkin touhun tarpeellisuus jäi vähän arvelluttamaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

Ajettiinko tuossa demossa tekoälyä vastaan? Miltä se vaikutti? Ja mitenkä muuten erot Prologueen?
 
Vastaus: Woot!

Luckyman sanoi:
Uusittu? Sama vanha rata se minusta oli.
Rataprofiili oli kyllä vanha tuttu, mutta olihan niitä radan reunustoja paikoitellen kaunisteltu. Uudistettu ajomallinnus aiheutti ainakin itselleni yllätyksiä tutulla radalla.
 
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

Hex sanoi:
Ajettiinko tuossa demossa tekoälyä vastaan? Miltä se vaikutti? Ja mitenkä muuten erot Prologueen?
Ainakin Nürburingilla tekoälyn ohjastamat autot kisailivat ihan tosissaan, ottivat kontaktia kaiteisiin eivätkä olleet ihan heti tulossa takaluukusta sisään, jos jarrutteli liian aikaisin. Aikarajallisessa (olikos se nyt 120 sek) demossa ei oikein saanut selville mahdollista "kuminauhaa".
Visuaalisestihan tuo taitaa olla Prologuen tasolla ja varsinkin öinen Pariisi näytti hyvälle.
 
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

Jep, olisi kyllä kiva päästä pikkuhiljaa itse säätämään autoja mieleisekseen...
 
NewsFlash

Gran Turismo 4:stä Nike-edition Japaniin 09.11.2004

Sony tuo 3. joulukuuta Japanin markkinoille tuhannen kappaleen erän Nike Gran Turismo Limited Edition -pakkauksia, jotka GT4-pelin lisäksi sisältävät Niken Total Magia II GT Limited Edition -kengät ja t-paidan. Pleikkariin liitetty EyeToy-kamera tunnistaa t-paitaan painetun kuvion ja avaa pelissä käyttöön Niken suunitteleman Nike One -konsepti-auton. Koko komeus on pakattu alumiinisalkkuun ja hintaa on 33,600 jeniä eli noin 246 euroa.


http://www.konsolifin.net/ylli/upload/uutiset/ps2/1100012568_gt4_nike.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

GT4:n valmistujaisjuhlat: http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20041109/gt4.htm

Yli 700 autoa!

Nike-paketin lisäksi mainittiin lapsille suunnatusta "GT for Boys" -pelistä, joka on ihan vain suunnitteluasteella.
Nissanilta on tulossa 700 auton sarja keltaisia ja mustia 350Z Gran Turismo 4 Limited Edition -autoja. BMW:lle on ilmeisesti tulossa vielä uuden 3-sarjan demo. Molemmat löytyvät myös GT4:stä.

Seuraavalle sukupolvelle suunniteltuun GT5:een on vihdoinkin luvassa vauriomallinnus.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Gran Turismo 4 hype

Brittiläisen autoraamatun, Evon, uusimmassa numerossa kerrottiin, kuinka heidän käyttötesti Nissaninsa (350Z Nismon korisarjalla) kävi Estorilin radalla GT4:n mainoksessa esiintymässä. Kuvissa näkyy VW Nardo-proton lisäksi olevan vain yhdellä kirjaimella mainoksen tähdestä, Ford GT:stä, eroava legenda: Ford T, joka ei varmasti ole pelin nopeimpia autoja. Täytyy kait silläkin yrittää Nordschleifen rata läpäistä, mikäli vaan konetehot riittävät ylämäkiin. :)

Itse pelistä ei valitettavasti mitään juttua ollut.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom