Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Koska myös pelimoottori muuttuu niin kyllä nämä taitaa remake genreen mennä. Mielenkiintoista kyllä nähdä että miltä näyttävät ja toivottavasti ovat PS5 ja X 60fps.
 
Koska myös pelimoottori muuttuu niin kyllä nämä taitaa remake genreen mennä. Mielenkiintoista kyllä nähdä että miltä näyttävät ja toivottavasti ovat PS5 ja X 60fps.
En usko että tässä ihan remakea kuitenkaan tehdään. Juhlavuotis julkaisu jossa paikkaillaan vaan kunnolla vanhoja pelejä. Ikää on jo niin paljon että pakkohan se on tehdä muutakin kuin nostaa resoa/fps. Olen yllättynyt jos ei 60fps pyöri
 
GTA: The Trilogy – Definitive Edition -kokoelmasta on paljastettu, että se päivittää vanhat GTA-klassikot tähän päivään ”hieman paremmalla grafiikalla kuin GTA V, muttei yhtä hyvällä kuin Red Dead Redemption 2”. Sen enempää ei olla kerrottu, eikä edellä mainittu kuvailukaan ole kuin huhu.

 
Mä muuten voisin uskoa, mutta se että se tulee switchille ja mobiililaitteille ei lupaa mitää suurta muutosta. Tosin onhan ne mobiililaitteetki jo melko "tehokkaita" nykyään, switchilleki saatu ihmeitä aikaa mm. Skyrim, Witcher3 jne. Se nähää sitten.
 
Toki ainahan Switch/mobiili versio voi olla paljon karsitumpi kuin nykysukupolven koneilla/PC:llä, mutta turhapa tätä on sinänsä miettiä eiköhän se ensi viikolla selvinne GTA 3 juhlapäivänä.
 
Mites jos nämä olisikin Switchillä pilvipelinä Controlin, Hitman 3:n ym tapaan? Vai onko noista aina etukäteen jo mainittu, että tulevat nimenomaan pilven kautta?

Graffat on paremmat kuin GTA V, mitäs versiota tarkoitetaan. PS3-versioon nostaminen ei varmaan tekisi kovin tiukkaa :p
 
GTA V PC-versio 4K:na on kyllä niin häikäisevä, että pesee monelta osin modernimmat pelit kevyesti. Toki niitä heikkouksiakin löytyy, kun on kuitenkin jo vanha pohja kyseessä. Kokonaisuutena kuitenkin edelleen ihan älyttömän hyvän näköinen.

Henk. Koht. on hyvin hankala uskoa isoon Remakeen, mutta toki sellainen olisi ihan mielenkiintoinen tapaus. Kenties Trilogia kuitenkin toimisi paremmin ihan vain Remasterina paremmalla pelattavuudella ja hieman päivitetyllä resolla jne. Ja niinhän Rockstar itse on kuvaillut tuotetta.
 
Tänään GTA 3 juhlistaa 20-vuotis päiväänsä, se mullisti videopelit ilmestyessään ja GTA sarjan maine ja laatu on kasvanut tähtitieteellisiin lukemiin vuosien saatossa. Toki uutta osaa on odotettu kohta jo 10 vuotta mutta kyllä itse ainakin palaan näiden vanhojen pelien pariin todella mielelläni, varsinkin jos ja kun pelattavuus on tuotu nykypäivään. Toivottavasti tänään näemme trailerin miltä ehostettu trilogia näyttää, luulisi että Rockstar haluaa hyödyntää tämän juhlapäivän.
 
Jeesus Kristus, anna Vice Cityn uusioversion olla kelvollinen.
 
Hintaa näyttää oleva Rockstarin sivujen mukaan 60€. Pelivideoita odotellessa...
 
San Andreas Game Passiin heti Day 1, eli marraskuun 11., ei ole ollenkaan huonompi myöskään. GTA III tulee puolestaan PlayStation Now'n valikoimiin 7.12.

Tuossa myös kuvana/tekstinä muutokset alkuperäiseen:

FCTe4u4VQAQGMoU.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Tästähän tuli kertaheitolla loppuvuoden pelihankinta n.1, niin kauan odottanut että saisi kunnolla ehostetut versiot näistä klassiko peleistä.
 
Tosi hyvältä vaikuttaa, mutta täytyy katsoa rauhassa. Testaisi vaikka pelejä Game Passin ja PS Nown kautta.
 
Ylös Bottom