Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Tuli ostettua tämä "heräteostoksena" kun Steamissa oli tarjouksessa. Vice Cityä ehdin pelaamaan pari tuntia ja hyvin toimii nykyään. Kun tiettyihin asioihin tottuu, niin kyllä tätä mielellään pelaa. Toki oikea Remake olisi ollut mieluisampi.

Itselläni siis eniten nostalgiaa Vice Citystä ja tämä uusi versio tuntuu paljon helpommalta kuin alkuperäinen. Toki räiskintä on uskollisen jäykkää, mutta esimerkiksi pahamainen minihelikopterin ohjattavuus oli paljon helpompaa. Mutta kertakaikkiaan upea peli ja lapsuuden lempipelejä on mukava päästä näin vuosien jälkeen pelaamaan :) Toki kyllä ainaki San Andreas tulee pelattua, jota myös kaverin kanssa tuli tahkottua. Kolmosesta en sitten tiedä. Kai sillekin voi antaa mahiksen vaikka onkin paljon ankeampi kuin nämä kaksi muuta.
 
Pelit on nyt julkaistu myös mobiililaitteille, näytti olevan lukittu 30 fps. Jos on Netflix tilaus voimassa niin pelit saa ilmaiseksi etsimällä gta netflix. Sanomattakin selvää että ilman ohjainta näitä on aivan hirveä pelata.
 
Varsinkin GTA San Andreaksessa muutoksilla on iso vaikutus ja se oranssi lämmin valaistus on tärkeä osa pelin tunnelmaa. Hyvä, että lisäsivät sen peliin. Toivottavasti tuovat uuden valaistuksen kaikkiin versioihin.

Vice Citystä en ole vielä nähnyt vertailua.
 
Ainakin PC:llä on liikehdintää, eli mobiili version parannukset mahdollisesti tulossa. Voisi myös olettaa että muillekkin alustoille jossain vaiheessa.

 
Ylös Bottom