Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto V [Hype ja muu oi-mä-ja-tai-mun-peli-tuli-jo-jauhanta]

  • Viestiketjun aloittaja BF
  • Aloituspäivämäärä
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Jumaliste, että tuo pelialue tulee olemaan laaja. Tässä kuvassa on tollanen kauheen iso järvi, jonka toisella puolella on vielä laajat vuoristot. Ja nyt on jonkunlaiset aavikotkit varmistettu. Tuossa yhessä Trevor-kuvassa näkyy kaktuksia ja muuta kivaa (ja poliisisedät roikkuu autojen sivuilla, lisää hupia Euphoriasta!).
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Franklinin kuvan minigun+ vihreä huivi tuo vaikka minkälaisia muistoja mieleen. :D
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Kyllä näyttää lupaavalta kuvat. Tämän pelin kanssa tulee kymmeniä tunteja kulutettua:cool: Pääsis jo pelaamaan...
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Kyllä näyttää lupaavalta kuvat. Tämän pelin kanssa tulee satoja tunteja kulutettua:cool: Pääsis jo pelaamaan...

Korjattu. Vois melkein sanoa, että tuhansia, mutta en nyt tiedä, pääsenkö yli kahden tuhannen, jolloin voitaisiin puhua tuhansista monikossa. ;)
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Korjattu. Vois melkein sanoa, että tuhansia, mutta en nyt tiedä, pääsenkö yli kahden tuhannen, jolloin voitaisiin puhua tuhansista monikossa. ;)
Vähän epäilen että riittää edes 200 tunniksi tekemistä :) IV kun oli aika pettymys, niin ei viitti liikoja ootella tältäkään.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Oletteko muuten huomanneet, että jokainen aavikko/maaseutu/vuoristo-screenshot näyttää olevan otettu eri paikasta? Eli kuinka iso alueesta on Los Santosia?
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Kuinka monta vuotta (pelin sisällä) on menty eteenpäin San Andreasista?
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Eikö kenenkään muun mielestä hype GTA V:n tiimoilta läiky jo vähän yli? Maailma suurinpiirtein räjähtää, kun pari uutta skriiniä ilmaantuu verkkoon. "Uiuiui täs on salamoit, iso ase, auringonlaskui ja jopa kakal voi käydä!!!11!yks1" Onko se nyt sitä iän mukanaan tuomaa kypsyyttä, kun en osaa innostua näistä? Kuitenkin se on vaan yksi hiton peli, jota veivataan oma aikansa ja jää sitten hyllyyn vuosiksi lojumaan. Muutenkin nuo kuvat näyttävät olevan raskaasti siloteltuja, joten varsinkaan konsoleilla on ihan turha odottaa mitään vastaavaa graafista ulosantia. Sori, vaatii tappiin saakka värkätyn PC:n.

Täsmennän vielä, että olen konsolielitisti. PuuCeella nypertäminen ei ole oma juttuni.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

No selväähän se on että tämä peli ei millään pysty vastaamaan kaikkiin ennakko-odotuksiin. Jengi suuripiirtein jo nyt haluaa uskoa että peli tullee suurinpiirtein muuttamaan koko pelialan ja antaa sille uuden suunnan. Sitten kun sieltä pamahtaakin tuiki tavallinen hyvä ja laadukas peli mutta ei mitään maailmoja mullistavaa niin pettymys on suuri. Tosin toi että hahmoa voi vaihtaa kesken kaiken kuulostaa ihan mielenkiintoiselta ja tuoreelta idealta. Saapi nähdä miten toimii.

Olis muuten kiva että esim. uuden pleikkarin julkistamisen yhteydessä olis esitelty joku uusi ja tuore, virkistävä ja erilainen peli joka olis herättänyt mielenkiintoa. Niin olis vähän jotain syytä odottaakin uutta konsolia. Tähän mennessä noi kaikki tulevat PS4 pelit ovat kyllä olleet aika mitäänsanomattoman oloisia. Ainakin toistaiseksi suurimmat odotukset edelleen ladataan tämän sukupolven konsolipeleillä kuten esim. GTA V.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Vähän epäilen että riittää edes 200 tunniksi tekemistä :) IV kun oli aika pettymys, niin ei viitti liikoja ootella tältäkään.
Niin no, riippuu vähän pelaajasta. Löytyy niitäkin, ketä avoimet pelimaailmat ei niinkään kiinnosta, joko koska niissä ei keksitä mitään omaa tekemistä sivutehtävien ja keräiltävien lisäksi tai sitten koska sellaset oikein tarinavetoiset, scriptatut putkiseikkailut on lähempänä sydäntä.

Itse olen kuluttanut GTA IV:n yksinpeliin noin 100-200 tuntia (vaikea arvioida) puhdasta free roamia ja suunnilleen 100 tuntia kahteen läpipeluukertaan sivutehtävineen (yhdesti olen pelannut 100 % ja toisella kerralla vain trophyjen vuoksi). Nettipeli on se, mihin on suurin osa ajasta valunut, peli ei taida näyttää pelattua aikaa nettipelin puolella (voin olla väärässäkin, en muista), mutta helposti yli 500 tuntia on kulunut kaikenlaisten eri pelimuotojen parissa (Free Roamissa varmaan 90 % ajasta). Ja siis kaikki tämä peliaika, vaikka peli oli loppujen lopuksi kovinkin tylsä harmaan pelimaailmansa kera. En voi kuvitellakaan, kun päästään kaverin kanssa periaatteessa pelaamaan San Andreas -tyylistä ympäristöä, mutta vain monta kertaa laajempana, ja mukana toki kaikkia uusiakin ominaisuuksia ja kaikki GTA IV:n jutut, jotka jaksoivat siellä harmaassa Liberty Cityssäkin koukuttaa (esim. Euphoria). Polkupyörät, lentokoneet, eläimet, realistisempi maaseutu (vrt. San Andreas) ja metsikkö ála Red Dead Redemption. Ja yksinpelin puolella on vielä uutuutena kolme pelattavaa pelihahmoa, niin aijai...

Voin omalta kohdaltani sanoa, että helposti menee yli 200 tunnin, jopa tosiaan tuhansiin saatan päästä. Ja sitä hainkin tässä takaa tuossa edellisessä viestissäni, en pyrkinyt yleistämään kaikkia pelaajia samanlaisiksi GTA-fanipojiksi kuin minä itse. :eek:


Eikö kenenkään muun mielestä hype GTA V:n tiimoilta läiky jo vähän yli? Maailma suurinpiirtein räjähtää, kun pari uutta skriiniä ilmaantuu verkkoon...

Minkä sille mahtaa, kun odotukset on niin korkealla. Jaa, miksikö? Noh, vaikka koska Rockstar North. Mietippä kutakin GTA:ta sinä aikana, kun se ilmestyi.

GTA III - Voi sanoa, että mullisti pelaamisen ja loi aivan uudenlaisen genren.

GTA: Vice City - Kuin GTA III, mutta paremmalla ääninäyttelyllä, unohtumattomalla soundtrackilla, käsinkosketeltavalla 80-luvun tunnelmalla ja tulipa mukaan nyt myös vihdoin mm. moottoripyörät ja helikopterit. Paras peli ikinä omissa kirjoissani ja kovin moni tuntuu olevan samaa mieltä, joten se kertoo jo jotain.

GTA: San Andreas - Tekemisen paljous, tarviiko muuta sanoa? Uskomattoman laaja pelialue, varmaankin laajin missään pelissä tuohon aikaan. Moni pitää myös tätä yhtenä parhaimmista peleistä ikinä, samoin minä.

GTA IV - Metacritic-arvosana 98 on auttamatta yläkanttiin, koska pelillä oli myös ongelmansa (mm. alhainen fps, tylsähkö pelimaailma, ominaisuuksien puute sitten San Andreasin, liian realistiset tehtävät). Täytyy kuitenkin antaa sen verran anteeksi, että tämä oli Rockstarin ensimmäinen tämän nykyisen konsolisukupolven peli, joten raudassa ja mahdollisuuksissa oli vielä paljon opittavaa. Pelimaailma oli silti uskomattoman yksityiskohtainen, fysiikat ovat edelleen vailla vertaansa ja realistisempi ote toi vaihtelua pelisarjaan, joskin myös teki mm. tarinatehtävistä tylsiä. The Ballad of Gay Tony -lisärissä Rockstar löysi sen kultaisen keskitien realismin ja hauskuuden välillä, joten hupaisia tehtäviä oli luvassa. GTA IV oli myös ensimmäinen GTA, joka sisälsi nettipelin, jossa oli jopa 16 erilaista pelimuotoa.

Nyt kun Rockstar on oppinut läksynsä, voin vain odottaa messiaspeliä, johon kuuluu seuraava resepti: GTA IV:n tekninen puoli hiottuna huippuunsa yhdistettynä San Andreasin tekemisen paljouteen ja laajaan pelimaailmaan, eikä Vice Cityn kaltaisesta uskomattoman upeasta soundtrackista ja tunnelmastakaan haittaa olisi.

Tämä on vain se syy, miksi minä odotan tältä peliltä paljon. Toki monella muulla voi olla omat syynsä, mutta katsoen taaksepäin GTA:n ja Rockstarin historiaan, ei voi kuin odottaa mahtavuutta. Eikä trailerit ole pettäneet.

P.S. Vaikka GTA IV:n 98/100 on yliarvostettu, on peli silti omissa kirjoissani tämän konsolisukupolven paras.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Kyllä noille suurille odotuksille ja suurelle innostukselle ihan hyvät perusteet tosiaan löytyvät, kuten Execta osoitti. Kyseessähän on kiistatta yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista pelisarjoista, jonka jokainen pääsarjan osa ainakin nyt III:sta alkaen on ollut poikkeuksellisen laadukas huipputeos.

Kuitenkin se on vaan yksi hiton peli, jota veivataan oma aikansa ja jää sitten hyllyyn vuosiksi lojumaan.
Niihin kaikkiin hiton peleihin GTA-sarjan tuote monen pelaajan kohdalla tekee juuri sen merkittävän poikkeuksen, että siitä riittää veivattavaa vuosiksi. Kovinkaan montaa kohta 5 vuotta vanhaa peliä ei samoissa määrin yleisesti pelata kuin GTA IV:tä.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Sitä en käsitä, miksi ihmiset tarkoituksellisesti laimentavat omia odotuksiaan muistelemalla kaikkia GTA IV:n huonoja puolia. Tylsä, kaupunkimainen ja ankean harmaa eivät selvästikään ole asioita, jotka kuvaavat GTA V:tä. Miksi siis niihin edelleen takerrutaan? Ainakin omasta mielestäni kaikki tieto, joka GTA V:stä on julkaistu, ohjaa ajatuksia enemmänkin San Andreaksen suuntaan, mutta GTA IV:n hyvillä puolilla. Peli on ollut kehityksessä varmaankin 4-5 vuotta kun se julkaistaan, mielestäni hype ja valtavat odotukset ovat sallittuja, ja ne todennäköisesti saavat vastinetta.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [Hype @ 17.9.2013]

Cover-arttia maalataan seinään New Yorkissa. Markkinointi alkaa?
3M0Mlhd.jpg
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom