Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto Vice City kommentit

  • Viestiketjun aloittaja JimBeam
  • Aloituspäivämäärä
Esperanto on varmaan pelin toiseksi yleisin auto Stallionin jälkeen. Ja muutenkin tämä kysymys kuuluis Peliapu-puolelle.
 
Siis huh, miten voi ihminen olla näin sokea. Käynpä nyt etsimässä jos se auto vaikka löytyisi... Ja heti postauksen jälkeen ajattelin, että olisi kuulunut toiselle alueelle, mutta meni jo.
 
Virgo, Oceanic, Hermes, Infernus, Comet, Banshee, Cheetah, Blista Combact, Phoenix, Admiral, Stallion, Sabre, Greenwood, Stinger, Washington.

Keräsin ylös kaikki vastaantullet uudet henkilöautot. Näiden jälkeen tuli vastaan Esperanto. Ei kyllä voi sanoa, että kovin yleinen auto olisi...
 
esperantu

Ota joku normaalin näköinen auto(stallion, virgo...) ja mene kierteleen hymanstadionin viereen, sieltä sen kai helpoiten löytää.
 
Keep Your Friends Close...

Onko tuon tehtävän jälkeen peli pelattu juonellisesti läpi? Lopputekstitkin tulivat jo...
 
Jaa sitä tarvitaan johonkin tehtävään. No sehän on aina selvää, että jos oikein tarvii jotakin autoa, niin sitä ei löydy mistään.
 
Tämä ehkä kuuluisi peliapu puolelle, mutta kysyn kuitenkin miten pääsee ampumaradalle (rifle range) ampumaan. Kun menee sinne siellä ei ole muuta kuin se lavaste kaupunki ja muuta. Pitääkö sillä painaa jotan nappia että pääsee ampumaan siten että siitä saa pisteitä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Ape
miten pääsee ampumaradalle (rifle range) ampumaan

Kunhan pelaat tarpeeksi tehtäviä niin ennen pitkää tulee sellainen missä pitää ammuskella siellä radalla. Sen jälkeen sinne voi palata ampumaan ja saada rahaa jos parantaa tuloksia.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan dachef
Kunhan pelaat tarpeeksi tehtäviä niin ennen pitkää tulee sellainen missä pitää ammuskella siellä radalla. Sen jälkeen sinne voi palata ampumaan ja saada rahaa jos parantaa tuloksia.


Tein kyllä yhen sellasen tehtävän mis ammuttiin siellä radalla mutta kun menin sinne tehtävän läpäistyä en enää päässyt sinne ammuskelemaan?
 
Juu, sain ampumaradalta 45 pistettä, ja nyt on aseiden (ainakin Pythonin) latausaika pienentynyt..
 
Meikäläinen sai ampumarata tehtävässä heti ensimmäisellä kerralla 7? pistettä. Taisi olla 74.
 
Onks kukaan tietosii onks Vice cityst tehty viel sellasii karttoja mis näkee hidden packpagetit tai rampaget
 
Ei kyllä ole :(? Haluaisin itekki tietää sellasen et sais kaikki HP:t :)
Eli kertokaas nyt joku luotettava kartta rampaget ja hiddenit ja nää????
 
Ylös Bottom