Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GTA: San Andreas [Hype]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja arit73
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
No joo, tuo Alcatraz voisi olla mielenkiintoinen. Löysimpä vaan tuollaisen ja aina pitää hypettää. :)

Mutta se lienee varmaa ainakin että se on San Andreas koska ekassa gta:ssa oli 3 kaupunkia ja niistä 2 on jo nähty 3deenä.
 
Tuskin se nettipeli toimii Ps2:sella, VIELÄ.
Mutta lukekaas tämä:

Rockstar Games fulfills its agreement with Sony Computer Entertainment America at year's end 2004 (with the sequel to GTA: Vice City), it will immediately publish Grand Theft Auto III and Grand Theft Auto: Vice City on GameCube and Xbox, reports Yahoo News.

http://ps2.ign.com/articles/399/399937p1.html
 
Ei siihen gta4:ään tarvi tulla kuin yks uus ase ja uus kaupunki niin nää miljardi fania hypettää pelin maasta taivaisiin ja ostaa ennakkona ainakin 3 peliä jotta saa varmasti omansa heti!!


... lievästi yliarvostettu peli...
 
Lopettakaa jo nyt hyvät ihmiset tämä hype tässä vaiheessa. Pelit peleinä ja pettymykset pettymyksinä. ;)
 
Pelimestarissa oli kuulemma ollu että gta4 tulee vasta playstation3:lle ja sitä ennen vice city2 ps2:lle.
 
Ja noihin jengitaisteluihin voisi lisätä hieman yksityiskohtia, kuten vaikka etteivät kaikki kuolisi tai jatkaisi elämäänsä normaalisti, vaan tulisi haavoittumisia, joista pitää toipua. Kuolemasta totta kai rangaistus sopiva olisi hyvä. Mutta miten sitten aivan alussa noiden jengien johtajat valittaisiin? Arvalla? Perustajien mukaan eli saisi vapaasti perustella jengejä? Mitä olisi johtajien kontolla, kuten vaikka organisoida huumeiden myyntiä tai iskuja pankkeihin? Tälläistä peliä tuskin nähdää, jossa kaikki tämä on mahdollista, hyvin pitkään aikaan:)
 
Ehdottaisin tohon peliin ehdotonta gangsta meininkiä. Bloods ja Crips jengit taistelevat ja saisi olla vaikka Cripsien johtaja. Siellä Mall:in luona on kyllä kivat sodat latinot-sinivalekytät. Mä aina autan latinoita sniputtamalla valekyttiä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Gangster75
Ilmestyy 23.8.2004. Varma tieto.
Mielenkiintoisempaa olikin tuo pelin nimi. Ilmestymispäivät eivät ole _ikinä_ varmaa tietoa ennen pelin saapumista kauppojen hyllyille.

Oheen vielä ote vanhasta hype-uutisesta:

50 Cent, Eminem ja Dr. Dre in da game? 12.11.2003
Rap-artisti 50 Cent on paljastanut äskettäisessä radiohaastattelussa, että hän, sekä kaverinsa Eminem ja Dr. Dre, ovat mukana tulevassa videopelissä. Myös 50 Centin posse, G Unit, tulee mukaan peliin, jota kuvaillaan GTA-tyyppiseksi rikos-väkivaltailuksi.

Aikaisemmin tänä vuonna los angelesilainen Conspiracy Games haastoi Eminemin oikeuteen mönkään menneen peliprojektin vuoksi, kun Eminem siirtyi työskentelemään Rockstar Gamesin kanssa. Tästä voitaisiin ehkä vetää kaukaa haettuja johtopäätöksiä, että kyseessä saattaa olla seuraava Grand Theft Auto, mutta tämä on vielä vain arvailua.

- Oliver
 
Ois kyl ihan hyvä. Mut ei se sitten enää olis kunnon GTA koska GTA'n hahmot on keksittyjä eikä True Crime tyylisesti Snoopattuja.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Oliver
Mielenkiintoisempaa olikin tuo pelin nimi.

Taitaa muuttua toi nelonen kolmoseks, koska mun mielestä jossain kerrottiin, että ne tekis vielä yhen "lisäosan" tohon kolmoseen, jonka jälkeen vasta aloittais tekemään ihan uutta GTA:ta eli nelosta, joka tulee vasta PS3:lle.
 
Apparently Rockstar North (formerly DMA Design) has formed two developmental teams. One is endeavoring on the next GTA, which is believed to appear on PS2 in 2004, and which is almost certainly online.

Oletteko te ikinä pelanneet pelejä online? Toki, päätön tappaminen viihdyttää ensimmäiset kymmenen minuutia. "Perustetaan jengi, ja taistellaan sillä toista jengiä vastaan esimerkiksi niin, että toinen omistaa pankin ja toinen kirjaston" = Tyypit hyökkäilee rambona miten sattuu. Idea voi olla hyvä, mutta yleensä ongelmana on käyttäjät. Etenkin Amerikkalaiset peelot. Ja vaikka saisitte pystyyn Suomalaisen serverin jonne otetaan vain yli 15-vuotiaita ja tuttuja, peli menisi jossain vaiheessa sekoiluksi.
LAN-partyt olisi eriasia. Niihin ei ihan kaikki voisikaan ängetä. Kuten moni on sanonutkin, ei ole kivaa pelätä kokoajan että vastaantulija kaivaa taskusta uzin ja tappaa ilman näkyvää syytä.
"LOL i fragged you bitch!"
Tosin, tuollaiset tapot saisi estettyä säätelemällä PVP (player versus player) asetuksia.
 
Jos tulis online niin olis pakko ostaa adapteri siis ihan pakko! Siistii kävellä jossain kujalla ja sit toinen jengiläinen vetää uzin ja mäkin. Sit se ampuu ohi mutta mä tinttaan sen siihen paikkaan. Onlinessa pitäisi olla joka aseessa kyllä manuaali tähtäys että saisi peliin jonkun järjen/realismin. Automaattitähtyksellä kun osuu 30 metrin päähänkin vaivatta ja voi ampua poisjuoksevaa jengiläistä lippaallisen selkään niin sehän ei olisi kivaa. Mutta jos ois manuaalitähtäys niin sit ois!
 
NewsFlash

GTA: San Andreas ulos lokakuussa 01.03.2004

Rockstar on ilmoittanut, että Grand Theft Auto -sarjan seuraava osa on Grand Theft Auto: San Andreas ja se julkaistaan Euroopassa 22. lokakuuta. Vanhaan malliin peli ilmestyy yksinoikeudella PlayStation 2:lle eli luultavasti muut alustat saavat odottaa ainakin muutaman kuukauden.

Muuten pelistä oltiin vielä vaitonaisia, mutta huhut epäilevät Kaliforniaan sijoittuvan pelin sisältävän gangsta rap -meininkiä. Nähtäväksi jää, pitävätkö viime marraskuussa heränneet epäilyt 50 Centin, Dr. Dren ja Eminemin osallistumisesta peliin paikkansa.
 
Jee :D
Se tulee jo lokakuussa, enää 8 kuukautta! Tuota onkin jo odotettu Vice Citystä lähtien. Tuleekohan nettipeli mukaan?
 
Ylös Bottom