Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Guitar Hero -sarja [PS2]

Vastaus: Guitar Hero

Vigor Mortis sanoi:
Mites muilla on kitarat kestäneet?

Oman kitarani "rämpytin" (huomatkaa tiukan tieteellinen termi. Siis se nappi joka liikkuu ylös ja alas :D ) lakkasi naksumasta alaspäin painettaessa parin päivän jälkeen. Muuten kitara kyllä pelittää oikein mainiosti.. Onkohan tuo kitaran lopun alkua vai vain joku ei edes pikkuviaksi kirjattava ominaisuus..? Menisiköhän tuo takuun piikkiin jos veisi takaisin kauppaan?

Edit: KE median tuotetuki: (0,75 / min + pvm) kivakiittimoi. Eikös nuo yleensä ole ihan ilmaisnumeroita, ainakin "paremmilla" firmoilla? Täytyy varmaan soittaa tuosta huolimatta jos rämpytin jatkaa rappeutumistaan.
Auts! Mitä jos kyselisit aluksi neuvoa siitä liikkeestä, mistä olet kitaran ostanut? Ei kitaroiden nimittäin pitäisi olla ihan noin heppoista kamaa. Ainakin Pelaajan toimistolle tilatut kitarat ovat kestäneet päivittäiskäytössä jo lähes vuoden. Yhdestä on gyro hieman löystynyt, eli tähtivoiman saamiseksi skebaa pitää heiluttaa vähän rajummin, mutta muuten kaikki on ok.
 
Vastaus: Guitar Hero

itseasiassa noissa kitaroissa on ollut ongelmia.
muutamalla on juuri tuo "rämpytin" lakannut naksahtamasta mutta muuta haittaa siitä ei vissiin olekaan eli ihan normaalisti toiminut silti.

sitten muutamalla on tullut virtajohtoon vikaa eli kone on välillä vängännyt että skitta ei ole kyketty pleikkaan ja kun ihan johdon juuresta on liikutellut niin onkin taas ohajin löytynyt, tosin voi tuossa silti vika olla pleikassa, minulla on monen padinkin kanssa ollut ongelmaa että pleikka välillä vänkää että ohjain on irti.

olen silti alkanut säilyttää kitaraa vaakatasossa jossain koska jos sitä pitää pystyssä vaikka lattialla niin kyllähän siihen johtoon painoa kohdistuu hieman.

ja muistaakseni red octane myöntää noille kitaroille kk takuun vai olisiko ollut 2 kk, en nyt muista.
noista kaikista on ollut juttua guitar heron virallisilla foorumumeilla.

kannattaa muutenkin niitä tsekata on meinaan jotkut tehneet aika helvetin siistejä modeja kitaraansa, se että kitarasta on tehty langaton ja jalka pedaalilla saa aktivoitua star powerin on vielä aika normaalia noilla jätkillä:D

FOORUMI
 
Vastaus: Guitar Hero

feldon sanoi:
Auts! Mitä jos kyselisit aluksi neuvoa siitä liikkeestä, mistä olet kitaran ostanut? Ei kitaroiden nimittäin pitäisi olla ihan noin heppoista kamaa.

Red Octane on kyllä kuulemani mukaan perseestä noiden vaihtojen kanssa. He eivät edes yleensä suostu maksamaan postimaksuja kumpaankaan suuntaan jos lähetät heille mattosi / kitarasi huoltoon. Tämä siitä huolimatta että kyseessä on takuuhuolto
 
Vastaus: Guitar Hero

pelle sanoi:
itseasiassa noissa kitaroissa on ollut ongelmia.
Olisikohan sarjatuotannon ongelmia? Koneet ovat paahtaneet täysillä Kiinassa, joten sutta ja sekundaa on takuulla joukossa. Pirun ikävä homma kyllä :( Olisi kiva soitella ne jatko-osatkin samalla skeballa.
 
Vastaus: Guitar Hero

Kaikkien satasen pakettien mukana ainakin tulee. En ole ihan varma onko tästä edes kitaratonta versiota myynnissä. Jos on, se on varmaan sitten suurinpiirtein normaalin pelin hintainen (ei sataa euroa).
 
Vastaus: Guitar Hero

Grave Digger sanoi:
Tuleekos joka "paketissa" toi kitara mukaan?
Ulkomailla myydään "irtopainoksiakin", mutta kyllä ainakin kotomaassa on jokaiseen boksiin paketoitu sekä kitara että pelilevy. Harmi ettei irtokitaroita oikein tahdo mistään löytyä.
 
Vastaus: Guitar Hero

Oliver sanoi:
Irtokitaroita on ilmeisesti tulossa kesemmällä Suomeenkin. Ainakin pelin euro-sivut tyrkyttävät niitä jo nyt: http://www.guitarherogame.co.uk/
Jenkeille on tarjolla jo pakollisia lisävarusteita: http://redoctane.com/gh-bag.html :D
Joo, jännä nähdä onnistuuko. Vielä kuukausi takaperin KE:n tyypit olivat aika skeptisiä asian suhteen.

Laukusta tuli mieleen, että voisivat julkaista pari vaihtoehtoista ohjaintakin. Tietty SG on perusvarma valinta, mutta vaihtoehdot olisivat poikaa.
 
Vastaus: Guitar Hero

feldon sanoi:
Laukusta tuli mieleen, että voisivat julkaista pari vaihtoehtoista ohjaintakin. Tietty SG on perusvarma valinta, mutta vaihtoehdot olisivat poikaa.

Julkaisisivat sellaisen skeban mitä Grim Ripper soittaa niin mä ostaisin kaks.

Ja kyllä vähän realistisemmatkin vaatimukset täyttävä lisäohjain menisi varmaan kaupaksi. Harmitti jo ettei ollut toista ohjainta kun kaveriporukka kokoontui...
 
Vastaus: Guitar Hero

Tuli lopulta eilen itsellekin tuo peli. Hiukan odottamattomasti britti-Amazon toimitti suoraan kotiovelle kuriiripostilla vaikka postikulut eivät normaalia peliä suuremmat olleetkaan (hintaa paketille hiukan alle 70 euroa posteineen kaikkineen).

Ja onhan tuo mahdottoman hauskaa veivattavaa ainakin toistaiseksi. Väkisinkin huomaa välillä heiluttavansa jalalla tai päällä tahtia. Seuraava askel on tietysti tuttujen biisien lyriikkojen huulisynkkaus ja soolojen veto silmät kiinni irvistellen. Pieni pettymys oli se, että vakiohihna ei ole tarpeeksi pitkä jotta kitaran saisi laskettua lähes polvien tasalle, kuten eräillä kitarasankareilla on.

Helpoin taso oli kyllä minullekin todella helppo, vaikka en mitään soitakaan, ja toisellakin tasolla on tähän mennessä tullut pelkästään neljän ja viiden tähden suorituksia ensimmäisellä ja ainoalla yrityksellä. Voi kyllä olla, että viidennen namiskan tullessa käyttöön alkaa hirvittää, sen verran meinasi sormi mennä suuhun sen neljännekin kanssa alkuun.

Voi kun jo tässä ykkösosassakin olisi mahdollisuus soittaa vain bassoraitoja kitaran sijasta...
 
Vastaus: Guitar Hero

On kyllä kertakaikkisen mahtava peli. Toissapäivänä hankin ja on ollut kovassa käytössä. Easyllä rämpyttelin puoliväliin asti, mutta nyt medium on enää bark at the moonia vaille valmis. Tulee kyllä vielä pitkä puhde tuon ozzyn biisin kanssa, koska hyvä kun pääsen ensimmäiseen kertosäkeeseen asti.

EDIT: Tulihan se sieltä! Pääsin läpi ja aloittelin Hard-vaikeustasoa, jossa tyssäsin Smoke On The Wateriin. Oli kyllä paljon vaikeampaa siirtyä Easylta Mediumille kuin Mediumilta Hardille. Franz Ferdinandin Take Me Outissa tein uudet omat parhaat mediumilla, 88 000 ja rapiat tuli vedettyä, mutta vielä on kaverin vetämä yli 97 000:n ennätys kiikarissa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Guitar Hero

kyllä minäkin sentään kehittynyt olen.
sen jälkeen kun sanoin että turvauduin padiin mediumin vaikeimmissa biisaeissä niin olen vaan fiilistellyt mediumilla niiden biisien parissa jotka osasin ja tänä aamuna taas alkoholin vauhdittamana aloin jammailemaan ja piruuttani koitin niitä biisejä ja kats perkele, kaikki läpi heittämällä ja välillä oli jopa tämä amplitude efekti että sormet vetää nuotit niin nopeasti ettei hommaa ehdi edes ajatella.

onko muut muuten rekannut itseään score heroon ja laittanut pisteitään sinne?
itsellä vasta medium tason pisteet merkittynä, kai sitä vois jossain vaiheessa koittaa vetää easyllä 5 tähteä kaikista ja katsoa miten pärjää.

mediumilla olen kokonais sijoituksessa 161. tällähetkellä.

nimi score herossa on pelleperkele ja tässä suora linkki medium scoreihin:
KLIK

nyt ihmiset sitten sinne kirjautumaan ja käyttäjä nimet jakoon niin pääsee vertailemaan kuinka huono on muihin verrattuna:D
 
Vastaus: Guitar Hero

Täällä porukka liimautui vappuna Guitar Heron ääreen niin, ettei baariin päästy ollenkaan. Etenkin naisväki. Oli helkutin hauskaa.

Thank you Guitar Hero for pimping my wappu!
 
Vastaus: Guitar Hero

Alkoihan se vaikeustaso kunnolla nousta mediumilla parissa viimeisessä biisilohkossa, eikä kaikesta tullut enää suoraan neljää tai viittä tähteä, ja piti jopa muutamaa kappaletta yrittää uusiksi. Mutta eilen suorittui hardkin loppuun, ja expertiltä tiluteltu jo 23/30 varsinaista kappaletta läpi. Oma kehitys on kyllä ollut huimaa, jotain easyn ja mediumin kappaleita uusiksi vetäessään pisteet tuplaantuvat ensimmäisestä suorituksesta. Suuri läpimurto taisi olla se, kun alkoi oppia liikuttamaan kättään enemmän pelkän sormijumpan lisäksi. Easyllahan tuolla nyt ei väliä ole, mutta mediumilla helpottaa jo kummasti joitakin kappaleita.

On tuo kyllä niin maan mahdottoman hauska peli. Wapunkin juhlavin hetki sitten oli ilman muuta se, kun pääsi Bark At The Moonin läpi hardilla.

Piti sitten jättää taas yksi jälki itsestään intters nettiin ja tuhlata puoli tuntia nakutellen pisteitä omista muistiinpanoista weppiin. Tulokset löytyvät täältä.
 
Vastaus: Guitar Hero

pelle sanoi:
onko muut muuten rekannut itseään score heroon ja laittanut pisteitään sinne?
itsellä vasta medium tason pisteet merkittynä, kai sitä vois jossain vaiheessa koittaa vetää easyllä 5 tähteä kaikista ja katsoa miten pärjää.

mediumilla olen kokonais sijoituksessa 161. tällähetkellä.

Samalla nimellä olen siellä kuin täälläkin, Mediumin Overall Rank = 128th.

Vielä pitäisi No one Knowsista ja Bark At The Moonista saada viisi tähteä niin olisin tyytyväinen.

Pahus kun tuli muita pelejä pelattavaksi niin skebailu on vähän jäänyt, pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja palata Hardin pariin.
 
Vastaus: Guitar Hero

En ole vielä Score Heroon rekisteröitynyt, mutta Hardilla on jo Audioslaven Cochiseen asti kaikki kappaleet vedetty viidellä tähdellä (paitsi Symphony of Destruction) + vielä Jimi Hendrixin Spanish Castle Magic ja joitain bonuskappaleista (kuten loistava Even Rats <3).

Miten tuonne Score Heroon muuten lisätään noita kappaleiden pistemääriä? Pitääkö todistaa valokuvalla?

EDIT: Nevermind. Tässäpä tämä minun lista. En ole kuin noita Hard-vaikeustason pistemääriä ilmoitellut:

http://www.scorehero.com/scores.php?user=1168&diff=3

Nyt enää puuttuu 4. tason Unsungista 5 tähteä. Sitten on kaikista 20 ensimmäisestä 5 tähteä. Ja lähdetään yrittämään samaa No One Knowista yms. ihanan helpoista piiseistä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Guitar Hero

Ghegs sanoi:
Samalla nimellä olen siellä kuin täälläkin, Mediumin Overall Rank = 128th.

.

nykyään olet muuten sijalla 133. ja minäkin olen tippunut sijalle 166

yllätyin että minulla oli seitsemässä biisissä paremmat pisteet, vaikkakin vain kahdessa biisissä ero oli yllätvän suuri.

mun sijoitus ja pisteet:

Infected 72nd 160,557
Spanish Castle Magic 64th 128,605

ja ghegsin:

Infected 223rd 117,593
Spanish Castle Magic 224th 85,073

ja itse en ole kertaakaan mitenkään yrittänyt parannella noita sijoituksia vaan pöhnässä vaan jammaillut ja välillä pyörinyt pitkin lattiaa kitaran kanssa kun tulee joku hyvä soolo, prkle ku ois langaton skitta ja iso kämppä ni sais juosta pitkin kämppää ja pomppia sohvalle ja vaikka mitä:D
 
Vastaus: Guitar Hero

Ai, ranteeseen sattuu.

Eli tulipa tuokin ostettua vihdoin eilen, kun Vappuaattona kaverin kitaraa kokeilin. Se oli menoa kerrasta, mutta onneksi ystävälliseltä pelikaupan kaverilta löytyi hyllystä tavaraa.

Ziisas, pikkasenko on meinaan sen ohjaimen varaan rakennettu peli. Kyllähän tuota periaatteessa voisi padillakin pelata, mutta eihän siinä mitään tunnelmaa olisi. Hellasärön välttämiseksi täytyi pelata kuulokkeet korvilla, mutta toisaalta sillä saikin sitten tinnitusta ruokittua paremmin. Täytyy jossain vaiheessa tyhjentää talo ja heittää videotykillä kuva seinälle ja luukuttaa reteoista oikein kunnolla.

Ensimmäisen illan saldo oli viidestä ensimmäisestä biisistä mediumilla viisi tähteä. Smoke on the Waterin kanssa joutui hiukan tappelemaan: sehän on sen verran pitkä viisu, että keskittyminen voi herpaantua jossain vaiheessa, mutta toisaalta kun lähtee oikein soitto rullaamaan, niin sitä saavuttaa sellaisen Flow-tilan, jossa kaikki tuntuu sujuvan oikein hyvin.

Hauskaa on myös se, että itse soitettuna kaikki kuulostaa paremmalta. Ovathan Joan Jettin I Love Rock'n'Roll ja Bostonin More than a Feeling ihan kuunneltavia biisejä muutenkin, mutta kun heiluttaa kitaraa (niin muovinen lelu kuin se onkin) musiikin tahdissa, niin kyllähän se kokemus on jotain ihan muuta.

Komeasti kyllä sormet menivät solmuun siellä neljännen ryhmän kappaleissa. Kuinkahan niistä pääsee koskaan läpi...
 
Vastaus: Guitar Hero

GH selvisi kyllä wapun biletestauksesta kympin paperein. Epäilevät Tuomaatkin hiljenivät hetkessä kunhan pääsivät näppäilemään Symphony of Destructionia. Allekirjoittanut intoutui liikaakin eläytymään lavapresenssissään, seurauksena lähempi kontakti lattiaan patterin ja kaiuttimen kautta. Kaiuttimelle tai irtaimistolle ei onneksi käynyt kuinkaan, kyynerpäätä sitten jomottikin pari päivää.
 
Ylös Bottom