Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Halo Infinite

Traileri voi olla mitä vain, mietin sarjan kokonaisbudjettia jaettuna jaksojen määrällä?
2019 olivat käyttäneet jo 41.3$ miljoonaa tuohon.

According to a Variety report about the surge in film spending in the country last year, the Halo series was one of the biggest spenders, with more than $41.3 million being put into it.


Ja mikä on sitä "oikeaa" Haloa? Missä Halossa muka putoaa päitä? :D (jos semmoinen löytyy, niin pyydän anteeksi tietämättömyyttäni)
 
IMG_20220201_103346.png
Tuli sitten grindattua viikon ultimate challenge. Tykkään kyllä näistä aseskineistä palkintona, koska toisin kuin käytännössä mikään muu asia, nämä näkee omalla ruudulla pelatessa.

Illemmalla alkaa Tenrain kolmas viikko.
 
Näytä liitetiedosto 8092
Tuli sitten grindattua viikon ultimate challenge. Tykkään kyllä näistä aseskineistä palkintona, koska toisin kuin käytännössä mikään muu asia, nämä näkee omalla ruudulla pelatessa.

Illemmalla alkaa Tenrain kolmas viikko.
Hieno Spartan sulla. Sama täällä, piti saada tuo Bulldogin väritys. :D Eilen grindasin kymmenkunta challengeä samalla kun kuuntelin Defining Dukea. Multitaskingiä, toimii hyvin Halon kanssa. Meni jopa ihan hyvin taas pelit. Jos saisi porukkaa, vois koittaa jossain vaiheessa nostaa Onyxiin. Jämähtänyt Diamond 5, mutta silti tekee mieli yrittää nostaa.

Hienoa kun alkaa taas event, niin on houkutusta pelata.
 
Viimeksi muokattu:
Siinä missä bulldog-coating oli makoisaa avata, viime viikolla olisi sinänsä hienon ar-skinin saadakseen tullut haalia killjoy-mitaleja fiestassa... Puhdas tuuri-challenge, jota en lähtenyt edes yrittämään. Järkyttävän huonoa suunnittelua mielestäni.

Tältä viikolta sitten siirtyi vuotojen mukaan Tactical Ops - eventti ja viikon palkintona on... backdrop. Sanalla sanoen heikkoa on tarjonta.

Battlepass täynnä ei tässä hirveästi ole syitä kirjautua sisään. Peliä on toki edelleen hauska pelata, mutta vailla mitään tavoiteltavaa ei myöskään halua polttaa itseään toistamalla vähäistä sisältöä liikaa.

Nyt olen testaillut jonkin verran BF:V:tä. Sehän on mainio peli tässä vaiheessa ja sisältöä riittää. Oikeastaan ihan mukavaa vaihtelua Infiniten tiukemmalle areenameiningille. Veikkaan, että moni on samalla tavalla vaihtamassa muihin peleihin, joten kova työ tulee 343:lle, että saa haalittua pelaajat takaisin. Näin heikko julkaisun jälkeinen tukeminen kyllä herättää ihmetystä live service - pelissä.
 
Aika nopeasti kyllästyttiin kaveriporukan kanssa tuohon moninpeliin ja ei olla siihen koskettu vähään aikaan, nyt odotellaan CrossfireX:ää, jos siitä vaikka saisi uuden moninpelin pelattavaksi.

Kuten @stammy tuossa mainitsikin, niin heikkoa on ollut tuki julkaisun jälkeen ja jos meinaavat, että pelaajat tätä pelaavat monta vuotta, niin pitäisi kyllä parantaa.

Kampanja oli ihan hyvä, mutta 1-3, ODST ja Reach on edelleen parempia, eli ne Bungien tekemät :)
 
En sano pahalla, mutta selkeästi täällä suurin osa ei ymmärrä lainkaan Bungien & 343 Industriesin juuria ja kulttuuria.

Suosittelen tutustumaan perin pohjin Bungien Haloihin, Bungien Destinyyn, tämän hetken Destiny 2 tilanteeseen ja ylipäätään sitä kautta tähän Halo: Infiniten 10-vuotis suunnitelmaan. Siinä samassa Halo Esportsiin. Kyse on pitkän aikavälin kehityksestä. Jos ajatellaan vaikkapa mitä Destiny 1 oli julkaisussa ja mitä se on nyt kun Destiny 2 ties mones vuosi menossa.

.

Samaan tapaan olen itsekkin jättänyt Halo: Infiniten kampanjan vähemmälle, MUTTA se ei tarkoita että peli / pelisarja olisi unohdettu. Vuonna 2023 voisin uhan hyvin ilman mitään ennakko käsitystä palata pelin pariin ja yllättyä kuinka paljon kokonaisuus on muuttunut.

En tiedä teistä, mutta itse koen että pelimaailmassa on niin valtavasti hyvää pelattavaa, että jopa monen super pelin kohdalla joudun työntämään sivuun koska 90 % ajasta menee: CIV 6, FIFA 22, F1 2021... itsellä Halo: Infinite tulee juuri siinä sijalla 4. Näiden 4 pelin pelaaminen samaa aikaan on kova suoritus itselle.
 
Siinä missä bulldog-coating oli makoisaa avata, viime viikolla olisi sinänsä hienon ar-skinin saadakseen tullut haalia killjoy-mitaleja fiestassa... Puhdas tuuri-challenge, jota en lähtenyt edes yrittämään. Järkyttävän huonoa suunnittelua mielestäni.
Kävi tuuri tämän kanssa. Sain kolmessa pelissä tehtyä 3 killjoyta. Lähdin aina loppumatsista metsästämään vastustajan eniten pisteitä saanutta ja joka kerta napsui. Meinasin itsekin jättää homman kesken, kun Tenrai challenget oli jo tehtynä ja viime kerralla meni hermot 10 Fiesta killing spreen kanssa. Mutta joskus näinkin päin. Tämän viikon haasteet jää mullakin tekemättä, kun ei tuo backdrop oikein nappaa.

CrossfireX tulee huomenna, joten siitä saa uutta pelattavaa ainakin vähäksi aikaa! Ja kyllä Infinitessäkin eventit tulee edelleen pelattua. Veikkaisin että Season 2 alkaessa jaksaa taas enemmän tykittää.
 
Aika rajusti on tämän pelin osalta pelaajamäärät laskeneet.

Steam-käyttäjät ovat laskeneet, mutta Xboksilla peli vielä porskuttaa. True Achievement seuraa 2,5 miljoonaa Liven käyttäjää, joista 10 % pelaa Infiniteä viikottain pelin ollessa toiseksi suosituin peli boksilla Fortniten jälkeen. Voi toki vain arvailla mikä todellinen pelaajamäärä on, mutta 2,5 miljoonaa on jo jonkinlainen otanta Liven 100 miljoonasta käyttäjästä.

 
Steamissa on niin kova kilpailu FPS rintamalla et en yhtään ihmettele ja muutenkin Halo on profiloitunut enemmänkin Xbox peliksi. Uusille tulioille Halo infiniten moninpeli ei ole ihan nopeesti omaksuttava. Kieltämättä alun innostuksen jälkeen itselläkin on hiipunut innostus jotenkin halon moninpeli on vaan niin nähty vaikka periaatteessa kaikki toimii kuin junanvessa. Myöskin tämä heidän BattlePassi on kyllä melkosen paska systeemi tässä pelissä. Tässä nyt pelin steam yhteisöstä poimittu.

Halo Infinite is a dead game for Keyboard and Mouse players 77 days after launch
Going inside a Keyboard and Mouse only queue results in very long queue times of 10 or more minutes or just outright getting
 
Viimeksi muokattu:
Sivu huomautus, puhutte kovasti Halo moninpelistä. Yksinpeli ja tuleva co-op eri juttuja. Tämä 10-vuotis suunnitelma on myös tärkeä ymmärtää. MUTTA juu ehkei Halosta sitten tule Esports haastajaa CS taikka Valorant peleille.
 
Sivu huomautus, puhutte kovasti Halo moninpelistä. Yksinpeli ja tuleva co-op eri juttuja. Tämä 10-vuotis suunnitelma on myös tärkeä ymmärtää. MUTTA juu ehkei Halosta sitten tule Esports haastajaa CS taikka Valorant peleille.
No eihän moninpeli nyt xboxilla ole kuollut vaan voi hyvin ja varmasti vie 5 vuodenkin päästä. Toki MS odotti enenmmän varsinkin PC puolella
 
Itse ainakin pelailen vielä tuon kampanjan loppuun, heti kun työkiireiden keskeltä ehtii, mutta sitten siirrytäänkin jo seuraaviin peleihin ja palataan asiaan sitten mahdollisesti, kun co-op tulee.

Mukavaa viihdettä ja hyvä pelinähän tämä oli, mutta kun pelattavaa tulee ovista ja ikkunoista, niin miksipä sitä näin offlineen keskittyvä pelaaja tätä jäisi viikkotolkulla hieromaan.
 
Ilmeisesti tuoreesti julkaistiin uusi kolmannen osapuolen service record - palvelu Infinitelle: https://halo.info/

Äkkivilkaisulla todella hyvältä vaikuttaa erityisesti mitalien tiirailuun. Näyttää myös näppärästi puuttuvat mitalit, jos niitä joku haluaa keräillä.
 
Pikkusen surullisessa jamassa moninpeli on tällä hetkellä varsinkin steamin osalta, eli pc puoli on aika kuollut. Toki gamepassin pc puolella varmaan on tilanne on jonkin verran parempi. Täytyy sanoa et ei ihan ole onnistunut tämä halon liveservice moninpeli ja kilpailu on todella kovaa näissä. Aika isoja muutoksia saa tapahtua season 2 et pelaajat palaa halon kentille. Xboxilla on tietenkin huomattavasti parempi tilanne jolla nyt itse pelaan, mutta playerbase on liveservice peleissä elinehto. Toivotaan et hommaa saadaan kuntoon tulevaan season 2 ja ittellä olis toiveissa joku pve/pvp yhdistelmä pelimuoto. No itte nyt pelaan melki ainoastaan Bigteam batleä siellä tuntuu pelaajia riittävän.

PS. ehkä tämä Halo tv sarja antaa pikku buustia pelille ;) niin steamissa pelaajia tällä hetkellä 3,667 pelissä
 
Viimeksi muokattu:
Kävin ottamassa tänään ekan erän tätä CTF:ssä ja sujui ihan hyvin! 13/9 ja poika hommasi peräti 3 tappoa :D huomena yksinpelin kimppuun.
Tällä hetkellä oikeastaan ainoa peli mitä tulee pelattua. Haloon oli tossa pikku taukoa, palannut taas pelin pariin, inspiraationa toimii luultavasti Halo tv sarja ;) . Tosin lyhyissä sesiossa tulee pelailtua lähinnä season 2 odottelen. Toivotaan et season 2 on sitte kova, kun tämä 1 seasoni oli vähän kiireessä ilmeisesti tehty. Vaikka pelattavuus toimii, niin ongelmia on liveservice peliin pitäis saada parempi battlepass systeemi ja muutenkin contettia enemmän jne.
 
Ylös Bottom