Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hyrule Warriors

Vastaus: Hyrule Warriors

Legend Mode meni läpi, reippaasti yli kymmenen tuntia kului (normal-vaikeustasolla). Kovemmat karpaasit ovat läpäisseet nettijuttujen mukaan 9 tunnissa, mutta joka tapauksessa pelattavaahan on vielä vaikka kuinka tämänkin jälkeen. Kummallisen hauska peli.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Sain Bergsalalta latauskoodin, jolla saa asupaketin Hyrule Warriorssiin. Lähetin heille aiemmin kuvan kuitista. Jos nyt viimein pelaisi edes vähän alkua pelistä. Destinyn pelaamisestakin ihan tillintallin.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Sellainen tiedonjyvä, että kaksinpeli avautuu vasta, kun on tehnyt ensimmäisen tehtävän ja ensimmäinen tehtävä on aika pitkä, joten kannattaa tehdä etukäteen ensimmäinen tehtävä ennen kuin kutsuu jonkun pelaamaan tuota kaksinpelinä.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Kartassa kuitenkin mättää se hahmon suunnan ilmoittaminen, joka sekoittaa paikoin muutenkin huonolla suuntavaistolla varustetun meikäläisen.

Tämä on välillä ollut tosiaan vähän ongelma kun ruutu pyörii joskus aika kovaakin vauhtia ja kartalla vain nuolenpää kertoo suunnan. Asiaa kuitenkin helpottaa, että ainakin Wiikake & Nuntsa -kombolla Z-napista saa kameran käännettyä hahmon taakse. Muissa ohjaimissa tämä on varmaan myös Z-olkapäänäppäimissä.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Muissa ohjaimissahan on se kätevämpääkin kätevämpi oikea tatti jolla pyörittää sitä kameraa ihan halunsa mukaan niin ei ole ongelmia. Muissa ohjaimissa ei muuten myöskään ole pelkkää Z namiskaa vaan ZR ja ZL jotka ainakin warriors tyylisillä kontrolleilla on tavaroiden käyttö ja block.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

24 tuntia hyrule warriorsia takana ja tässä oma eteneminen adventure moodissa. Eli kaikki ruudut joissa on kultainen merkki oikeassa kulmassa on vedetty A-rankilla ja muut B-rankilla.
Meitsin kärsivällisyydellä ei toivoakaan vetää kaikkia A-rankilla puhumuttakaan siitä, että keräisi kaikki sydän systeemit ja aseet koska jos vaikka haluaa jostain kentästä Zeldalle aseen niin se on mentävä sitten A-rankilla käyttäen Zeldaa. Nyt olen 95% kerroista käyttänyt Linkiä jos hahmoa ei ole rajoitettu koska Link on kovimmalla tasolla. Olisikohan ollut päälle 40 tasolla.

Joku 9 tuntia korkeintaan meni tarinassa kun pelasin helpoimmalla niin ei tarvinnut ottaa uusiksi paitsi jos vihut sai tukikohdan vallattua. Eli aika hyvin tuohon adventureen on aikaa mennyt vaikka en edes koita kaikkea saada vaan koitan mennä ns.helpoimman kautta kenttiä läpi :D
Jotkut kehtaa väittää, että peli on laaja/pitkä koska joku on pelannut jo yli 100 tuntia eikä ole kaikkea saanut. No ei se pelistä ainakaan laajaa tee, että pakotetaan grindaamaan monta hahmoa kovalle tasolle jotta pärjää.

Kaksi muutakin kuvaa:
Lanan close up ja kerrankin fire rodissa on tulivoimaa (ehe ehe)
Wii_U_screenshot_TV_017_D9.jpg

Wii_U_screenshot_TV_017_D9.jpg

Ainakin vielä on maistunut vaikka adventure moodi kiristää välillä hermoja.

Edit: Heitetään kuvat vielä näin jos nuo hotlinkkaukset ei toimi. Täytyisi varmaan etsiä joku toinen paikka mihin noita laittaa.
Näytä liitetiedosto 13427
Näytä liitetiedosto 13428
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Hyrule Warriors

Legend Moden pääsin läpi tänään. Normal vaikeusasteella meni noin 10 tuntia. Oli ihan viihdyttävä ja mielenkiintoinen tarina. Kaikki muut pelimuodot ovat vielä koskematta, joten pelattavaa riittää.

Yllättävän viihdyttävää oli pelata tätä. Aluksi ajattelin tämän muuttuvan puuduttavaksi ja itseään toistavaksi, mutta hyvin piti otteessaan. Eri hahmot tuovat taisteluun mukavasti maustetta.

Suosittelen kyllä pelin hankkimista kaikille Wii U:n omistajille. Reiluun 40 euroon saa rutkasti pelattavaa ja peliin on tulossa rutkasti lisäsisältöä.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Suosittelen kyllä pelin hankkimista kaikille Wii U:n omistajille. Reiluun 40 euroon saa rutkasti pelattavaa ja peliin on tulossa rutkasti lisäsisältöä.

Muuten samaa mieltä, mutta tuo lisäsisältö ei kyllä hirveästi lämmitä. Jos oikein olen ymmärtänyt, niin sieltä ei ole tulossa edes mitään oikeita uusia kenttiä, vaan samoja vanhoja kenttiä kierrätetään eri hahmoilla ja Adventure Moden tyylisillä lisätehtävillä, "Teilaa 900 vihollista äkkiä" tai "Mene kenttä läpi juuri tällä hahmolla". Ehkä jokin info on mennyt ohi, mutta tuo maksullinen "lisäsisältö" ei oikein näyttäisi tuovan peliin lisää varsinaista sisältöä.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Eli et vissiin laske myöskään alkuperäistä adventure moodia sisällöksi? Master quest paketissa tosin taitaa olla samat tehtävät, mutta vaikeampana eli ei parannus itemeitä ja joissakin ainakin on estetty myös muidenkin itemeiden käyttö. Eli aika sitä mitä master quest yleensä on ollut. Samaa, mutta vaikeampana. Tosin siinäkin saa uusia aseita ja vaatteita ja esim link pääsee ratsastamaan Eponalla. Seuraavissa paketeissa pitäisi sitten olla ihan uusia adventure karttoja jne ja viimeisessä paketissa tulee vielä uusia pelimoodeja.

Lisäksi seuraavassa päivityksessä tulee vielä ihan ilmaiseksi Cia, Wizzro ja Volga pelattavaksi.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Eli et vissiin laske myöskään alkuperäistä adventure moodia sisällöksi? Master quest paketissa tosin taitaa olla samat tehtävät, mutta vaikeampana eli ei parannus itemeitä ja joissakin ainakin on estetty myös muidenkin itemeiden käyttö. Eli aika sitä mitä master quest yleensä on ollut. Samaa, mutta vaikeampana.

Alkuperäinen Adventure-moodi on sentään pelin sisäisiä lisätehtäviä, jotka tulevat samassa paketissa ikäänkuin pääpelin "päälle". Mutta jo näiden tehtävien aikana toivoo, että Hyrule Warriorsissa olisi ainakin muutama kenttä enemmän, etenkin kun jo tarinamoodin aikana muutamaa kenttää kierrätetään useampaan kertaan. Nyt sitten maksullisessa "lisäsisällössä" on lisää näitä grindaus-tehtäviä samoissa vanhoissa kentissä, ja mukaan saa hyvässä tapauksessa vaihtoehtoisia skinejä ja muutaman pahiksen pelattavaksi. Kyllä tässä nyt Hyrule Warriorsilla ja minimaalisella "lisäsisällöllä" yritetään rahastaa enemmän kuin mihin on rahkeita.

Ja jos vertaa tuota "Master Questia" Ocarina of Timeen tai vaikka alkuperäisen Zeldan "Second Questiin", niin niissä oli jo oikeita eroja pelkkien keinotekoisten rajoitusten sijaan.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

En minä ainakaan voi millään mieltää tuota rahastukseksi kun kaikki neljä pakettia maksaa 15 euroa ja tulossa on vielä uusia karttoja adventure moodiin, uusia hahmoja ja viimeisessä tulee vielä kaksi uutta pelitilaakin. Sitä en tiedä onko nuo master questin viisi uutta tarina moodin skenaariota uusia kenttiä vaiko vain samoja kenttiä eri näkökulmasta, mutta minulle kyllä kelpaa kummat vaan. Itse varmaan tänään tuon season passin ostan ja kyllä minulle on jo tuon master quest paketin uudet skenaariot + epona + uudet kuteet Lanalle ja Cialle (noiden pitäisi siis olla välittömästi paketin lataamisen jälkeen auki) n.5e arvoisia eli koko adventure moodin kartta on pelkkää extraa ja varmasti tulen kolmesta seuraavasta paketista saamaan vielä sen lopun 10 euron edestä sisältöä. Samaa hakkaamistahan se vaan on, mutta sitähän warriors pelit on muutenkin.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

En minä ainakaan voi millään mieltää tuota rahastukseksi kun kaikki neljä pakettia maksaa 15 euroa ja tulossa on vielä uusia karttoja adventure moodiin, uusia hahmoja ja viimeisessä tulee vielä kaksi uutta pelitilaakin. Sitä en tiedä onko nuo master questin viisi uutta tarina moodin skenaariota uusia kenttiä vaiko vain samoja kenttiä eri näkökulmasta, mutta minulle kyllä kelpaa kummat vaan.

Jos vertaat Mario Kart 8:n tuleviin DLC-paketteihin niin ovathan ne nyt ihan eri maata. 12 eurolla Mario Kart 8:aan saa kanssa niitä uusia hahmoja ja ajokkeja, mukaan lukien sen Linkin "Master Cyclen" kaikille hahmoille käytettäväksi. Ja kuitenkin MK8-DLC:n kohokohta ja vetonaula ovat ne ihan uudet radat: yhteensä 16 uutta rataa 2 eri DLC-paketissa, eli pelin sisältö paisuu käytännössä 150 %:iin kun ratojen määrä kasvaa 32:sta 48:aan. Mukana myös mm. se Zelda-rata, mutta Hyrule Warriorsiin ei voi odottaa esimerkiksi Majora's Mask -kenttää edes Zelda-sarjan sisältä.

Myös Eurogamer irvailee osuvasti tälle Hyrule Warriorsin DLC:lle, ja vertaa sitä surullisenkuuluisaan Oblivionin hevos-DLC:hen:

Hyrule Warriors horse DLC now available

You'll need to Epona up £6.29.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-10-16-hyrule-warriors-horse-dlc-now-available

Tämä japanilainen traileri Mast... kröhöm, Epona-paketista näyttää, että kyseessä on tosiaan vanhojen kenttien kierrätystä eri hahmoilla pelattuna. Mistään oikeasti uusista kentistä ei ole tietoakaan. Kyllä minullekin maittaisi jauhaa vielä lisää Hyrule Warriorsia, mutta siihen olisi tarvittu oikeasti uusia kenttiä, ei tällaista halvalla tehtyä mutta kalliiksi hinnoiteltua rahastusta.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Pelin sain käsiini minäkin tuossa viime viikolla ja tämä oli justiinsa sellaista mitä etukäteen aatostelinkin. Hauskaa ja tosi viihdyttävää mätkettä Zelda-universumissa.

Parin ensimmäisen tehtävän jälkeen totesin Normal-vaikeustason olevan liian helppoa, joten vaihdoin sitten Hardiin. Hyvin meni siihen asti, kunnes tie haarautuu niiden portaalien auettua. Olen jumissa joka mahollisessa mahollisessa haarassa, kun saa turpaani! :D Allied Base useimmiten tuhoutuu, kun en ehätä juoksemaan joka tarvittavaan suuntaan tarpeeksi nopeasti. En luovuta vielä, sen verta viihdyttävää menoa tuo on kuitenkin. Pitäisi ehkä vähän enempi perehtyä tohon juoman tislaamiseen, varusteiden kehittämiseen ja kykyjen ostelemiseen.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Tuli viime viikolla korkattua dlc ja ihan tyytyväinen olen. Ne tarina moodin viisi uutta skenaariota on sitä samaa mitä niiden olettaakin olevan ja sitoutuvat tarinaan. Esim heti ekassa tehtävässä "värvätään" Wizzro ja Volga ja sitten seuraavaksi hyökätään Hyrulen linnaan. Aikaa noihin meni minulta se perus 20 minsaa / tehtävä tai enemmän. Kaikki kolme (Cia, Wizzro ja Volga) aloittaa tasolta yksi ja siis hahmothan tulee ilmaiseksi, mutta tehtävät kuuluu maksulliseen dlc pakettiin kuten myös adventure kartta josta saa uusien hahmojen lv.2 ja lv.3 aseet. Muualta niitä ei saa.

Cia mätkimässä

Lisäksi heti auki on Epona ja Lanalle ja Cialle guardian of time asu. Tässä Lanan versio.

Pari tehtävää tuli adventure moodistakin tehtyä ja siinä on jokaisessa tehtävässä joku sääntö kuten ei parannusta, ei itemeitä, ei torjuntaa jne. Ekana oli tehtävä jossa ei ole parannusta ja porukkaa vaan tulee lisää ja kovempana kunnes lähtee henki. Nyt päivityksen jälkeen saa viimeinkin adventure modesta ne hahmojen / bossien introt pois päältä. Se oli niin ärsyttävää kun näet jo kaukaa, että tuolla se mulkero riehuu joten lähdet kohti ja siinä matkalla teilaat porukkaa kunnolla ja sitten kesken kombon plajahtaa video ruutuun joka näyttää miten kyseinen örrimörri saapuu paikalle.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Se oli niin ärsyttävää kun näet jo kaukaa, että tuolla se mulkero riehuu joten lähdet kohti ja siinä matkalla teilaat porukkaa kunnolla ja sitten kesken kombon plajahtaa video ruutuun joka näyttää miten kyseinen örrimörri saapuu paikalle.

Juuri näin. Onhan se hienoa että siinä on jo pomo selvästi isojen joukkojen keskellä ja sitten kun menee lähemmäksi niin tulee (C-C-C-Combo breaker) välipätkä jossa pomo vasta ilmestyykin mukamas tyhjälle läänille, "Ullatuus!" :D

Mutta oikeasti ullattavaa on se, että nyt Hyrule Warriorsiin kaavaillaankin tukea amiibo-figuureille. Vielä vähän aikaa sitten Nintendo antoi ymmärtää, että Hyrule Warriorsiin ei tulisi amiibo-tukea. Kenties Hyrule Warriorsin suosio on yllättänyt Nintendon, tai sitten jostain syystä he eivät vain halunneet julkistaa sitä amiibo-tuettujen pelien listalla, mutta nyt ainakin Link-figuuri saa jotain toiminnallisuutta myös Hyrule Warriorsissa:

Nintendo has announced the upcoming Link Amiibo figure will be compatible with Hyrule Warriors.

The news was announced on twitter, though details are woefully thin on the ground at this stage. What's interesting is that Hyrule Warriors has never been confirmed as an Amiibo-compatible title before, so this begs the question whether the upcoming Zelda figurine may also be supported.

http://www.ign.com/articles/2014/10/21/nintendo-announces-link-amiibo-works-with-hyrule-warriors

Myös Zeldasta on siis tulossa figuuri, joten ehkä sekin saa jotain Hyrule Warriors -ominaisuuksia.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Tuli pelattua tätä tänään monta kenttää eteenpäin kaksinpelinä. Tästä tulee vähän mieleen Aragorn's Quest, paitsi että Aragorn oli aika kesy tähän verrattuna. Hyrylä Warriorssissa on oikein räjähtävää toimintaa. Tuntuu että Wii U:lla on vaikeuksia jaksaa pyörittää tätä kaksinpelinä. Välillä tulee hidastuskohtauksia.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Tuntuu että Wii U:lla on vaikeuksia jaksaa pyörittää tätä kaksinpelinä. Välillä tulee hidastuskohtauksia.

MoonTV:n arvostelussa valitettiin samaa. Itse en ole kaksinpeliä kokeillut. Ilman lagiakin toiselle pelaajalle osuisi sitten se ikävä osa pelata Gamepadilla, ja Hyrule Warriors ei pääsisi oikeuksiinsa sen pienellä ja epätarkalla näytöllä.

Sen puoleen mietityttääkin, tuleeko Dragon Quest Heroesissa olemaan esim. splitscreen-kaksinpeli, nyt kun se jollakin tapaa on jo Hyrule Warriorsissa toteutettu.
 
Vastaus: Hyrule Warriors

Kun tuli tuo DLC -paketti homattua ja pelattua, niin henk. kohtaisesti toivoisi täysin uusia kenttiä peliin ja vaikkapa tarinallista DLC:tä pääjuonen jälkeiseen tai edeltävään aikaan. Lisäksi noita jättiläis bossejakin olisi kiva saada lisää esim. Majora,s Maskin Twinmold, Goht ja Majoras wraht sekä joitain Wind wakerin bosseja. Lopuksi lisäkenttiä A link To the Past ja Wind Waker -peleistä.

Kaiken kaikkiaan aika hauskaa mättöä peli on tarjonnut ja jatkoosa, joka olisi vieläkin laajempi ja pidempi kokemus, olisi ihan tervetullut peli.
 
Ylös Bottom