Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Iloiset tapahtumat yms.

Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Keskiviikkoaamuna obaut kello 6 lähtee Kaitsu valloitusmatkalleen kohti Kuuban lämpimään syleilyyn. Palaan 18 päivä takaisin pelimaailman pauloihin, ellen ole hukkunut joko allasbaarin ylitarjontaan tai sitten itse altaaseen liiallisen tarjonnan vuoksi. :D Toivon hartaasti ettei tääläpäin iskisi mikään ikävä takatalven poikanen sillä välin ;)

See ya ja Hasta luego! :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Toivon hartaasti ettei tääläpäin iskisi mikään ikävä takatalven poikanen sillä välin ;)

Ei voi iskeä takatalvi kun ei tuo alkuperäinenkään tunnu loppuvan millään..
Ei muuta kuin hyvää reissua - itse joutuu odottelemaan vielä syyskuuhun asti Kreikkaan suuntautuvaa häämatkaa. Ja odottavan aika on pitkä etenkin näillä keleillä.. :)

edit: Joohanhille tiedoksi, että Seinäjoen lakeuksilla tuota valkoista p*sk** tulee yhä edelleen taivaan täydeltä, varmaan n. 10cm tullut eilisestä. Tosin muuttuu etenkin teillä loskaksi suolan myötävaikutuksella ja risteysalueille tarvittaisiin vähintään Hummer, että niistä pääsisi kunnialla läpi. Tosin tämä avautuminen taitaisi kuulua enemminkin tuonne ketutuskeskustelun puolelle.. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Oikein rentoa lomaa vain Kainille, toivottavasti ei tuliterä vaimoke sentään ihan koko ajan ole teikäläistä sieltä allasbaarilta repimässä ostoksille sun muille kotkotuksille. :p

Niin ja TeRm0z, kyähän täällä ainakin loska ja vesi lisääntyy kovaa vauhtia. Toivottavasti ei sentään tule lisää lunta.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.


Äitimuori osti miehensä kanssa Jack Russelin terrierin. Jouluaattona syntynyt, ikää siis n. 10 viikkoa. Kasvattajat antoivat nimen Edward, Eetuksi tuo kääntynee meillä. Aika arka tapaus, ei uskalla tulla keittiötä edemmäs. Eiköhän se tuosta vielä rohkaistu. Pääsee kesällä meikäläiselle hoitoon kun porukat lähtee lomalle. :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Huomenna lomalle sukulaisille ! :cool:

Harmi vaan että sinne on kuuden (6) tunnin automatka :(
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Uunilämmin Huonon Seuran kyllästämä Kärhämäpelto plakkarissa ja huomenna klo kuustoistreikäleipä alkaa ensimmäinen talviloma kolmeen vuoteen. Mmm... kiisseliä ja virtuaalilyijymyrkyttämistä :p
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Talviloma alkaa parin tunnin piästä ja syssymmällä siirrytään paksuustestin mukaan pappaklaaniin :D
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Voi kuinka iloista! Tuli lappu postiluukusta, että tervetuloa kertausharjoituksiin. Ja vielä viikonloppuna, ettei voi edes töistä luistaa. Miten voisinkaan olla onnellisempi, sillä lapussa lukee myös "vapaaehtoinen osallistuminen". Wuhuuu! Jes!

Toisaalta olisihan se mukava taas päästä räiskimään isoilla tussareilla ja rynkyllä. Eritoten ikävöin raskaan kertasingon kertakaikkisesti kovinta jysähdystä jota olen koskaan kokenut(vielä yksi rauhanajan laaki olisi ammuttavissa). Ah, voi niitä aikoja kun vielä sai paukutella pyssyillä, rymytä puskissa, hoiperrella iltalomilta ja maata kasarmilla kaukana laskujen maksuista ja harmaasta arjesta. Nojoo, en kuitenkaan ole lähdössä. :cool: Viime kertauksesta sain kovan flunssan kun oltiin viikko metässä lunta syöden.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Juon kaljaa. Kohta puoliin pitäisi olon muuttua iloiseksi, toivottavasti. :D

No ei vaan, ihan hyvillä fiiliksillä mennään, saa nähdä joutuuko sitä kapakkaan lähtemään vaikka boikotoinkin moista yliarvostettua laumapashaa. Olut kuitenkin maistuu kovin hyvälle ja näkee ehkä pitkästä aikaa sellaisia ihmisiä joita ei ihan joka hetki tapaa. Omnom.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Olen iloinen ryyppäämisestä, 3 selvää viikkoa takana mitkä on rokkarille hyvin paljon, on sen edestä kyllä kyrpinytkin, nakit ja muusit siis.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Hola amigos! Kain on palannut takaisin tovereittensa tykö hyvin ruskettuneena
( naama & korvat ja kädet palaneena ) ja hyvin voivana
( maksa-arvot punaisella liiasta oluen ja rommin juonnista, keuhkot riekaleina sikareiden polttelusta ja loppuelimistö tekee kuolemaa liikarasvaisen ruoan vuoksi )
sekä olo on miellyttävän kevyt koettuani paikallisen painonpudotuskuurin joka sisälsi miellyttävät 5 päivää ankaraa ylä ja alapään tyhjentelyä.

Paikallinen lääkäri oli oikein mukava mies ja antoi paljon lääkkeitä. Olen myös saattanut saada jonkin asteisen lämpöhalvauksen kun yli 30 asteessa tulee näitä edellämainittuja harrasteltua. :D Eikä pidä unohtaa obaut 40 minuutin viime yön unia jotka liian ahtaassa lentokoneessa vietin. Kerrassaan loistava reissu ja suosittelen kaikille elämysmatkailioille :p ( Siis ihan oikeasti. )
Pääsimpä sentään uiskentelemaan delfiinien kanssa ja yksi jopa antoi kielarin korvaani. Se jos jokin on eksoottinen kokemus. :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Kuulostaa ihan meidän häämatkalta, tosin kohteena oli silloin Brasilia ja korvakielarit jäi kokematta :D
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Lähti hiukset päästä.. Oli sellaset olkapäille yltävä heviletti, joka muuttui puolessa tunnissa hyvinkin säädylliseksi siiliksi :p
 
Ylös Bottom