Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Indiepelit yleisesti

Sledders
Vaikuttaa tai näyttää ihan mielenkiintoiselta itsestään toi lumessa temmeltäminen noilla moottorikelkoilla tuossa ja saatttais olla fysiikat kohdillaan niiltä osin..

..ainakin tekijät sanovat että siihen puoleen painottavat ja paljon että niistä mahdollisimman hyvät tulis.

Suomalaisten väsäämä peli muuten olis.. tällä hetkellä Early Access tilassa.

Tuossa ilmeisesti nyt OpenWorld olis tällä hetkellä oikeastaan ainoa juttu ja laajojen alueiden tutkiskelu.. ei välttämättä itseäni nyt niin saa yksistään kiinnostusta ylläpitämään.. mutta jos tuohon sais railakkaita kunnon kisoja mukaan, niin sitten vois alkaa oikeasti kiinnostamaan ihan toisella tasolla tämä sitä myöden.

V2.fi ennakoit: Kotimainen moottorikelkkailu Sledders
https://www.v2.fi/artikkelit/pelit/4120/V2fi-ennakoi-kotimainen-moottorikelkkailu-Sledders-PC/

Early Access traileri…


”Käynnistä kelkkasi ja sukella puuterilumeen Sleddersissä! Realistinen, fysiikkaan pohjautuva moottorikelkkasimulaattori takamaastoissa. Aja kavereiden kanssa ja heitä vastaan verkkomoninpelissä. Pääsetkö huipulle ennen muita? Näytä kelkkataitosi nyt Sleddersissä.”

---------------------------------------------

MX Bikes
“MX Bikes is a realistic motocross simulator, based on a scratch built physics engine that accurately simulates motorcycle dynamics and setup options.”

Itselläni aina huomattavasti enempi tuo motocross puoli kiinnostanut kuin ratamotskarikisat.. vallankin näin bittipuolella.

MX(ATV) sarjan pelejä jokunen löytyy ja siinä tosiaan myös nelipyöräset (mönkijät kans mukana).. sitten on kait Motocoss Madness taitaa olla kans sieltä menneisyydestä.. MXGP sarjaa taitaa olla kans vähän tuoreempaa useamman pelin voimina..

..aikamoista villiä viidakkoa yrittää noista selvitellä että mikä olis niin sanotusti parasta kokonaisuutena, mikä simulaatiomaisinta tai ardemaisinta jne… sen verran paljon niitä.

Oiskohan tämä MX Bikes sitten millainen tapaus tuolla motocross viidakon keskellä ? Ilmeisesti tässä on kait aika haastava tuo ajaminen itsessään ja ottaa paljon mutta jos pääsee kunnolla sisään, niin kait myös antaa pelaajalleen todella paljon.

10 Things You NEED TO KNOW Before Buying Mx Bikes


My TOP 25 tips after 2500 hours in MX BIKES!

Steamin sivut pelille…
 
Viimeksi muokattu:
En löytänyt juttua, onko kellään kokemusta Dark Lightista (PS5)? Kyberpunk-maailmaan sijoittuva metroidvania / soulslike. Näyttää ainakin hienolta ja aihehan toki kiinnostaa aina, mutta en löydä mitään järkevää arvostelua. Hintaa kohtuulliset 20e, mutta joskus siinäkin on puolet liikaa :D

 
FBL – Floorball League
Ainutlaatuinen peli siinä mielessä että lienee ainoa peli joka kyseisestä urheilulajista on tehty. Suomalaiset asialla, pelkästään potentiaalisesti ja periaatteessahan tälläistä peliä nyt ei varmaan aleta väsäämäänkään kuin Suomessa tai Ruotsissa, sen verran pienet markkinat kuitenkin tälle jos pitäis maapalloa lähteä valloittamaan.

Kivasti tässä on oikeasti mestaruussarjaa tarjolla ja oikean nimiset pelaajat joukkueet ja sillain… myös maajoukkueita on mukana joten se ikuisen ihana Suomi-Ruotsi matsi on mahdollinen ottaa pelattavaksi.. mikäs sen mukavampaa, jos kaveri joutuu pukemaan keltasiniset yllensä, ehkei niin mukavaa jos itse sen joutuu tekemään.

Pelimuodot on takakannen mukaan..
-Näytösottelu
-Salibandyliiga – 14 aitoa joukkuetta, yli 300 aitoa Liigapelaajaa.
-MM-kisaturnaus – 16 maajoukkuetta, yli 350 aitoa maajoukkupelaajaa.
-Harjoittelu
-Rangaistuslaukauskilpailu
-Haasteottelu verkossa

Tosiaan peli on sitten suomen kielinen jos niin haluaa, siis valikot yms... mutta pelissä kuulutus hallissa tulee kuitenkin englanniksi (siis ihan siella Suomen Liigassakin), sinällään hieman hassu valinta ettenkö sanoisi.

Pelaajia ei tässä naamoista tunne lainkaan.. mutta nimestä selässä kylläkin ! :) toki aikaa on jo sen verran vieähtänyt että suurin osa lienee jo peliuransa kerinnyt lopettamaan mutta sen aikaiset oikeat pelaajat siis kyllä.. niin ja kyllä ne naamoistin tuntee jos tekee maalin tai joutuu jäähylle jne.. tuolloin nimittäin tulee valokuva siihen näytille kyseisestä pelaasta, erittäin kiva !

Animointi nyt ei ole mitään priimaa ja A-luokkaa luonnollisestikaan (kaukana motion captureista ja kumppaneista) kun sen verran pienemmästä projektista kyse että ihan käsipelillä luotua matskua siis tarjolla siltä osin.. mutta on ne sillain tarpeeksi ok:n tuntuisia että kelpaa meikälle ja en niistä ala sen suuremmin naputtamaan, eikä saa automaattisesti hampaita puremaan kiukusta yhteen tai toistenpäin nauramaan että mitäs mä just näin.. sellaisen peruspasselit siis..

..pelin luoja on kuitenkin siinä mielessä ollut pelaajaa kohtaa armollisen suopea sekä armahtavainen ruudun tällä puolella olevaa pelaajaa kohtaan siinä mielessä että mitään jämätasoa sieltä laarin pohjalta ei ole kuitenkaan kaivettu esiin ja tyyliin että ne ois sponssannut anu s aukkonen kera rautakangen.

Sitten asia miksi tästä on oikeasti tällä hetkellä meikäisen todella vaikea ja mahdoton sanoa juuta eikä jaata sekä lopullista tuomiota millainen tämä on pelinä itsestään..

..nimittäin jos koetan pädillä pelata ja kontrolloida niin joka ikinen vastustajan viereen juoksu tuntuu tekevän sen että meikäläisen pelaaja joko vetelee poikkarilla sitä tai kampittaa aivan tautotta ! tai sitten pitää vielä uudemman kerran testata, että eikö suostu yhteistyöhön tuo pädi täysin tämän pelin kanssa vai teenkö jotain väärin tattien kanssa..

..liekö terkoäly vallannut niiden päänupin ja kohta muuttuvat terminaattoriksi kun ovat jo nyt kapinoimassa näin vahvasti pelaajrukkaa vastaan.

Näppäimistöllä testasin niin on jokaiselle jutulle eri näppäin (kuten noista mukana olevista kuvista selviää) niin ei saakeli edes muista mikä näppäin tekis mitä ja että ne tuosta vain edes taipuis tanssahtelemaan sillä tavalla että ois jotain mahiksia vastustajaa vastaan..

..onko joku tätä pelannut tai omistaa ? jos on, niin onko pädit toiminut tämän pelin kanssa moitteetta !? olisi kiinnostava tietää.

Täytyy tätä sitten päivitellä, jos saan jotenkin pädillä homman kontrolliini tai tapahtuu ihme ja noilla näppiskaavioilla saan yhtään mitään aikaiseksi muuta kuin sekasortoa oman joukkueen osalta

EDIT...
...pelejä nyt näppiksellä jokunen takana ja ollut erittäin positiivinen ylläri tämä peli :) oikeinkin mukavaa pelattavaa !

Uskokaa tai älkää, niin se vaan on että pystyin näppiksellä voittoon.. se voitto tuli Happeella pelatessa AC Hakista harkkamatsissa lukemin 2-1

Tässä on siis vuoden 2010 noi MM-kisat, tainnut olla kotikisat tuonna vuonna oikeastikin sit.. eka matsi kun testailin tuota maajoukkuepuolta ja näppiksillä pelasin niin Easy vaikeustaso oli otetta.. Suomi vastaan Sveitsi.. eka erä totaalinen katastrofi 0-2 käkättimeen, toisessa erässä 1-2 kavennus Mikael Järvi teki… sitten kolmannessa erässä ei tapahtunut sulamista tällä kertaa vaan päinvastoin vaikka itse Legenda Mika Kohonen istuikin jäähyllä jopa kahteenkin otteeseen, toki sai se vaparin kalasteltua kans.. noh kolmannessa ensin tasoitus reilut 12minsaa pelattu ja enää reilu minsa peliaikaa niin Mikan veli Mikko Kohonen sitten täräytti voittolukemiksi 3-2 sinivalkoisille.

20240227_174644.jpg

Kuvia pelistä...
20240227_181046.jpg
Floorball League Screenshot 2024.02.27 - 17.54.04.05.png
Floorball League Screenshot 2024.02.27 - 17.54.29.15.png
Floorball League Screenshot 2024.02.27 - 17.54.55.70.png
Floorball League Screenshot 2024.02.27 - 17.55.01.90.png
Floorball League Screenshot 2024.02.27 - 17.55.03.77.png
Floorball League Screenshot 2024.02.27 - 17.55.18.25.png
Floorball League Screenshot 2024.02.27 - 17.56.44.58.png
Floorball League Screenshot 2024.02.27 - 17.57.14.19.png
 
Viimeksi muokattu:
Hue (PS4/PS5 - lokakuu 2017 plussapeli)

Hue on käsinpiirretty 2D puzzle peli. Päähenkilö osaa oikeaa tattia veivaamalla säätämään pelialueen taustavärin. Se ei ole ihan sama minkä värinen tausta on, sillä jos tausta on samanvärinen kuin tiiliseinä, sen läpi voi kävellä. Pelissä on myös tappavia laseransoja, jos tausta on saman värinen kuin laser, se ei vahingoita. Ongelmat muuttuvat nousujohteisesti hankalammiksi kun värejä tulee lisää ja ongelmiin tulee uusia ominaisuuksia lisää sekoittamaan pakkaa, jotta homma ei käy yksitoikkoiseksi. Peli on oikein mukava puzzlepeli, jonka pelaa parissa illassa läpi. Arvosana: 3/5.
 
RXC – Rally Cross Challenge
Aivan loistava tapaus jo tällä hetkellä ! :)

Peli toki vielä Early Accesissa mutta kelpaa jo tällä hetkellä pelailla erittäin makoisasti ja hommaa vaan parannellaan entisestään.. en tykkää antaa pisteitä mutta tällä kertaa helposti 4/5 vähintään, vois melkein täräyttää jo suoriltaan 5/5 .. siis aivan älyttömän mahtava peli jos tämän tyylisestä yhtään pitää..

..tälläistä peliä olen jo todella pitkään toivonut ja uneksinut että tämmöisen kun joku ilmoille kerrankin päräyttäis, nyt se on vihdoin ja viimein totta. Kaikin puolin kompakti paketti, tämän tyylisiä arcade"rallitteluita" on vuosien saatossa kertynyt lukemattomia yrittelijöitä Steamissa ja aikamoisen meikäläinen on hankkinutkin mutta tämä on aivan omalla tasollaan verrattuna mihinkään muuhun mitä sieltä on (lukemattomia) tullut hankittua. Tämä päihittää jopa ne menneisyydenkin suuruudet, jotka ovat sitkeästi tässä genressä pintaansa pitäneet uusia tulokkaita vastaan.

Rallicrossia siis ajellaan, joten rymistelläkin saa ihan kunnolla.

Fysiikat pelissä on mallillaan ! se huokuu myös mainiosta ajettavuudesta, on aivan erituntuista ajella asvaltilla kuin hiekalla.. myös epätasaisuutta ja pompuutusta tienpinnasta löytyy ja todellakin vaikuttaa ajoon, kiitos fysiikoiden autot käyttäytyvät erittäin realistisesti tienpintoihin ja epätasaisuuksiin kontaktia otteassa ... myös sen jälkeen kun niiden hallinnan menettää ja vaikka katokin kautta kieppejä heittää. Käsijarru löytyy, vaihteita saa itsekin vaihtaa tai antaa automaatin huoleksi, valojakin saa säädellä, erinäisiä valintoja siihen kuinka realistista autojen vaurioituminen on. Se mikä on lähtöjärjestys kisassa määräytyy alussa olevalla reaktiotestillä, se kuka nopeiten painaa kaasua niin pääsee paalulle jne... jos varastaa jo punaisulla niin diskataan suoraan sieltä hänniltä aloittamaan, varsin hauska toi valosysteemi siinä kans visuaalisesti.

Ajettavuus on todella nautintoa ! :) muistuttaa sinällään vähän Art of Rallya myös ulkonäöllisesti mutta tosiaan ajettavuudeltaan vähintään sata kertaa parempi tämä ! ja ulkonäöltäänkin huomattavasti realistisemman näköinen tapaus..

..kuvakulmia tais olla neljää tai viittä eriä tarjolla. Itse tuosta peruskuvakulmasta sivulta yläviistosta tykkään erittäin paljon.

Visuaalisesti todella kivannäköistä, sitten löytyy pieniä yksityiskohtia kuten kuski jonka kädet siellä viuhuaa samantahtiin ratin kanssa kuin mitä sitä pelaaja sitten käskyttäkään.. sitten kun oli täysillä vauriot ja meni etukulma vähän lyttyyn, alkoi sitten suorallakin puoltamaan toiselle puolelle ja melkoista vinkurointia oli koettaa suoraa ajaa, no siinä jonkin aikaa meni niin huomasin että koko etupyörä oli lähtenyt siinä kun sillä rimpuloi eteenäpäin väkisin, pelkkä vanne vain siellä loisti enää.. tuollaista kivaa extraa, pientä tunnelmantuojaa lisänä tähän tehty josta paistaa että nyt on tekijät todellakin tosissaan liikkellä tämän pelin kanssa.

Ratoja kahdeksan erilaista.. joista sitten erinäsiä variaatioita useita ajettavissa..

..autoja löytyy useita ainakin viittä eri mallia.. eroavat sitten myös onko etuveto, takaveto tai neliveto.. selkeä ero ajettavuudessa.

Mainio, loistava, huikea, nautinnollinen ! nyt loppuu ylisanat ja se on tämän pelin syytä vain ja ainoastaan ! Tämä peli tykitti suoraan sydämeen ja tosiaan kehitysvaiheessa vasta joten paranee entisestään.. siinä alkaa jo arvosteluasteikko oikeasti loppua sieltä yläpäästä.



Tuolta Steamin pelin omalta sivulta löytyy Early Access Road Map jossa kerrotaan mitä tullaan lisäämään ja saa sinne parannuksia itse kukin myös ehdotella mitä peliltä tulevaisudessa vielä lisänä haluaisi saada... toiveita myös kuunnellaan siellä päässä...
 
Viimeksi muokattu:
Hain kirjastosta Tintin Reporter: Gigars of the Pharao pelin PS5. Peli julkaistiin viime vuoden marraskuussa, mutta jännästi tästä ei ole kunnollisia arvosteluja. Steamissa on ainakin PC versiota haukuttu bugisuudesta, no kohtahan tuon näkee että onko tämä PS5 versio mistään kotoisin.

Ainakin tuo IGN vanha previkka on positiivinen.
 
Peli julkaistiin viime vuoden marraskuussa, mutta jännästi tästä ei ole kunnollisia arvosteluja.
Julkaisija ei ainakaan meille lähettänyt arviokoodia, vaan lupasi palata asiaan kun saavat viilattua bugit pois. Eipä palannut.
 
Tunteroisen pelasin tuota Tinttiä ja aika simppeliltä peliltä vaikuttaa, pelattavuus on aika yksinkertaista ja aika paljon on ollut hiippailua ja puzzleja. Ei tullut mitään isompia bugeja vastaan ja tuntuisi olevan teknisesti ok kunnossa, performance tilassa 60fps ja quality tilassa lukitsematon ruudunpäivitys joka oli enimmäkseen lukittu 60.

Peli ilmeisesti hieman monipuolistuu tuon alun jälkeen joten eiköhän tämän jaksa loppuun vetää kun kestoa on vajaa 6h.
 
Tunteroisen pelasin tuota Tinttiä ja aika simppeliltä peliltä vaikuttaa, pelattavuus on aika yksinkertaista ja aika paljon on ollut hiippailua ja puzzleja. Ei tullut mitään isompia bugeja vastaan ja tuntuisi olevan teknisesti ok kunnossa, performance tilassa 60fps ja quality tilassa lukitsematon ruudunpäivitys joka oli enimmäkseen lukittu 60.

Peli ilmeisesti hieman monipuolistuu tuon alun jälkeen joten eiköhän tämän jaksa loppuun vetää kun kestoa on vajaa 6h.
Tintti on ollut meidän perheen suosikkeja, ja kaikki Tintti-piirroselokuvat ahmittiin nopeasti läpi 10-vuotiaan poikani kanssa, kun viime syksynä hän sai synttärilahjaksi mm. tuollaisen Tintti DVD-kokoelman. Lisäksi on luettu yhdessä suurin osa sarjakuva-albumeista. Luuletko, että peli olisi näillä tiedoilla tuollaisen 10-vuotiaan jäbän makuun? Toki vaikeahan se on varmaksi sanoa, mutta lähinnä ajattelin, että onko se pelin henki ja tunnelma saman tyyppinen kuin noissa piirroselokuvissa ja sarjakuva-albumeissa, ja voisiko pelattavuus olla sopivan oloista 10-vuotiaalle?
 
Stronghold HD
Tämä erittäin iloinen ylläri ja vie todella mennessään ! RTS siis pelityyppinä kyseessä, hivenen C&C:tä sinällään muistuttaa mutta oikeastaan ei lainkaan, pääpainotus ihan muissa asioissa, paljon rauhallisempi temmoltaan eikä sillain niin action&sotapainotteinen..

..ihan tälläistä toista samanlaista RTS peliä ei oikein tule mieleen, tässä pureudutaan sopivan ”yksinkertaisen monimutkaisesti” asioihin jotta tätä on ilo pelata.. sopiva määrä kaikkea mitä pitää pitää hyppysissä mutta niiden alle ei tukahdu ja selkeästi koko ajan tietää mikä vaikuttaa mihinkin.. pelaaja pystyy koko ajan selkeästi hahmottamaan yleistilanteen ja reagoimaan siihen ilman että käyttöliittymän monimutkaisuus tai pelin liiallinen monimutkaisuus haroisi koko ajan vastaan..

..tietyllä tavalla homma on balanssissa todella hyvin ! Homma ei liian helppo mutta ei liian vaikea.. selkeä mutta monipuolinen kuitenkin. Pelaajan ei tarvitse hetkeäkään miettiä mikä kuvake on mikä siellä ruudulla, kunhan tutoriaalin pelaa läpi niin se opastaa todella mahtavasti pelin saloihin..

..sillain perusteet on hallinnassa heti mutta kun hommat laajenee (mittasuhteiltaan) niin haastetta ja mietittävääkin alkaa tulla jotta ei mikään läpihuutojuttu ole.. pysyen kuitenkin sillain inhimillisenä eikä vaikeustaso lähde heti kohoamaan ihan hirmuisella kyydillä.

Tästä tulee melkeinpä Settlers mieleen kun seurailee ajoittain noiden miniheppujen ahertamissa työssään siellä ruudun toisella puole, tosin siihen yhtäläisyyden sen pelin kanssa pitkälti jäävätkin..

..tärkeänä juttuna on saada puuta tehtyä, jota rakennusmateriaalina tarvitaan eri rakennuksille.. ruokaa riittäisi kansalle.. joten puunkaatajat (joita saisi sopivasti ettei puu lopu tai sitten kasva koko paikka umpeen puita) ja metsästäjät ovat arvossa arvaamattomassa.. toki sotilaitakin tarvitaan jotta villieläimet saatais pidettyä loitolla..

..samalla pitää myös säädellä veroja jotta tulojakin tulis, jotta pystyis niitä linnan muureja jne… rakentamaan.. mitä suurempi verotus sitä surullisempi kansa, joka ei lisäänny ja sitä kautta ei tule niin paljoa taasen työntekijöitä joita tarvitaan jotta homma sujuvasti pyörisi.. samoin ruuan säännöstelyn kanssa, se vaikuttaa ihmiste mielialaan, että saako syödä kunnolla vai kurniiko nälkä masunpohjalla.. sellaista tasapainottelua.. erityisesti noiden asioiden kannalta tämä peli pitkälti pyörii..

..eri tehtävissä on sitten tavoitteet jotka täyttämällä pääsee kentän läpi ja seuraavaan kenttään, taavoitteet voivat vaihdella todella monipuolisesti ja paljon mitä pitää tehdä..

..mitä pidemmälle peli etenee sitä tärkeämmäksi alkaa myös sitten aina se linnan suunnitteleminen siihen suojamuuriksi muotoutumaan (se on tarpeeksi monipuolista myös jotta siihen puoleen mielenkiinto pysyy yllä kentästä toiseen), toki jo aiemminkin mainittuja asioita pitää koko ajan hoitaa jotta sopiva balanssi kaiken välillä löytysi ja pysyisi.. nuin siis jos kampanjaa pelaa ja siinä etenee.

Erikseen on myös oikeita linnoja tässä ja erillisiä tehtäviä, joissa pitää noita (oikeita tai satulinnoja) jotka ovat valmiiksi rakennettuja niin puolustaa hyökkäykseltä.. siinä se muu resurssien hoitaminen sitten jääpi unholaan ja taka-alalle jos toimintapainotteisuutta kaipaa..

..ylipäätään jos keskiaikaiset linnat kiehtoo niin tässä on mainiota lääkettä siihen kolotukseen. Kun pääsee niitä itse suunnittelemaan ja rakentelemaan siinä muun pelin tahdissa.

Tähän pelisarjaanhan on tullut muitakin osia ja definitiivistä versiota jne... jossain myöhemmässä taisi sitten tulla lohikäärmeitä ja muita vastaavia mukaan, tämä kuitenkin sillain realistinen keskiaika jutska että tässä ei mitään yliluonnollisuuksia nähdä.

Stronghold HD – Trailer

Stronghold HD developer commentary
 
New Star GP
Onkohan tämä mainion NewStarSoccerin tekijältä.. kehittäjän firman nimike vähän siihen viittaisi. Tällä kertaa kuitenkin sukelletaan Formuloiden maailmaan.

Näyttää aikamoisen huisilta tapaukselta ! sit kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi tarjolla olis mm. splits-screeniäkin jne… ilmeisesti varikkopysähdykset on toteutettu sillain että ne tois strategisuutta pelin, milloin ne tekee.. jotta ihan täysin pelkästä arcadetykittelystä ei sitten ole kyse vaan tuota kautta vähän syvyyttä lisää kisoihin.

Tuolla arvostelussa kivaa suitsutusta.. mitenhän lie tuo ajotunma, jos se on saatu sopivaksi risteytykseksi arcadea mutta ihan ripaus myös simulaatiota jotta fysiikan lakeja ei nyt aivan täydellisesti kuitenkaan romukoppaan viskattais... niin tuossahan vois olla todellien kultakimpale..

..sit toi Career moodi näyttäis kans yllättävän monipuoliselta autonkehittelyineen kans ! Näyttää kyl mainiolta visuaalisesti ja sellaiselta että on pakko-ostos :)
Mini Review: New Star GP (PS4) - Refreshingly Modern Retro F1 Racing
https://www.pushsquare.com/reviews/ps4/new-star-gp

“New Star GP is a retro-inspired arcade racing game developed by New Star Games. Players can jump into Career Mode and race through the decades starting in the '80s. Upgrade your car or support team and chase high scores with Championship Mode alone or with up to three friends in split-screen”


Steamin suunnalta löytyypi tuosta…
 
Viimeksi muokattu:
Hitusen lissää tuohon yllä olevaan New Star GP peliin liittyen.

Aivan huikea peli kyllä, todellinen Hiddem Gem kyseessä ! :) joka vaan saa koko ajan lisää ominaisuuksia ja lihaa luidensa ympärille, vaikka on jo nyt todella hyvässä kondiksessa.

Toi Career on tässä aivan huikaisevan mahtavasti tehty :) siis todella monipuolinen ! oikeastaan häkellyttävän monipuolinen ja erittäin nautinnollinen lisä tuohon itse ajamiseen. Ylivoimaisesti parasta, mielenkiintoisinta ja viihdyttävintä mitä missään formulapelissä ollut ikinä.

Autoa voi (pitää) kehittää todella monilla eri osa-alueilla koko ajan kilpailukykyisemmäksi, tämä on tehty erinomaisesti ja siis todella laajalla skaalalla..

..sen lisäksi on erikseen perkejä käytössä niitäkin ties mitä ja saa niistä erinäisiä etuja. Pitää tiimin henkilökunnasta tehdä päätöksiä ketä kuuntelee jne…

Tosiaan sitten on 1980, -90, 2000, 2010 ja 2020 luvun kaarat, ulkonäöllisesti mm. muuttuvat. Saa auton värit valkata, ajopuvun jne…

Paljon ratoja.. vaihtuvat säätilat löytyy jotta sademyräkänkin voi saada niskaansa..

..varikkokäynnit on tehty upeasti.. tyyliin pitää itse tankata ja valkata renkaat jne.. ilmoittaa sitten aina kauanko meni varikolla.

Ajopuolesta itsestään.. kamerakulmia on todella monia ja paljon ! varmasti löytää sen oman suosikkinsa tai jopa useammankin..

..ajotuntuma on aikamoisen arcadea luonnollisesti mutta sillain fiksulla tavalla tehty ja ei ole mikään adhd reaktiotesti.. vaan astetta enempi vaatii sellaista suunnitelmallista ja jopa strategista ajattelua missä kohti kannattaa käyttää turboa jne… vallankin jos on tasaväkinen kisa menossa.. milloin varikolle jne… ajolinjat pitää koettaa pitää ryhdikkäänä toki, mutta sillain kiva ajella.. imusta tuleva hyöty mm. otettu huomioon jne… renkaan kulumiset ja sun muuta mainiota.

Todellinen löytö kyllä oli tämä :)
 
uijui yksi kovimpia indie pelejä saa jatko-osan, eka osa on kunnon hidden gem ja yks parhaita indie open world peli kokemuksia.

 
Dreams in the Witch House
Ilmeisesti olis kyseessä vallan omaperäinen, jonkin sorttinen seikkailu (ysäri pointkliksuttelu) sekä selviytymispelin risteytys. Suomalainen peli joka tapauksessa kyseessä.

Aihe napsastu H.P.Lovecraftilta joten sinne Cthulhu suuntaan meininkiäkö, mielenterveyden kanssa painimista kait ainaskin sitten oikein kunnolla.

Viime kesän/syksyn (elokuu 2023) Pelaaja lehdessä, joka vain elokuussa diginumerona ilmestyi niin on tämän arvostelu ja onpa lehdessä myös tekijän haastattelukin ! arvostelussahan peli sai ihan kohtuullisen kelpo pisteet ja kehuja, vaikka jotain pientä napinaakin toki löytyi.
Näyttökuva 2024-03-13 144332.png

“Navigate the eerie world of Dreams in the Witch House, a unique blend of point-and-click and RPG-adventure. Unravel occult mysteries in Arkham, maintain your sanity, and survive the May-Eve in this Lovecraftian horror game.”
 
Dreams in the Witch House
Ilmeisesti olis kyseessä vallan omaperäinen, jonkin sorttinen seikkailu (ysäri pointkliksuttelu) sekä selviytymispelin risteytys. Suomalainen peli joka tapauksessa kyseessä.

Aihe napsastu H.P.Lovecraftilta joten sinne Cthulhu suuntaan meininkiäkö, mielenterveyden kanssa painimista kait ainaskin sitten oikein kunnolla.

Viime kesän/syksyn (elokuu 2023) Pelaaja lehdessä, joka vain elokuussa diginumerona ilmestyi niin on tämän arvostelu ja onpa lehdessä myös tekijän haastattelukin ! arvostelussahan peli sai ihan kohtuullisen kelpo pisteet ja kehuja, vaikka jotain pientä napinaakin toki löytyi.

“Navigate the eerie world of Dreams in the Witch House, a unique blend of point-and-click and RPG-adventure. Unravel occult mysteries in Arkham, maintain your sanity, and survive the May-Eve in this Lovecraftian horror game.”

Tämän pelin kehittäjältä tulossa lisää Lovecraftia The Dunwich Horror-pelin merkeissä. Sitä odottelen myös innolla.
 
Ylös Bottom