Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Just Cause 2 [X360]

Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Paras hiekkalaatikkopeli ikinä! 6tuntia peliä ja yksi juoni tehtävä alun jälkeen tehty ja en kyllä tiedä millon palaan tehtäviin... Kaaosta,stuntteja ja "matkailua" järjettömän kokoisessa peli maailmassa.
Todella hyvä graffat verrattuna esim. muistikuviin Red Dead Redemption...:stä n. 60tuumaselta tykiltä eli pitää olla pelaamatta tätä hyväksi ajaksi ennen RDR:ää koska muuten rumuus pilaa oman pelinautintoni. (Sabotage jäi kesken huonojen graffojen takia Assassins 2:n jälkeen...)
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Peli on kyllä varsin mainio, ei malta lopettaa kylien vapauttamista vaikka se kuinka yksinkertaista tai aivotonta onkin :) Grafiikat on kokonaisuutena älyttömän nautittavaa vaikka pelihahmot ja kulkuvälineet ei ehkä viimeistä huutoa olekaan. Maiseman jatkuvuus, saumattomuus ja kauneus naulitsee vain ihastelemaan...
Naputtamistakin toki löytyy, nappikonfikuraatio on perseestä vaikka tunteja on pelin parissa kertynyt jo 16. Ja kyllä reilun metrin korkean esteen yli pitäisi päästä helpomminkin kuin vaijerikädellä.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Todella hyvä graffat verrattuna esim. muistikuviin Red Dead Redemption...:stä n. 60tuumaselta tykiltä eli pitää olla pelaamatta tätä hyväksi ajaksi ennen RDR:ää koska muuten rumuus pilaa oman pelinautintoni.

Melkoinen grafiikka narkomaani saa olla jos Red Dead Redemptionin grafiikat ei miellytä.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Hyvältä vaikuttaa, ammuksia kun sais ostettua niin olis parempi, ainakaa moista mahdollisuutta en löytänyt..

Mustan pörssin kautta. Ristikko alas ja sitten Y. Toimii vaikka keskelle pahinta tulitaistelua. Pelissä sataa rahaa siihen malliin, että noita droppeja voi käyttää parikin per tehtävä. Ei mene pennin venyttämiseksi, kuten mercenariessissa.

Itsellä noin 20h takana ja kyllä on maistunut. Nyt keräillyt rauhoittumisen vuoksi noita factioineiden droppeja. Samalla saa ihastella maisemia ja löytää moita asutus/sotilas-keskuksia. Everstejäkin on löytynyt kahta vaille kaikki. Vähän liian helppoja tuntuvat olevan tiputtaa. Täyteen buustattu kiikarikivääri tai helikopteri, niin siinäpä se. Naps ja karkuun.

Täytyy sanoa, että helikopterit on uskomattoman tehokkaita tässä pelissä. Itse teen niillä ensi-iskun vihujen tukikohtiin, tuhoan kaiken, pakenen merelle(samalla ampuen alas pari-kolme vihollishelikoteria) ja odottelen siellä heatin laskua. Sitten uusiksi kohteeseen. Heko parkkiin ja kävellen hakemaan supplypaketit. Helposti onnistuu noin 100%tutkiminen joka tukikohdasta. Tuolloin kävellessä ei heti pyöri niskassa kolmea hekoa ja viholisen laskuvarjojoukkoja, vaan järkevästi edeten heat ei nouse koskaan yli 1.

Samitkin on tosi helppoja väistellä hekolla ja niillä näkeekin mistä kuti tuli, joten raketteja ja nikkeliä on hyvä laskea summittaisesti siihen suuntaan. Lentokoneet on niin nopeita, että esim. sen öljynjalostamosaaren tuhoamiseen meni yli puoli tuntia. Hekolla homma olisi hoitunut takuulla nopeammin, mutta kun löytyi Raptor-kopio, niin pakkohan sitä oli kokeilla. Vedin sillä sitten low-flying achievemanttiä ja törmäsin riuttaan sopivasti 28 sek kohdalla. Ei hatuttanutkaan yhtään.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Voiko tän mustan pörssin kauppiaalta ostaa pelkkiä ammuksia? jos voi niin miten
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Mulla ei panoksista oo ollu mitää suurempia huolia kun vihut pudottaa aika kattavasti eri aseita niin niiden yli juoksemalla saa kudit siitä aseesta mikäli se itellä on sillä hetkellä matkassa.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Kannattaa sillä vaijerilla vetästä kaikki vihut alas jotka ovat vartiotorneissa tai katoilla ja aina kun on mahdollista tehdä "melee attack" niin kannattaa käyttää, koska sekin säästää ammuksia. Nyt on vähän reilu 10 tuntia pelattuna eikä panoksista ole ollut pulaa. Eilen matkustin pelissä n.12km pelkän laskuvarjon ja vaijerin avulla ja voin sanoa, että alkoi loppuvaiheilla jo kyllästyttää, mutta päätin sitten oikaista ison vuoren yli kun kohteeseen matkaa enään pari kilometriä. Huipulla näky oli aivan uskomaton. Auringonlasku heijastaa maiseman aivan uskomattoman hienolla tavalla, että meinasi melkein kyynel tulla silmäkulmaan :eek: Aivan helvetin nätti peli ja tekemistä riittää.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Melkoinen grafiikka narkomaani saa olla jos Red Dead Redemptionin grafiikat ei miellytä.
Snadi OT jatkukoon koska loukkaannuin narkomaani sanan käytöstä...eiku siis pelaan itse videotykillä ja ruutua on pitkästi yli 100 tuumaa ja oikeasti isolla ruudulla erot "ihan jees" ja hyvän välillä on suuret ja RDR ei ole paljoakaan GTA IV:sta nätimpi,(toki demo sessiosta on jo aikaa monta kk.), mutta kuten sanoin pitää vaan taukoa kauniimmasta niin ei sitä enään muista/haittaa yhtään.

Eikun temppuilemaan ja hakemaan se 1000m basejump achi jonka melkein ihan itse tajusin ja sain 890m mut nyt...
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Snadi OT jatkukoon koska loukkaannuin narkomaani sanan käytöstä...eiku siis pelaan itse videotykillä ja ruutua on pitkästi yli 100 tuumaa ja oikeasti isolla ruudulla erot "ihan jees" ja hyvän välillä on suuret ja RDR ei ole paljoakaan GTA IV:sta nätimpi,(toki demo sessiosta on jo aikaa monta kk.), mutta kuten sanoin pitää vaan taukoa kauniimmasta niin ei sitä enään muista/haittaa yhtään..

No onhan tuo ihan ymmärettävää tietysti, mutta jos katsot muistin virkistykseksi vaikka Life in the West traileria (HD:nä tietysti) ja katsoo nitä vuoristoja ja lumisia maisemia niin ei tuo varmasti häviä yhtään Just Causen grafiikoille.Tästähän voidaan jatkaa tietysti ikuisesti ja grafiikatkin ovat omalla tavallaan mielipide asioita, mutta oli pakkoa laittaa kommenttia tuon sinun grafiikka vertailun jälkeen.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Päivästä asti pelannu kun postilaatikkoon kolahti zavvista ja kyllä tää aikalailla putkeensa imaisee, tekemistä, näkemistä ja muuten vaa rellestystä on kyllä niin helvetisti, tuntuu ainakin nyt siltä että pelin sisältö suorastaan pursuaa yli!

Ainoot miinukset tähän asti:

-Ottaa pattiin kun ei oo radioo mistä voisi kuunnella musaa niillä pitkillä lennoilla tai automatkoilla.
-Ääninäyttely ja lip sync on välillä ihan kullista.
-Juoni on luokkaa "aivan sama".

Mutta kaikki muu onkin sitten ihan saatanan herkkua. Eniten kyllä iloa aiheuttaa suuret räjähdykset ja uskomattoman hieno maailma/grafiikka.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Ymmärsinkö siis oikein että dlc paketit tulevat olemaan yksittäisiä aseita ja ajoneuvoja? Jos näin on, niin taitaa meikäläinen jättää ne väliin.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Meh, laittaisivat lisää jotain siistejä faction-tehtäviä tai jotain uusia todella haastavia sotilastukikohtia.

Vähän liian helppoa ajaa tankilla portista sisään ja laittaa paikka roihuamaan
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

15h kohta takana ja 11% progress, pääasiassa aika on mennyt vapaasti kaaosta aiheutellen. Muutama agency missio tehtynä. Käsittämätöntä että suhteellisen yksinkertaisella juonella ja toistolla maustettu peli koukuttaa näin pahasti. Hiekkalaatikkomainen maailma on vaan mielettömän hieno!

Ihmetyksen aiheeksi on jäänyt se, että factioneista minulla on vain Reapers ja Ular Boys. Miten Roaches aukeaa? Tarinaa eteenpäin pelaamalla vain?
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Ihmetyksen aiheeksi on jäänyt se, että factioneista minulla on vain Reapers ja Ular Boys. Miten Roaches aukeaa? Tarinaa eteenpäin pelaamalla vain?

Heti alussa pitäis olla kaikki kolme avoinna. Tarinaa eteenpäin pelaamalla aukeaa lisää Factioneita kaikilta kolmelta.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

juu kaikkien kolmen pitäisi olla heti auki. Voi olla että sulle on käyny samalla tavalla kuin mulle, eli en vaan erottanut sitä Roachesien logoa siitä kartasta. Se on sininen kolmio ja se on muutenkin vilkkumassa lähellä vettä joka on samanvärinen kuin se kolmio joten sitä oli jotenkin vaikea havaita.

Itseasiassa törmäsin siihen niiden ekaan Stronghold-tehtävään ihan vahingossa :p
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Tänäänkö piti tulla dlc marketplace:n? Ei ainakaan itselläni ole näkynyt :mad:
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Piti itekki käydä ostamassa tää että jaksaa venata Red Dead Redemtionin julkasupäivä. :) On kyl just nii mun peli, just sellanen mitä oon gta:lta hakenu :D RDR on kyl silti sellanen mitä odotan viel enemmän ja paljonki enemmän.
 
Ylös Bottom