Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Just Cause 2 [X360]

Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Ajattelin testata vähän että miten korkea toi just cause 2:n maailma on. Lensin sillä pienellä havittäjällä mikä on toinen kulkuneuvo minkä saa unlockattu, niin korkeelle kun vaan mahdollista ja avasin laskuvarjon. Sen jälkeen en o ohjaimeen koskenu. Nyt on melkee vartti jo menny ja toi äijä liitelee vieläki pilvien yläpuolella :D Kerron miten kauan meni et sen jalat koskee maahan sit ku niin tapahtuu :D

Edit: no huh huh. puol tuntii venasin ja se oli vieläki pilvien yläpuolella. :D siin ois menny koko päivä. Testaan nyt vapaapudotusta.

Edit2: siin ei mennykkää sit ku 3 minuttii :D
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

15h kohta takana ja 11% progress, pääasiassa aika on mennyt vapaasti kaaosta aiheutellen. Muutama agency missio tehtynä. Käsittämätöntä että suhteellisen yksinkertaisella juonella ja toistolla maustettu peli koukuttaa näin pahasti. Hiekkalaatikkomainen maailma on vaan mielettömän hieno!

Ihmetyksen aiheeksi on jäänyt se, että factioneista minulla on vain Reapers ja Ular Boys. Miten Roaches aukeaa? Tarinaa eteenpäin pelaamalla vain?

Mistä sen näkee kuinka monta prosenttia on mennyt läpi? Koitin etsiä mutta en löytänyt mistään:confused:
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Mistä sen näkee kuinka monta prosenttia on mennyt läpi?

Ainakin aina tallentaessa siihen kirjautuu prossat. Muistaakseni myös kun avaa kartan ja oikealla liipasimella lisävalikon, sieltä löytyy "stats" osio.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Ja kun pelin tarinatehtävät (Agency) vetää läpi, tulee karttanäkymään iso completion-kohta siihen, missä olis ne chaos-edistykset kohti tehtäviä, uusi tavaroita yms. Eli oikeeseen alakulmaan. Siihen sit iso prosenttimäärä muodossa xx.xx%
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Tuleeko tässä vihollisia lisää loputtomasti tyyliin Red Faction? Ja jos tulee, niin jatkokysymys - käykö tämä pahasti kyrpimään jossain vaiheessa peliä? Demo vaikutti hauskalta ja kokoversion hankintaa tässä pähkäilen. En vaan ole kovin innoissaan noista loputtomista vihollislaumoista, etenkään kun panokset tuntui olevan kiven alla, eikä niitä ilmeisesti pysty ostamaan.

Oli kyllä niin hieno peli että leuka tipahti pöydälle.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360 Hype]

Teknisesti toimivaa ja hienon näköinen, mutta ah niin mielenkiinnotonta.
Täysin samaa mieltä. Aluksi peli vaikuttaa kiinnostavalta, mutta siihen se jääkin. Tehtävät toistaa itseään ja juonesta ei saa mitään selvää. Odotin peliltä enemmän mutta petyin pahasti :(
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Ihan kelpo peli mitä 2 missioni sain pelattua. Koukulla on kiva leikkiä. Esim siinä kun Ajaa juopon kanssa karkuun ja poliisit yms lähtee perään niin siellä sillalla lyö koukun autoon ja toisen pään sillan kaiteeseen. Auto lähtee kuin väkkärä sillalta alas. Kokeilin myös kaupungissa laittaa mopon kiinni johonkin isompaan autoon. Aloin vetämään mutta renkaat vaan sutii ja mopo keulii. Harmillista että voi tehdä yhen "koukkuansan" kerrallaan. Veikkaanpa, että ei kauaa mene kun tämä alkaa kyllästyttää.
 
Vastaus: Just Cause 2 [X360]

Veikkaanpa, että ei kauaa mene kun tämä alkaa kyllästyttää.

108h ja 95%. Ei kyllästyttänyt, vaikka tosin välillä ne paikkojen 100% keräilyt oli vähän turhan samanlaisia. Mutta miljöö oli kesähellepelaamiseen mitä mainioin.

Tekemättä jäi vain osa autolentovenestuntkisoista ja keräämättä maastosta niitä resurssikamoja.Ensin normaalilla vaikeustasolla läpi ja sit hardilla vielä niitä paria viimeistä ähkyä varten.
 
Ylös Bottom