Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Just Cause

Lloope

New Member
Ei näköjään löytynyt pelille vielä threadia, joten pitihän sellainen tehdä. Mielestäni Just Cause vaikuttaa kiinnostavimmalta kalalle (ainakin tämän vuoden puolella) tulevista peleistä.

Just Causessa pelaajan hahmo on amerikkalainen erikoisagentti, jonka tehtävänä on tuoda rauha levottomuuksien ja poliittisten ongelmien vaivaamaan saarivaltioon. Just Causen tehtäväsysteemi on saman tyylinen kuin GTA:ssa, eli saat vapaasti tehdä mitä tehtäviä haluat silloin kuin haluat. Tehtäviä on kokonaisuudessaan muutama kymmentä pääjuoneen liittyvää tehtävää ja yli 200(!) sivutehtävää (tarkkoja lukuja en muista). Se varsinainen syy kuitenkin, miksi kiinnostuin pelistä niin kovasti on valtavan kokoinen, kaunis ja vapaasti koluttava kaupunkien ja metsien täyttämä pelimaailma.

Xboxydestä löytyy kuvia ja videota pelistä. Varsinkin "E3: Presentation part 1" -nimellä tituleerattu video kannattaa katsoa.

EDIT: Niin ja pelin pitäisi ilmestyä tämän vuoden viimeisen neljänneksen aikana.
 
Vastaus: Just Cause

Samaa mieltä. Ensimmäinen video pelistä, jonka perusteella harkitsen aivan oikeasti Xpallon ostamista viimein.
 
Vastaus: Just Cause

Haastattelu peliin liittyen: http://thrillskilla.wordpress.com/2006/07/07/just-cause-interview/

Joitain lainauksia:

Just Cause is a freeroaming action game set in the tropical dictatorship of San Esperito. The player takes on the role of Rico Rodriguez, a muy suave secret agent with a penchant for an excessive use of firearms, fast cars, and loose woman.
---
Apart from Enhanced Graphics, the only unique Xbox 360 features are the achievements. We are very proud that our first game will be released on four platforms, from the PS2 to Xbox 360.
---
Its a one-person game. An experience like Just Cause can not be shared, and neither should it.
---
A Demo will be out very soon on Xbox Live Marketplace as well as trailers, theme packs, and other JC goodies.
---
You can make the game go on about forever or play it more efficiently. But we advise every player to go up to the highest point of San Esperito and enjoy the sunset at least once. its mind-blowing beautiful.
---
Because its like an instant vacation in paradise, but with Guns, Cars, Girls, Jet Planes, Submarines, Evil Nazi geniuses, Salsa Music, Sadistic Twins, Generals in drag, Corrupt cops, Coca plantations, nuclear weapons, manly guerilla leaders, sexy cartel baronesses and FUN FUN FUN.
 
Vastaus: Just Cause

manly guerilla leaders

Viimeistään tämä sai minut lisäämään pelin ostoslistalleni. Näyttää sangen hienolta peliltä, mitä ei kyllä uskoisi ruutukaappauksien perusteella. Kannattaa ehdottomasti katsoa ennemmin videoita kuin kuvia.
 
Vastaus: Just Cause

En tästä pelistä ollut kuullukkaan aikasemmin ja täytyy kyl sanoo, että vasta kun pääsen demoa testaamaan, niin sit voi sanoa, että onko peli tarpeeksi kiinnostava. Pelin ympäristö ei vaan tunnu niin houkuttelevalta, mutta muuten peli kuulostaa ihan hyvältä.
 
Vastaus: Just Cause

Huhuh, kyllähän tuo varsin hyvältä vaikuttaa. Pelimaailmakin näyttää laajalta ja vielä komea kuorrutus päälle.
 
Vastaus: Just Cause

Janus sanoi:
Kuulostaa ja näyttää GTA kloonilta. :(
...ja koska, toisin kuin GTA:ssa, Just Causessa näyttäisi myös graafinen puoli olevan kunnossa, tämä on vain hyvä asia.
 
Vastaus: Just Cause

Juu. Karkkihan tuo on, mutta noissa pelivideoissa jotka näin, ei oikeastaan mitään uutta ollut. Ihan hyvältä näytti (videot tökki itselläni), mutta ei todellakaan mitään uutta ja mullistavaa. Nimen perusteella odotin jotain tyyliin Tom Clancyn Isku Kolumbiaan juttua.
 
Vastaus: Just Cause

Janus sanoi:
Juu. Karkkihan tuo on, mutta noissa pelivideoissa jotka näin, ei oikeastaan mitään uutta ollut. Ihan hyvältä näytti (videot tökki itselläni), mutta ei todellakaan mitään uutta ja mullistavaa. Nimen perusteella odotin jotain tyyliin Tom Clancyn Isku Kolumbiaan juttua.
Kyllä minusta kaikki nämä kaikki pelihahmon James Bond -tyyliset temput tuovat aika paljonkin uutta. Myös peliympäristö ja koko pelin tunnelma vaikuttaa videoiden perusteelta niin erilaiselta GTA:han verrattuna, että ei minulle ainakaan tullut pelistä ensimmäisenä mieleen GTA-klooni, vaan korkeintaan peli joka on ottanut joitain vaikutteita GTA:sta.
 
Vastaus: Just Cause

Itselläni oli heti kun näin laskuvarjon: San Andreas
Lukitus ja epärealistinen juoksuammunta (lähes kaikissa 3rd person shooter), mutta ensin kolkuttu SA
Hulikupperit: SA / Mercenaries
James Bond hypyt autoista autoon oli Pursuit Forcea.

Jeps, arvasinhan sen, että jos sanon negatiivistä, niin heti löytyy puolustajia. Tällä hetkellä peli on itselläni 'kloonipeli' sarakkeessa. Jos tuo demo vaikka onnistuisi vakuuttamaan.

Teknisesti tuo peli videoitten perusteella näytti ihan jees kamalta. Kunnon piirtoetäisyys ainakin ilmassa. Jos vaikka joskus nähtäisiin realistinen viidakko konsoleilla.. Jos vaikky Crysis portattaisiin kunnolla XOlle (tuskin nähdään PS3lla).
 
Vastaus: Just Cause

Eihän Just Causesta GTA-kloonia saa mitenkään. "Nomutku siinä on helikoptereita ja siinä ammutaan."

Joopa joo
 
Vastaus: Just Cause

Janus sanoi:
Jeps, arvasinhan sen, että jos sanon negatiivistä, niin heti löytyy puolustajia. Tällä hetkellä peli on itselläni 'kloonipeli' sarakkeessa. Jos tuo demo vaikka onnistuisi vakuuttamaan.

Arvelen, että ruotsalaiset ovat ihan tarkoituksella kopioineet kaikkea, mitä ovat pitäneet siistinä. "It’s like an instant vacation in paradise, but with Guns, Cars, Girls, Jet Planes, Submarines, Evil Nazi geniuses, Salsa Music, Sadistic Twins, Generals in drag, Corrupt cops, Coca plantations, nuclear weapons, manly guerilla leaders, sexy cartel baronesses and FUN FUN FUN" antaa vaikutelman populaarikulttuurin Hollywood-kliseistä koostetusta leikekirjasta. Mutta jos kolme viimeistä sanaa pitävät kutinsa, en pistä vastaan. :)

Videosta tuli kyllä ensimmäisenä mieleen viidakkoon sijoitettu Crackdown. Sen verran hulluja temppuja päähahmo teki. Mutta ehkä tähän ajatuslinkkiin vaikutti se, että tiirailin Crackdownin videoita ennen Just Causen pelivideota. :p
 
Vastaus: Just Cause

Klooni kuin klooni. Ja en oikeastaan edes tarkoittanut tuolla kloonilla pahaa. Mutta näköjeen se aina otetaan niin, jos K-sanaa käytetään.

Enivei. Kuten sanoin, teknisesti näyttää hyvältä, itse peli on jo moneen kertaan nähdyn oloinen. Tekeekö se siitä huonon? Ei välttämättä.. Mutta peli ei videoiden perusteella vakuuttanut minua. Kuten sanoin, odotan demoa.
 
Vastaus: Just Cause

Jos tässä tapauksessa klooni tarkoittaa isoa ja vapaasti kuljettavaa pelialuetta ilman lataustaukoja, niin kaikki pelit saisivat olla klooneja. :)
 
Vastaus: Just Cause

Janus sanoi:
Jos vaikky Crysis portattaisiin kunnolla XOlle (tuskin nähdään PS3lla).

Kummasti Crytek hakee ihmisiä pelimoottoria molemmille konsoleille kääntämään.

Jos vaikka joskus nähtäisiin realistinen viidakko konsoleilla..

ND:n projekti näyttää jo ihan mukavalta sen osalta..?

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/710/710277/naughty-dog-ps3-project-untitled-20060526040200187.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/710/710277/naughty-dog-ps3-project-untitled-20060526040203062.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/710/710277/naughty-dog-ps3-project-untitled-20060526040214858.jpg
 
Vastaus: Just Cause

Uusi traileri pelistä pölähti ilmoille eilen. Huonosta kuvanlaadusta huolimatta meininki näyttää ihan mukavalta ja sopivan rennolta. Valittamistakin tosin löytyi kaupungin osalta: missä ovat kaikki ihmiset? Toivottavasti kaupungit eivät jää samanlaisiksi kokoelmiksi tyhjänpanttina toimivia taloja ja autioita katuja, kuin trailerissa (tai ainakin minä sain sellaisen vaikutelman). Vähän ihmisiä kaduille ja sinne tänne joitain rakennuksia joiden sisällä pääsee käymään, esim. kauppoja, niin tuntuu jo paljon paremmalta.
 
Ylös Bottom