Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Leveli

Leveli on uusi Nintendo-sivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen mm. uutisia, arvosteluita ja artikkeleita. Sivuston entinen versio tunnettiin NintendoClubina, mutta nyt ylläpito on aloittanut puhtaalta pöydältä. Mukana vanhasta on vain ylläpitäjät ja laadukas sisältö.

Sivustolla on myös laaja pelitietokanta, joka käsittää suurimman osan 1990-luvun jälkeen julkaistuista videopeleistä (myös muutkin kuin Nintendon pelit). Sen avulla voit ylläpitää omaa pelikokoelmaasi sivuilla ja etsiä uusia pelejä, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua. Tämän lisäksi sivustolla voit mm. tallentaa omat kaverikoodisi ja vaihdella niitä kaverisi kanssa.

Liity nyt Leveliin!
 
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Nainen vai hiiri on hieman erilainen peliblogi. Pelejä tarkastellaan ns. vaaleanpunaisten lasien lävitse, ja arvostelujen lisäksi pelejä ja pelaamista käsitellään myös ilmiönä yleensä. Kaiken kruunaa humoristinen ote, sillä asioihin osataan suhtautua tarpeen tullen myös pilke silmäkulmassa. Suosittelen kaikille, jotka kaipaavat hieman erilaista peliaiheista kirjoittelua ja jotka eivät usko, että naisetkin ovat kiinnostuneita pelaamisesta ;)
 
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Jahas, pitäisiköhän tuota härskisti mainostella täällä omia juttujaan.

Retrolordin valtakunta on siis meikäläisen sivu/blogi. Asiaa ja asiattomuuksia pääsääntöisesti videopeleistä, satunnaisesti juttua myös lautapeleistä, elokuvista sun muusta hömpästä. Rennolla ja retrolla otteella mennään, mutta nykyaikaa ei ole missään nimessä unohdettu.

Löytyy myös:

YouTube-kanava
Facebook-saitti
Twitter-tili
 
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Youtube-kanavaltani löytyy monenlaisia peliaiheisia videoita, kuten arvosteluja, fiilistelyjä sekä koosteita erinäisistä peli-illoista. Toki sieltä löytyy sattumanvaraisia kokkausvideoitakin, jossa viimeisetkin katu-uskottavuuden rippeeni ropisevat lattialle. Suurimmaksi osaksi painotus on kuitenkin peleissä ja kaikessa niihin liittyvässä. Nautiskelkaa!

Varsinaisia peliaiheisia sivuja minulla ei ole, mutta blogini Viimeinen Luolasto käsittelee useimmiten videopelejä, elokuvia, tekniikkaa ja mitä milloinkin. Aiemmin mainitussa Levelissä toimin pelkkänä sisällöntuottajana, mutta suosittelen sivuja lämpimästi kaikille Nintendon ystäville. Erittäin hyvätasoinen sivusto.
 
Vastaus: Käyttäjien omat peliaiheiset sivut

Suomalaiset ovat tunnetusti rallikansaa. Itseänikin kilpa-ajokärpänen, ainakin virtuaalinen sellainen, puraisi sen verran lujaa että pari vuotta sitten perustin asialle dedikoidun foorumin ja sivuston nimeltään Rolling Start!! Moni varmaan tunnistaakin mikä peli on nimeä inspiroinut.

Sivustolta löytyy muutama artikkeli ja muita genren peleihin liittyvää materiaalia, ja lisää on tulossa. Racing Game Databasesta, eli tuttavallisemmin RGDB:stä, löytyy tällä hetkellä yli 1200 peliä joista voi etsiä itselleen uutta pelattavaa, ja lista kasvaa jatkuvasti. Foorumilta löytyy mahdollisuudet paitsi jutella peleistä, myös löytää online-peliseuraa ja osallistua aika-ajokisoihin muiden käyttäjien kanssa. Tällä viikolla alkaa astetta virallisempi tapahtuma, kun halukkaat kisailevat Little Racers STREET -pelissä. Parhaat saavat palkintona pelin täysversion ja muita pelejä, lisätietoja löytyy foorumin Multiplayer/Challenges-osiosta.

Tervetuloa!
 
Ylös Bottom