Keskustelua myyntiluvuista (NPD, FIGMA ja niin edelleen)

Circana heinäkuu 2023 (Circana on entinen NPD, mittaa Amerikan myyntejä)
F4D_YZdWIAAux0j

Mat Piscatella X-sivulla

PlayStation 5 was the best-selling hardware platform in both unit and dollar sales during July 2023, with Switch ranking 2nd across both measures. PlayStation 5 continued to lead the 2023 hardware market across both units and dollars.
Mat Piscatella X-sivulla
 
Hienoa nähdä että X:n myynti otti Amazonilla piristysruiskeen Starfieldin julkaisin kynnyksellä ja myynnit nousivat hetkellisesti yli 1000%


Iso prosenttiluku selittyy sillä että konsoli kipusi aikalailla sijalta 350 sijalle 4


"climbing nearly 350 spots and enjoying a whopping 1,056 percent increase in sales."

Mutta boostasi Starfield silti myyntejä. Hyvä hyvä sanon minä.
 
Starfield käy myös kaupaksi, vaikka on Gamepassissa:
 
Steamissäkin on ylitetty yli 330K yhtäaikaista pelaajaa joten on se sielläkin käynyt kaupaksi huolimatta gamepassista. Tämä on enemmän kuin Skyrimillä mutta vähemmän kuin Fallout 4, silti on kova lukema tosiaan kun otetaan tuo gamepass huomioon.

Hemmetin kovia lukemia.

Silloin kun Phil Spencer sanoi, että Starfield on yltänyt miljoonaan yhtäaikaiseen pelaajaan, niin Steamissa oli alle 300k pelaajaa, joten pikaisella laskutoimituksella Microsoft Store ja Xbox -versioita pelasi noin 700k sillä kyseisellä hetkellä. Jos suhdeluku on säilynyt edes jossain määrin samana, niin noin 70% pelaajista pelaa Starfieldiä jonkin Xbox sovelluksen kautta. Tästä 70 prosentista onkin sitten vaikeampi sanoa moniko on ostanut pelin tai vaikka premium upgraden ja moniko pelaa perusversiota Game Passin kautta.

Ehkä kuitenkin mielenkiintoisempi luku olisi se kuinka paljon Starfieldin julkaisu on kasvattanut Game Pass -tilaajien määrää. Tämä kun tuntuu olevan Microsoftille se tärkeä mittari ja tietysti myöskin sen tuoma jatkuva rahavirta. Harmillisesti tätä lukua tuskin saadaan tietää.
 
Circana elokuu 2023 (Circana on entinen NPD, mittaa Amerikan myyntejä)
F6Em-kAa0AAwZi5

Mat Piscatella X-sivulla

PlayStation 5 was the best-selling hardware platform in both unit and dollar sales during August 2023, with Xbox Series ranking 2nd across both measures.
Mat Piscatella X-sivulla

PlayStation 5 continued to lead the 2023 hardware market across both units and dollars. Year-to-date hardware spending was 13% higher when compared to the same period in 2022, at $3.2 billion.
Mat Piscatella X-sivulla
 
Ylös Bottom