Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ketutuskeskustelu

Vastaus: Ketutuskeskustelu

Uskomatonta. En oikein tiedä mitä tuohon muuta sanoisi :mad:

Sharia-laki Suomeen?

Olette varmaan kuulleet sanonnan "anna sormi niin se vie kohta koko käden"?

Lienevät muuten poistaneet jutun. Tässä toinen linkki.

Itsekin järkytyin, mutta enemmän Räsäsen kommentteja aiheeseen. Sinällänsä Sasin ehdotus on jopa hyvä, sillä tuolla tosiaan helpotettaisiin maahanmuuttajien sopeutumista. Ja kun mies vielä itsekin tarkentaa, että vain siinä määrin kuin Suomen nykyisiin lakeihin tämä sopii sekä islamilaisten välisiin tapauksiin, niin en todella näe mikä tässä on suuri kauhistus? Vaikka miten muslimeita ja arvomaailmoitaan pyritään Suomessa ja muualla mustamaalaamaan*, niin ihmisiä hekin ovat. Ei Suomessa, jossa tokikaan VALTIONUSKONTOA ei ole, pitäisi olla yksiselitteisen sidoksissa yhden uskonnon arvoihin. Toki case valtionuskonto/kansankirkko lienee Suomen historian top5 kusetusten joukossa, mutta se on toinen tarina.

Sen sijaan Räsäseen voisi tarttua vaikka kirjasarjan edestä. Aiemminkin on tullut naista kuunneltua vaalitenteissä sun muissa, mutta viime aikoina radikalisoitunut aika kovastikin hänen mielipiteet. Yrittänee saada KD:lle samanlaista vauhtia päälle kuin PS:llä. Mutta viimeisimmät mielipiteet alkavat jo muistuttaa uhkaavalla tavalla saksalaista 30- ja 40-luvun aatosmaailmaa. Erilaisuutta ei voi hyväksyä, vähemmistöjen oikeuksien minimoiminen sekä tällaiset rasismilla flirttailevat kommentit ala "Rinnakkaisen islamilaisen yhteiskuntajärjestyksen syntymistä tulee välttää viimeiseen asti." Ei siinä mitään, jollei hän halua muista maista ottaa vaikutteita Suomeen, mutta se nostaa ainakin omat karvat pystyyn, että syynä tällaisen estämiselle on se, että se on islamilaista. Omasta mielestä se, onko kyseessä kristillinen, islamilainen vai skientologinen arvo, ei pitäisi merkitä mitään kun lakeja säädetään. Vain sillä, onko se järjellä ajateltuna toimiva ratkaisu siihen, että ihmisten olot paranevat on merkittävää. Ei saisi mennä vain sen perusteella hyväksymään/hylkäämään, "että kun se nyt sattuu olemaan niiden toisten kirjasta". Varmasti olisi Suomessa opittavaa islamilaisten arvoista ja toisin päin.

Ugh, olen puhunut.

*Rikollisten ja terroristien etninen tausta tuodaan esille vain kun se on sopiva, eli joku muu kuin kristillinen. Milloin olette viimeksi lukeneet otsikon "kristillinen koulusurmaaja" tai "kristillinen pankkiryöstäjä". Sama koskee muitakin vapaa-ajan harrastuksia, kuten väkivaltapelien pelaamista (kts. wikipediasta vaikka Jack Thompson -eepos.), harvoin tuodaan esille mikäli ainoa harrastus on ollut runoilu. GTA:n pelaaminen on paljon mediaseksikkäämpää. :)
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

.. Oli sitten tyhjat akut ainoassa autossa jossa oli seka talvirenkaat etta tarpeeksi turvavoita penskoille .. :mad:
Seuraavaksi sitten kantamaan niita laturin jatkoksi.
(ja mahdollisesti selvittelemaan miksi ne on tyhjat)

Vituttaa että perheemme ainoasta suht vanhasta nissanista poksahti laturi paskaksi,juuri näillä pakkasilla eikä hallia missä laittaa kuntoon >> Kerrostalon pihalla vaihto jeejee..

Ja lisäksi muija on nyt joutunut pari kertaa työpaikallaan pyytämään vartialta apuvirtaa että auton saa käymään.

Lisäksi ostin defajohdon mikä ei sopinut,ja akkuboosterin millä autoa ei saa käymään..

:mad:
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Ketuttaa, että aloin katselemaan elokuvaa nimeltä Hostel. Hyi helevetti. :( Tunnetusti elokuvaa ei voi keskenkään jättää..
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Kyllä taas ketuttaa.

Virolainen rattijuoppo ajo meidän ojaan (suojatiellä!!!) eilen illalla kello 21.00 maissa. Auto jäi jumiin lumihankeen ja hetken päästä onneksi poliisit tuli paikalle.

Nyt aamulla sitten poliisit tuli kuvaamaan autoa ja pyysi samalla meiltä lausuntoja tapahtuneesta. Tämä virolainen rattijuoppo oli nimittäin kiistänyt teon ja väitti olevansa pelkkä matkustaja. Joudun siis hyvin todennäköisesti todistajaksi käräjille. Voiko aikaansa taas turhemmin viettää?
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Dodiin, nyt sitten loppui polttoaine kun oltiin menossa kauppaan. Mittari oli juuri siirtynyt osoittamaan punaviivaa, eli tankissa olisi pitanyt olla viela reilusti tavaraa ja oltiin viela kaukana siita kun merkkivalo syttyisi.. :mad:
Ei muuta kuin soitto kaverille etta ottaa kannun mukaan ja kay nyysimassa jostain talvilaadun kiisselia siihen..
Hieman kylmahan tuolla odotellessa tuli. :mad:
Piti sitten kayda lammittelemassa gigantissa, ja piti sitten rikkoa setelikin pienemmaksi, joten tarttuipa matkaan sitten GT5..
Hukkaanhan nekin rahat meni ja vapaa-aika ja unet havis olemattomaksi.. :mad:

Ei kellaan sattuis olemaan tarvetta tollaselle 3-veto suv-kuorkille? Rupee taas tehda mieli myyda...
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Lievästi persiistä tuo muutos, mikäli/kun tulee voimaan. Ei naurata. :mad:
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Loppuu sitten nettiostelut, mikäli hinta lähenee Kalamaan varaston osteluistakin normihintaa... :mad:
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

^Noniin, arvattavissahan tämä olikin. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja kieltämättä tämä vähän nyt sapettaa.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

^^^ Tämähän on loistava asia!

Miksi tukea verokiertolaisia kun voisi hieman kalliimmalla ostaa kotimaisesta kivijalkaliikkeestä ja ylläpitää asiakaspalveluun ja tuotetietouteen panostavia yrittäjiä.

Ei kukaan niin köyhä ole ettei voi maksaa 20% korkeampaa hintaa tuotteista jotka ovat kuitenkin luksustuotteita siinä mielessä että ilmankin pärjää.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Miksi tukea verokiertolaisia kun voisi hieman kalliimmalla ostaa kotimaisesta kivijalkaliikkeestä

Kotimaisia kivijalkaliikkeitä ne verkkokauppa.comin ja vpd:n ahvenanmaan varastotkin ovat.

Ja tuo 20€ maksetaan ihan turhaan kun siitä ie ole hyötyä kenellekään. Asiakas maksaa enemmän ja valtiolle koituu enemmän menoja tuosta verosta kuin tuloja.
Sen takiahan tuo 10€ raja tehtiinkin.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Ei kukaan niin köyhä ole ettei voi maksaa 20% korkeampaa hintaa tuotteista jotka ovat kuitenkin luksustuotteita siinä mielessä että ilmankin pärjää.

Kyllä voi. Esimerkkinä opiskelijat. Ja nyt ei puhuta ainoastaan 20% laskusta, vaan joissakin tapauksissa jopa lähes 50% laskusta. Ja eiköhän vika ole suomalaisessa järjestelmässä ja sen ylläpitokustannuksissa, kuin siitä että kuluttaja haluaa halvemmalla. Syy löytyy siis ihan kotosuomesta, ei järkevästä kuluttajasta.
 
Ylös Bottom