Konsolirallipelit

Powerslider

Active Member
Kyllä tämä vaan aina hämmästyttää noilla loistavilla erikoiskokeilla, kyllä erikoiskokeet on ylipäätään rallin sielu ja tässä se on enemmän kuin kohdillaan. Dirt Rallissa ainakin itseä aina harmitti kun tuli pidempiä erikoiskokeita, tässä WRC 9 ne on niin loistavia että ei edes huomaa sitä pituutta.

Tässä on edelleen ongelmia AI aikojen kanssa uramoodissa, joissain ralleissa saa painaa kuin hullu ja joissain riittää perusvarma ajo.
Itse pelaan tätä PC:llä niin fps ongelmaa ei ole, mitä nyt pientä sutterointia on havaittavissa.

Nextgen versio on 60fps dynaamisella resolla.


Tämä tyyppi on kyllä melkoinen ajamaan, kuvakulma on outo mutta nuo linjat hipoo täydellisyyttä.
Tuossa näkee myös hyvin Suomen uutta pätkää.
 
Viimeksi muokattu:

Barca11910

Well-Known Member
Oliko se tosiaan niiin että ainakin urassa pitäisi jokaiseen mahdolliseen tapahtumaan kysyä vaikeustasoa?

En muista että olisi tullut vastaan ekan peli kerran jälkeen. Syö aika paljon fiilistä ajaa millään autolla kun on jatkuvasti viimenen ja ero toiseks viimeiseen vähintään minuutti.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni


Täytyy jossain vaiheessa kokeilla, Dirt 5:sen lisäksi ei oo hirveesti ajopelejä tulossa lähiaikoina.
Eikös WRC 9 ole ihan pätevä rallipeli muutenkin. Kyllähän sitä ihan mielellään myös paremmalla ruudunpäivityksellä ja nätimmällä grafiikalla pelaa.
 
Viimeksi muokattu:

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
WRC 8 on tuttu. Pikkusen parempi ajotuntuma (kuulemma) ja nätimmät grafiikat, 60fps/120fps - kyllähän tää kelpaa.
Joo, en ole itsekään vielä WRC 9:ää pelannut, mutta varsinkin tämän uutisen jälkeen kyllä kiinnostaa. Näihin peleihin tuo korkeampi ruudunpäivitys tuo niin selvästi lisää ajomukavuutta.
 

pelle

Well-Known Member
Tämä vaikuttaa vaihteeksi ihan ok tason monster truck rälläykseltä.
Samalta porukalta joka teki terminator resistancen joka oli aika yllättävää.
Sitten kun hinta tipahtaa 20e tasolle niin voisi napata talteen.

 

TeRm0z

Arvostelija KonsoliFIN-jumalien armosta
Ylläpitäjä

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Onkos nyt kukaan kokeillut WRC 9 DualSensellä, olis puoleen hintaan PS storessa joten voisi ostaa mielummin tämän kuin Dirt 5. Mutta paljon kiinnostaa kuinka nuo ohjaimen ominaisuudet on hoidettu.
 

Lordi Pohjola

Active Member
Eilen tuli ostettua Wrc9 Ps5:lle storen alesta ja ainakin omaan makuun toimii erinomaisesti Dualsensellä. Vauhdin tuntua aivan tarpeeksi ja peli näyttää yllättävän hyvältä verrattuna YouTuben pätkiin verrattuna.
 

karpaasi

Well-Known Member
Voihan tässä mennä ohjaimen ominaisuudet edellä, mutta huomioisin kuitenkin sen että hyvin erityyppiset pelit on kyseessä. Toinen on aika puhdasta arcadea ja toinen taas jopa vähän pyrkii Dirt Rallyn apajille.
Miten tämä nyt asiaan liittyi? Toki se pelityyppi merkitsee aina eniten, mutta tässä keskusteltiin ihan eri asiasta tällä kertaa.

Mutta itselleni se ei tosin merkitse, koska niin pitkään kun en käytä rattia ja polkimia (ns. pelaa simua kuten sitä pitää), ei itseäni kiinnosta mikä pelityyppi on kyseessä. Arcade tai simu, kuhan sitä on hauska pelata. Tässä tapauksessa simu näyttää paremmalta ja siinä on vielä paremmat ds-vibat. Voi siis laittaa ostoon alennuksesta.

Gran Turismoa jauhoin muistaakseni ekat neljä osaa ja se riitti. Nyt en voi sietää sitä renkaiden ulvontaa ja sitä yleistä vauhdintunteen puutetta, ellet ajele niillä 600+HP -vehkeillä (en ole tosin uusinta kokeillut).

Itselleni taitaa mennä ranking näin hauskojen pelituntien perusteella
1)Blur
2)Motorstorm
3)Wreckfest
4)Midnight Club 2
5)V-Rally (veljen kanssa split-screen)


Sori OT!
 

Gunslinger

Well-Known Member
Miksiköhän wrc 9 season modessa voi ajaa vain wrc 3 ja junior sarjoissa?

Ekan kauden joutuu ajamaan noilla. Kauden vaihtuessa saa aina kolme uutta sopimusta, jos on pärjännyt tarpeeksi hyvin, joku sopimus on ylemmästä luokasta ja voi nousta wrc2 tai wrc luokkiin.

Kannattaa muuten valita merkki harkiten, sillä itse hyppäsin alussa Fordin WRC3:seen ja sen jälkeen joka kaudelle on tullut vähintään kaksi soppari ehdotusta niiltä. Nyt sitten ajan WRC-luokassa Fordilla.
 

kuhaz

New Member
Pari viikkoa ajelin wrc9 rallia ps4:llä ja nyt uuden ps5 myötä päivitin pelin uudelle konsolille. Ja voi hyvää päivää tätä eroa näiden välillä! Kyllä on mukavaa ja sulavaa ps5 tämä wrc9. 8 vuotta tuolla ps4 pelanneena huomaa nyt miltä nämä pelit voi nykypäivänä tuntua :)
 

basic78

Member
Mulla ois wrc9 ralli ja g29 rattipoljinsetti mutta ei vaihdekeppiä.Kysymys onkin että jos hommaan kepin niin mitä vaihdekaaviota käytetään,onko ihan ylösalas vaan vaihteenvaihto vai h-kaavio?Ja meneekö niin vaikeaksi hämmentämiseksi ettei kannata ees hankkia?
 

opelmanta71

Member
Ite ainakin tykkään kepillä ajaa vaikka varmaan ilman ois nopeampi, nyt penkissä kiinne sekventaali eli eteen/taakse.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom