Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Konsolirallipelit

Vastaus: Konsolirallipelit

Konsolijulkaisun myötä DiRT Rallyyn tulee 7 uutta autoa:

In addition to the content we’ve added during DiRT Rally’s Steam Early Access programme, you’ll now be able to enjoy some pretty substantial new additions to the game when April arrives. New Classic Mini and Super 1600 series will introduce the thrills of rallycross from the beginning of the game, and we’ve added 21 advanced rally driving video guides which will help gamers maximise their rallying performance.

For the first time in the game, you’ll also be able to experience the vintage full gravel surface at Pikes Peak – and for the first time, you’ll be able to do in the iconic Peugeot 208 T16 Pikes Peak. Not only this, but three of Colin McRae’s most iconic liveries will join his Focus livery – allowing you to relive the exploits of a legendary rally champion and icon of motorsport. We’ve been waiting a long time to be able to bring you the Impreza 555 livery – and the iconic yellow and blue design is now back at its spiritual home with DiRT Rally.


  • Peugeot 208 T16 Pikes Peak
  • Renault 5 Turbo
  • Renault Alpine A110
  • Opel Corsa Super 1600
  • Peugeot 207 S1600
  • Renault Clio S1600
  • Mini Classic Rallycross

[video=youtube;Z8Di8Tr6nmQ]http://www.youtube.com/watch?v=Z8Di8Tr6nmQ[/video]
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Joo kyllä se vaan nyt on niin, että Lööppi jää välistä ja odottele suosiolla Dirt Rallyn PS4-versiota. Vatvottu on moneen suuntaan, mutta ei vaan jaksa Milestonen keskinkertainen ihan ok-tason peli nyt napata tähän väliin, kun parin kuukauden päästä on sitten laadukkaampaa tarjolla. Noita Dirtin videoita ja trailereita kun on tässä nyt muutaman katsonut ja sitten verrannut Lööppiin, niin melkoinen pettymyshän jälkimmäisen ostosta vaan tulisi.

Odotellessa taidan vetäistä Dragon Age Inquisitionin kolmannen läpipeluun ja vähän polttelisi ensi viikolla ostaa se "erikoisversio" Dying Lightista, jonka mukana tulee se laajennuskin. Dying Lightia olen aleista jo muutaman kerran katsellut, mutta jäänyt ostamatta. Ensi viikolla lähtenee ostoon.
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Täytyy sanoa edelleen noin 15h pelaamisen jälkeen sanoa, että milestonen vanhat pelit oli keskinkertaista ja tämä on valovuosia edellä.

En ihan ymmärrä valitusta grafiikasta, tuo on ihan hyvää tasoa, ei mitään moittimista. Ps4 versio ei tahmaa ajaessa.

En myöskään ymmärrä valitusta EK:sta. Konsolimittapuulla ne on erinomaisia. Jos heinä Suomessa on syy jättää peli kaupan hyllylle, niin itse en voisi ostaa ainuttakaan peliä, sillä ton tason "vikoja" on joka pelissä lukemattomia määriä.

Valikot toimii, latausten välissä ei ole mitään typeriä juttuja enää, autot on erilaisia. Oikeilla force asetuksilla kyllä kuoppia tuntuu rattiin kokoajan.

Käytännössä kaikki milestonen ongelmat loistaa poissaolollaan. Mitä enemmän pelaa, sitä upeampi fiilis. Ihan kevyesti 8,5/10 peli.

En väitä etteikö se dirt rally voisi olla esim 9,5/10 peli, mutta jos nyt verrataan vaikka avoimen maailman pelejä, niin GTA v rinnalle ei voi koskaan ostaa mitään, koska kaikki on kuraa..

Tuntuu muutenkin et porukka lyttää suurimmaksi osaksi vain siksi, että on muotia lytätä milestonen pelit. Aikaisemmatkin on olleet ongelmista huolimatta pohjimmiltaan hyviä pelejä, nyt kun ongelmat korjataan, niin peli jää hyllylle, koska EK varrella on heinää..
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Mulle nää Loeb Evon Ekoot on luokkaa TODELLA VAIKEA. Oon oikeestaan kaikkeen muuhun paitsi fysiikkaan todella tyytyväinen. :) Eikä se Rallicrossin tekoäly niin veemäinen ole kun monessa muussa rata-ajopelissä mitä oon pelannu.
Rallicross on mulle itse asiassa helppoo kun vähän viitsii säätää autoo. Mitähän muuta kuin taka siipee pitää lisätä että Ekoot kulkis samalla tavalla.

Esimerkiksi se Loebin urasta kertova moodi. Pelkästään Debyyttiä piti yritää 8 kertaa. :D Kun ei osaa nii ei osaa.
Se mikä tästä tekee kuitenki pelattavan niin se kun tietää että käytännössä kaikki ulos ajot johtuu omasta huolimattomuudesta. Treeniä treeniä kyllä se siitä. :)

Jos Loeb Evo on mulle tosi vaikee mitä se olis sitten kun Dirtin lyö koneeseen. Siinä pelissä todennäköisesti pienemmästä virheestä menee ulos. Taitaa jäädä allekirjoittaneella kauppaan kyseinen peli.
Joku voi pitää mua sitte ihan hulluna sen takii :D En usko että Dirt olisi allekirjottaneelle niin hauskaa kun tämä mitä oon vähän yli 4 päivää ajanu :D
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Loebissa tai Dirt Rallyssa vaikeus tulee eri asioista. Dirt Rallyssa, jos ajaa kuten pelitoimittajat eikä rallikuski eli vähän hitaasti niin siinä pysyy helpommin tiellä kuin Loebissä. Loebissa on myös kapeammat tiet. Sen takia Dirt Rallya voi olla helpompi lähestyä. Dirt Rallyssa taas pitää osata jo hallita ralliajon tekniikoita, jos meinaa haluta mennä todella lujaa. Toki auton säädöillä DR:stä on mahdollista saada aika pelimäinen, jossa vain tykitetään.
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Löytyis Sebastian Loeb Rallyyn (PS4) yks ylimääränen Pikes Peak Pack DLC -koodi. YV:llä voi kysellä.

EDIT. Tämä meni.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Konsolirallipelit

Joutuuko tässä avaamaan nelivetoautot jotenkin?? Kun alussa on vai etuveto pökötti[emoji1]
 
Vastaus: Konsolirallipelit

[video=youtube;ZEhPVMHU_bc]https://www.youtube.com/watch?v=ZEhPVMHU_bc[/video] Pitää vissiin ostaa tuo WRC5 boxille ku näyttää toimivan hyvin toisin kuin tämä loeb. Loeb on kyl parempi 100% mutta tällä hetkellä se on lähes pelikelvoton boxilla sen framerate takia....
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Näytti kyllä törkeen hyvältä tuo dirt! Ja pyöri täysin 60fps xbox one. Kuinka sitä jaksaa odottaa sen 2 kuukautta :D
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Tänään oli ihan kivaa Loebin kanssa. Alkaa lämmetä vähän lisää pelille, kun saa lisää pelitunteja. Tärkeää oli myös vaihtaa aivot ajamisesta -> peliasentoon niin meno on parantunut. Rally Cross oli sen sijaan epämukavaa, kun AI on huono ja matalista kanttareesta lähtee auto katolleen. Muuten sitäkin ihan jees ajaa. Äsken vielä hyppäsin Dirt Rallyn pariin illan päätteksi ja ajoin päivän molemmat challenget. Oli se vaan niin törkeän hauskaa ajaa Abarthilla Ruotsin liukkailla teillä keskellä sakeaa lumisadetta. Pari virhettä ei menoa haitannut, kun oli niin kivaa.

Josta tulikin mieleen tuo Loebin uramuoto, joka on samalla hyvä sekä huono. Nämä kultamitalien keräilyt on aina autopeleissä vähän hankala asia, kun haluaa ne kaikki kultaiset mitalit kerätä (ainakin kaikki ralli mitalit, ei niitä muita hassutteluja kaikkia jaksa). Se vaan tarkoittaa sitä, että mikään muu ei kelpaa kuin voitto. No toistaiseksi on voitot tullut nopeasti, helposti ja selvästi koska AI-vaikeustaso on vain Hardilla. No samasta ongelmasta aikanaan kärsi myös PS1/PS2 Gran Turismot. Se on siis koukuttavaa puuhaa niitä keräillä, mutta pienoinen ongelma on siinä ettei mikään muu kelpaa kuin voitto. Ihan hauska tuo Career mode kuitenkin on, Loeb Experience on vielä testaamatta.
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Näytti kyllä törkeen hyvältä tuo dirt! Ja pyöri täysin 60fps xbox one. Kuinka sitä jaksaa odottaa sen 2 kuukautta :D
Jeps, eikä tämä ole sinänsä mikään ihme, kun toimii tosiaan jopa vähän vaatimattomammalla pc:llä.

Toki sitä helposti epäilee ennen kuin näkee pelikuvaa. Hieno homma, että näyttäisi toimivan kummallakin konsolilla mallikkaasti. Saapi nähdä, että tuleeko tämä hankittua myös pleikkarille. Early access -hinta oli aikanaan niin halpa, että sinänsä ei olisi paha rasti ollenkaan. :)

Loeb saa meikäläisellä jäädä kaupan hyllylle. Dirtissä on parasta juuri se ajamisen loogisuus ja sitä kautta hauskuus. Kuten tuossa on jo sanottukin, että saa laittaa niin sanotun ajomieletilan päälle.

Enkä siis todellakaan yritä kaataa kuraa Loebin päälle. Sekin on varmasti hyvä peli. Sen verran täälläkin on jo kuullut positiivisia kommentteja siitä. Ja hienointa tässä on, että nyt myös konsolipelaajia hemmotellaan.
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Olipahan törkeän hienoa menoa tuossa Dirt Rallyn PS4-pätkässä! Grafiikat ei mitään fotorealistisia, mutta aivan riittävän hyviä, ruudunpäivitys tasainen ja pelkästä katsomisesta välittyi sellainen "rallimeno" ruudun tälle puolelle. Lööpin videoissa ei ole ollut katsellessa samanlaista fiilistä, siitä vaan joku puuttuu, enkä osaa edes sanoa suoraan, mikä se puuttuva juttu on.

Dirt Rally on julkaisupäivän hankinta! Nyt vaan kädet ristiin, että Codemasters ei koe vastoinkäymisiä enää tässä vaiheessa ja julkaisu tosiaan tapahtuu 5.4., koska kyllä nyt jo syyhyää siihen malliin.
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Hieman rasittavia nuo San Remon pätkät, vaatii kovan keskittymisen 8 minuuttia ja yksi virhe voi pilata ek:n. Rupesi rahaakin tulemaan vähän paremmin, sain talliin Evo 6 A-ryhmän Mitsun. Mäkisen mestaruus auto :cool:. Sitten tuli hommattua Polo WRC, on hieman erilainen laite vetää esim. Jyskälässä.
Nopea ja helppo ajaa, auto tulee hypyistä paljon pehmeämmin alas kun noi pikkuluokan autot.
Rallifanilla kissan päivät kun Dirttikin tulossa keväällä ulos. Sen mitä itse nähnyt videoista niin Loebistä tehty ehkä helpommalla tavalla vaikea, tiet tehty paikoittain todella kapeaksi. Dirtissä nähty enemmän vaivaa vaikeuden eteen, joka tapauksessa loistavia pelejä molemmat.

Edit. Hieman rupee polttaan ratti hommata PS4:selle kun tuo vanha Logitech tuskin saa tukea ikinä sille. Ei taida vain yhtä hyvää rattia saada samalla budjetilla mitä tuosta Driving Forge GT:stä aikanaan pulitti.
 
Vastaus: Konsolirallipelit

Tullut vedettyä loeb ja dirt rallya niin kumpikin ihan huippupelejä..En kyllä jumittais kahta kuukautta dirtin perään ja jättäis ostamatta tämän
jos rally kiinostaa..Ihan huoletta voi olla kumpikin peli mitä pelata.. sit kun dirt ilmestyy niin Peleissä kuiten eroa ja varsinkin jos tykkää verkossa pelaa
rallytilaa on ne täysin erinlaisia näissä peleissä.Itsellä tulee joskus vedettyä vielä Rally Trophya joka oli aikoinaan pc puolella huippu peli !!
Taisi olla Bugbear tekemä,eli suomi pojan..Periaatteessa jos ostaa nyt loeb rallyn 59e eikä tykkää ja vie pelin vaihdossa dirttiin jolloin saa sen 20e vähintään!
Tuleepa kalliiksi..Toisaalta voi hieroa kasseja sen ajan kun muut pelaa hyvää rallya ;) Ei kannata kyllä ostaa hyvää rattia jos muutaman kympin peli
panee talousasiat sekasin :)
 
Ylös Bottom