Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Konsolirallipelit

Odota nyt vaan se viikko tai puoltoista ja osta se Dirt Rally 2.0! Ei mihinkään tollaseen V-Rallyyn kannata rahojaan tuhlata. Tuonkin kaks kymppiä voit vaikka sen sijaan käyttää Dirt Rallyn Deluxeen.
Vähän täs viime päivinä Dirt Rallyä vetäny pädillä ja vähän polttelis kyl tuo 2.0. Mut ykkösessä en kahta EK putkeen saa menemään puhtaasti pädillä.
 
Vähän täs viime päivinä Dirt Rallyä vetäny pädillä ja vähän polttelis kyl tuo 2.0. Mut ykkösessä en kahta EK putkeen saa menemään puhtaasti pädillä.

Kärsivällisesti vaan! Tuo peli vaatii reeniä ja paljon, että alkaa edes etäisesti sujumaan. :)
 
Esapekka Lappi ajeli WRC7 ihan puoli tosissaan, aika vaikealta näytti.
Lainasin itse tuon WRC7 ja noin 2-3 min ajolla huomasin että se on paska!

Dirt Ralli 1 on hyvä, 60fps tekee konsoleilla jo ison eron WRC sarjaan.

 
Viimeksi muokattu:
Oisko jossain enempi videoita missä ammattikuskit vetää rallipelejä, pelillä ei nii väliä, mieluiten toki Dirt.
 
Pelle hoi! Onnistuiko toi muutaman kisan heikosti ajelu V-Rally 4:ses niin että sen mestaruudenki sai sitten mentyä? Ite grindasin samoja ratoja vaikka kuinka pitkään ostaen kokoajan vaan parempia ja parempia autoja mutta mestaruuskisois tulee turpaan ja huolella. Rutisin monesti asiasta suoraa kehittäjille mutta eivät tosiaan oo tehneet asialle mitään. Tykkäsin pelistä muuten ja pädillä tuli pelattua suosiolla vaikka ratin omistanki. Nyt vaan jääny hyllyyn pölyttyyn kiitos ton maagisen hienon urasuunnittelun...
 
Onnistui se. Heti kun mestaruus ilmestyi kartalle niin katsoin kuinka monta päivää se on ajettavissa. Jos se oli tarjolla vaikka kuusi päivää niin ajelin ralli kisoja viiden päivän verran ja aina hävisin jokaisen ek:n vähintään 30 sekunnilla.
 
WRC8:sta paljon pelikuvaa ja keskustelua. Jos joku jaksaa/ehtii katsoa, niin voisi pistää vähän koostetta. On sen verran pitkä video etten itse jaksa alkaa nyt katselemaan:
 
Viimeksi muokattu:
Vähän yllättäen Dakar 18 saa DLC:nä uuden rallin ja rajoitetun ajan ilmaisena vieläpä.

Olin unohtanut nämä kokonaan, tammikuussa jo tullut ja hienosti storeen Google kääntäjällä käännetty, mutta ilmeisesti tämä sisältää 1000km ja 3ek:ta.

Tämä taas 12000 neliökilometriä ja 5EK:ta:

Molemmat tosiaan ilmaiseksi.
 
Yllättävän hyvältä näytti tuo WRC 8 tuossa, mutta ajomallistahan ei pääse sanomaan mitään ennen kokeilemista. Kaveri noita WRC-pelejä ostelee melkein jokaisen ja sen pohjalta edelliset eivät ainakaan ole ajotuntumaltaan olleet Dirt Rally-sarjan tasoa. No jos tämä nyt pääsisi sitten edes lähelle. Olisi kuitenkin ihan kiva pelata kunnon lisensseilläkin rallipeliä kaikissa virallisissa sijainneissa ja jos tähän kerran on tulossa vanhempiakin autoja mukaan, niin vielä parempi. Itselle rallissa lisenssit eivät niin tärkeitä ole, kun kuitenkin pätkät ajetaan yksin, mutta kyllä se virallinen ulkoasu varmaan pienen kivan lisävivahteen toisi. Jäädään seuraamaan tätä varovaisella mielenkiinnolla, vaikka tuskin tästä ajamisen puolella on Dirt Rally 2:ta syrjäyttämään.

Pienet repeilyt vetäisin kyllä varsinkin videon jälkimmäiselle haastatellulle. Ranskalaiset puhumassa englantia yleensä on vaan jotenkin niin hupaisan kuuloista...
 
Näyttää siltä, miltä ajopelin kuuluu näyttääkin 2019. Toivotaan, että ajotuntuma on edes lähellä dirt 2.0 . Dirt 2.0 kun on niin saakelin ruma, että haittaa ajamista.
 
Yrittääkö tämä WRC 8 olla realistinen, arcade vai jotain siltä väliltä.
Miten nuo tekijät markkinoi tätä?
 
Yrittääkö tämä WRC 8 olla realistinen, arcade vai jotain siltä väliltä.
Miten nuo tekijät markkinoi tätä?
Kyl se siellä semisimu osastolla on aina ollu ja yrittää olla joka vuosi aavistuksen realistisempi.
Vertailu voisi olla ehkä F1 sarjan pelit Codemastersilla. Ei nekään mitään simu simuja ole, mutta lähempänä sitä kuin arcadea.
 
Uuh, näyttääpäs tuo WRC 8 tosi hyvälle, taidan jäädä odottamaan sitä kun Dirt 2 ei täyttänyt odotuksia. 2 vuoden kehitys sykli näyttää tehneen hyvää sarjalle ja tämä voi olla eka rallipeli jonka ostan sitten WRC 5 joka oli aika valtais pettymys.
 
Ylös Bottom