Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Koska välillä pitää syödä ruokaakin

Kävin ostamassa 'ruokakiven' :D siis tommonen liuskekivi - Bauhaussista. Vähän nauratti kun sitä myydään neliöittäin ja nä olin hakemessa semmosta ihan vaan tarjoiluun sopivaa pienehköä kiveä :) Baukkarin henkilökunta onneksi oli ihan ok asian kanssa ja möi mulle sen 10cm*10cm = 1/10neliömetriä hintaan. Vaikka kivi olikin enemmän 30cmx15cm. Eli siis mitä jotain 3-4 euroa :D (https://www.bauhaus.fi/liuskekivi-majakivi-valimeren-tumma-1-2-cm.html)
Täytyy kyllä pestä se kunnolla ennenko ruokia siihen laittaa esille.


Tuon tehnyt annoksen pariin kertaan, nyt ei ole poroa tietysti tarjolla tällä hetkellä mutta ideana olisi tarjoilla tuollainen annos kiveltä. Ruskistettu pinta, punainen keskeltä, kelasin hernettä tai vielä mieluummin herneenversoa laittaa vihreäksi, tuo sitä raikkautta ja kontrastia, ja sitten karpaloita tai puolukoita tuomaan vielä lisää väriä ja kontrastia. Kaikki mustan kiven päälle aseteltuina. Cannot fail

P.s. kaippa tuon voisi karitsastakin tehdä? Pitääpä kokeilla
Ekaa kertaa elämässä tuli syötyä hyljettä, oli todella hyvää ja voin suositella kyllä kaikille että siinä on oikea meren herkku. Näytä liitetiedosto 17193
Kerro nyt ihan että mille se maistui? Äläkä ainakaan sano että kanalle :D Näyttää kyllä ihan mahottoman hyvältä :)
 
Viimeksi muokattu:
Kävin ostamassa 'ruokakiven' :D siis tommonen liuskekivi - Bauhaussista. Vähän nauratti kun sitä myydään neliöittäin ja nä olin hakemessa semmosta ihan vaan tarjoiluun sopivaa pienehköä kiveä :) Baukkarin henkilökunta onneksi oli ihan ok asian kanssa ja möi mulle sen 10cm*10cm = 1/10neliömetriä hintaan. Vaikka kivi olikin enemmän 30cmx15cm. Eli siis mitä jotain 3-4 euroa :D (https://www.bauhaus.fi/liuskekivi-majakivi-valimeren-tumma-1-2-cm.html)
Täytyy kyllä pestä se kunnolla ennenko ruokia siihen laittaa esille.


Tuon tehnyt annoksen pariin kertaan, nyt ei ole poroa tietysti tarjolla tällä hetkellä mutta ideana olisi tarjoilla tuollainen annos kiveltä. Ruskistettu pinta, punainen keskeltä, kelasin hernettä tai vielä mieluummin herneenversoa laittaa vihreäksi, tuo sitä raikkautta ja kontrastia, ja sitten karpaloita tai puolukoita tuomaan vielä lisää väriä ja kontrastia. Kaikki mustan kiven päälle aseteltuina. Cannot fail

P.s. kaippa tuon voisi karitsastakin tehdä? Pitääpä kokeilla

Kerro nyt ihan että mille se maistui? Äläkä ainakaan sano että kanalle :D Näyttää kyllä ihan mahottoman hyvältä :)


Hylje oli todella maukasta! Ei ollu kalan mausta tietoakaan ja lähempänä, todella mureaa lihaa.
 
Hylje oli todella maukasta! Ei ollu kalan mausta tietoakaan ja lähempänä, todella mureaa lihaa.
Omasta rasvasta paistui? Tarvinnut mitään ylimääräisiä rapseja tms muita öljyjä sinne sekoittamaan pakkaa? Ai hitto, pientä kateutta ilmassa kyllä :)
 
Omasta rasvasta paistui? Tarvinnut mitään ylimääräisiä rapseja tms muita öljyjä sinne sekoittamaan pakkaa? Ai hitto, pientä kateutta ilmassa kyllä :)

Voita parilalle ja siinä pyöräytys ja liha kävi soijassa mutkan ennen paistoa. Jos joskus saa tilaisuuden että hyljettä on tarjolla niin ei muutako kokeilemaan! :)
 
Ylös Bottom