Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kysy mitä vain -ketju

Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Mulla ainakin joutuu vaihtelemaan oletuslaitetta tuolta toistolaitteista, mulla on kaiuttimet, nämä kuulokkeet ja HDMI äänilähtö käytössä, hieman ärsyttävää. Eli siis vaihda oletuslaite kuulokkeisiin; kakkosnappia tuossa ilmaisinalueen äänikuvakkeen kohdalla, sieltä toistolaitteet, valitse headset ja paina aseta oletus-nappia.

Joo nyt onnistui.
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Tiedossa mitään sovellusta Androidille, mikä olis kätevä lenkkeilijälle? Sais ainakin matkamittari olla siinä, ainoa edellytys oikeastaan.

Kiitos etukäteen.
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Kysympäs että onko kissan jalan amputoiminen eläinrääkkäystä??

Koska nyt kissa tipahti ikkunasta 5pv sitten sillä seurauksen että jalka murtui ja sitte käytettiin eläinlääkärissä ja laitettiin lasta ja side. No nyt käytettiin tänään uudestaan ja eläinlääkäri kertoi että siinä on kuolioita tai entiiä mitä niissä varpaissa/anturoissa mitä onkaan ja ne pitää leikata kokonaan pois tai sitten kokojalka. No saatiin torstaiksi aika oluun akuttiin eläinlääkäriin ja se katsoo voiko ne varpaat/anturat leikata jos ei niin sitten lopetetaan koska, hänen mielestä amputoiminen on eläinrääkkäystä. Olen kuullu/lukenut monesta kissasta jolta on amputoitu jalka ja hyvin on pärjännyt ja kyllähän se minun kissakin varmaan ennemmin kolmella jalalla elelis kuin ei ollenkaan...
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

lopetetaan koska, hänen mielestä amputoiminen on eläinrääkkäystä
Jaa-a... Kuulostaa kyllä enempi joko pahasti urautuneelta tai pahasti arvolatautuneelta lääkäriltä. Kyllä tuo luonnossa vahingoittuneiden villieläinten kanssa voi hyvinkin pitää kutinsa, kun niiden pitäisi koko elämänsä ihan omillaan pärjätä. Ihmisestä riippuvaisten lemmikkieläinten suhteen tuo on kuitenkin kohtalaisen jäätävä näkemys...
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Liveaika loppumassa boksille, niin tohon Xbox Dashboardille tullut "spotlight"-välilehteen ilmoitus: "Your GOLD subscription is about to expire Renew your gold now get 20% off or 400 points".

Kysymys kuuluu: Kuinka toi 400 pisteen saanti onnistuu?? Tossa lukee jotain että pitää aktivoida ostettu koodi, mutta miten se nyt sitten oikein onnistuu?? Siis tuskin ihan syöttämällä "redeem code"-kohtaan.?.?

Apua? Kiitos.
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Laitat värkit ja siinä kun lukee mitä se sisältää, pitäisi lukea 400 MS Pojoa.

Oho! En huomannut tossa kun painaa tota ilmotusta ja tulee ne kaks vaihtoehtoo että niitäkin voi vielä painaa. Oma moka :eek:.

Eli tuohon nyt sitten syötetään se koodi ja sillä pitäisi napsahtaa 400 pojoa tilille.
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Katsoin juuri Inceptionin, ja huomasin tässä monia ristiriitaisuuksia:

- Miksi uneksija ei voinut enää viimeisessä tehtävässä muokata unimaailmaa, vaikka aikaisemmin oli selvästi osoitettu, että tämä on mahdollista, vaikka kohde eli unitilan alitajunnallaan täyttäjä olisikin toinen kuin itse uneksija (katso: Cobbin ja Ariadnen harjoittelukohtaus)?
- Miten Eames onnistui uneksimaan käsiinsä kranaatinheittimen, ja miksi eivät sitten uneksineet saman tien vaikka tankkia, jolla olisivat musertaneet vastarinnan ensimmäisellä tasolla? Miksi eivät tehneet vastaavaa temppua alemmilla tasoilla?
- Koska Eames osoitti, että unessa voi muuttaa fyysistä olomuotoaan eli käsitystään itsestään, miksi ei esimerkiksi hintelä Arthur uneksinut itseään vaikkapa vähän väkevämmäksi, jotta vartijoiden piekseminen hotellikäytävässä olisi helpottunut? Missä ylipäätään tällaisen muokkauksen rajat sitten menevät?
- Koska Arthurin uni menetti painovoimansa pakettiauton pudotessa, miksi samaa ei tapahtunut myös Eamesin unelle?

Elokuvahan on erittäin päräyttävä ja inspiroiva, mutta tällaiset kysymykset nakertavat ikävästi vakuuttavuutta.

tämä linkki vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin:
http://kuvaton.com/search/index.php?find=inception.jpg&newsearch=1
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Näkeekö tän illan HJK - Dinamo Zagreb-matsia livenä mistään maksamatta?
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Olenko tyhmä tai jotain? Eikö tosiaan Nokian N8:ssa pysty muuttamaan kappeleiden tietoja soittimessa? On se mukaavaa kun on tuntematon kansiossa toista sataa kappaletta sekasin. 5800 tämä onnistu, niin miksei tässä? Raivostuttavaa...

Tarkennetaan nyt sen verran, että kyllä sellanen valikko löytyy, mutta miksei se anna kirjottaa niihin mitään?
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Miksi lokit "tähtäävät" paskantaessaan? Joko on osuttava ilmasta suoraan ihmiseen, tai on laskeuduttava veneen tai laiturin päälle. Miksei tarpeita voi tehdä vaikkapa mereen?
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

miks yöllä ei väsytä? vaan vasta silloin kun aurinko nousee?

Olet joutunut vampyyrin puremaksi.

Miksi lokit "tähtäävät" paskantaessaan? Joko on osuttava ilmasta suoraan ihmiseen, tai on laskeuduttava veneen tai laiturin päälle. Miksei tarpeita voi tehdä vaikkapa mereen?

Ettei mene tavarat hukkaan niin sanotusti. Ihan niinku ihminen pieressään, mikäli sitä ei ole kukaan kuulemassa ja haistamassa niin turhaa kaasuttelua oli.

Olen ajatellut asian niin, että kun lokeille ei anna ruokaa eikä muitakaan makupaloja, se on lokeilta hiljainen kosto ihmisille. Tosin Lakun väittämä voisi pitää paikkansa ihan yhtä hyvin.
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

PS3:lle hyvä ja edullinen ( voiko näytä sanoja edes käyttää yhdessä? ) Arcade stick olisi hakusessa. Mortal Kombat ei vaan kertakaikkiaan taitu padilla.. Apuva!
 
Ylös Bottom