Laatusarjat televisiossa ja muualla

shamaniac

Well-Known Member
Joulukuun 25 alkaa The Witcher: Blood Origin Netflixillä.
En ole yleensä mitenkään vastaan tai jaksa erityisemmin välittää tai olla kiinnostunut kun on erimaalaisia tai näköisiä ihmisiä roolitettu asioihin, joihin ei ehkä odottaisi, mutta tuosta Youtuben thumbnailista ei kyllä tule Witcher sitten mitenkään mieleen. Lähinnä tuli mieleen joku "hiipivä tiikeri, kyykyttelevä lohikäärme" vai mikä se leffa oli aikoinaan. Eli joku wuxia-leffa tulee tuosta (thumbnailista) mieleen. Traileria en jaksa katsoa koska en niitä nykyisin katso vaan haluan kokeoa leffat, sarjat ja pelit "neitseellisenä" :D

Mutta ei siinä, kiinnostaa kyllä silti. Pitää katsella kun on joskus taas Netflix-tilaus voimassa.
 

kopolanpoika

Well-Known Member
Nyt on surullista. Vaikka en miehen fani ikinä ollut niin monelle se ikonisin Batman on nyt poissa.

Just mietin mihin tän postaisin.

Itelle on kyllä aina ollut se the one and only batmanin ääninäyttelelijä, aina sieltä Batman Animated series (1992), arkham pelisarjan kautta viimeisimpiin julkaistuihin DC animaatioleffoihin.

RIP
 

rap

Well-Known Member
Laitetaan nyt tänne kun sarjojakin paljon sieltä tulee, eli Fox tv-kanava muuttuu 06.01.2023 Star Channel -kanavaksi.

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
All of us are Dead tuli katsottua loppuun.

Erittäin laadukas Korelainen zombi sarja. Näyttelijät toimii, toiminta on brutaalia ja menetyksiltä ei vältytä.

Ihan ei nouse Squid Gamesin tasolle mitä tulee korealaisiin sarjoihin. Vähän turhan pitkä oli nämä 12 tunnin mittaista jaksoa, välillä laahasi ja oli aika tylsä. Myöskin vähän turhan paljon ei niin kiinnostavia tapahtumia koulun ulkopuolella.

Suurin miinus oli kuitenkin tämä nemesis joka seuraa joukkiota. Oli niin ärsyttävä tyyppi etten kokenut häntä uhkana vaan lähinnä olo oli vain "taasko toi tyyppi tulee"

Silti jos Zombi sarjat maistuu niin suosittelen. 4/5
 

DestiZ

Well-Known Member
huomasimpa tuossa että, Yellowstonen 5 kausi on nyt vihdoin alkanut, ja olipahan taas laadukasta settiä, mitä avausjakso tarjosi tuttuun tapaan, kyllähän tuo sarja operoi ihan omalla tasollaan, kaikesta huokuu se laadukkuus, onneksi tätä herkkua löytyy myös toinen jakso, sarja on kyllä nyt jo omilla Best series of all time listoillani top5:ssa. Katsellaan nyt myös se toinen jakso :)
 

DestiZ

Well-Known Member
Onkos kukaan katsonut tätä vielä? itse ajattelin pilotin katsoa, sarja vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta ainakin idealtaan, imdb scorekin 8,2, perustuu muuten William Gibsonin kirjaan, sama kaveri joka on tehnyt semmoisen kirjan kun neuromancer :), joka on sitten taas ollut iso Influencer Cyberpunk 2077:lle :)

 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Onkos kukaan katsonut tätä vielä? itse ajattelin pilotin katsoa, sarja vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta ainakin idealtaan, imdb scorekin 8,2, perustuu muuten William Gibsonin kirjaan, sama kaveri joka on tehnyt semmoisen kirjan kun neuromancer :), joka on sitten taas ollut iso Influencer Cyberpunk 2077:lle :)


On ihan katsottava, mutta en jäänyt mitenkään koukkuun parin jakson jälkeen.
 

rap

Well-Known Member
Vaikka scifisarjat yleensä ovat mielenkiintoisia, niin tätä alkua pidemmälle ei jostain syystä mielenkiinto riittänyt. En varsinaisesti tiedä itsekään mikä tässä mättää, se jokin siitä vaan puuttui.
 

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Vahva sama. Parin jakson perusteella tylsää räimettä ja kliseisiä hahmoja. Maailmanrakennus on ihan hienoa tosin.
 

rap

Well-Known Member
Kaikki hyvä loppuu aikanaan, sanotaan. Niin myös päättyi 12 vuoden taival The Walking Dead sarjan parissa elävien kuolleiden kanssa. Kaikkien aikojen paras zombi sarja. Ei mikään ihme, että jenkeissä tätä näin kauan tehtiin. IMDB melkein miljoona arvostelua ja 8.1 arvosana.

Sarjan faneille näytettiin kyllä tylysti keskisormea, kun sarjan 16 viimeistä jaksoa siirrettiin maksumuurin taakse Disney+. Hyvin tehty sarja, pysyi mielenkiinto loppuun asti. Onneksi ensi vuonna olis tulossa minisarjaa ja jossain uutisessa oli, että Rick Grimes sais oman sarjan ensi vuonna myös. Näitä odotellessa.
 

pelle

Well-Known Member
Näytti olevan manifestin uusin kausi netflixissa.
Tiedänpähän mitä katson tänään.
 

DestiZ

Well-Known Member
onkos kukaan katsonut tätä vielä, tuli juuri 2 kausi ulos, itse en edes tiennyt tämmöisen sarjan olemassa olosta, mut oon kyllä tykänny, paljon viittauksia vanhoihin klassikoihin, ja kokoajan tulee jotain celebrity ja muuta läppää, 2 kaudella Keanu Reeves ja muuta kivaa, :D. vähä tulee mieleen futurama salaliittoteorioilla yhdistettynä populaarikulttuuriin.

ainiin ja meinashan ne tuhota myös suomen :D

 

DestiZ

Well-Known Member
Suomi viittauksista puheen ollen, ilmeisesti tää on legit, eli Nightwish soinut simpsoneiden uusimassa episodessa. aika häröä. jep legit oli tarkistin tuossa äskön kelaamalla episodea ja tommonen kohta Nightwishin biisillä, jaksosta löytyy. 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Tuli eilen saatua manifestin nelos kausi päätökseen ja tämä olisi kyllä saanut loppua jo kolmanteen kauteen sillä tässä on jo niin typeriä selityksiä eri asioille ettei mitään rajaa kun yritetään kaikki eri asiat saada muodostamaan joku kokonaisuus jotta saataisiin homma pakettiin.

Mä itseasiassa onnistuin löytämään aivan 100% aidon kuvan tämän kauden käsikirjoitus prosessista.

tumblr_o16n2kBlpX1ta3qyvo1_1280.jpg

Mutta eihän se sarja vielä tähän loppunut vaan kauden päätös oli vielä naurettavampi ja typerämpi mitä olisin ikinä voinut kuvitella ja nyt ollaan siirrytty siihen pisteeseen jossa seuraavan kauden haluaa nähdä vain sen takia, että näkee kuinka naurettavaksi homma vielä menee.

Wednesday sentään vaikuttaa kahden ekan jakson perusteella hyvältä vaikka mä vihaan sitä miltä Gomez ja Morticia näyttää.
 
Ylös Bottom