Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Laatusarjat televisiossa ja muualla

Täällä on toinen kierros menossa, edelleen maistuu erinomaisesti ja löytää yksityiskohtia jotka ehkä missasi ekalla kerralla. Perjantaina sitten finaali.

RDT_20220627_2307394974117740882550457.png
 
Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Viime ajat joutunut pettymään useampiin sarjoihin, olisikohan tämä seuraava bängeri mikä iskee kuin metrin halko?

No eikun katsomssn vaan. Itse olin aika epäileväinen ennenkuin aloin katsomaan. Mutta ensimmäisestä jaksosta lähtien ollut koukussa ja täyttä timangia edelleen.

Jos 80 luvun monsteri kauhu iskee niin tästä ei paljon parane.
 
Obi Wan katsottu kokonaisuudessaan ja kyllä tykkäsin. Jätetään kirjoittamatta mutta eräs uusinta joka päättyi odotetusti kruunasi koko sarjan, varsinkin kun katsoi miten vastapuolet reagoivat siihen.
 
Obi-Wan katsottu ja tykkäsin myöskin. Sarja on saanut melkolailla kritiikkiä huonosta käsikirjoituksesta ja paikoitellen se kyllä sitä olikin. Sarja oli mielestäni noin 50/50 kultaa ja kuraa. Se kulta oli kuitenkin niin laadukasta, että omalla kohdallani kääntää kokonaisuuden positiivisen puolelle. Varsinkin viimeiset jaksot pelastivat paljon. Ewan McGregor ja Hayden Christensen olivat erinomaisia ja heitä mielellään katsoisi näissä rooleissa enemmänkin.
 
Strange Things 4 kauden ensimmäiset 7 jaksoa katsottu uudestaan. Huomenna päätös. Ketkä 5 hahmoa haluat ehdottomasti nähdä vielä 5 kaudella jos huomenna tulee kuolemia?

Itse sanoisin että
Dustin
Steve
Max
Robyn
Eddie

On sellaiset jotka ehdottomasti täytyy olla. Muitakin loistavia on mutta noi on 5 parasta ehdottomasti.
 
Stranger Things 4 kauden 2 viimeistä jaksoa katsottu ja huhuh, se oli parempi kuin uskalsin odottaa. Tämä kausi kokonaisuudessaan nostaa sarjan ihan uudelle tasolle ja 5 kauden odotuksesta tulee äärettömän vaikeaa kun tietää miten eeppinen siitä tulee.

Iso kiitos Jamie Campbell Bowerille tehden Vecnasta yhden parhaista kauhu monstereista koskaan. Paskat housussa sai olla varsinkin vikassa jaksossa.

Musiikki esitys tällä kaudella oli niin loistava kuin osasi toivoa, kappale kiteyttää 80 luvun metallin aika hyvin.

5/5
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä oli huikea finaali 4. kaudelle. Nyt tuleekin pitkä odotus viimeiselle kaudelle, joka saattaa tulla vasta 2023.

Tässä linkki, jossa spoileria kaudelle 4 ja 5:
Ehkä tässä jaksaa vuoden odotella, kun jaksoi neloskauttakin odottaa sen kolme vuotta.

En tiedä, että missä vuodessa tuo esquiren kirjoittaja elää, mutta jos vitoskausi tulisi ensi vuonna, niin ei sitä silloin jouduta odottamaan "Vuosia" :D
 
Ehkä tässä jaksaa vuoden odotella, kun jaksoi neloskauttakin odottaa sen kolme vuotta.

En tiedä, että missä vuodessa tuo esquiren kirjoittaja elää, mutta jos vitoskausi tulisi ensi vuonna, niin ei sitä silloin jouduta odottamaan "Vuosia" :D

Joo mietin ihan samaa. En kyllä usko että se vielä ensi vuonna tulee, ellei sitä ole tehty jo hyvän matkaa.
 
Mare of Easttown katsottu. Oli hyvä. Elämän, sähköröökin ja kaljan makuinen. Tuntui että hahmot ovat oikeita ihmisiä. Päähahmokaan ei ole mikään maailman kovin Jack Bauerin ja Sherlokin yhdistelmä, vaan pieruverkkareissa aamupalaa syövä lähiömutsi. Synkkä, ja samalla kauhean inhimillinen. Huikean hyviä näyttelijäsuorituksia kautta linjan. Tuli myös Bosch: Legacy katseltua tuossa joku viikko sitten, mutta se taas jäi omissa kirjoissa "ihan ok" tasolle. Mutta tämän kanssa aletaan oleen mielestäni aika lähellä True Detectiven season 1 tasoa, vaikka onkin hyvin eri henkinen sarja.

Poliisisarjojen ystäville pakko katsoa.

9/10

Tosi hyvin oli mielestäni tehty miten about joka jaksossa paljastui jostain hahmosta joku asia jonka jälkeen oli et "aha! Toi on se murhaaja!", vain huomatakseen että metsään meni se(kin) päätelmä. 2 Vikaa jaksoa varsinkin kutkuttavia. Also Kate Winslet. En kestä. Se on liian kuuma, myös niissä pieruverkkareissa.
 
Etusivun juttu: näistä PlayStation-peleistä on tekeillä joko sarja tai elokuva. Tai ehkä kumpikin.


Better Call Saulin toinen puolisko alkoi muuten eilen. Oli aika kuumottava jakso taas jälleen kerran.
Oli. Saul on kyllä yksi paremmista asioista, mitä on tullut mistään palvelusta hetkeen. Tai en ainakaan muista pitkiin aikoihin olleeni yhtä innoissani muiden sarjojen uusien jaksojen tullessa katsottavaksi.
 


Siinä sitä sitten olisi! :), huhhuh! yks vuoden kovimmista sarjoista (odotetusti) tulossa :), aivan törkeen komean näköinen :), ekan kauden tekemiseen taisi mennäkin hurjat 365 miljoonaa ja se kyllä näkyy :)
 


Siinä sitä sitten olisi! :), huhhuh! yks vuoden kovimmista sarjoista (odotetusti) tulossa :), aivan törkeen komean näköinen :), ekan kauden tekemiseen taisi mennäkin hurjat 365 miljoonaa ja se kyllä näkyy :)


Lähes tuplasti kalliimpi kuin Elokuva trilogia ja huomattavasti kalliimpi kuin Stranger Things 4 kausi joka taisi olla yksi kalleimmista tähän mennessä.
 
Ylös Bottom