Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Laatusarjat televisiossa ja muualla

Toisaalta taas jos omia kaikkien aikojen suosikkisarjoja miettii, niin ei siellä taida olla joukossa mitään mikä ei olisi saanut kriitikoilta ainakin jonkin verran kehuja. Ja omat ylivoimaiset lempparit Twin Peaks ja the Wire on todella tylsiä valintoja, jos ei saisi fiilistellä kriitikoiden lellikkejä.

Toki sitten on varmasti paljon kriitikoiden kehumia sarjoja, joita en ole jaksanut / ehtinyt katsoa, enkä harkitsekaan katsovani.
Tottakai tämäkin on totta. Ja on se itsekin todettava, että nuo mainitsemasi kaksi suosikkisarjaasi ovat kyllä itsellenikin ehdottomasti kaikkien aikojen suosikkieni joukossa,
 
04.11.2022 alkaa Manifestin kausi 4


Menin klikkaamaan tuota linkkiä siinä toivossa jos siellä lukisi onko tuo nelos kausi sitten jo viimeinen, mutta sen sijaan silmiin osui heti nelos kauden ekan jakson kuvaus jonka eka lause sisälsi kohtuu ison spoilerin.
Ei tuo minua henk.koht. onneksi haittaa, mutta ihan vaan varoituksena jos ei ole kolmos kautta vielä katsonut.
 
Sain nyt muutaman kuukauden projektina olleen Bansheen katsottua. Olihan se aikamoinen. Ihan ekasta jaksosta jäi jo mieleen miten kaikki tuntui eskaloituvan aina ihan käsittämättömiin mittasuhteisiiin. Väkivaltaa oli runsaasti, ja sillä tunnuttiin usein mässäilevän. Alastomuutta löytyi myös. Usein oli fiilis että siellä on ohjaaja katsonut kellosta että "hei nyt ei oo hetkeen taas kukaan kävellyt tissit paljaana kameran edessä, joku tänne ja äkkiä!". Dialogi oli usein myös kornia, jopa myötähäpeää aiheuttavaa. Koko homma tuntui olevan jonkun 14-kesäisen Mountain Dew päissään kirjoittama väkivaltafantasia, jota on hiottu aina kun Gears of Warin pelaamiselta ja mikkiin kanssapelaajien haukkumiselta on joutanut. Pääosan esittäjän moniulotteinen kyky tulkita esilaisia tunteita oli myös kuin suoraan Eastwoodin pelikirjasta "hattu päässä tai ilman". Näyttelijälle voisi sopia hyvin joku ihan täysi psykopaatin rooli. KröhBoyskröh.

Ja nyt kun kaikki on sanottu, niin täytyy myöntää että pidin sarjasta ihan hemmetin paljon :D Ikinä ei kyllä tiennyt mitä odottaa, tylsää hetkeä ei ollut ja joku nätin näköinen mimmi tupsahti ruudulle nakuna vähän väliä. Suosittelen kaikille jotka etsii jotain älytöntä ja viihdyttävää aivot narikkaan-viihdettä. Itse en tiennyt edes premissiä, kun kelkkaan hyppäsin ja suosittelen samaa muillekin. Eka jakso kyllä kertoo tykkääkö tästä vai ei.
 
Alastomuutta löytyi myös. Usein oli fiilis että siellä on ohjaaja katsonut kellosta että "hei nyt ei oo hetkeen taas kukaan kävellyt tissit paljaana kameran edessä, joku tänne ja äkkiä!"

Heh, melkki 1:1 sanoilla kuvailin joskus Game of Thronesin tissien vilauttelua. Alkoi olemaan jo vähän raskastakin. Mutta ei siinä, kiitos vinkistä pitääpä tarkastaa, Ja tämä siis vissiin oli ainakin HBO MAXissa?
 
Heh, melkki 1:1 sanoilla kuvailin joskus Game of Thronesin tissien vilauttelua. Alkoi olemaan jo vähän raskastakin. Mutta ei siinä, kiitos vinkistä pitääpä tarkastaa, Ja tämä siis vissiin oli ainakin HBO MAXissa?
Juu. HBOsta löytyy. Ei mikään ihan uus sarja kyseessä, päättyi 2016.
 
Tänään tulee yksi vuoden mielenkiintoisimpia sarjauutuuksia eli Star Wars maailmaan sijoittuva Andor joka on esiosa rogue one leffalle.

Mielestäni Rogue One on varsin aliarvostettu leffa; tarina on erittäin vahva itsenäinen seikkailu ja traaginenkin, saattaa saada isomman Star Wars fanin kyyneliin (en minä mutta joku muu)

Jatkaa ehkä vähän sillä samalla trendillä joka on ollut jo hetken aikaa menossa leffa, peli ja sarjarintamalla, eli sijoittuu isompaan 'universumiin', mutta kuitenkin kaikki maailman perus tunnistettavat krumeluurit riisuttu pois. Tämä jatkaa myös Obiwanissa hetkittäin nähdyllä synkemmällä linjalla

Vähän muron arvioita
 
Viimeksi muokattu:
Cyberpunk anime.

Oli kyllä loistava kokonaisuus. Brutaali, täynnä loistavia hahmoja. Tarina oli erinomainen ja toiminta näyttävää. Ainoat miinukset tulee siitä että päähahmo ei ollut aluksi kauhean mielenkiintoinen ja tappoivat Rebeccan perkele. :D . Enkkudubbi oli myös loistava.

Hyvin tuo pelin tunnelman esille ja kaikki on tuttuakin tutumpaa.

4.5/5 ja ehdoton suositus vaikka anime ei normaalisti nappaa.
 
Tänään tulee yksi vuoden mielenkiintoisimpia sarjauutuuksia eli Star Wars maailmaan sijoittuva Andor joka on esiosa rogue one leffalle.

Mielestäni Rogue One on varsin aliarvostettu leffa; tarina on erittäin vahva itsenäinen seikkailu ja traaginenkin, saattaa saada isomman Star Wars fanin kyyneliin (en minä mutta joku muu)

Jatkaa ehkä vähän sillä samalla trendillä joka on ollut jo hetken aikaa menossa leffa, peli ja sarjarintamalla, eli sijoittuu isompaan 'universumiin', mutta kuitenkin kaikki maailman perus tunnistettavat krumeluurit riisuttu pois. Tämä jatkaa myös Obiwanissa hetkittäin nähdyllä synkemmällä linjalla

Vähän muron arvioita
Kolme jaksoa katsottu ja ihan lupaavalta vaikuttaa, Star Warsin vahvuushan on aina ollut pahiksissa, jotka uhkuu pelkoa pelkällä läsnäolollaan ja toistaiseki sarjan suurin heikkous on tuon pelon uhkan puute, koska ketään Sith Lordin tasoista uhkaa ei ole nähty, ainakaan toistaiseksi
 
Viimeksi muokattu:
Andor 1. jakso... ei tuosta oikein voi sanoa kuin että tylsä, pitkäpiimäinen, tapahtumaköyhä. Vähän näyttää että näissä venytetään jotenkin ensin elokuva ylipitkäksi ja jaetaan sitten 6,8,10? lyhyeen pätkään..
 
Cyberpunk Edgerunners katsottu ja olipahan mahtava sarja. Suosittelen vahvasti jos Cyberpunk yhtään kiinnostaa ja anime uppoaa. Mahtavat hahmot, tarina, ääninäyttely (japani, dubbauskin kuulemma hyvä) ja soundtrack. Sarjassa on myös paljon easter eggejä ja jokaisessa jaksossa osoittelin ruutua Leonardo DiCapriomaisesti tunnistettuani jonkun paikan/henkilön pelistä. Välillä tulee vastaan sarjoja/pelejä, jotka saa aikaan semmoiset feelssit, että niitä jää pohdiskelemaan vielä päivä/viikkoja jälkeenpäin. Tämä sarja oli sellainen. Tämä biisi, joka on myös pelistä tuttu, sai aivan uuden merkityksen sarjan jälkeen. (En suosittele lukemaan kommentteja, sillä saattaa sisältää spoilereita). Iso suositus!



Ensimmäinen jakso Andoria katsottu ja ei kyllä vielä herättänyt mielenkiintoa. En kuitenkaan ole huolestunut, sillä varmasti ihan tarkoituksella julkaistiin 3. jaksoa kerralla. Jos olisivat vain tämän julkaisseet ja viikon päästä seuraava jakso, niin luulenpa vastaanoton olleen huonompi. Pidin suuresti Rogue Onesta ja uskon kyllä tämän sarjan nousevan jaloilleen seuraavissa jaksoissa.
 
Viimeksi muokattu:
Sain nyt muutaman kuukauden projektina olleen Bansheen katsottua. Olihan se aikamoinen. Ihan ekasta jaksosta jäi jo mieleen miten kaikki tuntui eskaloituvan aina ihan käsittämättömiin mittasuhteisiiin.
Tämä sarja oli mennyt ihan ohi, mut tämähän on jäätävän kova . Jäin koukkuun heti.Tässä todella sattuu ja tapahtuu.

HotD tuorein jakso maistu myös paremmalta tällä viikolla.
 
She Hulk.. viimeisin jakso katsottuna (6.? ihan vaan sen takia että on niin lyhyitä nämä jaksot) Edelleenkin.. tylsää, huonosti kirjoitettua..ääh, tuntuu että vaikka kuin odottaisi niin mitään supersankari sarjaa tämä ei ole, enemmänkin "keski-ikäisen" naisen murehtimista elämän saralla. Saa jäädä nyt siihen tilaan että odotella loput jaksot ja vilkaista läpi sitten joskus.. en kyllä tiedä miksi, en voi suositella sarjaa millään.. joskus tulee vaan perustylsiä sarjoja kahlattua läpi vaikka jo aika alussa tietää että ei tästä mitää kostu.

Toisena sitten Star Trek: Strange New Worlds läpi.. noh, suunta parempaan Discoveryn jälkeen, enemmän vanhaan tyyliin "jokainen jakso itsenäinen".. pari jaksoa oli vähän epätyypillisiä star trekkiin juoneltaan, tuntumaltaan mutta semmosta 7/10 meininkiä.. vähennetään tuosta puolikas "setä esittää tätiä" lusikoinnista eli ihan ok 6.5/10 arvosana.

Jonkun maininnan kautta tuli myös alotettua Banshee.. 2 jaksoa vasta katsottu, saas nähdä kuin tarttuu.. ihan ok räimettä mutta päänäyttelijä on jotenkin outo lintu, en tykkää habituksesta.. tämähän on sama jantteri kuin Boys sarjassa se ..öö.. teräsmies.

Edit: Halo sarja tuli aloitettua.. haloa on tullut varsin vähän pelattua joten ihan tyhjältä pöydältä tämän kimppuun. 1. jaksohan oli ihan rautaa, hyvät munakkaat efektit ja muutenkin laatu teknisesti mainio! Pieni miinus master c:n näyttelijästä.. ei oikein huokunut karisma, vähän peruspentti..
 
Viimeksi muokattu:
itse vasta aloitin nyt viikonloppuna katsomaan House of Dragonsia, kun tykkään odotella nykyään sen 4-5 jaksoa ennenkö alan sarjaa katsomaan, koska tykkään katsella putkeen monta jaksoa kerrallaan, no joka tapauksessa tykkään kyllä sarjasta erittäin paljon, ainut mitä todellakin vihaan sarjan kohdalla jatkuva Time skippailu, että mennään monta vuotta eteenpäin hetkessä, no sain juuri katsottua 6 jakson, ja odotin sitä erittäin innolla erinomaisen 5 jakson jälkeen. ja täytyy sanoa että tietyn elementin takia 6 jakso oli kyllä itselleni valtava pettymys. avaan spoilerissa minkä takia.

Voi jumalauta taas time skip nyt hypättiin sitten 10 vuotta eteenpäin ja samalla suosikki hahmoni Rhyanara ja toinen suosikki Alicentin hahmojen näyttelijät vaihdettiin kokonaan. Varsinkin Rhyanara näyttelijän vaihdossa on niin iso kontrasti ettei tunnista enää koko hahmoa, Muutenkin se häiritsee että esim Sir Criston Cole ja isä King Viserys näyttelijät näyttävät juuri siltä että hahmot ei ole vanhentuneet päivääkään, joten ainakin Sir Criston Cole näyttelijäkin olisi pitänyt pistää kiertoon ettei rikota immersiota tuon time skipin takia koska itselläni se ainakin rikkoo immersiota.
 
Viimeksi muokattu:
Ja Halo läpi.. sehän oli pitkästä aikaa hyvä sarja! Toivottavasti tulee jatkoa! (en ole seurannut ao. sarjan uutisia)
 
Toisena sitten Star Trek: Strange New Worlds läpi.. vähennetään tuosta puolikas "setä esittää tätiä" lusikoinnista eli ihan ok 6.5/10 arvosana.
En nyt ota sen enempää tähän kantaa mutta miinusta siis siitä että vaikka ja mitä omituisia avaruusrotuja sisältävässä sarjassa on "setä esittämässä tätiä" :O
 
itse vasta aloitin nyt viikonloppuna katsomaan House of Dragonsia, kun tykkään odotella nykyään sen 4-5 jaksoa ennenkö alan sarjaa katsomaan, koska tykkään katsella putkeen monta jaksoa kerrallaan, no joka tapauksessa tykkään kyllä sarjasta erittäin paljon, ainut mitä todellakin vihaan sarjan kohdalla jatkuva Time skippailu, että mennään monta vuotta eteenpäin hetkessä, no sain juuri katsottua 6 jakson, ja odotin sitä erittäin innolla erinomaisen 5 jakson jälkeen. ja täytyy sanoa että tietyn elementin takia 6 jakso oli kyllä itselleni valtava pettymys. avaan spoilerissa minkä takia.

Voi jumalauta taas time skip nyt hypättiin sitten 10 vuotta eteenpäin ja samalla suosikki hahmoni Rhyanara ja toinen suosikki Alicentin hahmojen näyttelijät vaihdettiin kokonaan. Varsinkin Rhyanara näyttelijän vaihdossa on niin iso kontrasti ettei tunnista enää koko hahmoa, Muutenkin se häiritsee että esim Sir Criston Cole ja isä King Viserys näyttelijät näyttävät juuri siltä että hahmot ei ole vanhentuneet päivääkään, joten ainakin Sir Criston Cole näyttelijäkin olisi pitänyt pistää kiertoon ettei rikota immersiota tuon time skipin takia koska itselläni se ainakin rikkoo immersiota.
Samaa mieltä kyseisestä sarjasta. Menee aika sekaisin. Mä en ainakaan pysy kärryillä kuka on kuka varsinkaan kun en osaa noita vaikeita nimiä yhdistää henkilöön. 6 jaksoa sarja ollu iha jees, voishan tässä enemmänkin tapahtua.
 
Ylös Bottom