Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Lemmikit

Vastaus: Lemmikit

13-vuotias koira, Nalle nimeltään, asustaa tällä meidän kanssa. Nallen isä on Samojedi ja äitee on sekarotuinen (itsellä ei tarkempaa tietoa). Tosin kumpikaan ei taida enää maan päällä tallustella. :( Nallea ei koskaan uskoisi jo 13-vuotiaaksi, ainakaan jos lenkillä ollaan. Sen verran vauhdikasta on meno. Varsinkin talvella Nalle on kuin nuori poika. Sisälle tulee yöksi nukkumaan lenkkien jälkeen ja viihtyy kyllä muulloinkin sisällä sekä ulkona. Tavalliset murot ei tahdo Nallelle kelvata, ellei niissä ole kunnon kastikkeita mukana. Tykkää myös seurata muiden syömistä, jos vaikka välillä saisi palan juustoa. Kuulo taitaa ukolla olla jo vähän vanhenemaan päin, samoin kuin vasen silmäkin, mutta täysillä mennään silti. Siinähän se lyhykäisyydessään. Ja pari kuvaa tottakai mukaan:

mikethafifa-albums-muuta-picture6276-nalle_1.jpg
mikethafifa-albums-muuta-picture6277-nalle_2.jpg
mikethafifa-albums-muuta-picture6278-nalle_3.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Lemmikit

Jätkä ottaa sileen hieman rennommin tossa kuvassa :D.

Meiän elukat löytyy täältä
Dumbon studiokuvaNäytä liitetiedosto 3003

Cooni-urokset on kyllä komeita.

Mulla oli kaksi kissaa.
Nyt on yksi.
Pulla niminen neljä vuotias Maine Coon neito kuoli viime torstaina aamuyöstä kesken leikkimisen ilmeisesti verisuonen repeämiseen keuhkoissa.
Suru on suuri.

Onneksi jäi toi 8 vuotias Norjalainen metsäkissa auttamaan surutyössä.
 
Vastaus: Lemmikit

Multa löytyy todella rakas 10-vuotias labbis. Toivottavasti vielä monta vuotta, mutta eihän näistä koskaan tiedä.
 
Vastaus: Lemmikit

Paras ystävä Aatu-kissa kuoli tänään 2-vuotiaana vammoihin, jotka sai, kun auto tönäisi sitä 10 päivää sitten. Meille jäi onneksi 1-vuotias pikku veijari Aulis.
 
Vastaus: Lemmikit

5 koiraa. Isän luona 2 ja kotona 3. Kotona saksanseisoja ja 2 sekaroitusta ja isällä karkeakarvainen mäyräkoira ja saksanseisoja. Ikää löytyy jokaiselta seuraavaa, 1 ½v (täyttää toukokuussa 2), 1v, 3v (täyttää heinäkuussa 4), 5 (täyttää 6 elokuussa) ja 8-vuotias.
 
Vastaus: Lemmikit

jaa että lemmikkejä? Juu onhan noita, yksi koira chihu jaa sit ois aika monta käärmettä, liskoa yms. ja tietenkin hiiriä. Osa ihan kasvatukseen, lemmikeiks ja näyttelyyn ja tietenki muille elukoille safkaksi. Tosin naikkoseni harrastus tuo on.
 
Vastaus: Lemmikit

Meiltä löytyy kaksi ötökkää,

Chopin the cat 2,5v (Ragdoll)

Rei 11kk (Shiba)

Koiran kanssa ollut vähän haasteita, kun tuntuu maistuvan vähän kaikki ja kämppäkin saanut vähän osumaa. Katti sentään rauhottunu vähän, paitsi aamut on taas vaihteeksi yhtä helvettiä, kun kuudelta tullaan repimään sänkyä kappaleiksi.. Muuten ihan mukavia elukoita. :D


Yhteiskuva vielä veljeksistä:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Lemmikit

Itsellä on periaatteessa koira ja kissa, mutta ne ovat olleet vanhemmillani asumassa jo vuosia, kun vaimo on allerginen niille.
Ollaan tässä mietitty tovi et mikä olis sopiva lemmikki meille kun tuota allergisointia vaimolla on. Kilpikonna kävi mielessä kunnes löytyi niin paljon juttua salmonellasta, ettei ole järin hyvä elukka siis lapsiperheeseen.

Lopulta päädyttiin tähän pariskuntaan. Sopii aloittelijalle kun ovat jo iäkkäämpiä (10v) niin on aikuisten rutiinit ja tottuneet käsittelyyn jne. Ensi sunnuntaina saapuu siis meille vanha rouva Nala ja vanha herra Luukas:

Näytä liitetiedosto 10473
 
Vastaus: Lemmikit

Minulta löytyy kissa, joka rakastaa katsella, kun pelaan PS3:lla tai Xbox360:llä. (Se on jopa muutaman kerran ollut Pelaaja-lehden nettisivuilla uutisissa kiitos Paavin)

Hyvin koiramainen kissa se kyllä on: juoksee ovelle, kun ovikello soi, kaatuu lattialle ja odottaa että joku tulee rapsuttaan, "juttelee", nukkuu vieressä jne.

Eli joka tytön unelma! :D

Näytä liitetiedosto 10480
 
Vastaus: Lemmikit

Täältä löytyy kaksi mustaa maatiaiskissaa, toinen viitisen vuotta, toinen vuoden nuorempi. Nimiltään Mauri Anneli Servo (tyttö), sekä Kusti Butkus (poika), kavereiden kesken Servo ja Butku (kyllä, Rockyn koiran mukaan nimetty).

Näytä liitetiedosto 10570
Butkus on siitä jännä tapaus, että tykkää esimerkiksi läpsiä pihalla vesirapakoissa ja muutenkin on todella ihmisläheinen ja hellyydenkipeä tapaus. Änkeää aina nukkumaan päälaelle karvalakiksi. Lähes koiramainen.

Näytä liitetiedosto 10571
Servo on perheen neiti, ei suostu pissaamaan hiekkalootaan mikäli sanomalehteä ei ole tassujen alla, ja on aika säikky muutenkin. Silti tykkää kaikista.

Lisäksi huushollin uusin tulokas on 2,5-vuotias lapinporokoira-uros Touko.

Näytä liitetiedosto 10572
Touko on hiljainen (!) porokoira, joka ei ole koskaan haukkunut sisällä, tuhonnut yhtään mitään, eikä muutenkaan satuttanut kärpästäkään. Mukava harrastekoira, näyttelyissäkin käyty suht menestyksellisesti.


Näytä liitetiedosto 10573
Koko kolomikko tulee mainiosti keskenään toimeen, leikkivät yhdessä, nukkuvat yhdessä ja joka suhteessa aika ehania jokikinen.
 
Ylös Bottom