Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Lempipelisi Kuutiolla?

Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

Niinkin kliseinen täytyy olla, että vastaus kuuluu SSBM. Erityisesti sen moninpeliarvon takia.
Palkintosijoilla yltäisivät varmaan vielä Zeldan Legenda: Wind Waker, ja Super Mario Sunshine, ensimmäinen kolmedee-Marioni.
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

Ei mitään vaikeutta valita, Metroid Prime tietysti.

Selkeästi eniten tullut pelattua tuota cubella, moneen moneen kertaan läpi. Tuohon toi niin paljon lisäpeluuarvoa kaikki kivat sequence breaking-kikat. On tullut pelattua alusta loppuun ilman saveja yhteenmenoon (100% ~5h) ja savejen kanssa pikajuosten (100% ~3h). Ekaan pelikertaan menikin sitten reilut 30h, kun tutki rauhassa paikkoja. Ainoastaan low% on jäänyt vaiheeseen kun ei pysy hengissä ihan vihoviimeisessä matsissa ilman lisätankkia ja thermal visoria.

Kyllä tuon pariin aina silloin tällöin on tullut palattua tänäkin vuonna.

Metroid Prime > Metroid Prime 3 >>> Metroid Prime 2.
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

No senhän sanoo kriitikotkin että The Legend of Zelda: The Wind Waker.
Grafiikat on ihanat, samoin kaikki luolastot ja vastukset. Ainoat miinukset tulee siitä, että joutuu seilaamaan paljon ja kun keksii miten joku vastus mennään läpi, se on helppo >_< Tykkään erityisesti Linkin ilmeistä tässä Zeldassa, varsinkin kun vertaa muihin Zeldoihin :]
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

Se on joko Metroid Prime tai F-Zero GX en osaa valita F-Zero on kiristänyt hermoja ainakin useammin kun MP mutta silti se vain on niin hyvä :)
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

Ehdottomasti Super Smash Bros.Melee,niin kauan kuin mätkintäpelejä olen kannattanut.
Pleikalla Tekkenit,Nintendolla Smash Brosit,ja X-Boxilla Soul Caliburit(eihän Boxilla oikein ole tappelupelejä,joten annetaan Soul Caliburit 2 & 4 Boxille.:D)
Cuben paras peli,eittämättä Super Smash Bros.Melee.Ja siitä ei pääse yli,ali,eikä ympäri.
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

Resident evil 0,1,2,3 ja 4:nen.Eli koko sarja ehdottomasti.:p

Ressoista olen aina tykännyt eniten ja kuutiolla ne on täydessä loistossaan.Tosin wii vei kuution paikan,kun siinä on se cube yhteensopivuus.Nintendojahan molemmat.Wiillä sitten ressa umbrella chronicles myös.
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

The Legend of Zelda: Wind Waker, tämä peli on palauttanut minut monesti takaisin Cuben ääreen ja lisäksi se oli ensimmäinen Zelda jota pelasin. Mielestäni tämä on ehkä yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä. Wind Wakerin lisäksi Cubella ikimuistoisia hetkiä ovat tuottaneet Super Mario Sunshine, Metroid Prime, Luigi's Mansion ja Super Smash Bros Melee.
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

Nyt kyllä vihlaisi kun sarjan yksi osa Code Veronica jätetään mainitsematta. (vaikka se onkin saanut hylkiön maineen...)

menee vähän off-topiciksi, mutta mielestäni Veronica oli paljon parempi kuin RE 2 ja 3. Yllättävän vähälle huomiolle aikoinaan jäi. Zerossa oli myös jotain "parempaa fiilistä", ehkä sitten ainakin tuon kakkosen vain pelasi puhki tai liian samanlainen kuin ykkösosa...

Juu ja mielipide ei ole muuttunut sitten 2006, Tales Of Symphonia edelleen Cuben kuningaspeli :)
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

The Great Samu sanoi:
Skies of Arcadia Legends. Serves em right! Legenda pelien joukossa. Cuben paras RPG.
Ei saa kuitenkaan unohtaa Baten Kaitoksia, Meleetä, MGS:TTS:iä, LoZ: WW (TP:n omistan vain Wiille, joten en voi sitä tänne lisätä :() Metroideja eikä re4sta. Suorastaan säälittävää kun en enempää tähän hätään keksinyt... edit. F-Zero GX, F-Zero GX, F-Zero GX, kuinka saatoinkaan F-Zero GX:n unohtaa?
PS2 todella pwnasi edellisen sukupolven, samoin tulee PS3 tekemään (ainakin mitä peleihin tulee edit niin ainakin luulin...). Cubelle on vähän klassikkoja verrattaessa PS2:seen, jolle niitä löytyy enemmän kuin pystyy nimeämään.
Silti, Cube on konsolina vieläkin alltime ykkönen siis minun kirjoissani. (edit käsittäen vain edellisen sukupolven).

Perhana.
Paransin kirjoitusasua, jossain kauheassa hurmiossa kirjoitin. Mahtavaa. En osaa kirjoittaa.
editoinkin, mutta siis on todella outoa että onnistuin jättämään F-Zero GX:n pois listaltani.
F-Zero GX on suosikkipelini siinä missä muutkin pelit, joista unohdin ainakin Eternal Darknessin ja Viewtiful Joen.

Skies of Arcadia Legends tulee kuitenkin vielä ykkösenä. Ikuisesti.

APILAS sanoi:
Veronica oli paljon parempi kuin RE 2 ja 3.
Ei varmaan ole, ehkä parempi kuin re3, mutta 2:sta ei noin vain ylitetä. Code Veronicaa pidetään syyttä sarjan äpärälapsena. Hyvä peli se on.

Nolla myös, vitosesta ei vielä osaa sanoa kuin pahaa. Kun on läpäissyt neljännen osan neljällä alustalla, yhteensä ehkä 20 kertaa, huomaa kuinka paljon viides osa muistuttaa neljättä. Niin hyvässä kuin pahassakin, enemmän kuitenkin pahassa, tai ei pahassa, mutta siinä missä sen pitäisi olla tuore, se tuntuu vanhalta, miksei Fallout 3 pystynyt samaan? Olisinko tyytyväinen jos re5 olisi tehnyt Fallout 3:set?

Siinä missä on pelkuruutta ja uhkarohkeutta, kulkee myös se kultainen keskitie, jota eivät esimerkkitapaukseni löytäneet, toisella tapaa tietenkin. Tajuatte kuitenkin pointtini, toivottavasti. Sitä ihan että siinä missä ei saa olla ahne tai vaikka pihi, ei myöskään saa olla liian antelias tai tuhlaavainen, kettu, esimerkit ei pelitä.

Että pistää pelit välillä vihaksi. Grrrrr :mad: Fallout 3 I haet juu. re5 I hope I don't haet juu.

tl;dr

Vedin offtopicin entistä kauemmaksi, mahtavaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

No Resident Evil Remake nousee ehdottomasti ylitse muiden omalla listalla! Se fiilis kun ekan kerran astui uudistettuun kartanoon.... huoh... sitä tunnelmaa pystyy veitsellä leikkaamaan ja levittämään leivän päälle ja aina maistuu
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

Metroid prime, wind waker, paper mario:thounsand year door, resident evil 4, Super smash bros melee, ikaruga on selkeä top6. parasta noista ei saa kuin arpomalla.

Vähän ohi aiheen pitää kysyä että mitä hienoa ja ihmeellistä tuossa F-zero GX:ssä on?
Hankin pelin jossain vaiheessa käytettynä kaikkien ylitsevuotavien kehujen takia
mitä netti on pullollaan, mutta ei kyllä sytyttänyt. Pitäiskö ylivoimainen vaikeustaso
olla se "juttu" tossa pelissä? En muistaakseni päässyt edes ekaa harjoituskisaa tms. läpi.

Kertokaas ansaitseeko tuo vielä toisen mahdollisuuden?
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

paperi marion kuutio osa on kyllä ihan huippu ja gc:n mario kart on kanssakin parhain versio. ja ehdottomasti pitää mainita Finaali Fantsian Kristalli on semmonen mistä tykkään mutta ehdottomasti parhain on Mario Party 6 :D
 
Vastaus: Lempipelisi Kuutiolla?

Extreme g3 racingiä tuli tahkottua aikoinaan paljon. Lisäksi King Kong oli viimeinen mitä antaumuksella pelasin.
 
Ylös Bottom