Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Live Arcade

Vastaus: Live Arcade

Ubisoftilla aleviikko XBLA:ssa. Aika heikko tarjonta itselleni, mutta 400 MS pisteen Outland pitää koeajaa viimein.
 
Vastaus: Live Arcade

Liven joulutarjoukset pyörähti käyntiin. Bastion päivätarjouksena -50%. Ja tammi kuulle asti tarjouksessa mm. Insanely Twisted Shadow Planet ja Bloodrayne Betrayal.

Major Nelson kertoo tarkemmin.

Mainitut nimikkeet lähti saman tien poistoon.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Live Arcade

Olenko minä vain jotenkin sokea vai eiko uusi Xboxin UI vaan näytä/mainosta näitä tarjouksia (kuten vaikkapa tänään alkanut "12 joulutarjousta" + joulun muut erikoistarjoukset) mitenkään? Viikon diili sentään näkyy omana laatikkonaan UI:ssa, muut tarjoukset täytyy tietää, että osaa käydä poimimassa. Hölmön hommaa ... vanhassa ainakin mulla täällä UK:ssa näkyi erikoistarjoukset (useimmiten) omana kohtanaan UI:n kuvakkeissa.
 
Vastaus: Live Arcade

Olenko minä vain jotenkin sokea vai eiko uusi Xboxin UI vaan näytä/mainosta näitä tarjouksia

Joitain tarjouksia saattaa näkyä alalehdillä siinä vaihtuvassa mainosruudussa, ts. kun odottelet riittävän kauan niin saatat nähdä parin sekunnin väläyksen tarjouksesta. Odottelemalla kärsivällisesti uutta kierrosta saatat sitten nähdä tarjouksen ihan kunnollakin, jos ehdit painaa nappia oikealla hetkellä oikea ruutu valittuna...

Kaikkia tarjouksia ei valitettavasti näy siinäkään. Joillekin tarjouksille saattaa olla jollain alasivulla piilotettuna myös ihan oma loota, tyyliin vastoittaiset ubisoftin tarjoukset. Surkeaksihan tuo selailu on kieltämättä mennyt. Jotkut kuulemma kuitenkin tuosta uudestakin systeemistä tykkäävät, ja ovat jopa täälläkin kehuneet...
 
TkHX: Niitä keskellä olevia mainoksia voi selata myös omaan vapaaseen tahtiin oikealla tatilla. :)
 
Vastaus: Live Arcade

Tuo olikin uusi tieto, eipä tuota pahemmin ole missään kerrottu. Kuinkahan moni on sen keksinyt?

Itselleni tuli ensimmäisenä yrityksenä mieleen painella sitä advertisement -ruutua oikeassa alakulmassa, mutta siitähän puolestaan ei tunnu tapahtuvan yhtään mitään. Mikä lienee koriste.

EDIT: vastauksena omaan ihmettelyyni; ilmeisesti niissä advertising -ruuduissa pyörii jenkeissä ihan oikeita mainoksia televisiotyyliin. Täällä päin maailmaa sellaisia ei vielä ole (eikä toivottavasti tulekaan nettikaistaa syömään), joten ruutu on sitten jätetty "koristeeksi". Muuta selitystä en keksi.
 
Vastaus: Live Arcade

Mie olen kanssa ihmetellyt tätä samaa, että kun netistä tulee lueskeltua jos jonkinlaisista kampanjoista, mutta niitä ei tunnu löytyvän boxilla selaillen mistään. Nytkään en onnistu löytämään mitään mainintaa näistä 12 vrk alennuksista. Onko tää miun kyvyttömyyttä vai eikö sieltä oikeasti löydy minkäänlaisia mainoksia alennuksiin?

Bastion ostettu ja ladattu täälläkin :) Pelaamattomien pelien pino sen kuin kasvaa...
 
Vastaus: Live Arcade

Olenko minä vain jotenkin sokea vai eiko uusi Xboxin UI vaan näytä/mainosta näitä tarjouksia (kuten vaikkapa tänään alkanut "12 joulutarjousta" + joulun muut erikoistarjoukset) mitenkään?

Eurodashboard ei tunnu tekevän näiden tarjousten näkyvyyden eteen yhtään mitään. Jenkkidashboardilla nuo on hyvinkin näkyvästi esillä, viikottaistarjoukset yms. Jotenkin pitäisi saada riittävästi noottia MS:n europuolelle että homma kuntoon.
 
Vastaus: Live Arcade

Eurodashboard ei tunnu tekevän näiden tarjousten näkyvyyden eteen yhtään mitään. Jenkkidashboardilla nuo on hyvinkin näkyvästi esillä, viikottaistarjoukset yms. Jotenkin pitäisi saada riittävästi noottia MS:n europuolelle että homma kuntoon.

Euroopassakin on tuo Deal of the Week -laatikko Games-välilehdellä, mutta muuten kyllä jää juuri näiden erikoiskampanjoiden mainostus hävyttömän vähälle. Yleensäkin tuo uusi käyttöliittymä tuntuu tekevän sen sisällön löytämisestä lähinnä vaikeampaa.
 
Vastaus: Live Arcade

Euroopassakin on tuo Deal of the Week -laatikko Games-välilehdellä, mutta muuten kyllä jää juuri näiden erikoiskampanjoiden mainostus hävyttömän vähälle. Yleensäkin tuo uusi käyttöliittymä tuntuu tekevän sen sisällön löytämisestä lähinnä vaikeampaa.

Juu, tuo Deal of the week näkyy kyllä, sanoin vähän huonosti kun tuo 12 päivien tarjouksien näkymättömyys aiheutti ärsytystä. Se kun on jenkkilässä varsin näkyvästi esillä siinä Games osion kiertävässä keskiruudussa, täällä se loistaa poissaolollaan.

Nyt kun tuota rapakon toispuoleista katselee tarkemmin niin sieltähän löytyy myös tuolta tarjous-osiosta (jonka osa viikon tarjous on) myös 'Recently reduced' osio jossa ilmeisesti on noita pysyvästi halventuneita.
 
Vastaus: Live Arcade

Puhuin tuossa hiukan aikaisemmin palturia - vaikka UK:ssa asustan, on minulla normitunnuksellani Euro-dashboard (jonka siis loin aikanaan Suomessa). Euro-dashboardissa ei siis näy joulunajan tarjouksista mitään mainintaa. Toinen tunnukseni on UK dashboardilla, siinä on sentään melko näkyvästi linkki tarjouksiin, muttei yhtä selvä (tai laaja valikoima) kuin USA-dashboardissa (jossa oli linkkejä jopa puhelinpelialekampanjaan). Jopa japsitunnuksellani näkyy tarjouslinkki heti avattaessa dashboard. Siellä sisältö on tosin suppeampi ja viikon tarjous näytti olevan Half-a-minute Hero 800msp.

Harmi kun kaikki pojot on Euro-tunnuksella. ÙSA-, japsi- ja UK-tunnuksia en muista tarkkailla jatkuvasti ellei euro-kaupan tuotteissa ole ongelmia (nitä ei aina voi UK:ssa ostaa/ladata). Ei haittaisi, vaikka joku jaksaisi tuosta euro-dashboardistakin välittää ja lisäillä sisältöä. Kaikin puolin koko dashboardin sisältömäärä on paljon USA- ja jopa UK- dashboardia suppeampaa. Onkohan isoilla markkinoilla (Ranska, Italia, Espanja) omat lokalisoidut versiot ja tämä "euro"-malli on vain jämämaiden - kuten Suomi, Kazakhstan, Vatikaani ja San Marino - käytössä?
 
Vastaus: Live Arcade

Seuraavina päivinä (ehkä) tälläistä tavaraa tarjouksessa livessä jos jostakin vuotanut lista pitää paikkaansa:
25/12/2011: Fruit Ninja Kinect
26/12/2011: Forza Motorsport 4 content (including Season Pass, avatar items)
27/12/2011: Reach Halo content (including GonD, packs, avatar items, etc.)
28/12/2011: Sonic content
29/12/2011: Red Dead Redemption content
30/12/2011: Gears of War 3 content (including Season Pass Add-ons and avatar items)
31/12/2011: Call of Duty content

Oli tämä vuotanut lista pitänyt paikkaansa ainakin aaton Street Fighter 3 tarjouksen osalta. Toivottavasti ainakin GOW 3:n dlc:t olisivat tarjouksessa.
 
Vastaus: Live Arcade

On kyllä surkea Countdown to 2012.
Noi Kinect pelitarjoukset olis pitäny olla yhtenä päivänä, eri pelien DLC ja Season Pass tarjoukset yhtenä, ja siten loput 10 päivää olis Arcade ja Games on Demand -tarjouksia.
Olisin esim. halunnut nähdä Resident Evil 4:n tarjouksessa ja jotain sellaisia Arcade pelejä jotka ei vielä kertakaan ole tarjouksessa ollu.

Nyt kyllä taisi säästyi tähän Countdowniin varatut 10 000p + risat, ainoastaan Bastionin ostin.
Viime vuonna oli muistaakseni päinvastainen ongelma, ei taas meinannu pisteet riittää.
 
Vastaus: Live Arcade

Saas nähdä pistävätkö Sonic CD:n saman tien näin parin viikon päästä julkaisusta tarjoukseen tuon Sonic-alen yhteydessä... Ei sillä, eipä tuo normaalihintakaan (400 pistettä) nyt mikään mahdoton ole.
 
Vastaus: Live Arcade

Jokos joku on pelaillut Hauntia Kinectillä? Onko mistään kotoisin ja erityisesti; onko ostamisen arvoinen?
 
Vastaus: Live Arcade

Kuka muistaa Jet Set Radion? Psykedeelinen rullailu saapuu konsoleiden latauspalveluihin kesällä: Jet Set Radio saa teräväpiirtokäsittelyn - Uutiset - XboxFIN

[video=youtube;ih2BoI0BH_Q]http://www.youtube.com/watch?v=ih2BoI0BH_Q[/video]

En ole alkuperäistä Jet Settiä koskaan pelannut, mutta muutama vuosi myöhemmin julkaistu Jet Set Radio Future oli aikoinaan ihan loistava. Aika hyvä meininki tuntuu traikussa olevan, vaikka ulkoasu hieman kulmikas onkin.
 
Vastaus: Live Arcade

Alkuperäinen maistui aikoinaan todella makialle. Löytyy edelleen tuosta DC-pelien kokoelmasta, mutta muutamaan vuoteen ei ole tullut enää tyypattua. Sopivaan hintaan tämmöinen HD-versio voi olla ihan houkuttelevaa materiaalia latauspalveluun. Mielenkiinnolla jään ainakin itse odottelemaan.
 
Vastaus: Live Arcade

Jet Set Radio on taas yksi Segan klassikkokäännös, joka on äärimmäisen helppo munata. Täytyy toivoa, että Sega onnistuu tällä kertaa. Pahin moka olisi alkuperäisten lisensioitujen kappaleiden korvaaminen jollakin hirvittävällä rimputuksella.
 
Ylös Bottom