Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Madden NFL 10 [PS3]

Vastaus: Madden NFL 10 [PS3 Hype]

No nyt se tuli ja aika herkulliselta vaikuttaa! Käytättekö very slow, normal vai mitä nopeutta? Itselläni tuo normal tuntuu ehkä parhaimmalta tähän mennessä 2 ottelun jälkeen.
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3 Hype]

Kyllä se tuo slow on kuitenkin. Ja tuo Tanelin linkki pitää sisällään kieltämättä erittäin toimivat sliderit, itse tosin pudotin hieman qrt pituutta 10 minuuttiin.

Vielä ei ole tekoäly viilannut linssiin 09 tapaan, ainakaan en ole huomannut.
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3 Hype]

Kokeilinpa sitten nettipeliäkin äsken. Ja eivät ole vieläkään saaneet korjattua lagista pelin valintaa.. Se oli laginen myös 08:ssa. Myös potkut ovat hieman vaikeita tuolla lagilla. Muutoin lagi ei haitannut ihan niin paljoa.

Lagi varmasti johtui kyllä siitä, että vastustaja oli todennäköisesti rapakon takaa. Ja tietysti peli on lyhyt - varsinkin jos pelaa ranked pelin. Ja juoksupeli tuntui todella vaikealta - melkein aina oli heti joku puolustaja niskassa eikä saanut mitään aikaiseksi. Tosin se saattaa vaikuttaa asiaan, että vastassa oli Steelers. :D No voitin kuitenkin murhaavan tehokkaan syöttöpelin ansiosta vastustajan luovutukseen kolmannen neljänneksen jälkeen kun tilanne oli 21-0. :cool:
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3 Hype]

Ensivaikutelma tuntus ihan hyvältä, mutta mikä ***** idea tuossa harjoittelu tms. modessa on!?!?!?!? Siis tuohan on tehty näyttämään joltain 80- luvun futuristiselta avaruus-seikkailulta. Ensin luulin että kyseessä on jokin bugi tms. ja käynnistin pelin uudestaan mutta ei.
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3 Hype]

EA:n tekninen tuki palvelee 1.9. alkaen myös halvemmalla puhelinmaksulla suomenkielisiä asiakkaita, joilla on peleihin liittyviä ongelmia.

EA:n tekninen tuki

ps. yhä online franshise koodia odotellessa, laitoin juuri viestiä tuonne Suomen tukipalveluun.


btw Peli on aivan MAHTAVA, mennyt monta askelta eteenpäin viime vuoden kausipäivityksestä.
Fudis tuntuu nyt jo fudikselta. Oman tilasin play.comista, ei online koodia mukana.
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3 Hype]

Tulipas tällainen teoria vastaan foorumeilla, jonka pitäisi tuottaa aika mukavia pelejä. :)

Eli lyhykäisyydessään se menee näin:

Vaikeustasoksi Pro (tällöin tietokone ei vielä huijaa ja pelaajan joukkue pelaa realistisesti)

Kaikki CPU-sliderit arvoon 100 (tämä taas takaa sen, että tietokone pelaa myös hyvin)

Monet pelaajat kertoivat, että tällöin pelit muuttuivat mielenkiintoisiksi, eikä CPU enää huijaa.

Tosin tietokoneen juoksupeli saattaa mennä tämän myötä liian huonoksi.

JOS haluaa kokeilla tämän lisäksi variaatioita tästä vaikeustasosta, niin kannattaa kokeilla seuraavia muutoksia:

* Vaikeustasoksi All-Pro tai sitten MySkill-tasot nostetaan 6-7-tasoille, jolloin peli on aavistuksen vaikeampi kuin pro.

* Speed threshold (vai mikähän se oli) nostetaan 75:een, jolloin pelaajien erot tasoittuvat hieman.

Pitää itselläni huomenna kokeilla tuota originaaliversiota. Jos muut tästä nyt kiinnostuivat ja näitä kokeilevat, niin käyttökokemuksia tänne kiitos. ;)

Ja lähdelinkki:

The famous Versuz2 sliders (along with some speed threshold theory) - Operation Sports Forums
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3 Hype]

Käsi ihan hajalla ku on tullu hakattua nyrkillä seinään Manning Does It Again -Momentin ansiosta. Nyt oon kaks kertaa putkeen päässy kolmen pisteen päässä redzonelle ja kaks kertaa on Texans napannu intterin. Ohjain oli jo lentämässä seinään, mutta hillitsin itseni ja löin seinään. Nyt on käsi kipeenä :mad:

EDIT: Tossa yhdeksän aikaan tuli tää momentti vedettyä läpi, eikä käsikään ole enää kipeä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3 Hype]

Tänään latasin päivityksen, joka toi tämän maksullisen AFL Legacy moden AFL:n 50v juhlien kunniaksi. Toivottavasti tulee packi ladattavaksi myös vanhalle mantereelle, koska netistä löytyneiden trailereiden perusteella hauskalta näyttää!
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3 Hype]

No minkälaisia tuntemuksia on uusin Madden herättänyt teissä? Itsellä jo jokunen peli takana ja "asioita" on taas noussut mieleen...



Omasta mielestä viime vuodesta ollaan menty eteenpäin, mutta mutta... Eihän tämä vieläkään kovin vakuuttavaa ole. Fysiikkamallinnus on mennyt eteenpäin ja homma alkaa tuntua jo edes etäisesti oikealta touhulta.

Ehkä eniten ärsyttää se fakta, ettei EA ole saanut vieläkään pelimoottoria riittävän tarkaksi. Jo NFL 2K5:ssä rissut osasivat hiippailla varpaillaan sivurajan tuntumassa. Vieläpä jopa niin, että pelaajakin pystyi tulkitsemaan oliko se koppi vai ei. EA:lla voi edelleen heittää kolikkoa, koska rissun varpaan on milloin missäkin, monesti jopa ilmassa vaikka tuomitaankin kopiksi.

Pelimoottori on myös yllättävänkin nykivä. Välillä rissu ilmeisesti teleporttaa itsensä puoli askelta eteenpäin, jotta saa pallon hyppysiinsä. Välillä myös pallo saattaa mennä rissun läpi suoraan kornerin kätösiin, joka luonnollisesti palauttaa sen pohjiin. LBt napsii myös inttereitä vähän turhankin hanakasti. Myös uuden päivityksen myötä olen havainnut ihme nykimistä pelaajilla, kun käyttää sprinttiä.

Muutoin tapahtumat kentällä ovat ihan ok. Tämän vuoden slidereillä homman saa säädettyä itselleen sopivaksi. Statsit on hyvin aidon oloiset, lukuunottamatta taklausten määrää. Tuntuu, että koneellä lasketaan kokonaistaklausten määrää ja itsellä vähennetään avustetut taklaukset.

Franchise on edelleen pintapuolista kuraa. Se aika mikä panostettiin kuivan viikkoshown tekemiseen, olisi voitu laittaa johonkin vähän fiksumpaan. Tämä viikkoshow toteutettiin NCAA:ssa paljon paremmin, puhumattakaan siitä ikivanhasta 2K5:stä. Talouden seuraaminen tai siihen vaikuttaminen on onnetonta. Jo pelkän salarycap tilanteen arvioiminen tuottaa tuskaa, kun pelissä on tämänkin suhteen omat sääntönsä, eikä tilannetta esitetä kuin kuluvan kauden osalta.

Drafti ja henkilöstön värvääminen ovat edelleen pintapuolisia raapaisuja. Ja täytyy sanoa, että vapaatagentit ja tulokkaat ovat tänä vuonna erityisen ahneita. Tosin ainoastaan, jos ihmisen hallitsema organisaatio yrittää värvätä. CPU saa samat kaveri vuoden minimi soppareilla.



Noh, näillä mennään kun muutakaan ei ole tarjolla ja siltä onhan tämä kuitenkin parasta jefua nykyisellä konsolisukupolvella.
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3]

Aika paljolti yhdyn Tuomon kommenttiin. Erityisesti franchise managerointia pitäisi syventää reilusti.
Myöskin tuo pelimoottori tai mikälie siihen pelaajien "liukumiseen" vaikuttaakin olisi jo aika saada kuntoon. Pelaajat, varsinkin cpu:n puolustuksen linjamiehet liukuvat bitzatessaan ottamatta askeltakaan pari jaardia sackittamaan qb:n.

Niin ja se ärsyttää edelleen kun ottelu on tiukoilla neljännen quaterin lopussa, johdat parilla pisteellä ja cpu hyökkää. Taktiikkaa valitessa näkyy että cpu:lla on esim. 2wr, mutta kun päästään kenttä näkymään niin sinne onkin tupsahtanut 4wr:ää, puolusta sitä sitten. Audiblea rämpytät mutta eipä paljon auta kun on hieman väärän moisia pelaajia puolustamassa vikkeliä rissuja.

Muuten erittäin hyvää futista, ilman cpu slidereitä en ostaisi.
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3]

Onko muilla ollut ongelmia pelin kaatuilun kanssa? Alkaa pikkuhiljaa nyppimään kun Franchise-modessa eräs ottelu kaatuu aina puoliaika shown aikana. Seitsemäs kerta riitti sitten ja simuloin suosiolla sen. Sanotaan vielä, että New Orleans Saints tuli aika tutuksi vastustaksi.

Jos on ollut ongelmia saman ongelman kanssa, niin kertokaa oletteko löytäneet ratkaisua tähän ongelmaan. Ei ollut eka matsi jossa olisi kaatunut mutta sitäkin tapahtui tosi harvoin ja aikaisemmin on kaatumisen jälkeen voinut pelata ottelun muita mutkitta uudestaan. Kiitoksia jo etukäteen neuvoista.
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3]

Toinen päivitys PS3-versioon julkaistu ainakin jossakin maailmankolkassa. Changelog näppärästi tuossa alla.
* Improvements in covering of the flats
* Improved pursuit angles
* CPU takes sacks more often instead of the last second throws while getting hit
* Worked on eliminating various exploits such as with the RB Direct Snap
* Fixing of problems caused by first patch such as black squares for numbers on some helmets
* Addition of Seahawks alternate uniforms
* Tribute sticker for Steve McNair added to Titans helmets
* Tribute sticker for Defensive Coordinator Jim Johnson added to Eagles helmets
* Doubled the length of replays
* Increased frequency of auto-replays especially after touchdowns
* Reduced the number of times the chain-gang measurement scene occurs
* Extended time in post-play to allow those scenes to fully play out
* Stats tuned for franchise mode
* Decreased chances of injury for players with high injury ratings
* Included each player’s draft info to be viewable in franchise
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3]

Kappas vaan, päivitys. Uskaltaisikohan maddenin taas pitkästä aikaa laittaa koneeseen, en ole varma olenko vielä toipunut edellisestä maddenin aiheuttamasta hermoromahduksesta.

Pari mieleistäni hyvää uudistusta

* CPU takes sacks more often instead of the last second throws while getting hit
* Improvements in covering of the flats
* Increased frequency of auto-replays especially after touchdowns
 
Vastaus: Madden NFL 10 [PS3]

Tuli taas madden fiilis päälle, ja on tullu viikonloppuna pelailtua franchisea Big Bluella. Pientä hilpeyttä herätti, se kun pääsi super bowliin, ja Justin Tuck ja Osi Umeniyora kaatavat valmentajan päälle tyhjästä gatoradetynnyristä juuri ja juuri lasillisen sinistä gatoradea. Edes vaatteet eivät kastuneet. :eek: Ihan hyvä yritys, mutta oisi sitä mehua voinu enemmänkin animoida, varsinkin kun yleensä on tapana ottaa se täysin tynnyri jossa on vielä mahdollisimman paljon jäitä ;)

Ja nyt: Superbowl XLIV!
 
Ylös Bottom