Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Madden Wii

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Cubase
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Cubase

KonsoliFIN Alumni
Electronic Arts ilmoitti seuraavan Maddenin ilmestyvän myös Wiille. Rantautumisesta uudelle alustalle erikoisen tekee pelin kehityksestä vastaava Burnaby-studio, jonka tehtävä painottuu uudenlaisen ohjaimen hyödyntämiseen.

Liikkeentunnistinta käyttävä ohjaustekniikka vie pelikokemuksen äärimmilleen: heitot, potkut ja eteneminen saavat uuden merkityksen pelatessa Maddenia Wiillä, koska kaikki tapahtuu oikeita elkeitä matkien.

Lisätietoa saadaan luultavasti E3-messuilta.


No huhhuh. Revolution tai nykyään Wii kuulostaa päivä päivältä mielenkiintoisemmalta. :)
 
Vastaus: Madden Wii

Ei nuo Maddenit ole koskaan oikein iskenyt, mutta rupesi nyt jo huvittamaan ajatus siitä, että pelien nimet voi olla muodossa "(nimi) Wii".

Hyvä vaan, että Nintendo saa rakkautta kolmannen osapuolen kehittäjiltä tuolla tavalla. Esimerkiksi Cubella oli vain huonommat versiot kilpailijoiden alustoilla julkaistuista peleistä.
 
Vastaus: Madden Wii

Eikös tämän pitänyt tulla julkaisussa myyntiin? Muutamassa kaupassa kävin mutta ei näkynyt, eikä nettikauppojenkaan listoilla ollut. IGN:n arvostelu vakuutti, ohjaus kuulosti todella toimivalta ja tämä voisi olla mahtavaa moninpelimatskua, vaikka jenkkifutis ei lajina nyt hirveästi kiinnostakaan.
 
Vastaus: Madden Wii

Onkos täällä peli-ihmisiä jotka ovat maddenin superstars-moodia pelanneet?Konsolilla ei ole väliä. Kuinka siinä saa peliaikaa vai kannattaako ihan suosiolla simuloida parin ensimmäisen kauden pelit?

Nimim. vilttiketjussa.
 
Vastaus: Madden Wii

Jooseppi sanoi:
Onkos täällä peli-ihmisiä jotka ovat maddenin superstars-moodia pelanneet?Konsolilla ei ole väliä. Kuinka siinä saa peliaikaa vai kannattaako ihan suosiolla simuloida parin ensimmäisen kauden pelit?

Nimim. vilttiketjussa.
Itse pyörittelin random-nappia hahmonluonnissa sen verran, että sai kunnollisen keskushyökkääjän (RB). Alusta lähtien on tullut ihan kivasti peliaikaa, ja vaihdoin muutaman matsin jälkeen vaikeammalle vaikeustasolle, jotta peliin sai lisää mielenkiintoa.
 
Vastaus: Madden Wii

Superstar Mode on ihan älyttömän hyvä ainakin mun makuun. Saisivat tuoda saman myös NBA-versioon!

Hyvät statit tuovat peliaikaa. Tärkein asia on mun käsityksen mukaan vanhemmat. Helpoiten saa hyvät statsit ilmaiseksi, jos pyörittää jonkin aikaa, että esim. isä on Hall of Famer tms. Jos tuossa tyytyy vähempään, niin sitten seuraava etappi on vetää training campit kunnialla läpi ja preseasonin aikana pelata ne pelit (ei simuloida). Jos pelaajasi on kehissä ja suoriutuu hyvin, niin sitten preseason tuottaa paremmin tulosta. Jos taas kaiken tämän jälkeen statsit ovat vieläkin liian kehnot , niin sitten vain hyviä suorituksia seasonin aikana harjoituksissa ja pelikuvioissa (mikä niiden nimi nyt olikaan, mutta pelikuviot taisivat tuoda vain väliaikaispointseja?). Tärkeintä on onnistua omalla pelaajalla, joten siinä mielessä simulointi ei ole paras keino edistää uraa. Esim. hankala tilanne on olla kakkosQB, mutta preseason peleissä se pelaa puolet peliajasta, joten siellä peliaikaa on mahdollisuus saada näin helposti, se kannattaa käyttää hyväksi. Viimeinen ässä hihassa on loukkaantumiset, mullakin alussa auennut tie tätä kautta aloitukseen tai edes kesken pelin. En ole vähään aikaan pelannut, joten vanhan kokeman ja lukeman perusteella nämä tähän heittelin ja pienellä varauksella voi suhtautua. Alkusäädöt, treenit ja omat onnistumiset kehittävät ja sitä myöten peliaika kasvaa.
 
Vastaus: Madden Wii

Kiitti vinkeistä molemmille. Oma äijä on 81 arvoiltaan. Taitaa olla jopa kaksi pelaajaa minun edessä arvojärjestyksessä. Ongelma on se että en pääse edes niitä normaaleja harjoituksia vetämään. Se ykkös hb tekee ne.Pelitapa treenit pääsen kyllä. Oiskohan seuran vaihto järkevää?
 
Vastaus: Madden Wii

Onko tässä Wiin versiossa sitä bugia Superstar moodissa, että kun pelaa jollain muulla kun qb'llä niin qb't nakkaa vähän väliä pallon omaan päätyyn josta yleensä seurasi safety. Erittäin ärsyttävä bugi kyllä :S
 
Ylös Bottom