Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

MAG miitti

Vastaus: MAG miitti

Kiitoksia Barthanix, mietin tuota vaihtoehtoa itsekin eilen. Ongelmana vaan on se, että lento on perillä jo ennen kahdeksaa aamulla. Luultavasti aika kuluisi Helsingin keskustassa rattoisammissa merkeissä kuin lentokentällä. Pitää kysellä vielä tuon hai-miehen mielipidettä asiaan. Jonkun Lahden kautta miittiin menevän kyytiin kuitenkin hypätään, varautukaa siis siihen.

Eilenhän tuli pelien ohella todettua, että miitissä tullaan Magin ja Guitar Heron lisäksi hakkaamaan Fifaa. Laapo lupasi näyttää, miten sitä palloa oikein potkitaan eli kaikki nyt heti harjoittelemaan, että saadaan Laapo hakattua. Pelinä siis Fifa 12.
 
Vastaus: MAG miitti

^ Joo mietitäänpäs tuota possu-mies, mutta fifalle ehdotonta peukkua. Pitää ottaa itekki ohjaimia mukaan, koska sitähän voi pelata 8 äijää yhtä aikaa, eikös ?

Kyllä mulla sellainen kutina on, että hieno reissu tässä on vaan tulossa. Pelataan ekana maailmassa ~20 äijällä +100 tapon sabo! Siinä on tavoitetta.
 
Vastaus: MAG miitti

Sain veljeltä lainaan langattoman 3G mokkulan jonka voi jakaa 8 koneeseen. Nopeudet täällä maaseudulla on 7 downia ja 1,8 uppia sitä en tiedä miten toimii Welho evolla, mutta mukaan otetaan kuitenkin.

PS. onko texsas hold'emista kiinnostuneita? jos on niin täältä löytyisi pöytä (10:llä mukitelineellä) ja salkku merkkejä.
 
Vastaus: MAG miitti

Kiroan sen henkilön alimpaan Sverin mutakuoppaan joka tuo mikrofonin tälle porukalle! Toivottavasti äänentoisto edes olisi korkeintaan taulutv:n tasoa, paremmilla vehkeillä tulee piinaavat 2 vuorokautta

Sen verran on sisäpiirin tietoa,että Barthanix laulaa keskiverto suomalaista miestä paremmin...ja minua ja Krapulakeijua ei kannata laskea mikin ääreen!
Mutta kun toi Zeran on aina niin innokas siihen "suklaajunaan" niin kaikki varmaan mielellään kuuntelisi Zeranin version Queenin Bohemian Rhapsody:sta!!?
Freddie oli aikoinaan myös suklaajunan vankkumaton kannattaja!!? :D

Mitä tohon Fifaan tulee,niin otetaan mieluummin oikea futis sinne,niin olis jotain mahkuja...mutta se on kyllä kännissä monella miehellä pelattuna ihan huippupeli.
 
Vastaus: MAG miitti

Mitä tohon Fifaan tulee,niin otetaan mieluummin oikea futis sinne,niin olis jotain mahkuja...mutta se on kyllä kännissä monella miehellä pelattuna ihan huippupeli.

Parempi sitten pelata sisätiloissa tai viedä jotain sähkö pattereita ulos. Koska en halua kuulla uutisista: Suomalaiseen peliyhteisöön konsolifinsveriin kuuluvista henkilöistä koottu kaksikymmen henkinen mökkiporukka paleltui hankeen alkoholin vaikutuksen alaisena, jalkapallomatsin jälkikättelyssä. Poliisitutkimus aloitettu muista seuran jäsenistä.
Vaikka oikeasti tiedämme että suklaa junaa siellä on yritetty harrastaa väliajalla. xD
 
Vastaus: MAG miitti

Hold'em sopii myös jos on muitakin kiinnostuneita. Fifassa mun raudanluja Belgia tuskin tulee kaatuun.
 
Vastaus: MAG miitti

Täältähän paljastuu entistäkin hienompia ihmisiä. :D Fifaa on tullut tahkottua kohtuullisesti jo pidemmän aikaa, GH ja Hold'em ovat jääneet viime aikoina vähemmälle, mutta loistavia ajanvietteitä molemmat. Iso peukku kaikille kolmelle lajille. Paintball on tosiaan vähän hankalampi harrastus pakkasilla ja umpihangessa. Aseet vissiin tuppaa kylmässä jumittumaan ja talvikuulia tarttis olla, ainakin jos ei kipukynnys ole tavallista korkeampi. Komeata olisi toki tuokin ollut lämpimämpänä ajankohtana.

Mukavasti on nimiä tullut listaan ja vaikken aktiivisimpaan porukkaan lukeudukaan, niin odotukset kekkereitä kohtaan on kyllä nousussa.
Ihan täysin sata en vielä ole, ehdinkö mukaan, ja näistä ehditään sopia myöhemminkin, mutta kyytiä tarttisin (meno-paluu) Tampereelta tai ainakin Hämeenlinnan la/rt-asemalta. Ja jos noudetaan kotiovelta, niin mukaan on mahdollista ottaa pelit ja vehkeet sekä 1 gh-kitara ja varauksella telkkarikin, mutta toi 42'' on ehkä vähän turhan kookas.
 
Vastaus: MAG miitti

WildLag
Gonamies
Krapulakeiju
Sharkonen
Amppu
Zeran-
Laapo
KilliCat
Sivuosuma
JuliusSF
Barthanix (loma-anomus meni läpi joten mukana)
TikuJaTaku
Leon74FI (alustavasti mukana)
tukutukutukutuku (turun suklaajuna...)
Sivaltaja69 (tomppa71FI)
luumunaama
KiToJa
Deriwon

No niin, Iso D ilmoittautuu mukaan. Suunnitelmissa on nyt tulla vaan yhdeksi yöksi (pe-la), mutta tulossa siis kuitenkin. :D
Fifa ei kyl kiinnosta, mut singstarissa sujuu parhaiten ABBAn biisit.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: MAG miitti

Noniin laitetaas nyt vaikka tuo "ennakko ilmoittautuminen" poikki. Jos joku haluaa tämän päivän jälkeen ilmoittautua niin summa on siis tuo sama jonka aiemmat ovat maksaneet. Rahat menee silloin johonkin "yhteiseen hyvään".

Nyt tuosta maksupuolesta vähän asiaa. Maksun voi siis suorittaa suoraan tilille tai sitten paikan päällä käteisellä. (Mieluiten siis suoraan tilille jotta ei tuon käteisen kanssa tartteisi liikoja pelleillä mutta jos haluaa niin kyllä se käteinenkin siis sopii)

Kokonaissummaksi nyt näyttäisi tulevan 20,17€/lärvi tai sitten paikan päällä pyöristettynä 20,20€.
Tilinumero jolle maksun voi suorittaa on:

800025-39327071 (FI50 8000 2539 3270 71) /Jouko Lipponen

Ja kyseessä siis Sampopankki.

Laittakaa viestiin pelaajanimi niin saan listaan merkattua oikean henkilön kohdalle ruksin ;)

Ja jos jotakuta epäilyttää vielä tuo paikan vuokraus niin voin sähköpostitse laittaa kopiota tuosta maksutositteesta josta siis näkyy että paikka on jo maksettu.

Niin ja lisää vielä käytännön hommia. Varmistan vielä tässä etukäteen vielä nuo tarvittavat vermeet mutta lähdetään niillä linjoilla että jokainen tuo nyt omat ruokansa ja juomansa. Lisäksi mukaan kannattaa ottaa saunomisvälineet ja myöskin makuupussi jos löytyy. Soitan siis ja lähinnä kysyn nyt noista petivehkeistä että tuodaanko omat peitot/makuupussit/tyynyt vai löytyykö nämä mökinpuolesta. Ilmoittelen tässä ketjussa kun tuo asia nyt varmistuu.

-Z
 
Vastaus: MAG miitti

Soitan siis ja lähinnä kysyn nyt noista petivehkeistä että tuodaanko omat peitot/makuupussit/tyynyt vai löytyykö nämä mökinpuolesta. Ilmoittelen tässä ketjussa kun tuo asia nyt varmistuu.

Kuka siellä uskaltaa nukkua!!??
Itse en ainakaan haluaisi olla ensimmäinen joka sammuu!!
Voi olla sen jälkeen paikat hellänä...

-KiToJa-
 
Vastaus: MAG miitti

Tää koko miitti o menny meikäläiseltä täysin ohi ja itse MAG:kin viime aikoina, ku niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon kaikkea muuta ollut. Olette si tulossa näemmä tänne Hämeenlinnaan :p. Jos en itse miittiin kerkeä osallistumaan ni ehkäpä teistä jonkun onnistun bongaamaan keskustan juottoloista....

niin on esco menny multaki :D nooh.. ei voi mitää.. :p
 
Vastaus: MAG miitti

Kuka siellä uskaltaa nukkua!!??

-KiToJa-

Nukkua? Ei kait sinne nyt nukkumaan olla menossa? :D

Suklaajunaa saatte sitten vetää keskenänne sielä hangessa tai no,voinhan mä sen ottaa videolle ;)

18 soturia näyttää olevan listassa,pari myöhästä sopii vielä. Nyt äkkiä ilmottautumaan!

-KilliCat-
 
Vastaus: MAG miitti

Varjo_FIN ilmoittautuu mukaan. Mikäli sikäli pääsis jonkun kyydillä edestakasen matkan. Asun Lempäälässä. Jos sieltä vaik tompan ja leonin kyydil pääsis ois hieno juttu, tai jonkun muun.. :)
 
Vastaus: MAG miitti

Päivitetääs:

WildLag
Gonamies
Krapulakeiju
Sharkonen
Amppu
Zeran-
Laapo
KilliCat
Sivuosuma
JuliusSF
Barthanix (loma-anomus meni läpi joten mukana)
TikuJaTaku
Leon74FI (alustavasti mukana)
tukutukutukutuku (turun suklaajuna...)
Sivaltaja69 (tomppa71FI)
luumunaama
KiToJa
Deriwon
Varjo_FIN

Niin eikös varjo nyt tompan, leonin ja gonamiehen kanssa pääse samalla kyytiä? siinähän se 4 menee mukavasti yhdellä autolla noinkin lyhyen matkan ;)

Kaljat/Ruuat käy vasta paikanpäällä ostamassa niin ei tarttee niitä sieltä Tampereen suunnalta asti roudata.

-Z
 
Vastaus: MAG miitti

Meitä on 6 äijää sun lisäks tulos Mansesta!(Tomppa. Leon, Gonamies, Luumunaama, Sivuosuma ja minä). Tompan kans vähän jo puhuttu noista kyydituksistä mut viä mihinkään tulokseen ei olla päästy.
Palataan asiaan vielä lähempänä.


puhelin numeroita olis kiva saada niin olis helpompaa.. täälläkin kyllä onnistuu.
 
Vastaus: MAG miitti

Hei, viikko aikaa miittiin ja pistetääs nyt vielä viestiä kaikille. Herppeenluomakin on sitä mieltä, että olisi hirveen-hirveen-hirveen tärkeetä saada kaksi ps3:sta ja kaksi tv:tä tähän miittiin. Toisen porukan pelatessa fifaa/whateva voisi toinen porukka tykitellä magia. Olisihan se sääli, jos mag-miitissä ei yksi pleikkari olisi kokoajan mag-valmiudessa.

Vetoankin siis teihin, jotka tulevat autolla, että jos millään pystyy venymään niin olisi mahtava juttu. Ite otan magin ja ohjaimia mukaan (ottakaahan tekin, niin ei lopu fifassa ohjaimet), mutta tosiaan kun lentokoneela tullaan täältä pohjoisesta, en saa millään ps3:sta tai tv:tä raahattua mukanani.

Joten aloitan lahjomisen ja lupaan tarjota bissen niille, jotka tv:n ja ps3 mukanaan tuovat :D
 
Vastaus: MAG miitti

Z ottaa ainakin pleikan mukaan.Mie lupasin jo ottaa tosta näytön(27") mukaan,kai tolla jo jotain pystyy pelaamaan? Pleikkaa en jaksa alkaa raahaamaan. :)
 
Ylös Bottom