Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mario Kart DD

phl

Member
Onko kellään tietoa pelin laajuudesta?
Esim. montako rataa tai pelimoodia tossa on. Vapautettavia ominaisuuksi onko ja ylipäänsä onko tuosta pidemmäksi ajaksi viihdettä kun viikonlopuksi.
 
Pelissä pitäisi olla ratoja samaan tyyliin kuin ennenkin. Alussa on kolme cuppia, jonka jälkeen vielä Special Cup, kaikissa siis neljä rataa - näiden jälkeen kai vielä löytyy kaksi piilotettua rataa.

Jostain luin, että tämän jälkeen löytyisi vielä kaksi Cupia piilotettuina, joiden aukaisemiseen varmaan täytyy tehdä vähän enemmän hommia. Olihan GBA-versiossakin alkuperäisen Kartin Cupit, joten ihan mahdollista, mutta N64n ratoja nuo kaksi piilotettua Cuppia eivät kaiketi ole. Tuliko tarpeeksi epäselvästi :)? Voi olla että muistan väärin tai olen ymmärtänyt väärin, mutta ainakin itse ajattelin, että aika paljon ratoja.

Pelimoodeista en tiedä, perinteiset ainakin uskoisi löytyvän. Ajajia on 16 ja niistä osa tai niiden lisäksi piilotettuja.

Yksinpelinä ainakin Mario Kart 64 on nopeasti ajettu, mutta tästä uudesta varmaan löytyy haastetta erilailla, yksinpelistä tietää varmaan vasta arvosteluista, mutta moninpelinähän ovat ainakin kaikki aikaisemmat olleet ikuisia.
 
Mielestäni Cube-Europessa sanottiin, kun ne oli käymässä ECTS-messuilla, että siellä näytettiin 4 Cupia (4 rataa/cup) ja loput Cupit jätettiin arvailujen varaan. Mielestäni tuo tarkoittaa, että Cupeja olisi ainakin enemmän kuin 5.

Pelimoodeja on samalla tavalla kuin ennenkin paitsi, että kaksi uutta moninpelimoodia on tulossa. Niistä löytyy tietoa CE:ssä ja IGN:ssä.
 
Toivottavasti on enemmän kuin 4 cuppia ja jotain muutakin yksinpeli muotoja, kuin GP. Sillä 64 versio oli nopeasti läpi ja ilman palkkioitakin vielä....150cc toivottavasti on vaikeampi kuin 64:jällä tai sitten jos on vaikka piilotettu 200cc luokka :cool: .
 
Mariokart Double dash on kyllä ehdottamasti minun odotuslistan ykkösenä.
Kyseistä peliä olen odottanut jo Gamecuben julkaisusta lähtien. Mariokart on nimittäin ainut peli jota ystävänikin jaksavat pelata ja N64:sen, sekä Snessin Mariokartille onkin molemmille kertynyt noin 1000 pelituntia.
Enemmän kuskeja, ratoja, pelimoodeja ja parempi pelattuvuus + grafiikka. Toivottavasti kaikki ominaisuudet toimivat. :cool:
 
Helvetin loistavaltahan tuo peli tosiaan näyttää. On tässä kyllä jo muutama vuosi odoteltukkin, sillä GBA version (täytyy sanoa, että tykkäsin enemmän tästä kuin MK64:stä ja alkup. SNES-versiosta)jälkeen oli pakko saada lisää Kartingia.

Ainoa mikä harmittaa on aitojen Karting autojen puute. Onhan se hienoa, että peli on nykyään entistäkin persoonallisempi, mutta eivät nuo uudet menopelit tuo sitä lämmittävää, aitoa, bensankatkuista karting-fiilistä.
 
Pääsikö tätä nyt pelaamaan sitten netissä ? Onko nyt siis cuben laajakaista adapterinkin osto edessä...
 
Tarvitset 2 - 8 Gamecubea, jossa jokaisessa on laajakaista-adapteri ja verkkokaapeli, sekä MK pelataksesi sitä monen Tv:n välityksellä.

Nettipelaus uudessa Mariokartissa ei ole valitettavasti mahdollista mahdollista.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Rauru
Nettipelaus uudessa Mariokartissa ei ole valitettavasti mahdollista mahdollista.
XBConnectin kaltainen tunnelointisofta on kuitenkin varmasti tulossa (muistaakseni GameSpy on ainakin tekemässä sellaista). Eli siis vaikka varsinaista nettipeliä ei löydykään, peliä voi kuitenkin pelata verkon välityksellä kaverin kanssa.
 
"Mukana kisailemassa ovat ainakin Mario, Luigi, Peach, vauva-Mario, vauva-Luigi, Yoshi, Donkey Kong, Diddy Kong, Koopa, Koopa Jr., Koopa Troopa, Paratroopa, Daisy, Birdo, Waluigi ja Wario, sekä mahdollisesti myös salahahmoja."

Missä on Toad? Kyseinen sienipää oli suosikkihahmoni N64:n Mario Kartissa. Toivottavasti joku noista mahdollisista salahahmoista on sitten Toad. Kirbyn haluaisin myös nähdä ratissa. ;)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Nem
XBConnectin kaltainen tunnelointisofta on kuitenkin varmasti tulossa (muistaakseni GameSpy on ainakin tekemässä sellaista). Eli siis vaikka varsinaista nettipeliä ei löydykään, peliä voi kuitenkin pelata verkon välityksellä kaverin kanssa.
Gamespy on ilmeisesti lisäämässä sen suoraan peleihin.
 
Kirby roks, mutta miten se liittyy "Mario"-hahmoihin? Tuo on Mario Kart eikä Super Kart Bros. Turbo (SSBM).
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan NapaKettu
Kirby roks, mutta miten se liittyy "Mario"-hahmoihin? Tuo on Mario Kart eikä Super Kart Bros. Turbo (SSBM).

Noh se vaan oli ihan heitto... Miten sellainen pallo mukamas pystyisi autoa ajamaankaan. ;)
 
Faktaa...

Tässä Mario Kart DD:n tietoja:

4 Cup's
. Mushroom Cup
. Flower Cup
. Star Cup
. Special cup
+ 1 extra cup Mirror mode that consists of the 4 other cups

3 Grand Prix modes 50, 100 and 150cc + Mirror mode

16 Tracks + 16 Mirror mode Tracks (32 Tracks in total)

16 charcters + 2 unlockable characters (18 charcters in total)

8 kart's + 4 unlockable kart's (12 kart's in total)

VS mode (up to 16 players via LAN, 4 players per screen) - 16 players if playing co-op + Time Trial mode

Lähde: http://www.xsorbit1.com/users/cubeeurope/index.cgi?board=gena&action=display&num=1066788768&start=20

______________

SPOILER VAARA !!

Ja kaikki hahmot:

Check out
 
Re: Faktaa...

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan WeePee
VS mode (up to 16 players via LAN, 4 players per screen) - 16 players if playing co-op + Time Trial mode

Jep, eli kahdella Cubella saan 8-pelaajaa mukaan. Hyvä homma.
 
Nuo eivät ole varmoja tietoja Weepee. Sillä kaikkia salaisuuksia ei ole pakolla vielä Unlockattu, kun pelin koko versio on ainakin Ranskassa ollut jollain lehdistöilä pelattavana vasta muutamaa päivää. Ainakin uskotaan, että ainakin 2 hahmoa on pelissä vielä lisää, sekä 2 salaista Battle Arenaa. Lisä cupeistakaan ei olla vielä varmoja.

Tuo mirror mode on ihan pelattava lisä pelin elinikään, KUNHAN se ei ole sössitty samanlailla, kuin MK64:jässa,eli pääsee ajamaan vain yhdellä vaikeustasolla(muistaakseni helpoimmalla :( ),

EDIT: Ja tässä virallinen EGM arvostelu, jossa peli sai 98,3%

http://www.funtownarcade.com/blog/. Hyvää luettavaa.
 
Hahaa! Nyt tieto 16:toista rataa suuremmasta määrästä on jo lähes varma.
Tässä tietoa pelin virallisesta peli-oppaasta.

The Mario Kart Double Dash Player's Guide features:

-Detailed maps for all 20 race tracks
-Single-player driving strategies
-Two-player techniques that make the most of your backseat driver
-Full details on weapon power-ups, including new ones available only to specific characters
-Tips on unlocking hidden characters and mastering the Special Cup

Ja TÄSTÄ voitte vielä tarkistaa valitsemalla sivulta "Magazines & Player's Guides" ja siitä "Player's Guides" ja lopulta klikatkaa "Mario Kart: Double Dash". Ikävä kyllä tuohon ei saa jostain syystä suoraa linkkiä, mutta kyllä tuonne helposti löytää :) .

Ja tekstihän sanoo 20 Racetracks! :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom