Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Marvel’s Avengers

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
IMO todella anti-consumer. PC ja Xbox pelaajat maksavat saman hinnan, mutteivat saa samaa sisältöä??
Vielä ihmeellisempää tällaisessa ratkaisussa on se, että Hämis ei ole Sonyn yksinoikeus muualla kuin elokuvien puolella. Eli tämä on vähän sama tilanne kuin se kun Sony maksoi Call of Duty Modern Warfaren Survival pelitilan vuoden mittaisesta yksinoikeudesta.

Tämä on tosi erikoinen tapa pilkkoa pelejä. Sitten tämän tosiaan ymmärtäisi paremmin jos joka alustalla olisi oma yksinoikeushahmo, vähän niinkuin viime sukupolvessa Soul Caliburissa oli. Nyt samassa pelissä samaan hintaan on eri määrä sisältöä. Toki mitäpä tässä kehittäjiä tai julkaisijaa syyttämään, kun Sony tulee heiluttelemaan setelitukkoa.
 
Tämä ei muuten ole ihan totta. Sony omistaa Spider-Manin leffaoikeudet mutta pelioikeudet omistaa Marvel.
My bad ja käsi ylös virheen merkiksi. Laitetaan sen piikkiin, että luin artikkelin silloin Disneyn ja Marvelin kaupoista joissa käsiteltiin spidermanin jatkoa MCU:ssa, niin artikkelin kirjoittaja sanoi, että kaikki hämiksen oikeudet kuuluu Sonylle.
Toki mitäpä tässä kehittäjiä tai julkaisijaa syyttämään, kun Sony tulee heiluttelemaan setelitukkoa.
Näin se maailma valitettavasti pyörii. Kyllä se MS myös osaa laittaa pätäkkää pöytään. Turha pelkästään Sonya osotella sormella, mutta kieltämättä outo ratkaisua, kun toinen saa samalla rahalla enemmän pelattavaa.
 
Näin se maailma valitettavasti pyörii. Kyllä se MS myös osaa laittaa pätäkkää pöytään. Turha pelkästään Sonya osotella sormella, mutta kieltämättä outo ratkaisua, kun toinen saa samalla rahalla enemmän pelattavaa.
Joo, tottakai MS maksaa yksinoikeuksista myös. Mutta oli se kumpi tahansa näistä konsolivalmistajista, niin mieluummin ottaisin kokonaisia pelejä ajallisina yksinoikeuksina kuin että pelin sisältöä pilkotaan. Ihan yhtä lailla paskaa on se, jos MS ostaa jonkun pelin kohdalla palasia pelistä yksinoikeudeksi.
 
Heitetääs vähän lisää vettä kiukaalle jotta ei pääse tulee kylmä, lisää Sonyn yksinoikeus sisältöä.
Vähän tuntuu tämmösten jälkeen, että peli olisi vaan voinut olla suoraan pleikkarin yksinoikeus. Paljon vähemmän närää se olisi aiheuttanut. Nyt Xbox ja PC versiot on selvästi heikompia sisällön määrää katsottaessa, ja maksavat kuitenkin saman. Jos peli olisi ollut suoraan pleikkarin yksinoikeus, niin olisi jäänyt kokonaan pois sellainen fiilis että muiden versioiden ostajia kusetetaan. Silloin kun ne ketkä pelin haluavat niin olisivat ostaneet sen ainoan olemassa olevan version.

Edelleen kaikista hölmöin homma on tuo Hämis hahmon täysi yksinoikeus. Se kun ei ole ajallinen, vaan saman hintaisessa pelissä on nyt ja aina eri määrä sisältöä. Todella erikoista.
 
Mulla tipahti peli pois ostoslistalta, koska joitakin tehtäviä ei voi pelata yksin läpi, vaan pakotetaan pelaamaan co-oppina.

Testaan, sitten kun tämä tipahtaa Game Passiin.

  • Few select end game content types" are co-op/online only and can't be played solo/with AI companions
  • Raid like missions won't be there at launch but we'll get the first one just a few weeks after release (they are already working on more Raid missions)
  • For offline players, they need to do an initial online check when playing the game for the first time. After that they can play all of the missions that support solo play offline without the need to go online again
  • The story of new Heroes (post launch) will be about them meeting up with the core Avengers crew (the Heroes that are available at launch). But that doesn't necessarily mean that the new Heroes won't interact with the Avengers crew. (Thank you @Mandalorian for the update)
  • They are planning seasonal events like Halloween, Christmas, etc but they'll announce the details later as we get close to said events (in some cases they might shadow drop an event and surprise the players though)
  • They plan to have weekly/monthly updates for the game and they'll share the exact details at a later date
  • In regards to adding new costumes the plan is to have a mix of free unlockable costumes and paid only outfits
  • You cannot mix and match different elements of outfits with each other (like making regular Hulk wear a fedora)
  • Gears won't change the way your character looks
  • Some skills do improve your ability to traverse more effectively but the majority of skills are focused around combat (thank you @Bunta & @est1992 )
  • Hulk can't climb on the side of buildings/walls and such but he can jump off the walls and smash enemies from there
  • You cannot respec your upgrade point once they are spent, but you can switch between different versions of a move once they are unlocked (no upgrade point needed for that)
  • NOTE: You can unlock every skill in all three skill trees (you are not locked into one skill tree)
  • You can change some of your skills/abilities mid-mission (?)
  • Besides a few scene in the story, Tony will almost always be in his Iron Man attire
  • You can change which Hero you use to walk around the helicarrier
  • In the missions you can only earn gears and outfits for the Hero that you are currently using
  • You can buy gears for all characters from vendors
  • Your AI companions won't level up your heroes. So you need to play all your heroes yourself if you want to keep them at a high level
  • If you go down during a mission AI companions will focus on reviving you
  • There are skills that'll make reviving easier in the game
  • You can use certain gears and abilities to create certain builds for Heroes. Like a close range melee combat Iron-Man.
  • While AI companions will use the skills and abilities that you have unlocked and equipped, they won't necessarily utilize the build that you've made for the hero that they are controlling. EDIT: Exact quote for clarification (thank you @Serene ): "AI Avengers behave situationally for ranged and melee combat. When you run forward, Hulk uses ranged as you enter combat; when he gets close, he'll use melee."
  • With the exception of a few parts in the game where Heroes need to have a certain costume on (for story purposes), your Heroes will show up in cutscenes and gameplay with the outfits that you've chosen for them
  • When playing with another friend (two players and two AIs), you can pick favorites from your other heroes so they would show up as AI companions. So in that scenario, you have two players and one AI companion from each players crew. If they have set a favorite hero the game will choose that as an AI partner, if not then the game will choose AI companions at random from each crew
  • HARM challenge rooms have set configurations/challenges that will be update regularly, but they are not customizable (For example you can't pick Taskmaster and Abomination as enemies and fight with them to have a heroes vs villains showdown unless the devs have made that an specific challenge room)
  • There are no mini-maps in War Zones
  • Points of interest will be refreshed to have new loot in them each time you replay a mission
  • War Zones can take from 15 to 30 minutes depending on how big they are
  • Raid like missions that they'll add post launch can take up to 2 hours to complete
  • Drop Zones at most will take 10 minutes
  • There are a lot of a set pieces in the game both in campaign missions and in war zones
  • Some Warzones have fixed content but others have randomized elements such as different enemy spawns. Rewards follow the same model, some are fixed and some are randomized.
  • There are 4 difficulty settings for each missions. The higher the difficulty, the better the reward
  • Currently you can store up to 300 combined pieces of gears for all the heroes
  • Some of the War Zones might have spoilers if you haven't done certain story missions, in which case the players who haven't played said story missions will get a spoiler warning message before starting that War Zone mission
  • When playing co-op, missions scale to the lowest power level in your party, but gear drops to you and your power level with a marginal influence from mission power.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
No ei tuo ole yllätys että kaikkea kontenttia ei voi pelata soolona, sama on nähty jo Destinyssä ja Divisioonassa jotka kuitenkin ovat samantyylisiä pelejä. Tätä peliä täytyy kyllä nähdä toiminnassa ennenkö voi tehdä mitään johtopäätöksiä, mutta tällä hetkellä fiilikset on aika neutraalit.
 
Siis pitääkö pelin läpäisemiseksi pelata jotain online tehtäviä vai onko ne vaan jotain sivutehtäviä?
 
Mulla tipahti peli pois ostoslistalta, koska joitakin tehtäviä ei voi pelata yksin läpi, vaan pakotetaan pelaamaan co-oppina.

Testaan, sitten kun tämä tipahtaa Game Passiin.
Jaahas, ja tämä senkun paranee.

No nyt ainakin syrjitään tasapuolisesti jokaisen alustan (yksin)pelaajia. :D

Aika samat fiilikset. Sisällön pilkkominen aiheutti sen että ehkä olisin ostanut pelin vasta tarjouksesta tai käytettynä, jos ollenkaan, mutta tämä cooppipakotus on naula arkkuun. Ei vaan jaksa randomien kanssa ja ei ole ollenkaan varmaa että omassa peliporukassa on oikein innostusta tätä peliä kohtaan.
 
Easy Alliesin mietteitä betasta.




Ei tämä kyllä kovinkaan kummoiselta peliltä vaikuta ja jos pelissä on suurin osa tuota robottien hakkaamista, niin kyllähän tuo alkaisi varmasti puuduttamaan.

No, julkaisu lähenee, niin sitten nähdään, että tuliko hyvät vai huonot pisteet.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Supersankarit herättää mielenkiintoa peliin.. mites lie nuo graafiset puolet, olen nähnyt oletettavasti pleikka pro matskua ja siellä ollut kahta tyyliä, sellainen pehmeä matalemman reson elokuvamainen (60fps ehkä) ja sitten toinen jotenkin muoviselta näyttävä, terävämpi ja korkearesoisempi (mm. motion blur tosi vähäinen ja ehkä 30fps..)
Tosi erinäköiset lopputulokset.. että onko nuo jotain sattumia vai onko nuo jotkut highres vs. performance moodit?
 
Mulla meni mielenkiinto tähän mutta tämä video herätti sen taas. Ehkä tää kuitenkin tulee hommattua. Gameplayta alusta eli jos spoilerit pelottaa niin kannattaa jättää katsomatta. Tosin ei kai tuossa mitään uutta ole mitä ei olisi jo tiedossa
 
itsekkin vähän striimejä kattelin ja ei peli pahalta näytä, mutta ei myöskään miltään mestariteokselta. Voi olla ihan kivaa viihdettä ainakin hetken aikaa.
 
Sain boksille betakoodin, niin täytyy perjantaina testata, että miltä tuntuu kun beta aukeaa muillekkin, kuin pleikkaripelaajille. On kyllä perseestä, että jos tätä haluaa pelata, niin täytyyy tehdä Square Enix tili tai ainakin noin olen ymmärtänyt.

Videoiden perusteella ei kauhean kovat odotukset ole, mutta ainahan peli voi yllättää. Toivottavasti tästä kuitenkin löytyisi kunnon tarina, eikä olisi vain random tehtävien suoritusta.

Tuskin tätä kuitenkaan tulee ostettua julkaisussa täyteen hintaan.
 
Tuskin tulee itsekään Day One pelattua peliä, ihan jo sen takia, koska tämä Avengers-universumi ei juurikaan kiinnosta, mutta ei tämä peli nyt niin surkealta näytä kuin viime vuoden E3 perusteella osasin odottaa.

Siitä en tiedä kuinka paljon pelissä on vaihtelevuutta ja mahdollista vaikeutta/syvyyttä loppupuolen tehtävissä, mutta onhan tässä potentiaalia ihan hauskaan mähinään jos kaveriporukkaa löytyy. Tai no varmaan ihan tuntemattomien kanssa tämä onnistuu myös sillä ei tässä liikaa tunnu olevan mitään kommunikointia vaativia pelimekaniikkoja.

Eniten mietityttää tässä kohtaa kuinka pelin end game toimii sillä veikkaan etten saa mitään irti pelin tarinasta tai sen hahmoista, mutta tämän tyyliselle aivot narikkaan live service-pelille olisin valmis antamaan mahdollisuuden jos pelistä löytyy jotain haastetta sitä haluavalle eikä tarkoituksena ole pelkästään tarjota teemapuistoa Avengers-universumista pitäville.
 
Tästä pelistä tuli mieleen lähinnä se, että tuli vähän aika sitten ostettua Anthem. Kertoo jotain, että tästä tulee tosiaan mieleen toinen games as a service tapaus, joka ei oikein vakuuta.

Mahdollisuuden tällekin voi antaa, varsinkin jos sen kerran antaa Anthemillekin. Se mahdollisuus kyllä maksoi vain viisi euroa, joten siihen menee vielä jokunen aika Avengersin kanssa.

Kertoilkaa toki miten maistuu jos tätä päädytte pelaamaan. Omat ennakko-odotukset on tosiaan aika negatiiviset.
 
Ylös Bottom