Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mass Effect 2 [PS3]

Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Miksei näitä alkuintroja voi skipata! Pelasin demon kahdesti ja päätin vaihtaa kokopelissä sukupuolta ja aloittaa alusta. Alkaa tylsistyttää nää introt näin neljännellä kerralla... Vois kai peli tunnistaa pelikerran, että tokalla kerralla ja siitä eteenpäin voisi näytökset skippailla.

Edit: sarjista pystyikin näemmä kelailemaan, ei sitten niin paha.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Miksei näitä alkuintroja voi skipata! Pelasin demon kahdesti ja päätin vaihtaa kokopelissä sukupuolta ja aloittaa alusta. Alkaa tylsistyttää nää introt näin neljännellä kerralla... Vois kai peli tunnistaa pelikerran, että tokalla kerralla ja siitä eteenpäin voisi näytökset skippailla.

Edit: sarjista pystyikin näemmä kelailemaan, ei sitten niin paha.

Muistaakseni välinäytöksiä pystyi skippailemaan selectillä ja dialogia neliöllä.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Muistaakseni välinäytöksiä pystyi skippailemaan selectillä ja dialogia neliöllä.

Jos oikein muistan, noita alun videoita ei voinut boksillakaan skippailla. Olihan se kivaa, kun ensimmäisenä päivänä kolmisen kertaa aloittelin pelin.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Tunnin kokeiluversiota odottavien Plus-jäsenien pitää edelleen odotella.

If you’ve been waiting for the Plus full-game trial for Mass Effect 2, that too is coming as fast as we can make it happen but in the mean-time you can check out the demo, which also offers around an hour of play from the beginning of the game.

Lähde: PS.Blog (EU)
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Pientä vinkkiä kaivattaisiin loppuvastukseen:

Elikkäs siellä Collectorsien pesässä se niistä "ruokitsemisruiskuista" roikkuva Reaper. Mitenkä sen saa tuhottua? Ryhmän kaverit huutavat vaan ampumaan niitä ruokintaputkiloita, mutta viimeinen niistä ei tuhoudu. Siihen viimeiseen ei tule edes sitä "hitmarkeria", eli tähtäysneliötä, tai miksi sitä nyt sanoisi. Muihin kyllä tuli ja ne hajosivat nätisti, mutta viimeinen ei hajoa millään.

Pikainen apu olisi tarpeen! Kiitos jo etukäteen.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Kuulostaa ikävä kyllä bugilta. Oletko kokeillut ladata vaikka edellistä tallennusta tai vastaavaa?

Juu latasin edellisen (automaatti)tallennuksen ja homma skulasi. Peli meni loppuun ja päättyi onnellisesti, kun olin Paragon-pisteitä kerännyt eniten...

<spoileria pelin lopusta>
... tosin muutama ryhmän jäsen menehtyi Suicide Missionin aikana. Tosin molemmat menehtyneet olivat hahmoja, joihin muutenkaan ei muodostunut kovin lämmintä suhdetta. Mordinin lääkekokeilut kroganeilla ja Zaeedin muuten kylmä ja välinpitämätön luonne, en jää kaipaamaan kumpaakaan, mutta menetetty sotilas on aina menetetty sotilas.

Pelasin pelin läpi naispuolisella soldier-Shepardilla ja pakko sanoa, että peli oli kyllä hyvä. Täytyy varmaan vetäistä toisen kerran vielä enemmän Renegade-valintoja tehden ja olla enemmän kylmä "joukkueen Komentaja", jolle tehtävä on tärkein. Jään kyllä innolla odottamaan kolmatta osaa ja haluan saada selville, saadaanko Reaperit pysäytettyä.

Loppuarvosanana antaisin ME 2:lle sellaisen 9+/10. Hieman liikaa toimintaa ja turhan vähän oikeastaan sitä roolipeliä, valinnat ehkä vähän mustavalkoisia. Lisäksi olisin toivonut enemmän planeettoja, joita olisi päässyt jalan tutkimaan, suorittamaan enemmän sivutehtäviä, auttamaan "tavallisia tallaajia", olemaan se "kaikkien rakastama" Shepard, joka jo toista kertaa pelastaa koko ihmiskunnan. Noh, ehkä tätä saadaan sitten kolmososassa ja kohtahan tulee Dragon Age 2, joten siinä taas lisää roolipelattavaa. Huippupeli ehdottomasti ja varmasti tulee ainakin vielä toisen kerran pelattua läpi.

Edit: Spoilauksia lisäilty.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Nyt on muutama tunti peliä takana ja pitää kyllä mainita, että on mainio tekele. Alkuun tuntui vähän kankealta pelattavuus ja vähän oli vaikea tottua, kun viimeiset 50pelituntia on vietetty Falloutin maailmassa.

Itse pelasin ehkä 3tuntia Mass effect 1:stä boxilla enkä jaksanut enempää pelata, kun tuntui tuo action-osuus todella huonolta(tai sitten en vaan ymmärtänyt sitä). No, tässä kakkosessa action toimii paremmin(tai sitten siihen vaikuttaa, että saa pelata Pleikkari-ohjaimella).

Valitsin alussa itselleni tämän Vanguard-luokan eli tämän vähän suorempaan toimintaan keskittyvän luokan. Olen ollut tyytyväinen valintaan, koska tällä pystyy hyvin käyttämään tuliaseita ja näitä biotic-kykyjä yhdessä. Vähän ruvennut harmittamaan kyllä se, että en ikinä ykköstä pelannut, koska koko ajan tulee viittauksia edelliseen osaan eikä se sarjakuva kattanut kuin ne tärkeimmät jutut. Mielestäni pelin tärkein ominaisuus eli keskustelu-systeemi toimii todella mukavasti ja oma Shepardini rupeaa vähän jo muokkautumaan sellaiseksi kun haluankin.

Muutamien tuntien jälkeen tuntuu todella hyvältä peliltä ja luulen, että tulee vaan parantumaan kymmenien tuntien kuluessa.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Mistähän ois tarkotus löytää kauppoja pelissä? Melkein 10h pelattu enkä ole ensimmäistäkään löytänyt. Citadelissa en ole vielä käynyt eli sielä ehkä varmaan sitten viimeistään ?
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

<kauppojen sijainti>
Juurikin siellä Citadelissa noita putiikkeja on.

Lisää kaupoista

Tuchanka, Illium... Eli paikkoja joissa voi hengailla vähänkään enemmän.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Biowaren forumilla pientä päivitystä mahd. save-bugiin..

We are aware that a small group of Playstation 3 users are getting corrupted saves while playing Mass Effect 2. We are aware of the issue and we are working on a patch to fix it. This issue is caused by too many level transitions within a single gaming session. Players who play for an extended period may encounter this issue.
*
In the mean time, there is a very simple work around to prevent this issue. Simply restart your game every few hours. By shutting down and restarting your game, you will not encounter the corrupted save issue.
*
So take a break from Mass Effect2 by shutting down your game, say hello to your loved ones or take the dog for a walk and then restart and keep playing.

Vähän hassua, mutta tällä hetkellä suositellaan pelaamaan peliä vain max parin tunnin pätkissä kerrallaan (pelisession jälkeen save, quit game ja taas takaisin peliin ja voi jatkaa), koska bugi kai liittyy siihen että pelaa kauan ja siirtyy paikasta toiseen..
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Nyt kun on tuo peli lävitse, niin tulihan sieltä se vaihtoehto, että pelin voi aloittaa uudelleen samalla hahmolla ja sillä levelillä, jonka on jo saavuttanut. Mitä on porukka mieltä tuosta, onko peli liian helppo sitten, jos aloitan uuden kierroksen sillä level 27 Shepardillani? Ja pystynkö muuten uutta peliä aloittaessani muokkaamaan NYKYISEN Shepardini ulkonäköä, kun haluaisin muuttaa nykyisen "konservatiivisen" brunetteni hieman sellaiseksi "vetävämmäksi" blondiksi? :D
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Mitä on porukka mieltä tuosta, onko peli liian helppo sitten, jos aloitan uuden kierroksen sillä level 27 Shepardillani?

Riippuu vaikeustasosta. Jos lähdet metsästämään Insanity-a...Trophyä niin voin luvata ettei ole liian helppo ;) Toisaalta jos olet aikeissa pelata läpi useamman kerran, niin suosittelen aloittamaan toisenlaisella (esim adept tai engineer) hahmolla ja pykälää vaikeammalla. Insanity-runiin kannattaa sitten palata sillä hahmolla joka tuntuu omimmalta.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Patchia pukkaa mahdollisesti ensi viikolla, tässä tietoja Biowaren foorumeilta:

Hello everyone

First, we are sorry some of you have had problems playing Mass Effect 2 on the Playstation 3 and want to thank you all for providing feedback on our forums on both the freezing and resulting save game issue that some of you have experienced. The information and support you have provided has helped the development team to build the latest patch. We’re currently testing the patch thoroughly, we expect to be finished our quality passes on Friday. This patch is then being delivered to Sony ASAP for verification and distribution. We will announce as soon the patch is available. Please see the below patch notes for a complete list of what will be included:

Patch Notes
-Fixed a crash related to memory fragmentation. This fix will also resolve the crashing that corrupted Save Games.
-Slightly improved load times and level streaming.
-Added some telemetry to better improve future titles.
-Updated some strings to fix spelling mistakes (Sorry Kaidan!)
-Fixed the picture frame in Shepard’s Cabin to accurately reflect your love interest choices in Mass Effect: Genesis.
-Fixed a rare crash in the PSN version in Shepard’s Cabin.

We want you to be able to continue playing while you wait for the patch. While data and telemetry have shown that very few people have seen this issue, we know a few of you here have experienced this problem. There is a very simple work around to ensure the freezing and corruption issues are minimized. Simply restart your game every few hours. By shutting down and restarting your game, you will not encounter the corrupted save issue.”

Once again, thank you for your feedback which has helped us get to a resolution.

Itse en ole kaatuiluun nyt reilun 25 tunnin pelailun aikana törmännyt, vaikka pisin yhtenäinen pelisessio taisi olla julkaisupäivänä sellainen kuutisen tuntia. Lataustaukojen nopeutuminen on kyllä tervetullut parannus, mutta tärkeintähän tässä patchissa on ehdottomasti se, ettei tarvitse enää kestää Kaidanin tuijotusta joka kerta kun käväisen hytissäni.

Nyt kun on tuo peli lävitse, niin tulihan sieltä se vaihtoehto, että pelin voi aloittaa uudelleen samalla hahmolla ja sillä levelillä, jonka on jo saavuttanut. Mitä on porukka mieltä tuosta, onko peli liian helppo sitten, jos aloitan uuden kierroksen sillä level 27 Shepardillani? Ja pystynkö muuten uutta peliä aloittaessani muokkaamaan NYKYISEN Shepardini ulkonäköä, kun haluaisin muuttaa nykyisen "konservatiivisen" brunetteni hieman sellaiseksi "vetävämmäksi" blondiksi? :D

Itse en ole vielä NG+:aa kokeillut kun peli on vielä kesken, mutta Biowaren foorumeilta olen lukenut, että siinä on muutamia bugeja. Boxiversiossa nimittäin säilyvät hahmon tasot, taidot, panssarit ja aseet uudelle kierrokselle, mutta pleikkariversiossa kuulemma panssarit ja aseet häviävät. Eihän tämä nyt mikään kovin iso haitta ole, mutta haitta kuitenkin.

Ja jos peli vaikuttaa uudella kierroksella liian helpolta niin ei muuta kuin vaikeustaso insanitylle...
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Boxiversiossa nimittäin säilyvät hahmon tasot, taidot, panssarit ja aseet uudelle kierrokselle, mutta pleikkariversiossa kuulemma panssarit ja aseet häviävät.

Kyllä ne pyssyt ja haarniskat häviävät boxiversiossakin.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Osaako joku sanoa, että mikä oli se ensimmäinen aluksen päivitys, jossa sankarimme matkaavat? Eli hinta tälle oli 50000 (jotain) ja sitä pystyi käyttämään medical osastolla.. Tämän menin ostamaan ja käyttämään mutta enpä mitään höytyä / eroa missään havainnut ja nyt en löydä koko homman nimeä.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [PS3]

Osaako joku sanoa, että mikä oli se ensimmäinen aluksen päivitys, jossa sankarimme matkaavat? Eli hinta tälle oli 50000 (jotain) ja sitä pystyi käyttämään medical osastolla..
Olisikohan ollut...

<spoileria kyseisestä päivityksestä>
... ihan vaan aluksen rungon vahvistaminen? Tai sitten sairastuvalle tuleva laite, jolla saa arvet Shepardin naamasta pois.
 
Ylös Bottom